Indendørs legelande

Lad børnene rende rundt i et af Vestjyllands mange legeland fyldt grinagtige faciliteter og legemuligheder, mens du hygger dig med en dejlig varm kop kaffe. Holder du ferie i et sommerhus på den jyske vestkyst, og vejret ikke er lovende til en skøn dag på stranden, så er det oplagt at tage børnene med i et indendørs legeland, og få brændt en masse ferieenergi af.

I vores ferieområder langs Jyllands vestkyst har I rig mulighed for at boltre jer i legelandenes mange aktiviteter i timevis.

Bork Legeland

Bork Legeland i Bork Havn

En sjov og hyggelig dag for børn og barnlige sjæle

Legelandene på den danske vestkyst egner sig både til børn og voksne med barnlige sjæle – dog mest børn i aldersgruppen 0 – 12 år. De indendørs legelande inviterer til en sjov og hyggelig dag med en lang række aktiviteter, hvor børnene kan komme hjem med et smil på læben og en fantastisk oplevelse rigere.

Børnene kan rende rundt i legelandet blandt andre børn, og bruge en masse energi i klatretårne, rutsjebaner, hoppeborge, kuglerum og mange andre sjove aktiviteter. Alt imens mor og far kobler lidt af og nyder en dejlig varm kop kaffe ved et af legelandets bordbænkesæt.

Vestjyllands største legeland

Bork Legeland er Vestjyllands største legeland, her kan der klatres, leges og hoppes i det 2500 m2 store legeland, som er fyldt med sjove aktiviteter for de mindste og største børn – og voksne kan også lege med. Der er alt hvad hjertet begærer af grinagtige faciliteter – både fodboldpool, mini tarzanbane, legeborg, klatrevæg, hoppebord og meget, meget mere. De mindste familiemedlemmer kan lege landmand i et legeområde med gårdtema, klatre rundt på et mini legeborg og boltre sig i de mange bolde i kugleområdet. I finder det gigantiske legeland i udkanten af Bork Havn sydøst for Ringkøbing Fjord.

Bork Legeland

Aeroball - kombination af håndbold, basket, volleyball & trampolinspring (Bork Legeland)

Timevis af leg i Lalandia Søndervig

I badebyen Søndervig finder I det kæmpestore nyåbnede oplevelsescenter Lalandia Søndervig, og gi´ den max gas i Monky Tonky Land, hvor familiens yngste kan tage på legeeventyr i det 800m2 store legeland. Børn mellem 0-12 år indbydes til leg og sjov i timevis, hvor den ene grinagtige aktivitet erstatter den anden. Sus ned af rutsjebanerne igen og igen, ta´ på eventyr i klatrejunglen, hop på supersjove og velpolstrede trampoliner 3 meter oppe i luften og byg dit eget tårn med de gigantiske Mega Bricks-klodser. De helt små legebørn kan boltre sig i legeområdet med små rutsjebaner og redskaber, så de også kan nyde en masse sjov og leg.

Udover legelandet kan I også plaske i vand i centerets store tropiske badeland Aquadome, her kan I lege og boltre jer med de mange vandaktiviteter, suse ned af vandrutsjebaner, afprøve dine surfskills på surfbrættet og meget, meget mere vandsjov. Trænger mor til en lille smule afslapning, er saunaen eller de skønne boblebassiner en stensikker vinder.

Sikkerheden er i top

I skal ikke være nervøse for sikkerheden i legelandene. Alle danske legelande er designet og bygget ud fra en lang række sikkerhedsmæssige foranstaltninger og krav, som stilles til et legeland – på den måde kan du sagtens lade børnene lege frit og sikkert!

Vi anbefaler altid, at du undersøger legelandets åbningstider på forhånd – du skal nødigt komme til en låst dør.

Oversigt over indendørs legelande i regionen (fra nord til syd)

Monky Tonky Land, Lalandia

Lalandia i den skønne vestjyske badeby Søndervig byder dig på en 800 m2 stort legeland – Monky Tonky Land. I det indendørs legeland kan børnene fra 0-12 år boltre sig i timevis, hvor de sjove aktiviteter aflæser hinanden.
Der er både sjove rutsjebaner, boldbaner, mini gokartbane (10 kr. pr. tur), trampoliner i højderne og legeområde for de mindste. Børnene kan også slippe deres fantasi fri og prøve deres kreative kræfter af i de hyggelige, kreative værksteder. Ellers kan der svæves over Monky Tonky Land og Torvet i de fantastiske Sky Riders.

I skal købe entrébillet til legelandet. Priser og åbningstider finder I her.

Adresse
Vestkystvej 2
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
monkytonkyland.dk

Monky Tonky Land, Lalandia

Ald'i'Leg, Hvide Sande

Er vejret ikke til en svømmetur i Vesterhavets bølger, så har I muligheden for at tage børnene med til Ald’i’leg i Hvide Sande.
Det kæmpestore legeland indbyder til leg og tumlen i timevis på 550 m2. Der er masser af klatre muligheder, og sjove rutsjebaner. Udenfor finder I de sjove biler – Bumper Cars. Det er et alletiders sted for de mindste, samtidig med de voksne kan nyde et øjeblik i massagestolen.

I indgangen møder I en selvbetjeningsautomat, så I har nemt ved at besøge legelandet i løbet af dagen. Tjek åbningstider finder I her!

Adresse
Parallelvej 64
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
ald'i'leg.dk

Ald'i'Leg, Hvide Sande

Bork Legeland

I Vestjyllands største legeland kan børnene tumle på 2500 m2 fyldt med sjove aktiviteter – større børn og voksne kan sagtens springe rundt på faciliteterne. I legelandet finder du fodboldpool, mini tarzanbane, legeborg, klatrevæg, hoppeborg, spillemaskiner og meget, meget mere.

De mindste kan lege landmand i et område med gårdtema, lege på et mini legeborg og boltre sig i et mini legeområde.

I finder det gigantiske legeland i udkanten af Bork Havn nær Ringkøbing Fjord.

Hvis sulten er ved at melde sig, så har legelandets Café Ko en masse lækkerier til ganen, ellers kan I nyde jeres medbragte mad ved en af legelandets bord-/bænkesæt.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Bork Legeland.

Adresse
Enggårdvej 9
6893 Hemmet

Hjemmeside
bork-legeland.dk

Bork Legeland

Legeland i Landal Seawest

Slip børnene løs i det store legeland i Seawest, som er en del af ferieparkerne Landal Greenparks.

Lad børnene klatre og lege i det indendørs legeland med en masse sjove aktiviteter. Klatre i den sjove borg med huller og udfordrende stier, rutsje på snoede rutsjebaner og skyd med skumbolde gennem luftkanoner. Eller slip kreativiteten løs i det kreative værksted.

I kan også hoppe i det tropiske badeland med rutsjebaner, boblebade og meget mere.

Legelandet ligger nær vores sommerhusområder i Houstrup, Bork Havn og Bjerregård.

Adresse
Vesterhavsvej 81
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
landal-seawest.dk

Legeland i Landal Seawest

Legeborgen Varde

I Varde finder I aktiviteter for hele familien – dog mest for børnene! Der kan hoppes i 3 specialdesignet hoppeborge – en ridderborg og drageborg for større børn, og en prinsesseborg med rutsjebane til de mindste.
Børnene kan boltre sig på det ca. 140 kvm store legestativ i 3 plan og 5 meter højt. I legetårnet kan der rutsjes med af en spiral- og en bølgerutsjebane.
Der er to store boldbade, et stort til de små og et kanonområde med luftkanoner med skumgummibolde.

Et område med større bordspil finder I også i legelandet, hvor både store og små kan være med til at spille air hockey, bordtennis, billard og pool.
Ellers kan du udfordre familien kørefærdigheder på en af spilleautomaterne.

Adresse
Borgpladsen 6
6800 Varde

Hjemmeside
legeborgen.dk

Legeborgen Varde

Jungle Fun, Oksbøl

Klatreparken Jungle Fun ligger i den lille landsby Oksbøl, som ligger nær
Blåvand. Klatreparken er et kæmpe hit for hele familien med børn fra 4 år og op, men også voksne kan også finde deres indre legebarn og klatre med i parkens mange sjove udfordringer – I er garanteret for kilden i maven.

I kan klatre på 8 sjove klatrebaner med forskellige sværhedsgrader – det perfekte sted til at udfordre dine egne grænser. Børn fra 4-9 år skal klatre sammen med en voksen.

Din klatreoplevelser begynder altid med en introduktion og vejledning i sikkerhedssystemet, så I sikkert kommer igennem de sjove klatrebaner – og en skøn ferieoplevelse rigere.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat hos Jungle Fun.

Adresse
Industrivej 38
6840 Oksbøl

Hjemmeside
junglefun.dk

Jungle Fun, Oksbøl

Play City v. Hvidbjerg Strand Feriepark

Play City er perfekt for børn og voksne med barnlige sjæle. Der er masser plads til at udfolde sig motoriske, og få brændt en masse krudt af.

De mindste kan rutsje, hoppe på trampoliner, eller lege på den store hoppepude. De større børn kan rutsje ned af den vilde rutsjebane med ’free-drop’, og klatre på de mange udfordrende klatrebaner. Kan du lide at kaste og sparke til en bold, så er den indendørs fodbold- og håndboldbane lige noget for dig. Legelandet indbyder til mange timers leg og sjov for hele familien.

Adresse
Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand

Hjemmeside
play-city.dk

Play City v. Hvidbjerg Strand Feriepark

Legeland på Rødgaard

På Rødgaard Camping finder I det 150 m2 store legeland, som er fyldt med sjov og spas for de yngste familiemedlemmer.

Børnene har muligheden for at gå på opdagelse i det 3 etagers softplayområde, hvor der er masser tunneller, gange og rutsjebaner.

Adresse
Kirkevejen 13C
6720 Fanø

Hjemmeside
legeland-rødgaard.dk

Legeland på Rødgaard

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...