Sommerhuse i Houstrup

Sommerhuse i Houstrup, Vesterhavet

Afslapning ved Danmarks vestkyst – og det populære sommerhusområde i Houstrup. De endeløse hvide sandstrande, høje klitter, skovplantagen og sommerhusene med en fantastisk beliggenhed gør Houstrup til et populært feriemål for unge og gamle. Med et feriehus i Houstrup sikrer man sig et feriehjem, hvor personlighed og privatliv er i fokus.

De, der har udforsket Houstrup, vil med sikkerhed forelske sig i de smukke omgivelser. Og du kan her læse mere om, hvorfor sommerhusudlejning i Houstrup er noget ganske særligt.

Sommerhuse for enhver smag

Houstrup har et rigtig stort udvalg af sommerhuse. Man finder knap et område, hvor udvalget er større og mere varieret. Det er bestemt ikke svært at finde et sommerhus i Houstrup. Kendt som det absolutte afslapningssted tager Houstrup hvert år imod alt fra familier med børn og ældre til par, der længes efter masser af ro, frihed og bølgebrus. Sommerhuse i Houstrup har en meget varieret beliggenhed og kan både være beliggende på et græs- eller naturgrundstykke, ligge direkte i klitterne eller mere afsides på en naturgrund. Sommerhusudlejningen giver store og mangfoldige muligheder.

Houstrup Strand, Vesterhavet

Den, der leder efter et luksuriøst eller klassisk feriehus, har masser af muligheder i Houstrup. Nogle af vores ferieboliger står til rådighed året rundt, og i efteråret og vinteren er det specielt sommerhuse med egen swimmingpool, spabad eller sauna, der er efterspurgte.

Ferie i Houstrup

Houstrup Skovområde
Cykle ad de små veje langs klitterne i Houstrup

Houstrup er kendt som et fredeligt, harmonisk og afvekslingsrigt ferieområde. Houstrup Strand kan hurtigt og problemfrit nås både på cykel og i bil. Man mærker med det samme den specielle atmosfære – som giver både mennesker og dyr en følelse af frihed. Et flertal af aktivitetsmuligheder gør Houstrup til et attraktivt feriested. For cyklisterne er Houstrup et sandt mekka. Til fods eller med cyklen når man gennem klitlandskabet på få kilometer blandt andet Henne Strand.

Kun 4 kilometer fra Houstrup ligger Nr. Nebel, hvor der er masser af indkøbsmuligheder. Om eftermiddagen kan man nyde en kop kaffe eller en kage i den lille, men rigtig hyggelige Farm Café. Til børn og unge er der også flere legepladser i området.

I sommermånederne kan man købe friskt brød på campingpladsen i Houstrup. Til de aktive feriegæster anbefaler vi en runde padeltennis. Padeltennisbanen (inklusiv ketsjere) kan lejes mod gebyr direkte på campingpladsen i Houstrup – også selv om du ikke bor på campingpladsen. Er du gæst hos os, kan du altså sagtens tage et spil padeltennis på Houstrups campingplads.

Sommerhusudlejning i Houstrup

Esmark Feriehusudlejning kontor i Houstrup

Siden 1968 har der været sommerhusudlejning i Houstrup. Den lange og udviklingsrige historie forsætter, og der bliver stadig i dag lejet ferieboliger ud til gæster fra hele verden. Vores Esmarkkontor i Houstrup er åbent hver dag – og vi bestræber os på til hver en tid at kunne tilbyde jer de bedste sommerhuse. Se vores samlede udvalg af sommerhuse i Houstrup.

Houstrup Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Esmark er det feriehusudlejningsbureau som vi har været mes...
» Se flere vurderinger af Esmark her

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...