Lej et skønt sommerhus i vinterferien

Vinterferie i Danmark rimer på sommerhushygge med hele familien foran pejsen. Det gælder ikke mindst, hvis du holder vinterferie ved Vesterhavet, som indbyder til lange gåture på den skønne strand, hvor der virkelig er mulighed for at få vind i håret.

Esmark er Danmarks hurtigt voksende sommerhusudlejer og landets fjerde største. Vi byder dig velkommen til en uforglemmelig vinterferie i et af vores over 4300 sommerhuse langs den jyske vestkyst. Fra Rømø og Fanø i syd til Thorsminde i nord – vores sommerhuse er det perfekte sted for en hyggelig vinterferie.

Sommerhus vinterferie i danmark

Hos Esmark har vi flere end 4800 sommerhuse og ferielejligheder at vælge imellem, så der er rigtig mulighed for at finde det helt rigtige sommerhus til dig og din familie.

Dansk vinterhygge i særklasse

Hygge er et særligt dansk ord, som er svær at oversætte til andre sprog, men det er netop, hvad der er anledning til, når du holder sommerhusferie i vinterferien. For det kan være mindst lige så hyggeligt at lave mad sammen og spise den foran brændeovnen, som det er at tage ud at spise på en fin restaurant – selv om det også kan være hyggeligt.

For hygge handler om at lave noget, der er rart sammen med nogle, man holder af, og det er der ubegrænsede muligheder for, når du er i sommerhus i vinterferien i Danmark.

Sådan får du en vinterferie for hele familien

Med vores store udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet, finder du nemt et familievenligt sommerhus hos os. Vi kommer også gerne med forslag til aktiviteter og lignende, og du er altid velkommen til at kontakte vores faste medarbejdere på vores Esmark-kontorer, hvis du mangler inspiration.

5 gode idéer til aktiviteter ved Vesterhavet

Der er to fantastisk familievenlige zoologiske haver i Vestjylland, som begge er åbne i vinteren. Den ene er Blåvand Zoo, som ligger i Blåvand, og den anden er Jyllands Park Zoo, som ligger i Haunstrup. Begge zoologiske haver har flere hundrede dyr, som du kan se helt tæt på, og de er begge indrettet med stort fokus på børn og barnlige sjæle.

Holder du ferie i området omkring Søndervig, kan du få mange sjove timer i Badelandet “Aquadome” ved Lalandia i Søndervig. Der er en lang række spændende museer i Vestjylland. I Hvide Sande kan du fx besøge Fiskeriets Hus, hvor du kan blive klogere på byens historie og se en masse spændende fisk i museets akvarium.

Interesserer du dig for Anden Verdenskrig, kan det anbefales at tage en tur til Houvig, hvor du kan komme helt tæt på et af de store fæstningsanlæg fra krigen. Naturen er også i sig selv en oplevelse, når du holder vinterferie ved Vesterhavet, og områder byder på mere end strand og klitter. Det kan fx varmt anbefales at lægge vejen forbi de store og naturskønne plantager, som der er flere af i Vestjylland.

Varm kakao og hygge ved Vesterhavet

Næsten alle Esmarks sommerhuse har enten pejs eller brændeovn. Her kan du slappe af og nyde livet sammen med familien over en kop varm kakao. Så bliver det altså ikke mere hyggeligt. Det er også tilladt at tage hunden med på ferie i de fleste af vores sommerhuse, så du behøver ikke spekulere på at finde en hundepension, når du holder vinterferie gennem Esmark.

Vinterferie i sommerhus ved Vesterhavet

Lej et sommerhus med sauna og pool

Der findes næppe noget mere lækkert end at tage i sauna efter en frisk gåtur i vintermånederne, og hos Esmark har vi flere end 1.700 sommerhuse med sauna og flere end 1.200 sommerhuse med både sauna og spabad. Vi har også næsten 200 sommerhuse og ferielejligheder med egen pool eller adgang til pool.

Sommerhus med pool i vinterferien

Sådan lejer du et sommerhus i vinterferien

Du kan booke dit sommerhus i vinterferien direkte på vores hjemmeside. Her kan du med hjælp fra vores søgefunktion finde præcis det sommerhus, der passer til dine ønsker, uanset hvad der betyder noget for dig i valget af sommerhus. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

Værd at vide

chevron-down

Hvor kan jeg holde vinterferie i Danmark?

Ferieområderne ved Vesterhavet er blandt de mest attraktive steder at holde vinterferie i Danmark. For godt nok er det ikke årstiden, hvor du skal pakke shorts og bikini i rejsetasken, men den vestjyske natur er fantastisk hele året rundt. Særligt i vintermånederne er det skønt at gå lange ture ved Vesterhavet.

chevron-down

Hvad kan jeg lave i vinterferien?

Vinterferien byder på en lang række aktiviteter i ferieområderne ved Vesterhavet. Det gælder, uanset om du holder vinterferie i Blåvand, Henne, Hvide Sande, Søndervig eller en af de andre populære destinationer på vestkysten. På vestkysten er der også åbent i butikkerne i vinterferien, så det er nemt at finde et sted at handle, og vil du på decideret shoppetur, er der også mulighed for dette. I en by som Hvide Sande holder butikkerne åben alle ugens dage i vinterferien.

chevron-down

Kan jeg tage i sommerhus i vinterferien?

Ja, det kan du helt bestemt. Faktisk er vinterferien en af de mest populære uger at tage i sommerhus ved Vesterhavet. I vinterferien er der særligt rift om vores mange sommerhuse med spabad og sauna. Pejs og brændeovn er også noget af det mest efterspurgte i vores sommerhuse i vinterferien.

chevron-down

Hvornår er det vinterferie?

I Danmark ligger vinterferien enten i uge 7 eller i uge 8. Det afhænger af, hvor i landet du bor, for det afgøres af den enkelte kommune. I langt de fleste kommuner ligger vinterferien i uge 7, men i Nordjylland, på Fyn og på Østsjælland samt på den københavnske vestegn har ferien traditionelt ligget i uge 8.

I Tyskland afhænger det også af, hvor i landet du bor, for her varierer det fra forbundsstat til forbundsstat.

chevron-down

Hvor er der billige feriesteder i vinterferien?

Sommerhusferie er en ganske billig ferieform. Prisen for at leje et sommerhus afhænger først og fremmest af størrelse, beliggenhed og komfort. Hos Esmark har vi sommerhuse til udlejning i vinterferien på hele strækningen langs den danske vestkyst fra Blåvand i syd til området nord for Søndervig.

Når du søger efter et sommerhus i vinterferien på vores hjemmeside, kan du nemt sortere sommerhusene efter både pris og ønsker til sommerhuset. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Vinterferie i uge 7 i Haurvig ved Vesterhavet
2024
Sommer
Juni Juli August
Uge 22 Uge 22 Uge 27 Uge 27 Uge 31 Uge 31
Uge 23 Uge 23 Uge 28 Uge 28 Uge 32 Uge 32
Uge 24 Uge 24 Uge 29 Uge 29 Uge 33 Uge 33
Uge 25 Uge 25 Uge 30 Uge 30 Uge 34 Uge 34
Uge 26 Uge 26 Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35
2024
Efterår
September Oktober November
Uge 35 Uge 35 Uge 40 Uge 40 Uge 44 Uge 44
Uge 36 Uge 36 Uge 41 Uge 41 Uge 45 Uge 45
Uge 37 Uge 37 Uge 42 Uge 42 Uge 46 Uge 46
Uge 38 Uge 38 Uge 43 Uge 43 Uge 47 Uge 47
Uge 39 Uge 39 Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48
Uge 40 Uge 40    
2024 2025
Vinter
December Januar Februar
Uge 48 Uge 48 Uge 1 Uge 1 Uge 5 Uge 5
Uge 49 Uge 49 Uge 2 Uge 2 Uge 6 Uge 6
Uge 50 Uge 50 Uge 3 Uge 3 Uge 7 Uge 7
Uge 51 Uge 51 Uge 4 Uge 4 Uge 8 Uge 8
Uge 52 Uge 52 Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9
Uge 1 Uge 1    
2025
Forår
Marts April Maj
Uge 9 Uge 9 Uge 14 Uge 14 Uge 18 Uge 18
Uge 10 Uge 10 Uge 15 Uge 15 Uge 19 Uge 19
Uge 11 Uge 11 Uge 16 Uge 16 Uge 20 Uge 20
Uge 12 Uge 12 Uge 17 Uge 17 Uge 21 Uge 21
Uge 13 Uge 13 Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22
Uge 14 Uge 14    

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...