Om Esmark Feriehusudlejning

Esmark Feriehusudlejning siden 1965

Esmark Feriehusudlejning er Danmarks fjerde største sommerhusudlejer med mere end 4800 sommerhuse langs den jyske vestkyst fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd, til Søndervig og Thorsminde i nord.

Danmarks hurtigst voksende sommerhusudlejning er 100% dansk- og familieejet, og vi udlejer udelukkende sommerhuse på den jyske vestkyst. Vi gør en ære i at støtte lokale og regionale initiativer og oplevelser, så vi sammen kan skabe en oase af oplevelser der tager hensyn til både gæster, husejere, befolkningen i vores lokalområder, den omkringliggende natur og vand i både hav og fjord.

Vores stærke fokus på nærhed og fleksibilitet betyder, at vi er repræsenteret på 9 lokalkontorer i Søndervig, Hvide Sande, Bjerregård, Henne Strand, Houstrup, Vejers Strand, Blåvand, på Fanø og Rømø, hvor vores team af professionelle og passionerede medarbejdere hver dag gør en forskel. Se alle vores lokalkontorer her.

Grundlagt af Mathilda og Verner Esmarch

I 1965 blev udlejningsbureauet grundlagt i Bjerregård af Mathilda og Verner Esmarch med dengang ganske få sommerhuse, sidenhen har antallet vokset støt og roligt.

I 1990 blev ansvaret af sommerhusudlejningen overdraget til datteren Ella & hendes mand, Leif Rauhe, hvor der var på dette tidspunkt ca. 150 sommerhuse til udlejning.

Mange gode år betød, at der var næsten 500 sommerhuse til udlejning i 2007, og sommerhusudlejningen blev, i samme år, overtaget af Janni og Anders Thygesen – sommerhusudlejningens tredje værtspar – der i 2015 fusionerede med Elite Sommerhusudlejning, og siden da har Elite Sommerhusudlejnings indehaver, Thomas Sørensen, været medejer af Esmark Feriehusudlejning sammen med Janni og Anders. Læs mere om vores historie.

Esmark ejes af Janni og Anders Thygesen samt Thomas Sørensen.

Esmark ejes af Janni og Anders Thygesen samt Thomas Sørensen.

We love people

Vi lever af – og brænder for – at udleje privatejede sommerhuse til glade sommerhusgæster, samt yde verdens bedste service, på samtlige parametre, til både gæster og sommerhusejere.

Vi elsker nemlig mennesker – det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab. Læs mere om vores værdier.

Det er disse 4 værdier, som udgør den grundlov, vi lever efter, og som garanterer, at vi, i Esmark-familien, levere serviceoplevelser i særklasse til både feriegæster, husejere og samarbejdspartnere.

Det betyder også, at vi følger udviklingen og nye muligheder i sommerhusudlejningsbranchen, og at vi løbende uddanner vores medarbejdere, så de altid er klædt på med høj faglig indsigt og relevante kompetencer. Bliv en del af Esmarks dream-team! Jobs hos Esmark

Esmark Feriehusudlejning

 • Har omkring 4800 sommerhuse til udlejning langs den jyske Vestkyst.
 • Har i dag administration i Hvide Sande og derudover servicekontorer i Søndervig, Bjerregård, Henne Strand, Houstrup, Vejers Strand, Blåvand, på Fanø og Rømø.
 • Beskæftiger ca. 150 fastansatte med John Brügmann som administrerende direktør.
 • Ejes af Janni og Anders Thygesen samt Thomas Sørensen.
 • Blev grundlagt i 1965 af Mathilda & Verner Esmarch i Bjerregård.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...