Surfing i Hvide Sande - Esmark

Surfing i Hvide Sande

Surfing ved Vesterhavet - Esmark
Med to surfpladser i Hvide Sande er der rig mulighed for at lære at surfe

Hvide Sande byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, øvede og hardcore surfere selv på de få dage om året, hvor der er vindstille ved Vesterhavet. Her kan hele den surfglade familie prøve kræfter med bølgerne på hver deres niveau.

Surfing på fjorden

Ved Hvide Sande finder du ikke mindre end to surfstationer Westwind Syd og Westwind Nord, der begge er beliggende ved Ringkøbing Fjord. Her tilbydes kurser for store og små, nybegyndere og øvede og naturligvis for både windsurfere og kitesurfere.

Her er veluddannede surfinstruktører med stor erfaring og sammen med fjordens rolige vand giver dette de optimale forhold for at lære sporten. Læs mere om Westwind surfskolen her.

Der kan surfes både i Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord
Der kan surfes både i Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord

Når vandet er lige vådt nok…

De familiemedlemmer, der ikke sætter den samme pris på det våde element, kan dyrke solen fra sandstranden ved West Wind Syd eller få luft under vingerne på hoppepuden ved Westwind Nord. Ved Westwind Nord kan man desuden nyde en gåtur ad fjordstien til Tyskerhavnen, lystbådehavnen eller til afvandingsslusen i Hvide Sande, hvor lystfiskerne også slår deres folder.

Surfing på havet

For de mere erfarne og vovede surfere byder Vesterhavet på spænding og bølger. Ved Hvide Sandes moler kan man næsten få fornemmelsen af Hawaii hvis da bare temperaturerne ville lege med. Her er koncentration og ikke mindst respekt for havets kræfter påkrævet, men er man til bølgesurfing eller kitesurfing får man helt sikkert en oplevelse med hjem i bagagen.

Kabelparken er også populær blandt Esmarks sommerhusgæster
Kabelparken er også populær blandt Esmarks sommerhusgæster

Når vinden lægger sig…

Er der en dag lidt for lidt vind efter din smag eller er der brug for lidt afveksling, så må næste stop helt bestemt være Kabelparken, der ligger som nabo til Westwind Nord. Her kan du lære at stå på wakeboard eller vandski. Her kan hele familien være med, men tør mor og far ikke prøve, så er der naturligvis plads til dem på tilskuerpladserne, hvor de kan nyde udsigten sammen med en kop kaffe eller en øl.

Girl’s Night

Hvis du bliver afskrækket af at se de smarte fyre, der laver kunster i luften og hopper op ad ramper, så har du muligheden for at lære disciplinerne i ro og fred hver tirsdag aften i sommerperioden. Her får du tre timer, hvor du kan styrte lige så tosset du vil uden at nogen griner af dig tirsdag aften griner man nemlig med hinanden!

Wind- og Kitesurfing

Billede af Westwind Bork Havn

Westwind Bork Havn

Westwind Bork Havn, Bryggen 10-12, 6893 Hemmet

Kort Website

Billede af Westwind Nord Hvide Sande

Westwind Nord Hvide Sande

Westwind Nord Hvide Sande, Sønder Klitvej 1, 6960 Hvide Sande.

Drømmer du om at suse hen over vandet på et surfbræt? Så er det netop på Ringkøbing Fjord du skal starte. Fjorden er et af Nordeuropas bedste surfspots.

Kort Website

Billede af Westwind Syd Årgab

Westwind Syd Årgab

Westwind Syd (Årgab), Sønder Klitvej, 6960 Hvide Sande.

Læs mere Kort Website

Det lave vand gør windsurfing ideel for nybegyndere, men også øvede surfere finder udfordring i området. Her kan du både leje udstyr, dragt og få instruktion. Sommeren igennem startes der windsurfkurser hver uge. West Wind Syd tilbyder også paddelsurf skole.
I butikken finder du desuden et godt udvalg i surfudstyr, dragter, tøj, sko. Der sælges også forfriskninger til de friske vandhunde og tilskuerne.


Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...