Lej et sommerhus ved Esmarch og prøv kræfter med de forskellige former for surfing

Surferens eldorado Hvide Sande

Med to surfpladser i Hvide Sande er der rig mulighed for at lære at surfe
Med to surfpladser i Hvide Sande er der rig mulighed for at lære at surfe

Hvide Sande byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, øvede og hardcore surfere selv på de få dage om året, hvor der er vindstille ved Vesterhavet. Her kan hele den surfglade familie prøve kræfter med bølgerne på hver deres niveau.

Surfing på fjorden

Ved Hvide Sande finder du ikke mindre end to surfstationer West Wind Syd og West Wind Nord, der begge er beliggende ved Ringkøbing Fjord. Her tilbydes kurser for store og små, nybegyndere og øvede og naturligvis for både windsurfere og kitesurfere.

Her er veluddannede surfinstruktører med stor erfaring og sammen med fjordens rolige vand giver dette de optimale forhold for at lære sporten. Læs mere om surfskolen her.

Der kan surfes både i Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord
Der kan surfes både i Vesterhavet og på Ringkøbing Fjord

Når vandet er lige vådt nok…

De familiemedlemmer, der ikke sætter den samme pris på det våde element, kan dyrke solen fra sandstranden ved West Wind Syd eller få luft under vingerne på hoppepuden ved West Wind Nord. Ved West Wind Nord kan man desuden nyde en gåtur ad fjordstien til Tyskerhavnen, lystbådehavnen eller til afvandingsslusen i Hvide Sande, hvor lystfiskerne også slår deres folder.

Surfing på havet

For de mere erfarne og vovede surfere byder Vesterhavet på spænding og bølger. Ved Hvide Sandes moler kan man næsten få fornemmelsen af Hawaii hvis da bare temperaturerne ville lege med. Her er koncentration og ikke mindst respekt for havets kræfter påkrævet, men er man til bølgesurfing eller kitesurfing får man helt sikkert en oplevelse med hjem i bagagen.

Kabelparken er også populær blandt Esmarks sommerhusgæster
Kabelparken er også populær blandt Esmarks sommerhusgæster

Når vinden lægger sig…

Er der en dag lidt for lidt vind efter din smag eller er der brug for lidt afveksling, så må næste stop helt bestemt være Kabelparken, der ligger som nabo til West Wind Nord. Her kan du lære at stå på wakeboard eller vandski. Her kan hele familien være med, men tør mor og far ikke prøve, så er der naturligvis plads til dem på tilskuerpladserne, hvor de kan nyde udsigten sammen med en kop kaffe eller en øl.

Girl’s Night

Hvis du bliver afskrækket af at se de smarte fyre, der laver kunster i luften og hopper op ad ramper, så har du muligheden for at lære disciplinerne i ro og fred hver tirsdag aften i sommerperioden. Her får du tre timer, hvor du kan styrte lige så tosset du vil uden at nogen griner af dig tirsdag aften griner man nemlig med hinanden!

Wind- og Kitesurfing

Billede af West Wind Surfplads Syd (Årgab)

West Wind Surfplads Syd (Årgab)

West Wind Surfplads Syd (Årgab), Sønder Klitvej, 6960 Hvide Sande.

Drømmer du om at suse hen over vandet på et surfbræt? Så er det netop på Ringkøbing Fjord du skal starte. Fjorden er et af Nordeuropas bedste surfspots.

Læs mere Kort Website

Det lave vand gør windsurfing ideel for nybegyndere, men også øvede surfere finder udfordring i området. Her kan du både leje udstyr, dragt og få instruktion. Sommeren igennem startes der windsurfkurser hver uge. West Wind Syd tilbyder også paddelsurf skole.
I butikken finder du desuden et godt udvalg i surfudstyr, dragter, tøj, sko. Der sælges også forfriskninger til de friske vandhunde og tilskuerne.


Billede af Water Sports Center Ringkøbing Fjord – Skaven Strand

Water Sports Center Ringkøbing Fjord – Skaven Strand

Water Sports Center Ringkøbing Fjord – Skaven Strand, Køjbankevej, 6880 Tarm.

Vores Water Sport Center er beliggende på den østlige side af Ringkøbing Fjord, ved Skaven Strand.

Vi tilbyder kurser og leje af udstyr til Windsurfing, Kitesurfing og Stand Up Paddling.

Læs mere Kort Website Email

Derudover tilbyder vi leje af Kajak og guidede Kajak og SUP ture.

Der hvor vi surfer er vandet lavt og vinden er oftest mod land og giver derfor de bedste muligheder for børn, begyndere og surfere på alle niveauer.


Billede af Bork Havn Surfcenter

Bork Havn Surfcenter

Bork Havn Surfcenter, Bryggen, 6893 Hemmet.

Bork Havn Surfcenter tilbyder undervisning i windsurfing og kitesurfing, og salg af udstyr. Der forefindes grejbokse, bad mm.

Læs mere Kort Website Email

Grejboksene kan lejes hos West Wind, Bryggen 10-12, Bork Havn.


Find feriehus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

    Spørgsmål til din sommerhusferie?

    Tlf: 97 31 50 40
    Tlf: 97 31 55 40
    E-mail: post@esmark.dk

    Søger...