Surf ferie i Danmark – gå ikke glip af vores sommerhuse med gode surfmuligheder

Windsurfing Rinbkøbing Fjord Waterz - Sommerhusferie

Surfing i Hvide Sande

Med to surfpladser er der rig mulighed for at lære at surfe. Hvide Sande byder på masser af udfordringer for både nybegyndere, øvede og hardcore surfere selv på de få dage om året, hvor der er vindstille ved Vesterhavet. Her kan hele den surfglade familie prøve kræfter med bølgerne på hver deres niveau.

Surfing på fjorden

Ved Hvide Sande finder du ikke mindre end to surfstationer Westwind Syd og Westwind Nord, der begge er beliggende ved Ringkøbing Fjord. Her tilbydes kurser for store og små, nybegyndere og øvede og naturligvis for både windsurfere og kitesurfere.

Her er veluddannede surfinstruktører med stor erfaring og sammen med fjordens rolige vand giver dette de optimale forhold for at lære sporten. Læs mere om Westwind surfskolen her.

Når vandet er lige vådt nok…

De familiemedlemmer, der ikke sætter den samme pris på det våde element, kan dyrke solen fra sandstranden ved West Wind Syd eller få luft under vingerne på hoppepuden ved Westwind Nord. Ved Westwind Nord kan man desuden nyde en gåtur ad fjordstien til Tyskerhavnen, lystbådehavnen eller til afvandingsslusen i Hvide Sande, hvor lystfiskerne også slår deres folder.

Surfing på havet

For de mere erfarne og vovede surfere byder Vesterhavet på spænding og bølger. Ved Hvide Sandes moler kan man næsten få fornemmelsen af Hawaii hvis da bare temperaturerne ville lege med. Her er koncentration og ikke mindst respekt for havets kræfter påkrævet, men er man til bølgesurfing eller kitesurfing får man helt sikkert en oplevelse med hjem i bagagen.

Når vinden lægger sig…

Er der en dag lidt for lidt vind efter din smag eller er der brug for lidt afveksling, så må næste stop helt bestemt være Kabelparken, der ligger som nabo til Westwind Nord. Her kan du lære at stå på wakeboard eller vandski. Her kan hele familien være med, men tør mor og far ikke prøve, så er der naturligvis plads til dem på tilskuerpladserne, hvor de kan nyde udsigten sammen med en kop kaffe eller en øl.

Wind- og Kitesurfingspots i Danmark

Westwind Bork Havn

I Bork Havn ligger ved sydenden af Ringkøbing Fjord, hvor du finder nogle af Danmarks bedste forhold til vandsport (Windsurfing, kitesurfing, SUP) til de øvede og begyndere!

Adresse
Bryggen 10-12
6893 Hemmet

Hjemmeside
bork.westwind.dk

Westwind Bork Havn

Westwind Syd (Årgab)

WestWind Syd ligger i Årgab lige ved den sydlige indkørsel til Hvide Sande og med direkte adgang til Ringkøbing Fjord, tæt på Vesterhavet. På fjorden er der stådybde op til ca. 500-800 meter ud fra kysten.

Adresse
Sønder Klitvej 1
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
syd.westwind.dk

Westwind Syd (Årgab)

Westwind Nord (Hvide Sande)

Drømmer du om at suse hen over vandet på et surfbræt? Så er det netop på Ringkøbing Fjord du skal starte. Fjorden er et af Nordeuropas bedste surfspots.

Adresse
Gytjevej 15
DK-6960 Hvide Sande

Hjemmeside
nord.westwind.dk

Westwind Nord (Hvide Sande)

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...