Minigolf i Vestjylland  

Vil du gerne udfordre familien til en omgang minigolf, mens I er på ferie i sommerhus i Vestjylland? Når du booker dit feriehus på vestkysten gennem Esmark, er du garanteret at tilbringe din ferie nær flere uovertrufne minigolfbaner. Mulighederne for minigolf er mange, hvis du gerne vil prøve kræfter med de sjove og udfordrende minigolfbaner, når du holder ferie i et af vores sommerhuse.

Find de bedste minigolfbaner i Vestjylland

West Coast Minigolf i Blåvand (18 hullers bane)

Alle kan være med – både børn, voksne og ældre

Minigolfbanerne på den danske vestkyst egner sig til både børn og voksne, begyndere og øvede. Parkerne inviterer til en sjov og udfordrende ferieaktivitet med masser forhindringer og vanskeligheder, når bolden skal ramme i hul på færrest slag. Du finder ofte minigolfparkerne i dejlige udendørsnaturomgivelser, og hvis vejrmeldingen ikke er lovende, så kan du også finde indendørsbaner.

Ofte finder du en lille iskiosk, restaurant og bar nær golfbanerne, hvis I trænger til en is, kolde drikke eller en dejlig middag efter et udfordrende spil.

Vi anbefaler altid, at du reserverer tid til minigolf på forhånd, da der ofte er stor efterspørgsel – især på dejlige solskinsdage. Vi vil også anbefale jer at tjekke minigolfparkens åbningstid inden – det er nemlig ikke alle minigolfanlæg, som har åbnet året rundt.

Oversigt over minigolfbaner i regionen (fra nord til syd)

Adventure Golf hos Beach Bowl

Beach Bowl i den vestjyske badeby Søndervig byder dig på minigolf, som foregår udendørs og hvor du spiller på kunstgræs, fairways, roughs og greens imellem klitter, lyng, marehalm og vandløb.

Beach Bowl byder også andre sjove udendørsaktiviteter, såsom tennis, padeltennis, segway, jumper og minibiler.

Der er gratis parkering ved indgangen.

Adresse
Lodbergsvej 28
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
beachbowl.dk

Adventure Golf hos Beach Bowl

Adventure Park, Søndervig

Hos Adventure Park kan du både spille traditionel minigolf og adventure golf. Adventure golfbanen er designet, så hele familien kan være med, men samtidig udfordrende for selv den bedste. Banen er indrettet med både bunkers, vand og store sten som forhindringer.

Adventure Park byder også på fodbold- og håndboldgolf, fodboldpool, og indendørs små spil og et legeland til de små.

Der er gratis parkering ved parken. Det er tilladt at medbringe hunde.

Adresse
Søtangevej 1
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
adventure-park.dk

Adventure Park, Søndervig

Minigolf v. Nordsø Camping

Nordsø Camping, der ligger mellem Hvide Sande og Nymindegab i det dejlige område Årgab, byder udover minigolf også på et sjovt badeland og 2 udendørs legepladser.

Der er gratis parkering for indgangen. Hunde er desværre ikke velkommen i badelandet, men må gerne være med til de udendørs aktiviteter.

Adresse
Tingodden 3
6960 Hvide Sande

Minigolf v. Nordsø Camping

Minigolf v. Nymindegab Camping

Nymindegab Camping byder dig velkommen til en japansk inspireret minigolfbane med udfordrende hindringer.

Du kan også komme ind i campingpladsens udendørs badeland, som altid er opvarmet til 27 grader.

Der er gratis parkering på pladsen.

Adresse
Lyngtoften 12
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
nymindegabcamping.dk

Minigolf v. Nymindegab Camping

Minigolf v. Bork Havn Camping

Spil minigolf lige ud til Ringkøbing Fjord hos Bork Havn Camping. Bork Havn byder på en masse sjove aktiviteter, såsom windsurfing, kitesurfing, paddleboard, sejlads og mange flere morsomme aktiviteter på vand og land.

I Bork Havn ligger også Bork Vikingehavn, her rejser du tilbage i vikingetiden og møder vikinger der er i gang med deres daglige gøremål.

Adresse
Kirkehøjvej 9A
6893 Hemmet

Minigolf v. Bork Havn Camping

Lindvig Adventure Minigolf, Lønne

Hos Lindvig Adventure Minigolf finder du et 18 hullers adventure minigolfbane midt i den vestjyske natur mellem Henne Strand og Hvide Sande. Du spiller på kunstgræs med smukke stensætninger og sjove, kuperet og udfordrende baner.

Du har muligheden for at spille på banerne dag og nat med parkens “Pay & Play” koncept – det kræver dog lys for at spille.

Adresse
Vesterhavsvej 150, Lønne
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
lindvigferie.dk

Lindvig Adventure Minigolf, Lønne

JungleFun, Oksbøl

Hos Jungle Fun i Oksbøl er de sjove og vanskelige minigolfbaner fordelt rundt i klatreparken. Det er indendørsminigolf, så vejret sætter ikke en stopper for en skæg familieaktivitet. Vi anbefaler du tager tøj på efter udendørstemperaturen, da hallen er ikke isoleret.

Hvis du også gerne vil prøve JungleFuns klatrebaner, anbefaler vi du bestiller tid hjemme fra.

Adresse
Industrivej 38
6840 Oksbøl

Hjemmeside
junglefun.dk

JungleFun, Oksbøl

Parkgolf Blåvandshuk

Tag din familie med på en spændende oplevelse hos Parkgolf Blåvandshuk, et nyskabende familiespil indenfor golf - mere udfordrende end minigolf og samtidig lettere end almindelig golf. Uanset om du er 7 år eller ældre, vil spillet garanteret udfordre selv de mest erfarne golfspillere.

På Parkgolf Blåvandshuks unikke bane strækker 18 huller sig over velplejede græsarealer med varierende terræn, herunder fairways, semirough, rough og greens. Hver svingning byder på nye udfordringer og øger spændingen, så du kan nyde spillet fra start til slut.

Udstyret er enkelt og nemt tilgængeligt. Du får en bold, der er på størrelse med en tennisbold, og en særlig parkgolfkølle, som du kan låne på stedet. Så du behøver ikke bekymre dig om at investere i dyrt udstyr for at være med.

Parkgolf Blåvandshuk ønsker at inkludere alle, og derfor tilbydes der også el-crossere til udlejning, så selv dem med gangbesvær kan deltage fuldt ud og nyde den smukke natur omkring. Naturligvis er firbenede familiemedlemmer også velkomne, så længe de holdes i snor. Så tag hele familien - inklusive hunden - med til en uforglemmelig dag med parkgolf.

Adresse
Broengvej 2
6840 Oksbøl

Hjemmeside
parkgolf-blaavandshuk.dk

Parkgolf Blåvandshuk

Vejers Vikinge Minigolf

Hos Vejers Vikinge Minigolf er der fokus på historien omkring Vejers Strand, hvor du kommer forbi en esehytte, et sømærke og åløbet, som symboliserer ålestrømmen i Vejers.

På banen kommer du igennem 12 huller, som er forskellige, når det kommer til udformning, forhindringer og sværhedsgrad.

Adresse
Vejers Havvej 14
6853 Vejers Strand

Vejers Vikinge Minigolf

Skallingen Minigolf, Ho

Den klassiske 12-hullers minigolfbane "Skallingen Minigolfbane" ved Blåvandshuk Golfcenter finder du i Ho nær Blåvand

Her venter der børn og voksne i alle aldre en spændende og udfordrende bane, hvor man kan få afprøvet sine sigte- og skydefærdigheder.

Efter en runde minigolf kan du nyde en kold forfriskning i Ho Pub og udsigten over Ho Bugt.

TIP: Hvis du booker et feriehus hos Esmark, får du rabat på minigolf i Blåvandshuk Golfcenter.

Adresse
Skallingen Minigolf - Blåvandshuk Golfcenter
Skallingevej 5, Ho
6857 Blåvand

Hjemmeside
skallingen-minigolf.dk

Skallingen Minigolf, Ho

Ho Minigolf

Ho Minigolfbanen ligger i sommerhusområdet i Ho nær Blåvand. Du har mulighed for at spille dig igennem en 18 hullers adventure golfbane sammen med hele familien.

Ho minigolf ligger tæt ved fiskesøen, der ligger ved søen i en lille skov, som giver en dejlig ro og læ for vinden fra Vesterhavet.

Adresse
Almosetoften 12
6857 Blåvand

Ho Minigolf

West Coast Minigolf

West Coast Minigolf i Blåvand byder på en sjov og hyggelig dag med minigolf i verdensklasse. Minigolfbanen er bygget i samarbejde med den Amerikanske selskab Harris minigolf, som er et af de førende firmaer i USA inden for minigolf.

På minigolfbanen kan du bruge nogle gode timer for hele familien – både voksne og børn. Banen er omgivet af afvekslende beplantninger med søer og springvand.

Adresse
Blåvandsvej 85B
6857 Blåvand

Hjemmeside
westcoastminigolf.dk

West Coast Minigolf

Bowl’n’Fun Esbjerg

Bowl’n’Fun finder du i den vestjyske havneby Esbjerg, her har du rig mulighed for at få en masse timer brugt i deres sjove familieaktiviteter.

Udover minigolf kan du bowle, køre på en indendørs gokartbane, børnene kan lege i et lille legeland, også kan du samle familien i buffet-restauranten “The Grill”.

Der er gratis parkeringspladser

Adresse
Glarmestervej 6
6710 Esbjerg

Hjemmeside
bowlnfun.dk

Bowl’n’Fun Esbjerg

Fanø Bad Minigolf

Fanø Bad Minigolf har to minigolfbaner, som byder på en hyggelig ferieaktivitet for hele familien – både børn og voksne.

Du finder en 18 hullers klassisk minigolfbane og en 9 hullers adventure golfbane, som er fyldt med forhindringer – de kan være udfordrende for selv den bedste. De skal dog undviges før bolden kan ramme i hul.

Mingolfbanerne ligger nær Cafe Palergoniehuset og Golfhuset i Badets Centrum, her kan I nyde en kold sodavand eller en lækker middag efter jeres runde på banerne.

Adresse
Golfvejen 1
6720 Fanø

Fanø Bad Minigolf

Pirat Minigolf, Fanø

Pirat Minigolf byder på udfordrende og specielle minigolfbaner på den dejlige ø, Fanø.
Både børn og voksne kan være med til at spille den 18 hullers store minigolfbane fyldt pirater og blæksprutter, som forhindring, så det kan være vanskeligt at ramme i hul.

Der er gratis parkeringspladser. Hunde er også velkommen, når de bliver ført i snor og ikke genere øvrige gæster. De må ikke opholde sig på banerne.

Adresse
Kirkevejen 3-5
6720 Fanø

Hjemmeside
feldbergfamiliecamping.dk

Pirat Minigolf, Fanø

Rømø Safari Minigolf

Spil minigolf samtidig med en safaritur ved Rømø Safari Minigolf. Banen er fyldt med forhindringer, og kan give dig vanskeligheder, når bolden skal trilles i hul. Parken er fyldt med vilde dyr fra savannen, som du kan komme helt tæt på – dyrene er dog ikke ægte.

Der er gratis parkeringsplads ved indgangen.

Adresse
Vestervej 13
6792 Rømø

Rømø Safari Minigolf

Rømø Minigolf

Rømø Minigolf er det perfekte sted til at spille minigolf, hvis du er på Rømø. Banerne ligger ved siden af Den Gamle Købmandsgård, og er en nyrenoveret minigolfanlæg. Du kan tage hele familien med ud på de mange forskellige baner, der passer til begyndere og øvede, børn og voksne.

Hvis du gerne vil nyde det gode vejr, er der god plads i haven, som giver dig rig mulighed for afslapning.

Adresse
Havnebyvej 211
6792 Rømø

Hjemmeside
dengamlekoebmandsgaard.dk

Rømø Minigolf

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...