Ferie 2024: Bestil din næste sommerhusferie hos Esmark

Skal sommerferien i 2024 holdes ved Vesterhavet, og vil du have masser af lækre sommerhuse i Danmark at vælge imellem, så kan du med fordel booke dit sommerhus hos Esmark allerede nu.

Vi ender som en altovervejende hovedregel med at have udsolgt i de mest populære ferieuger, men bestiller du i god tid, kan du vælge mellem masser af sommerhuse på vestkysten, uanset hvornår du har ferie i 2024.

Find og lej sommerhuset til 2024

Vi ender som en altovervejende hovedregel med at have udsolgt i de mest populære ferieuger, men bestiller du i god tid, kan du vælge mellem masser af sommerhuse på vestkysten, uanset hvornår du har ferie i 2024.

Vi har ca. 4800 kvalitetssommerhuse til udlejning på hele strækningen fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til Thorsminde-området nord for Søndervig.

Sommerferie 2024 i sommerhus ved Vesterhavet

Området ved Vesterhavet i Danmark er en af de mest populære feriedestinationer i Nordeuropa, og vi er hos Esmark den største udbyder af sommerhuse på den attraktive kyststrækning fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til Thorsminde-området nord for Søndervig.

Når området er så populært, som det er tilfældet, skyldes det, at området byder på en fantastisk kombination af naturskønne områder, lækre badestrande og rige muligheder for at holde en aktiv ferie for hele familien.

Sommerhusferie er i det hele taget en meget familievenlig ferieform, og hos Esmark gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at du må få en uforglemmelig ferie i et af vores mange lækre feriehuse.

Sommerhusferie i Søndervig 2024

Søndervig er en af de mest populære badebyer i Danmark. Her er der mulighed for at holde sommerhusferie i livlige omgivelser tæt på både badestranden, butikker og attraktioner. I Søndervig kan du fx besøge den imponerende Sandskulpturfestival, som hvert år opføres af internationalt anerkendte kunstnere, som står bag de store og særdeles kreative sandskulpturer.

Fra Søndervig er der desuden blot et kvarters kørsel til fiskeribyen Hvide Sande og til den gamle og meget charmerende købstad Ringkøbing.

Sommerhusferie i Hvide Sande 2024

Mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som byder på idylliske havnemiljøer på både havsiden og fjordsiden. Her kan du fx holde sommerferie i en af de små feriehytter på Tyskerhavnen eller i en af de lækre feriehytter ved slusen, hvor du har en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord. Hos Esmark har vi også et stort udvalg af mere traditionelle sommerhuse i og omkring Hvide Sande.

Hvide Sande er desuden kendt som et fantastisk sted at holde en aktiv ferie, hvad enten du er til vandsport, lystfiskeri, eller du blot ønsker at holde ferie i naturskønne omgivelser mellem hav og fjord.

Sommerhusferie i Bjerregård 2024

Bjerregård ligger en lille halv times kørsel syd for Hvide Sande. Her ligger sommerhusene også med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Naturen i Bjerregård er intet mindre end fantastisk. Badestranden er indbyder til leg og vandpjaskeri om sommeren og til lange gåturen i den friske vestenvind om vinteren.

Der ligger en købmand i Bjerregård, hvor der også kan købes friskbagt morgenbrød, og hvis du for alvor på shoppetur, kan du enten tage til Hvide Sande eller til handelsbyen Nr. Nebel, som ligger syd for Bjerregård.

Lej et sommerhus i Danmark til næste år - Esmark Feriehusudlejning

Sommerhusferie i Houstrup 2024

Foretrækker du at holde ferie i grønne omgivelser og lidt tilbagetrukken fra de livlige badebyer, er et sommerhus i Houstrup det helt rigtige valg. Houstrup ligger syd for Ringkøbing Fjord, og det er et af de grønneste områder på hele vestkysten. Fra Houstrup er der samtidig blot fire kilometer til Vesterhavet, så det er helt op til dig selv, om turen til stranden skal foregå i bil eller på cykel.

Sommerhusferie i Henne Strand 2024

Henne Strand er en både lækker og livlig badeby, ikke mindst i sommerhalvåret. Her kan du holde en sommerferie, hvor du er tæt på både butikker, spisesteder og ikke mindst den lækre badestrand ved Vesterhavet.

I sommerferien er der ofte livemusik om aftenen i Henne, og stemningen er på samme tid afslappende og livlig i den skønne badeby.

Sommerhusferie i Vejers 2024

Vejers er en charmerende badeby ved Vesterhavet, hvor vi hos Esmark har et stort udvalg af både sommerhuse og ferielejligheder. Vejers Strand byder på en af de lækreste badestrande ved Vesterhavet, og området indbyder samtidig til lange vandre- og cykelture i den skønne vestjyske natur. Når du holder sommerferie i Vejers er du desuden tæt på både Henne Strand og Blåvand, som begge er et besøg værd.

Sommerhusferie i Blåvand 2024

En af de helt store ferieperler i Danmark er Blåvand, som er den vestligst beliggende by i Danmark. Blåvand er kendt for sine lækre badestrande, for sin skønne natur og for at være en både charmerende og livlig badeby. Blåvand byder på masser af butikker, spisesteder og attraktioner for hele familien. Besøg fx Blåvand Zoo eller det imponerende oplevelsesmuseum Tirpitz, som har udstillinger om både vestkystens historie og om Anden Verdenskrig.

I Blåvand er du desuden mindre end en times kørsel fra Esbjerg, hvor du finder Danmarks længe gågade med flere end 200 butikker.

Stort fokus på rengøring

Hos Esmark kan du være sikker på, at der er pænt og rent, når du ankommer til sommerhuset. Vi ved, at den bedste ferie starter i et rent feriehus. Sådan har det været i alle de 55 år, vi har udlejet feriehuse. Derfor har vi vores egne rengøringsfolk ansat. Derfor får vores rengøringsfolk en god løn. Og derfor er ingen af dem på provision.

Vi har desuden som en konsekvens af Corona-epidemien indført nye og højere rengøringsstandarder med øget fokus på fjernelse af bakterier og afspritning af overflader.

Hold ferie ved Vesterhavet - Book tidligt

Book ferieboligen til 2024 nu

Hvis du påtænker at holde ferie i skoleferien i 2024, er det som nævnt en god idé at bestille ferien i god tid, for der er rift om sommerhusene i disse uger. Det gælder særligt for ugerne 28, 29, 30, 31 og 32. Så book din sommerhusferie 2024 gennem Esmark allerede i dag.

Reserver dit sommerhus til 2025 nu!

Vidste du, at Esmark’s 2025 sæson er skudt i gang, og mange af vores stamgæster har allerede reserveret deres favorit sommerhus? Hvis du tøver, risikerer du, at dit perfekte sommerhus ved Vesterhavet bliver udsolgt. Så hvorfor vente? Reserver din drømmeferie for 2025 nu!

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...