Lej et luksussommerhus i Jylland

Lukssusommerhus Vesterhavet

Kunne du tænke dig at bo i komfortable omgivelser og nyde ren luksus? Lej et eksklusivt sommerhus ved Vestkysten. Hos Esmark finder du et stort udvalg af luksussommerhuse til leje – fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til Søndervig og Thorsminde i nord. Find de bedste sommerhuse her og forkæl dig selv, din partner, familie eller venner.

Vores udlejning af luksussommerhuse i Jylland giver dig rige muligheder for ferie i fantastiske omgivelser. Du kan bl.a. nyde lækre installationer som sauna, indendørs pool og spabad. Alt imens du er omgivet af skøn natur og naturligvis moderne behov. Om du er til sjov i indendørs pool eller til ren afslapning i en jacuzzi, så lever vores luksussommerhuse op til dine ønsker.

Nedenfor finder du en perle af vores eksklusive sommerhuse ved Vestkysten i alle størrelser og priskategorier. De er praktisk indrettede, energivenlige og moderne. Lej et sommerhus ud over det sædvanlige for en uge eller mere. Der er således ingen grund til at rejse uden for Danmarks grænser, når du kan få al den luksus, du måtte ønske dig i vores sommerhuse. Du kan læse vores praktiske oplysninger her.

De perfekte rammer for luksus og afslapning

På Vestkysten emmer det af havets brusen, bølgende klitter og brede sandstrande. Her får du masser af naturoplevelser og fantastisk kultur. Et ophold på Vestkysten lægger op til, at du kan tage på lange gåture, få et forfriskende skyl i havet og en pause fra hverdagens stress og jag. Det og meget mere kan du vågne op til med et lejet luksussommerhus.

Hos Esmark har vi samlet over 200 af de bedste femstjernede sommerhuse ved Vestkysten. For dig betyder det gode muligheder for at finde et sommerhus, der lever op til dine krav. Du kan vælge sommerhuse med havudsigt, være i første klitrække tæt på vandet eller med smuk natur lige uden for vinduet. Helt uden at gå på kompromis med husets indretning og dine behov.

Hvad med et luksussommerhus midt i klitterne med havudsigt, sauna og udendørs spa? Her er der plads til, at du og hele familien kan boltre sig. Skab f.eks. din helt egen wellness under en stjerneklar himmel og med levende lys, mens du varmer dig i den boblende jacuzzi. Om dagen kan du og din partner eller familie tage hunden med og nyde Vestkystens dejlige natur og friske luft. Det giver fornyet energi og ro i sindet.

Skal udsigten være helt ugeneret og privat, kan du også leje et skønt og indbydende feriehus i et skovklædt område. Her kan du nyde freden og stilheden på den lukkede terrasse, hvor både børn og hund kan lege trygt.

Uanset hvad du er til, kan du finde de perfekte rammer for afslapning og hygge hos Esmark – om det er en ferie med familien, partneren eller vennerne.Læs mere om vores forskellige områder her.

Luksussommerhus med spa i jylland

Luksussommerhuse til familier og dyr

Mange af vores luksussommerhuse til leje har gode faciliteter, ligesom byerne ofte har spændende oplevelser for børn. Har du brug for at låne en barneseng eller leje en trækvogn, har vi et bredt udvalg af låne- og lejeudstyr. Det er heller ikke svært at finde et godt sommerhus hos os, som tillader et eller flere husdyr. Klik blot på de enkelte sommerhuse og se, om du må have hunden med.

Få tips til gode og lange gåture med hunden på Vestkysten.

Lejer du et af vores luksussommerhuse med indendørs eller udendørs pool, er der garanti for plasken for de mindste og ren afslapning. Vandtemperaturen i en indendørs pool ligger typisk på 24-28 C. Her er du helt fri for andre gæster, der tager den bedste liggeplads eller larmer. Nyd i stedet ferien med din familie og venner med jeres egen private pool.

At leje et sommerhus med pool behøver heller ikke koste hele feriebudgettet. Særligt i højsæsonen er et luksussommerhus med egen pool helt klart pengene værd. Du kan også vælge et energibesparende sommerhus eller trække termotæppet hen over swimmingpoolen, når du ikke bruger den. På den måde sparer du på energiforbruget. Strøm-, vand- og andet energiforbrug betaler du ud over lejen, med mindre andet er angivet.

Hvordan er hygiejnen i sommerhusene?

Hygiejnen er altid i orden, når du lejer et sommerhus hos Esmark. Alle feriehuse bliver grundigt rengjort og kontrolleret, inden du træder ind. En af de vigtigste forudsætninger for at få en god start på din ferie kræver et rent og pænt feriehus. Det finder du hos Esmark. Som vores gæst vælger du selv, om du vil have huset gjort rent på afrejsedagen, eller om du hellere vil lade os gøre det. Vi anbefaler et af vores mange skønne feriehuse med gratis slutrengøring. Vi gør nemlig gerne rent for dig, så du kan nyde ferien til sidste minut. Tager du hunden med, skal du selv rengøre sommerhuset for hundehår, inden du tager hjem. Det gælder også, selvom du har bestilt rengøring eller har det inkluderet i lejen.

Alle pools og spabade bliver også rengjort og kontrolleret. Det sker hver uge af vores kyndige teknikere. Under besøget analyserer, kontrollerer og justerer vi vandets klor- og pH-værdi. Samtidig kan du være tryg, når vi også ser til vandets temperatur og klarhed. Derfor er vandkvaliteten altid i top, når du lejer et sommerhus med pool eller spa hos os. Selvom vand er sjovt, er det vigtigt at følge de generelle baderåd. Læs derfor altid de enkelte baderegler, som I kan finde i sommerhuset.

Luksus sommerhus med billard i Jylland

Sådan finder du på sjove aktiviteter til børn og voksne

Vælg et sommerhus, der bedst muligt dækker dine behov for aktiviteter. Du behøver ikke bekymre dig om at kede dig. I vores udvalg af sommerhuse til leje er der nemlig mulighed for sjove aktiviteter og gode oplevelser – uanset årstiden. Om du er barn eller voksen, er med partner, venner eller familie, kan du tilrettelægge din helt egen dag. Du kan f.eks.:

 • Tage en forfriskende dukkert i havet eller poolen
 • Gå langs klitter og strand
 • Finde rav, sten eller muslinger
 • Spille bordfodbold, billard eller pool
 • Få rabat til Legoland eller prøve lystfiskeri

Vesterhavet kan på selv en varm sommerdag have stærk understrøm. Læs og følg de enkelte baderegler her og undgå ulykker.

De aktiviteter, du kan lave, afhænger naturligvis af sommerhuset og området. Har du lejet et sommerhus med sauna eller spa? Efter en lang dag kan et boblebad løsne op for spændinger og stress. Nyd aftenen med et glas vin eller en øl, mens børnene får en kold sodavand eller varm kakao.

Få overblik over Vestkystens mange aktiviteter for både børn og voksne her.

Vores luksussommerhuse er velplejede og trygge

Udover de smukke og idylliske omgivelser, får du ved leje af sommerhus også frihed til at holde ferie, som du ønsker det. Om du har planlagt at være meget udenfor eller indendørs, så har et godt sommerhus stor betydning for din ferie. Derfor finder du hos Esmark et godt udvalg af eksklusive sommerhuse med velplejede udendørsarealer, veludstyret køkken, god skabsplads, dejlige senge og behagelige møbler. Det hele er rengjort, fikset og klar til brug.

Derudover kan du med et luksussommerhus naturligvis også finde lækre detaljer, mulighed for flere aktiviteter og ekstra forkælelse end i et almindeligt sommerhus. Alle vores luksussommerhuse råder desuden over internet med høj hastighed. På den måde kan du og familien eller vennerne stadig følge med i nyhederne eller spille online. Kan det blive meget bedre?

Find og book dit luksussommerhus

Lej et luksussommerhus hos Esmark

Hos Esmark sørger vi for, at du ikke skal bekymre dig om det praktiske. Gennem et overskueligt udvalg af eksklusive sommerhuse i Jylland kan du nemt klikke på kriterier, der gør et sommerhus perfekt for dig. Du slipper også for at betale depositum for forbrug hos os.

Læs flere af vores fordele her.

Har du spørgsmål om udlejning af sommerhus, et bestemt område eller noget tredje? Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os – du kan ringe til os både før, under og efter ferien. For os er det vigtigt at du og din familie føler jer trygge hele vejen.

5 spørgsmål og svar om luksussommerhuse

chevron-down

Hvad er forskellen på et luksussommerhus og et almindeligt?

Alle vores luksussommerhuse har fem stjerner, der indikerer lækre installationer og

komfortable omgivelser. Det kan f.eks. være sauna, moderne møbler, indendørs pool og spabad. I vores enkle og mere praktiske sommerhuse følger der ikke en masse udstyr med.

chevron-down

Hvad skal jeg selv medbringe til sommerhuset?

Vores luksussommerhuse har stort set alt, hvad du behøver, men personlige toiletsager

og ekstra tilbehør til køkkenet er godt at have med. Du kan leje sengetøj og andet udstyr hos os, hvis du ikke selv medbringer det. Se den ultimative huske- og pakkeliste her.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Du kan få nøglerne til sommerhuset senest kl. 15:00 på ankomstdagen . Det fremgår af dit lejebevis og den vedhæftede kørselsvejledning, hvor du skal hente din feriehusnøgle. Ved afrejse skal du senest tjekke ud kl. 09:00, hvis du har bestilt rengøring. Gør du selv rent, skal du tjekke ud senest kl. 10:00.

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg have med i et luksussommerhus?

Skal Fido eller Figaro med på ferie? I flere af vores sommerhuse må du have op til to hunde eller katte med. Kontakt kontoret, hvis du ønsker flere end det tilladte antal husdyr.

chevron-down

Hvordan betaler jeg depositum?

Du betaler hverken depositum for forbrugsomkostninger eller for at tage kæledyr med. Dit forbrug afregner vi ved afrejsen på kontoret, når I afleverer nøglen. Er I en gruppe unge under 25 år, har vi nogle andre depositumsregler.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...