Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Søndervig er en fantastisk badeby med alt du trenger i nærheten.
Erik Thorstensen, Sandefjord
Se flere vurderinger

Badebyen Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er kendt og elsket af mange turister, som årligt vender tilbage til feriebyen for at opleve shoppingsmulighederne, aktiviteterne og den vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange tusinde glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014. Du finder her vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig har altid været en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæster til klitterne, den friske luft og fantastiske sandstand, og er derfor kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog på et ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, som ligger op og ned langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen.

I dag er det naturligvis primært Søndervig-områdets sommerhusudlejning, som giver rige muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark er også repræsenteret i Søndervig

 

Esmarks servicekontor i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmarks nye kontor, hvorfra vi servicerer alle vores gæster på den nordlige ende af Holmsland Klit. Her står vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til sommerhuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Stranden er guld værd

Ved Søndervig ligger en af Danmarks fineste og mest besøgte strande i Danmark. Byen er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod stranden og Vesterhavet virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden. Stien er asfalteret, og giver muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke smuk natur,- både når den viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten, og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de mest fantastiske steder at opholde sig for hele familien, og der er med garanti plads til alle. Og med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Og denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares. Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle aldre

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde, og der findes mange tilbud for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad hjertet begærer og en minderig ferie bør indeholde.

Søndervig for børnene

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ved Esmark ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag tonsvis af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men huser i dag aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her kan nævnes bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil man prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i suptropisk klima

Er vejret ikke efter en dukkert i Vesterhavet, kan I passende benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børnene i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser fra syd til nord…

En tur gennem Søndervig bliver aldrig træg for hverken børn eller forældre. Mens mor kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser rundt om i byen.

 

Oplev nogle af verdens mest kendte bygningsværker……i sand

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende fænomen, og år 2013 bliver 11. år streg, hvor festivalen kan inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under temaet “Wild Wild West”. Festivalen er i “sand”hed en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. I 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturene er et visit værd.

Giver skulpturene inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og barnlige sjæle mulighed for selv at konstruere sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Det kræver en meget specielt form for sandkorn med et højt lerindhold at bygge disse underværker, og en 4 meter høj skulptur kan tage op til 60 arbejdstimer at bygge, hvor over 25 tons sand vil være anvendt.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

I højsæsonen afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej. Her er der mulighed for at gøre mange gode handler, og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende. – klar til at gøre en god handel. Begivenheden er altid godt besøgt, og mange turister går derfra med nyerhvervede og spændende fund under armene.

Butikker og shoppingsmulighederne

Fra april til september emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et Pit stop eller afbræk for feriens ynglingsdestination, Stranden. Butikkerne i Søndervig adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. Der er åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri, og har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og der findes butikker til alle målgrupper.

 

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig findes der restauranter efter enhver smag og pris, og rammer sulten, vil du med garanti blive mæt hvad enten vi taler en let men yderst populær spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark feriehuse, som kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Der er også mulighed for at få luftet fiskestangen og eventuelt selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af Esmark Feriehusudlejnings mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie på Klitten.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Som altid super dejlige omgivelser og natur det bedets

Meget smukke

Omgivelserne er hel i top , stille og roligt

Skønne med skønt på

Kan næsten ikke beskrives, skal opleves. Fantastisk strand/natur, masser af muligheder for børn, pubber spisesteder og cafeer. gode muligheder for at shoppe og ikke mindst en god dagligvarebutik.

Fantastiske rolige omgivelser med udsigt over klitlandskabet, der indbyder til total afstresning.

Smuk og dejlig ren sand strand, tæt på Søndervig centrum. Mange gode og fine stier til skønne gå og løbeture i området. Ikke langt fra super skønne byer som Ringkøbing og Hvide sande.

Søndervig er jo dejligt

Super dejligt område bliver i godt humør af at være der

Dejlige omgivelser

Vi elsker vestjylland!!

Fantastisk weekend med 25m/s.En fantastisk oplevelse at se Vesterhavet fra den side..

Dejligt område med aktiviteter og gode indkøbsmuligheder

Huset ligger i dejlig gå afstand fra Søndervig og vandet - rolige omgivelser med muligheder for ren afslapning og tæt på stier rundt i området.

Søndervig, er bare et skønt sted at være.

Fantastisk natur område.

Omgivelserne er perfekte, men det vidst vi i forvejen. Det er fjerde gang, vi er på ferie i Søndervig. Vores barnebarn vil hvert år tilbage, og det føjer vi hende gerne i. Vi nyder roen, den friske luft, klitterne og den lette adgang til fritidstilbud og indkøb.

Dejlig område

Huset er placeret i god afstand fra trafikstøj og alligevel tæt på alt, indkøb, stranden og ikke mindst Bagges Dæmning som vi ofte benytter til en god Vandretur med hunden.

Når man som os er fascineret af den vestjyske natur og har en stor hund der elsker at blive godt luftet, kan man ikke få ret meget bedre omgivelser. Er man til udflugter er Ringkjøbing en smuk by og der er spændende havne både nord og syd for Søndervig. Endelig er det en utrolig venlig og service mindet befolkning, hvilket er en positiv oplevelse i sig selv.

Sommerhuset ligger rigtig fint, både i forhold til stranden og indkøbsmuligheder.

Stille og rolige omgivelser.

Søndervig er et fantastisk område der byder på korte afstande til gode muligheder for hele familien

Fantastisk natur, dejlige omgivelser.

Skønne omgivelser midt i centrum og tæt på vandet.

Hyggelig, skøn natur.

Området fra Søndervig til Hvide Sande er et utroligt dejligt område med dejlige omgivelser. Vi kommer der så ofte vi kan.

5 minutters gang den ene vej, så er man ved Vesterhavet - 5 minutter den anden vej, så er man i Søndervig centrum.

Dejlig og roligt

Roligt område , skøn strand og natur .

Huset ligger lige midt i vores yndlings område.Tæt på cykelvejen fra Søndervig til Hvide Sande og tæt på Søndervig.

Fantastisk område hvadenten du er den aktive feriegæst, til afslapning /"opladning af batterierne" eller begge dele.

Dejlige naturomgivelser

ELSKER OMRÅDET OG STRANDEN...dog et lille men Søndervig er for lille til det antal biler og mennesker der en i højsæsonen. Hvis bilerne kom ud af byen, vil det give så meget luft. Søndervig mangler en stor kvalitetstid legeplads som kan være byens familiesamlingspunkt

Søndervig har det hele.....strand, by, ro og aktiviteter.

Hyggeligt sommerhusområde

Super omgivelser.Tæt på indkøb og strand.

Lækre omgivelser, tæt på stranden og gåafstand til byen også. Rigtig lækker natur med god mulighed for at cykle. Mange aktiviteter tæt på, så der er lidt for enhver smag.

Hvis man er til flot beliggenhed og til udsigt ud over vand så ligger dette feriehus perfekt.

Fine omgivelser, ingen larm. For os var det perfekt

Smuk natur, dejlig strand. For os passende afstande til indkøb mm. indenfor gå afstand.

Kan beskrives med et ord. SUPER

Flotte omgivelser for gå- og sykkelturer, og kort vei inn til Søndervig sentrum.

Perfekt, lige i "centrum" til det hele.....

Fantastisk strand og god mulighed for naturoplevelser. Gode restauranter og altid mulighed for en is uden at skulle stå i kø.

En dejlig strand og by med en masse aktiviteter til både voksne og børn

Søndervig er en liten badeby som har alt man trenger til en fin ferie Kort vei til byer Ringkøbing og Hvide Sande

Ganske dejlige omgivelser

Et stille og rolig område med god plass til rekreasjon.

En flot natur med en dejlig strand.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Alt er altid ok hos Jer, venlig betjening osv
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Søndervig

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...