Sommerhuse i Søndervig

Søndervig Strand
Badebyen Søndervig ligger ved Vesterhavet på Danmarks vestkyst. Søndervig er en kendt og elsket ferieby med et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder.

Vi har hos Esmark flere end 400 sommerhuse i Søndervig til udlejning, og vi er dermed langt den største udbyder af sommerhuse og ferielejligheder i byen.

Vores kontor ligger centralt i Søndervig på Lodbergsvej 18, og her står vores faste medarbejdere altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt fra aktiviteter til valg af sommerhus på din næste ferie i Søndervig.

Søndervig – en attraktiv ferielokation

Søndervig er en af Danmarks ældste badebyer, og den har siden 1800-tallet trukket feriegæster til sig pga. den skønne beliggenhed ved Vesterhavet.

I ’gamle dage’ boede feriegæsterne på strandfogedgårdene, som ligger op og ned langs den danske vestkyst.

I dag er det først og fremmest muligheden for at bo i sommerhus i hyggelige og naturskønne omgivelser tæt ved havet, der trækker feriegæster til Søndervig.
Sommerhuse i Søndervig tæt ved vandet

Aktiviteter for både børn og voksne

Søndervig har alt, hvad man kan ønske sig af en badeby i form af museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, put and take, ponyridning, golfbaner, legepladser, restauranter, butikker og meget, meget mere.

Det store oplevelsescenter Beach Bowl byder blandt andet på bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, trampoliner, en spillehal og en internetcafe.

Og er vejret ikke til en dukkert i Vesterhavet, kan du besøge Søndervig Badeland, som ligger centralt i Søndervig. Her kan du nyde nogle afslappende timer i sauna, spabad og tyrkisk dampbad, mens børnene leger i vandet og måske prøver kræfter med den store vandrutsjebane.

En oplevelse af de helt store, når du holder sommerhusferie i Søndervig, er Sandskulpturfestivalen, hvor internationalt anerkendte kunstnere hvert år opfører store imponerende skulpturer i sand.

Populær badestrand med livreddere

Badestranden i Søndervig er en af bedste i Danmark. Faktisk blev den af dagbladene Berlingske og BT kåret som dén bedste i Danmark i 2014, og det er bestemt ikke uden grund.

For stranden er bred, hvid og mere end almindelig finkornet, og udsigten er fantastisk i alle retninger med klitter så lang øjet rækker mod både nord og syd.

Søndervig har kælenavnet ’Porten til Vesterhavet’ pga. den korte og smukke vej fra midtbyen, der fører direkte til Vesterhavet.

Om sommeren er stranden bemandet med livreddere fra TrygFonden, og stranden er et besøg værd, uanset om du kommer for at bade om sommeren eller for at gå lange ture i det barske vestjyske vejr om vinteren.

Hos Esmark har vi et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, som ligger i gåafstand til stranden i Søndervig. Find sommerhuse tæt på stranden.

Sandskulpturfestival Søndervig

Bad sikkert med disse baderåd

Selv om det er lækkert at bade i Vesterhavet, og der er livreddere til stede på badestranden i Søndervig, er det vigtigt, at du følger de fem baderåd, som lyder:

Lær at svømme, gå aldrig alene i vandet, læs vinden og vandet, lær stranden at kende og slip ikke børnene af syne.

For du har først og fremmest selv ansvaret for din og dine børns sikkerhed, når du bader ved Vesterhavet, og det er vigtigt at have respekt for havet, også på en fredelig og solrig sommerdag.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

Om sommeren er der hver tirsdag et stort bagagerumsmarked i Søndervig på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej.

Her har du virkelig mulighed for at gøre en god handel, uanset om du er på udkig efter smykker, tøj, legetøj, antikviteter eller noget helt femte.

Sælgerne er privatpersoner, som parkerer deres biler på parkeringspladsen, hvorefter de åbner bagagerummet for de mange forbipasserende.

Bagagerumsmarkedet er altid lidt af et tilløbsstykke, og det tiltrækker hvert år i tusindvis af gæster.

Naturen, nabobyerne og butikkerne

Naturen i og omkring Søndervig er intet mindre end fantastisk. Foruden Vesterhavet kan du tage en tur til Ringkøbing Fjord eller Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste fuglerastepladser i Danmark.

Når du holder ferie i sommerhus eller ferielejlighed i Søndervig, bør du også overveje at sætte en dag eller to af til at besøge fiskeribyen Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing. De to byer ligger begge cirka et kvarters kørsel fra Søndervig, og de er begge et besøg værd hele året rundt.

Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, og byen byder desuden på en lang række specialbutikker, så der er gode muligheder for at tage på shoppetur, når du holder ferie i Søndervig.

Esmark servicekontor i Søndervig

Det her kan Esmark tilbyde i Søndervig

Når du lejer sommerhus i Søndervig gennem Esmark Feriehusudlejning, kan du være sikker på, at kvaliteten og servicen er helt i top, uanset om du er på udkig efter et luksussommerhus tæt på havet, en ferielejlighed centralt i Søndervig, et sommerhus med pool eller et ganske traditionelt sommerhus midt i den smukke vestjyske natur.

Esmark har også et stort udvalg af sommerhuse i de omkringliggende sommerhusområder, blandt andet på Lodberg Hede og i Houvig, Klegod og Lyngvig.

Sådan lejer du sommerhus i Søndervig

Se hele vores udvalg af sommerhuse i Søndervig her.

chevron-down

Hvilke steder bør jeg besøge i Søndervig?

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Når du ankommer til Søndervig, får du nøglen til dit feriehus udleveret på vores kontor på Lodbergsvej 18, hvor vores faste medarbejdere står klar til at tage imod dig.

Dit feriehus er altid klar senest klokken 14.00  (fra sæson 2021 kl. 15.00) på ankomstdagen.

Her kan du se alle de praktiske informationer om ankomst.

Ved afrejse skal feriehuset forlades senest klokken 9.00, hvis du har bestilt rengøring og senest klokken 10.00, hvis du selv gør feriehuset rent.

Nøglen til feriehuset afleveres på det samme Esmark-kontor, hvor du fik den udleveret.

Her kan du se alle de praktiske informationer om afrejse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp af nogen art under din ferie, er du også altid velkommen til at kontakte os på kontoret i Søndervig.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer tidligt?

Hvis dit sommerhus i Søndervig er klar til indflytning før klokken 14.00 (2021: kl. 15.00), så kan du sagtens få din nøgle udleveret før tid.

Vi har en sms-ordning, som gør, at vi sender dig en sms, så snart dit hus er klar til indflytning.

Ankommer du uden for vores åbningstider på kontoret i Søndervig, kan du hente din nøgle i nøglerummet, som ligger i forbindelse med kontoret.

chevron-down

Hvad bør jeg medbringe til Søndervig?

Når du holder sommerhusferie i Søndervig, er det rart at have helt styr på, hvad der skal med i kufferten. Du behøver faktisk ikke medbringe meget andet end tøj efter årstiden, dit gode humør og nogle praktiske ting. Benyt dig af vores ultimativ huske- og pakkeliste til dine ferie i sommerhus.

chevron-down

Hvordan er rengøringen af sommerhuset?

  • Hvis du bestiller rengøring hos Esmark, kommer vores dygtige rengøringspersonale og gør sommerhuset rent efter dig.
  • Du har også mulighed for selv at stå for rengøringen af sommerhuset,
  • I enkelte af vores sommerhuse i Søndervig er rengøring inkluderet i lejeprisen.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Som altid super dejlige omgivelser og natur det bedets

Meget smukke

Omgivelserne er hel i top , stille og roligt

Skønne med skønt på

Kan næsten ikke beskrives, skal opleves. Fantastisk strand/natur, masser af muligheder for børn, pubber spisesteder og cafeer. gode muligheder for at shoppe og ikke mindst en god dagligvarebutik.

Fantastiske rolige omgivelser med udsigt over klitlandskabet, der indbyder til total afstresning.

Smuk og dejlig ren sand strand, tæt på Søndervig centrum. Mange gode og fine stier til skønne gå og løbeture i området. Ikke langt fra super skønne byer som Ringkøbing og Hvide sande.

Søndervig er jo dejligt

Super dejligt område bliver i godt humør af at være der

Dejlige omgivelser

Vi elsker vestjylland!!

Fantastisk weekend med 25m/s.En fantastisk oplevelse at se Vesterhavet fra den side..

Dejligt område med aktiviteter og gode indkøbsmuligheder

Huset ligger i dejlig gå afstand fra Søndervig og vandet - rolige omgivelser med muligheder for ren afslapning og tæt på stier rundt i området.

Søndervig, er bare et skønt sted at være.

Fantastisk natur område.

Omgivelserne er perfekte, men det vidst vi i forvejen. Det er fjerde gang, vi er på ferie i Søndervig. Vores barnebarn vil hvert år tilbage, og det føjer vi hende gerne i. Vi nyder roen, den friske luft, klitterne og den lette adgang til fritidstilbud og indkøb.

Dejlig område

Huset er placeret i god afstand fra trafikstøj og alligevel tæt på alt, indkøb, stranden og ikke mindst Bagges Dæmning som vi ofte benytter til en god Vandretur med hunden.

Når man som os er fascineret af den vestjyske natur og har en stor hund der elsker at blive godt luftet, kan man ikke få ret meget bedre omgivelser. Er man til udflugter er Ringkjøbing en smuk by og der er spændende havne både nord og syd for Søndervig. Endelig er det en utrolig venlig og service mindet befolkning, hvilket er en positiv oplevelse i sig selv.

Sommerhuset ligger rigtig fint, både i forhold til stranden og indkøbsmuligheder.

Stille og rolige omgivelser.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Det eneste udlejningsbureau, vi nogensinde har brugt og noge...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Søndervig

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...