Sommerhuse i Søndervig

Søndervig Strand

Søger du et dejligt sommerhus tæt på lange sandstrande og hyggelige stræder? Så bør du opleve badebyen Søndervig, der ligger ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Søndervig er en kendt og elsket ferieby og med et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til dit behov.

Hos Esmark finder du blandt andet flere end 400 sommerhuse i Søndervig til udlejning og for ethvert behov. For dig betyder det et stort udvalg af skønne ferielejligheder og sommerhuse til leje ved Søndervig.

Vores kontor ligger centralt i Søndervig på Lodbergsvej 18, og her står vores faste medarbejdere altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt fra aktiviteter til valg af sommerhus på din næste ferie i Søndervig.

Sommerhus i Søndervig – En attraktiv ferielokation

Søndervig ligger ved Ringkøbing Fjord og er en af Danmarks ældste badebyer. Faktisk har byen siden 1800-tallet trukket feriegæster til sig på grund af den skønne beliggenhed ved Vesterhavet.

I ’gamle dage’ boede feriegæsterne på strandfogedgårdene, som ligger op og ned langs den danske vestkyst. I dag er det først og fremmest muligheden for at bo i sommerhus i hyggelige og naturskønne omgivelser tæt ved havet, der trækker feriegæster til Søndervig.
Sommerhuse i Søndervig tæt ved vandet

Tag på oplevelser for hele familien i Søndervig

Når du lejer et sommerhus i Søndervig hos Esmark, er du tæt på alt, hvad du kan ønske sig af en badeby. Ved Søndervig finder du for eksempel historiske museer, hyggelige loppemarkeder, sjovt vandland, bowlingcenter, put and take, ponyridning, golfbaner, legepladser, restauranter, butikker og meget, meget mere. Med et sommerhus til leje i Søndervig har du sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Har du lyst til en aktiv ferie, hvor regn og gråvejr ikke er et problem? I Søndervig finder du også det store oplevelsescenter Beach Bowl med vidunderlige aktiviteter. Her kan alle være med. Prøv for eksempel at vælte alle kegler til bowling og slå bolden i mål i adventure golf. Du kan også få god motion med fitness eller hoppe på trampoliner.

Derudover finder du også et eventyrligt og indendørs legeland samt en internetcafé. Læs mere om Beach Bowl og få en uforglemmelig dag for hele familien.

En anden oplevelse af de helt store, når du lejer et sommerhus i Søndervig, er Sandskulpturfestivalen. Her opfører internationalt anerkendte kunstnere hvert år store imponerende skulpturer i sand. Et overvældende syn for store og små øjne.

Er vejret ikke til en dukkert i Vesterhavet, kan du også besøge Søndervig Badeland. Det ligger centralt i Søndervig. Her kan du nyde nogle afslappende timer i sauna, spabad og tyrkisk dampbad, mens børnene leger i vandet og måske prøver kræfter med den store vandrutsjebane. Der er altså et væld af gode aktiviteter i Søndervig for både børn og voksne.

Besøg populær badestrand med livreddere

Vidste du, at Søndervig har fået kælenavnet ’Porten til Vesterhavet’? Det er på grund af den korte og smukke vej fra midtbyen, der fører direkte til Vesterhavet. Og når du har fundet et sommerhus til leje i Søndervig, kan du være helt tryg ved at bade i vandet. Om sommeren er stranden nemlig bemandet med livreddere fra TrygFonden. De er med til at holde øje med dig og dine børn, så alle får en tryg dag på stranden.

Faktisk taler vi om en af de mest populære besøgssteder i Søndervig. Og det er bestemt ikke uden grund. For stranden er bred, hvid og mere end almindelig finkornet. Her er udsigten fantastisk i alle retninger med klitter så lang øjet rækker mod både nord og syd. Det er også derfor, at stranden blev kåret af dagbladene Berlingske og BT som den bedste strand i Danmark i 2014

Om vinteren kan du desuden gå lange ture i det barske vestjyske vejr. Derhjemem i dit sommerhus kan du lave dejlig varm kakao og måske varme de kolde fødder. På den måde er stranden i Søndervig et besøg værd – året rundt.

Hos Esmark har vi et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, som ligger i gåafstand til stranden i Søndervig. Find sommerhuse tæt på stranden.

Sandskulpturfestival Søndervig

Bad sikkert med disse baderåd

Selv om det er lækkert at bade i Vesterhavet, og der er livreddere til stede på badestranden i Søndervig, er det vigtigt, at du følger de fem baderåd. De lyder som sådan:

Lær at svømme, gå aldrig alene i vandet, læs vinden og vandet, lær stranden at kende og slip ikke børnene af syne.

For du har først og fremmest selv ansvaret for din og dine børns sikkerhed, når du bader ved Vesterhavet. Derfor er det vigtigt at have respekt for havet og Ringkøbing Fjord – også på en fredelig og solrig sommerdag.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

Ved Søndervig er der også afslappende aktiviteter. Om sommeren er der hver tirsdag et stort bagagerumsmarked i Søndervig på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej.

Her har du virkelig mulighed for at gøre en god handel, uanset om du er på udkig efter smykker, tøj, legetøj, antikviteter eller noget helt femte.

Sælgerne er privatpersoner, som parkerer deres biler på parkeringspladsen, hvorefter de åbner bagagerummet for de mange forbipasserende.

Bagagerumsmarkedet er altid lidt af et tilløbsstykke, og det tiltrækker hvert år i tusindvis af gæster.

Naturen, nabobyerne og butikkerne

Naturen i og omkring Søndervig er intet mindre end fantastisk. Foruden Vesterhavet kan du tage en tur til Ringkøbing Fjord eller Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste fuglerastepladser i Danmark.

Når du holder ferie i din ferielejlighed eller dit sommerhus i Søndervig, bør du også overveje at sætte en dag eller to af til at besøge fiskeribyen Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing. De to byer ligger begge cirka et kvarters kørsel fra Søndervig, og de er begge et besøg værd. Hele året rundt.

Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, og byen byder desuden på en lang række specialbutikker, så der er gode muligheder for at tage på shoppetur, når du holder ferie i Søndervig.

Esmark servicekontor i Søndervig

Det her kan Esmark tilbyde i Søndervig

Når du lejer sommerhus i Søndervig gennem Esmark Feriehusudlejning, kan du være sikker på, at kvaliteten og servicen er helt i top, uanset om du er på udkig efter et luksussommerhus tæt på havet, en ferielejlighed centralt i Søndervig, et sommerhus med pool eller et ganske traditionelt sommerhus midt i den smukke vestjyske natur.

Esmark har også et stort udvalg af sommerhuse i de omkringliggende sommerhusområder, blandt andet på Lodberg Hede og i Houvig, Klegod og Lyngvig.

Sommerhus i Søndervig – Sådan lejer du

Hvis du vil leje et sommerhus hos Esmark, så udfylder du skemaet nedenfor. Her indtaster du dine informationer og dine ønsker til dit sommerhus omkring Søndervig. Du er også altid velkommen til at ringe til os for at få en snak om mulighederne. Du skal være opmærksom på, at der som minimum skal bestilles med fire overnatninger. Se hele vores udvalg af sommerhuse i Søndervig her.

chevron-down

Hvilke steder bør jeg besøge i Søndervig?

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg medbringe?

Vil du gerne have dine husdyr med på ferie i Søndervig? Det er tilladt at have hund med i langt de fleste af Esmarks sommerhuse. Vi har også et stort udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på ferien. Kig efter information på det enkelte sommerhus. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os. Ofte kan du have en-to husdyr med på ferien, men det er ikke en garanti.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Når du ankommer til Søndervig, får du nøglen til dit feriehus udleveret på vores kontor på Lodbergsvej 18, hvor vores faste medarbejdere står klar til at tage imod dig.

Dit feriehus er altid klar senest klokken 14.00  (fra sæson 2021 kl. 15.00) på ankomstdagen.

Her kan du se alle de praktiske informationer om ankomst.

Ved afrejse skal feriehuset forlades senest klokken 9.00, hvis du har bestilt rengøring og senest klokken 10.00, hvis du selv gør feriehuset rent.

Nøglen til feriehuset afleveres på det samme Esmark-kontor, hvor du fik den udleveret.

Her kan du se alle de praktiske informationer om afrejse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp af nogen art under din ferie, er du også altid velkommen til at kontakte os på kontoret i Søndervig.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer tidligt?

Hvis dit sommerhus i Søndervig er klar til indflytning før klokken 14.00 (2021: kl. 15.00), så kan du sagtens få din nøgle udleveret før tid.

Vi har en sms-ordning, som gør, at vi sender dig en sms, så snart dit hus er klar til indflytning.

Ankommer du uden for vores åbningstider på kontoret i Søndervig, kan du hente din nøgle i nøglerummet, som ligger i forbindelse med kontoret.

chevron-down

Hvad bør jeg medbringe til Søndervig?

Når du lejer et sommerhus i Søndervig, er det rart at have helt styr på, hvad der skal med i kufferten. Du behøver faktisk ikke medbringe meget andet end tøj efter årstiden, dit gode humør og nogle praktiske ting. Hos Esmark klarer vi resten. Benyt dig af vores ultimativ huske- og pakkeliste til dine ferie i sommerhus.

chevron-down

Hvordan er rengøringen af sommerhuset?

  • Hvis du bestiller rengøring hos Esmark, kommer vores dygtige rengøringspersonale og gør sommerhuset rent efter dig.
  • Du har også mulighed for selv at stå for rengøringen af sommerhuset,
  • I enkelte af vores sommerhuse i Søndervig er rengøring inkluderet i lejeprisen.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Søndervig

Tæt ved strand muligheder for lange gå turer. tæt til byen og med muligheder for indkøb, eller at gå og ose.

Dejligt tæt på strand. Fantastisk udsigt

Omgivelserne er pragtfulde - meget tæt på Vesterhavet og tæt på golfmuligheder. Der er heller ikke langt til Hvide Sande, hvor der ligger rigtigt gode fiskebutikker.

Ægte vesterhavs natur.

Intet - holder meget af området

Når man kommer ned på stranden ved havet er man solgt.

Kort gåtur til shopping og strand

Søndervig er det perfekte sted at holde ferie.

Vestkysten og Søndervig er som altid et fantastisk område.

Hyggelige omgivelser. Fred og ro og ugenert.

Behagelige, og selvfølgelig domineret af Vesterhavet, med Ringkøbing by som hyggeligt.

Dejligt område skøn strand område

Fine omgivelser. Ligger med nogen afstand til stranden, dog ikke muligt at have hverken barnevogn eller lign med, da man skal passere en stejl klit.

Vi kommer for naturen -og her er dejligt og som gravel cyklist helt fantastik

Et område der indbyder til afslapning, cykel/ gåture i naturen, hvis du er til☀️

Fine omgivelserne mange sti systemer med mulighed for gode gåture.

Kort afstand til strand og natur. Cyklede fra Søndervig og til Hvide sande, forbi Lyngvig fyr, dejlig tur. Indkøb ligger et vesterhavs-stenkast væk.

Perfekt

Huset ligger dejligt. Det ser ud til at ligge åbent men der er fred og ro på den store terrasse. Vi fik et fantastisk vejr i påsken så nå dagens gåtur var overstået om formiddagen så nød vi at ligge på terrassen og nyde solen om eftermiddagen.

Søndervig er naturmæssig et skønt sted som vi har nydt ved mange ferier,der er muligheder for stort set alt på kort afstand,der er dejligt både sommer og vinter.

Dejligt område med masser af gode stier - ideelt til gå- og cykelture. Stort supermarked med stort og godt udvalg

Smukt, stille og roligt

Vesterhavet med strand og klitter er altid en oplevelse uanset årstid og uanset om det blæser, stormer, regner, sner eller der er solskinsvejr.

Dejligt område med natur og havet indenfor gåafstand.

Dejligt område lidt udenfor byen og kort gåafstand til stranden

Byen og området er helt perfekt til byture og naturområder i kort afstand.

Dejlig natur med huset næsten beliggende i klitterne og i tilpas afstand til, at man er ugeneret af barer og butikker i Søndervig - men også tæt nok herpå, hvis det har ens interesse.

Rolige og fredelige omgivelser. Huset er perfekt placeret i forhold til naboer, strand, indkøb, restaurant osv. Der er bunker tæt ved, mange sti systemer hvis man kan lide at vandre eller cykle, små special forretninger i og omkring Søndervig. Der er ikke mindst højt til himlen, skøn natur og fantastisk mad.

Et dejligt område med gode muligheder for både at gå ture og cykle. Dejlig strand.

Fantastisk skøn beliggenhed på rolig vej. Dog tæt på hovedvejen som man ikke kan undgåe at høre.

Dejligt tæt på strand og lidt by

Hyggeligt, med en del liv omkring, som vi godt kan lide

Dejligt tæt på strand og by.

Dejlige, rolige omgivelser.

Smuk beliggenhed i klitterne

Dejlig med de mange cykelstier og rigtig mange butikker så man kan gå på shopping

Super. Vestkysten et fantastisk sted.

En tur til stranden eller Baggers Dæmning er absolut et besøg værdig. Jeg bor i Ringkøbing, hvor der er skønne små gader i centrum med brosten og en masse historie. Ydermere er der rig mulighed for at kunne nyde sin frokost ell., på en af restauranterne, gå en tur på havnen og spise en is, eller en tur rundt i Ringkøbing K kan også anbefales

Rigtig fine

Søndervig som helhed er et pragtfuld ferieområde, selve sommerhuset lå tæt med naboer men stadigvæk fin ugeneret terrasse.

Et åbent og tæt bebygget sommerhusområde.

Fantastisk natur og masser af frisk luft

Gode. Afstand perfekt til gåture med hund - og stadig privat liv

Centralt beliggende med kort afstand til stranden, badeland og Søndervigs butikker, cafeer og restauranter

Søndervig er et dejligt område, med en hyggelig atmosfære. Strand og by ligger tæt på, og du kan komme til alt på gåben.

Naturen og stranden er super skøn i Søndervig. Mega gode cykelruter til både Hvide Sande og Ringkøbing.

Ok

Fås ikke bedre.

Foretrækker at komme udenfor højsæson hvor der ikke er mange feriegæster.

Dejlige omgivelser og skøn natur.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Meget venligt personale.Super gode.
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Søndervig

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...