Sommerhuse i Søndervig

Sommerhuse i Søndervig
Gæsterne siger
5 af 5
Skønne omgivelser , helt perfekt og alle afstande lige efter vores hoved ..
Se flere vurderinger

Badebyen Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er kendt og elsket af mange turister, som årligt vender tilbage til feriebyen for at opleve shoppingsmulighederne, aktiviteterne og den vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange tusinde glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014. Du finder her vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig har altid været en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæster til klitterne, den friske luft og fantastiske sandstand, og er derfor kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog på et ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, som ligger op og ned langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig-områdets sommerhusudlejning, som giver rige muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark er også repræsenteret i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du ESMARKs nye kontor, hvorfra vi servicerer alle vores gæster på den nordlige ende af Holmsland Klit. Her står vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til sommerhuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er guld værd

Ved Søndervig ligger en af Danmarks fineste og mest besøgte strande i Danmark. Byen er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod stranden og Vesterhavet virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden. Stien er asfalteret, og giver muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke smuk natur,- både når den viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten, og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de mest fantastiske steder at opholde sig for hele familien, og der er med garanti plads til alle. Og med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Og denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares. Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle aldre

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde, og der findes mange tilbud for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad hjertet begærer og en minderig ferie bør indeholde.

Søndervig for børnene

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ved Esmark ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag tonsvis af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men huser i dag aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her kan nævnes bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil man prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i suptropisk klima

Er vejret ikke efter en dukkert i Vesterhavet, kan I passende benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børnene i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser fra syd til nord…

En tur gennem Søndervig bliver aldrig træg for hverken børn eller forældre. Mens mor kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev nogle af verdens mest kendte bygningsværker……i sand

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende fænomen, og år 2013 bliver 11. år streg, hvor festivalen kan inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under temaet “Wild Wild West”. Festivalen er i “sand”hed en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. I 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturene er et visit værd.

Giver skulpturene inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og barnlige sjæle mulighed for selv at konstruere sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Det kræver en meget specielt form for sandkorn med et højt lerindhold at bygge disse underværker, og en 4 meter høj skulptur kan tage op til 60 arbejdstimer at bygge, hvor over 25 tons sand vil være anvendt.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

I højsæsonen afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej. Her er der mulighed for at gøre mange gode handler, og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende. – klar til at gøre en god handel. Begivenheden er altid godt besøgt, og mange turister går derfra med nyerhvervede og spændende fund under armene.

Butikker og shoppingsmulighederne

Fra april til september emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et Pit stop eller afbræk for feriens ynglingsdestination, Stranden. Butikkerne i Søndervig adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. Der er åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri, og har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og der findes butikker til alle målgrupper.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig findes der restauranter efter enhver smag og pris, og rammer sulten, vil du med garanti blive mæt hvad enten vi taler en let men yderst populær spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark feriehuse, som kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Der er også mulighed for at få luftet fiskestangen og eventuelt selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af Esmark Feriehusudlejnings mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie på Klitten.

Billeder fra Søndervig

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Beach Bowls mange aktiviteter i Søndervig

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Fantastiske – højt til himmelen – ro og fred, men alligevel centralt.

Den er bare skøn ikke langt til vandet og det er dejligt når vi er natur mennesker,
og så dejligt når vi har en hund.

Søndervig er en perle af en bade og ferieby. Huset ligger midt i Søndervig, perfekt

Kunne godt bruge en flaskecontainer i området
Huset er placeret på en rolig vej væk fra ” hovedvejen ” med sydvendt terresse. Placeret på den rigtige side af vejen og fornuftig afstand til vandet.

Husets placering i området er rigtig fin, hvis man vil nyde naturen. Afstand til stranden er passende. Og rundturen omkring stranden til Søndervig er en rigtig fin hundelufterunde. Sidst men ikke mindst er Bagges Dæmning også en rigtig dejlig naturoplevelse, der er stor mulighed for at se svaner, og en solopgang med spejl i fjorden er fantastisk.

Dejlige omgivelse med mulighed for gode ture ved stranden og i klitterne.

Dejlige omgivelser – man skal blot hen over klitterne, og så er man hurtigt nede på en skøn bred strand.

Super, dejlige og rolige omgivelser – vi blev forelsket i området .-)!

Super

Rigtig sommerhus stemning- Skønt.

Dejlig kort gå tur inden du er på stranden. Vi var der i februar måned, kan forestille mig hvor dejlig det ville være om sommeren. Super strand.

Så skønne

Kort gåafstand til Søndervigs butikker og restauranter, hvilket er perfekt!

Huset ligger i et dejligt naturområde med lyngarealer.
Der er fin gåafstand til havet via grusvej og sti.

Stransen ligger kun små 700m væk fra sommerhuset, så der er rig mulighed for at gå sig en tur på stranden eller klitterne, hvor der er masser af stier. Indkøbsmuligheder samt bager ligger kun gåafstand fra sommerhuset.

Dejligt område. Vi er vilde med det

Omgivelserne er perfekte kort afstand til strand, kort afstand til indkøb og resturent besøg.

Fantastisk dejlig omgivelse. Søndervig er Danmarks smukkeste, og mest energifyldte sted.

Området er helt fantastisk. Man kan veksle mellem at gå på stranden, i det fantastiske og meget kurerede klitområder mellem stranden og bebyggelsen, på den gennemgående vej og det gælder både i sydlig og nordlig retning. Det fåes ikke ret meget bedre og er ren slaraffen land hvis man er hund.

Der mangler ikke noget.der er noget for alle,.

Dejlige som altid i søndervig det

Dejligt område med en fantastisk strand

Vi valgte helt bevidst beliggenheden lidt væk fra stranden da vi gerne vil gå lange ture på op til 15-16 km. Det er heller ikke første eller sidste gang vi holder ferie i det skønne område…der er ikke langt til noget…

Super

Skønt med klitterne og havet tæt på

Skønne omgivelser i klitter og tæt på strand.

Dejlig natur med klitarealer der ikke er berørt og en stor strand giver naturoplevelser.

Dejlige omgivelser, gode muligheder for travetur,e, som vi sætter stor pris på. Vi havde også tilmeldt os aktivitets centeret , inde i Søndervig. og der var masser af muligheder for adspredelse, både træning, bowling og mini golf, og mere til.

Dejlige omgivelser med fin adgang til stranden og naturen i øvrigt

Omgivelserne var super gode og tæt på byen

Fantastiske omgivelser helt ude i klitterne

Omgivelserne er skønne og udsigt perfekt. Kan man som os lide at trave lidt rundt og se på andre skønne sommerhuse er det bare et perfekt område. Tæt på klitter og den dejlige sandstrand med de mest fantastiske solnedgange.

Selve området er super, dejligt roligt, og med masser af muligheder, kommer gerne igen.

Omgivelserne var ok. Det var meget begrænset trafikstøj og absolut ikke mere end man må forvente grundet beliggenheden midt i Søndervig.

Dejlig natur og strand.

Meget velholdt område.både sommerhus området og byen. Virkelig indbyden

Et dejligt hus, med masser af luft og plads omkring, beliggende på en forholdsvis stor grund. Dejlig kort afstand til stranden.

Dejlige, oplevelser af alle slags i gå afstand.

Der er kort afstand til indkøb og strand hvilket gøre placeringen af sommerhuset rigtig god. Sommerhuset er placeret på en lille grund hvilket ikke giver plads til de helt store udskejelser .

Dejligt klitområde og mange stier til vand mm.

Vi nyder at bo midt i naturen og det må man sige at man gør i dette sommerhus. Ligeledes dejligt at der kun er få minutters gang ind til byen for at handle. Dejligt roligt område og havet kan man høre hele tiden.

Hyggeligt og roligt sommerhusområde

Vi liker omgivelsene og har feriert i Søndervig i 10 år

Det var en dejligt sted og der var stille 0m aften

Närhet till stranden och byn oavsett vart du befinner dig. Som att komma till medelhavet! Vi åker tillbaka två veckor varje år!

Super dejlig område , har simpelthen alt

Elsker Vesterhavet :-)

Flere asfalterede cykelstier, ville være dejligt – f.eks. nord for Søndervig og Syd for Hvide Sande.

Dejlige og det er tredie sommer vi er i Søndervig

Find feriehus

 
Ønsker til huset:
Søg
Nulstil » Avanceret søgning » Skjul udvidet søgning »

Panoramaudsigt
Gratis slutrengøring
Tørretumbler

  Det siger vores gæster om os:
  PerfektVi er meget tilfred med service og alle andre ting. *...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Søndervig
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Søger...