Sommerhuse i Søndervig

Søndervig Strand

Søger du et dejligt sommerhus tæt på lange sandstrande og hyggelige stræder? Så bør du opleve badebyen Søndervig, der ligger ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Søndervig er en kendt og elsket ferieby og med et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder til dit behov.

Hos Esmark finder du blandt andet flere end 400 sommerhuse i Søndervig til udlejning og for ethvert behov. For dig betyder det et stort udvalg af skønne ferielejligheder og sommerhuse til leje ved Søndervig.

Vores kontor ligger centralt i Søndervig på Lodbergsvej 18, og her står vores faste medarbejdere altid klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt fra aktiviteter til valg af sommerhus på din næste ferie i Søndervig.

Sommerhus i Søndervig – En attraktiv ferielokation

Søndervig ligger ved Ringkøbing Fjord og er en af Danmarks ældste badebyer. Faktisk har byen siden 1800-tallet trukket feriegæster til sig på grund af den skønne beliggenhed ved Vesterhavet.

I ’gamle dage’ boede feriegæsterne på strandfogedgårdene, som ligger op og ned langs den danske vestkyst. I dag er det først og fremmest muligheden for at bo i sommerhus i hyggelige og naturskønne omgivelser tæt ved havet, der trækker feriegæster til Søndervig.
Sommerhuse i Søndervig tæt ved vandet

Tag på oplevelser for hele familien i Søndervig

Når du lejer et sommerhus i Søndervig hos Esmark, er du tæt på alt, hvad du kan ønske sig af en badeby. Ved Søndervig finder du for eksempel historiske museer, hyggelige loppemarkeder, sjovt vandland, bowlingcenter, put and take, ponyridning, golfbaner, legepladser, restauranter, butikker og meget, meget mere. Med et sommerhus til leje i Søndervig har du sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Har du lyst til en aktiv ferie, hvor regn og gråvejr ikke er et problem? I Søndervig finder du også det store oplevelsescenter Beach Bowl med vidunderlige aktiviteter. Her kan alle være med. Prøv for eksempel at vælte alle kegler til bowling og slå bolden i mål i adventure golf. Du kan også få god motion med fitness eller hoppe på trampoliner.

Derudover finder du også et eventyrligt og indendørs legeland samt en internetcafé. Læs mere om Beach Bowl og få en uforglemmelig dag for hele familien.

En anden oplevelse af de helt store, når du lejer et sommerhus i Søndervig, er Sandskulpturfestivalen. Her opfører internationalt anerkendte kunstnere hvert år store imponerende skulpturer i sand. Et overvældende syn for store og små øjne.

Er vejret ikke til en dukkert i Vesterhavet, kan du også besøge Søndervig Badeland. Det ligger centralt i Søndervig. Her kan du nyde nogle afslappende timer i sauna, spabad og tyrkisk dampbad, mens børnene leger i vandet og måske prøver kræfter med den store vandrutsjebane. Der er altså et væld af gode aktiviteter i Søndervig for både børn og voksne.

Besøg populær badestrand med livreddere

Vidste du, at Søndervig har fået kælenavnet ’Porten til Vesterhavet’? Det er på grund af den korte og smukke vej fra midtbyen, der fører direkte til Vesterhavet. Og når du har fundet et sommerhus til leje i Søndervig, kan du være helt tryg ved at bade i vandet. Om sommeren er stranden nemlig bemandet med livreddere fra TrygFonden. De er med til at holde øje med dig og dine børn, så alle får en tryg dag på stranden.

Faktisk taler vi om en af de mest populære besøgssteder i Søndervig. Og det er bestemt ikke uden grund. For stranden er bred, hvid og mere end almindelig finkornet. Her er udsigten fantastisk i alle retninger med klitter så lang øjet rækker mod både nord og syd. Det er også derfor, at stranden blev kåret af dagbladene Berlingske og BT som den bedste strand i Danmark i 2014

Om vinteren kan du desuden gå lange ture i det barske vestjyske vejr. Derhjemem i dit sommerhus kan du lave dejlig varm kakao og måske varme de kolde fødder. På den måde er stranden i Søndervig et besøg værd – året rundt.

Hos Esmark har vi et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder, som ligger i gåafstand til stranden i Søndervig. Find sommerhuse tæt på stranden.

Sandskulpturfestival Søndervig

Bad sikkert med disse baderåd

Selv om det er lækkert at bade i Vesterhavet, og der er livreddere til stede på badestranden i Søndervig, er det vigtigt, at du følger de fem baderåd. De lyder som sådan:

Lær at svømme, gå aldrig alene i vandet, læs vinden og vandet, lær stranden at kende og slip ikke børnene af syne.

For du har først og fremmest selv ansvaret for din og dine børns sikkerhed, når du bader ved Vesterhavet. Derfor er det vigtigt at have respekt for havet og Ringkøbing Fjord – også på en fredelig og solrig sommerdag.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

Ved Søndervig er der også afslappende aktiviteter. Om sommeren er der hver tirsdag et stort bagagerumsmarked i Søndervig på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej.

Her har du virkelig mulighed for at gøre en god handel, uanset om du er på udkig efter smykker, tøj, legetøj, antikviteter eller noget helt femte.

Sælgerne er privatpersoner, som parkerer deres biler på parkeringspladsen, hvorefter de åbner bagagerummet for de mange forbipasserende.

Bagagerumsmarkedet er altid lidt af et tilløbsstykke, og det tiltrækker hvert år i tusindvis af gæster.

Naturen, nabobyerne og butikkerne

Naturen i og omkring Søndervig er intet mindre end fantastisk. Foruden Vesterhavet kan du tage en tur til Ringkøbing Fjord eller Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste fuglerastepladser i Danmark.

Når du holder ferie i din ferielejlighed eller dit sommerhus i Søndervig, bør du også overveje at sætte en dag eller to af til at besøge fiskeribyen Hvide Sande og den gamle købstad Ringkøbing. De to byer ligger begge cirka et kvarters kørsel fra Søndervig, og de er begge et besøg værd. Hele året rundt.

Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, og byen byder desuden på en lang række specialbutikker, så der er gode muligheder for at tage på shoppetur, når du holder ferie i Søndervig.

Esmark servicekontor i Søndervig

Det her kan Esmark tilbyde i Søndervig

Når du lejer sommerhus i Søndervig gennem Esmark Feriehusudlejning, kan du være sikker på, at kvaliteten og servicen er helt i top, uanset om du er på udkig efter et luksussommerhus tæt på havet, en ferielejlighed centralt i Søndervig, et sommerhus med pool eller et ganske traditionelt sommerhus midt i den smukke vestjyske natur.

Esmark har også et stort udvalg af sommerhuse i de omkringliggende sommerhusområder, blandt andet på Lodberg Hede og i Houvig, Klegod og Lyngvig.

Sommerhus i Søndervig – Sådan lejer du

Hvis du vil leje et sommerhus hos Esmark, så udfylder du skemaet nedenfor. Her indtaster du dine informationer og dine ønsker til dit sommerhus omkring Søndervig. Du er også altid velkommen til at ringe til os for at få en snak om mulighederne. Du skal være opmærksom på, at der som minimum skal bestilles med fire overnatninger. Se hele vores udvalg af sommerhuse i Søndervig her.

chevron-down

Hvilke steder bør jeg besøge i Søndervig?

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg medbringe?

Vil du gerne have dine husdyr med på ferie i Søndervig? Det er tilladt at have hund med i langt de fleste af Esmarks sommerhuse. Vi har også et stort udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på ferien. Kig efter information på det enkelte sommerhus. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os. Ofte kan du have en-to husdyr med på ferien, men det er ikke en garanti.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Når du ankommer til Søndervig, får du nøglen til dit feriehus udleveret på vores kontor på Lodbergsvej 18, hvor vores faste medarbejdere står klar til at tage imod dig.

Dit feriehus er altid klar senest klokken 14.00  (fra sæson 2021 kl. 15.00) på ankomstdagen.

Her kan du se alle de praktiske informationer om ankomst.

Ved afrejse skal feriehuset forlades senest klokken 9.00, hvis du har bestilt rengøring og senest klokken 10.00, hvis du selv gør feriehuset rent.

Nøglen til feriehuset afleveres på det samme Esmark-kontor, hvor du fik den udleveret.

Her kan du se alle de praktiske informationer om afrejse.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp af nogen art under din ferie, er du også altid velkommen til at kontakte os på kontoret i Søndervig.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer tidligt?

Hvis dit sommerhus i Søndervig er klar til indflytning før klokken 14.00 (2021: kl. 15.00), så kan du sagtens få din nøgle udleveret før tid.

Vi har en sms-ordning, som gør, at vi sender dig en sms, så snart dit hus er klar til indflytning.

Ankommer du uden for vores åbningstider på kontoret i Søndervig, kan du hente din nøgle i nøglerummet, som ligger i forbindelse med kontoret.

chevron-down

Hvad bør jeg medbringe til Søndervig?

Når du lejer et sommerhus i Søndervig, er det rart at have helt styr på, hvad der skal med i kufferten. Du behøver faktisk ikke medbringe meget andet end tøj efter årstiden, dit gode humør og nogle praktiske ting. Hos Esmark klarer vi resten. Benyt dig af vores ultimativ huske- og pakkeliste til dine ferie i sommerhus.

chevron-down

Hvordan er rengøringen af sommerhuset?

  • Hvis du bestiller rengøring hos Esmark, kommer vores dygtige rengøringspersonale og gør sommerhuset rent efter dig.
  • Du har også mulighed for selv at stå for rengøringen af sommerhuset,
  • I enkelte af vores sommerhuse i Søndervig er rengøring inkluderet i lejeprisen.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Alle muligheder er dækket ind. Shopping-natur. Godt centrum at køre ud fra.

Søndervig er helt suveren sted at være på ferie, både for store og små

Perfekt og centralt med kort afstand til indkøb og shopping.

Fantastisk natur

Omgivelserne er helt fantastiske for både børn og voksne.

Fantastiske omgivelser

Perfekt

Dejlige omgivelser med strand og natur og bymiljø.

Skønt sted med natur , strand og byliv

Dejlige omgivelser med klit landskab. Lige det, vi havde drømt om.

Dejlige omgivelser. Vi har nu for 4. år i træk lejet feriehus i Søndervig.

Der var ro og direkte udsigt til den storslåede natur og kun 100 meter til vandet. Lukket vej var absolut et plus.

Midt i klitterne og helt tæt på Vesterhavet - virkelig skønt

God beliggenhed med gå afstand til det meste Lækker sandstrand

Fantastisk sted , skøn natur og tæt på stranden

Dejlige

Hyggeligt feriestrøg som man normalt kun oplever sydpå, tæt på dejlig strand og kort afstand til mange små hyggelige byer og attraktioner. Vi kommer helt sikkert til Søndervig igen.

Kunne godt være flere udbyder til opladning af el-bilerDejlige

Skøn beliggenhed

Fine

Naturen omkring Vesterhavet og fjorden er bare altid fantastisk uanset årstid.

Super smuk natur , og dejlig tæt på strand

Skøn natur og tæt på strand og havet.

Dejligt område, skønne gang stier

Søndervig er smukt vesterhavet perfekt lidt syd for søndervig med perfekt strand og fjorden

Fantastisk beliggenhed - i første række til stranden

Elsker Søndervig

Dejlig natur og dejlig strand

Rigtig dejlige omgivelser, husene er bygget så det passer ind i naturen, så når man kikker rundt ser man klitter og bakker lige uden for , så det falder godt I omgivelserne,

Søndervig er os et dejlig område Plejer at være i blåvand kunne ikke få noget

Lækre omgivelser. Kan ikke ønskes bedre.

Super omgivelser, pragtfuld natur. Vær dog opmærksom på distance til vandet er til fjorden, der er lidt længere til Vesterhavet. Men alligevel super fint beliggende med cykelafstand til alt omkring.

Dejlige rolige omgivelser

Med Vesterhavet meget tæt på og en masse muligheder for aktiviteter i nærområdet (Hvide Sande Kabelpark og Naturkraft som gode eksempler) kan man som familie være aktiv på en god måde. Ringkøbing er ligeledes en rigtig hyggelig by at besøge. Søndervig er meget 'turist-agtig', men stadig med fine muligheder for hygge og shopping.

Skøn natur og gode adgangsforhold til stranden. Hyggelig lille café ved nedgang C95 hvor der er lavet rampe ned til stranden - hyggeligt at nyde solnedgangen fra toppen af klitten.

Fantastisk natur tæt på stranden og gåafstand til byen.

Skønt område med lækker natur og dejlige strande

Ligger dejligt lidt udenfor “hovedgaden” i Søndervig. Men samtidig i gåafstand. Tæt på vandet.

Dejlige omgivelser omgivet af klitter og Kort afstand til havet, med en dejlig strand.

Virkelige hyggelige omgivelser - fantastisk udsigt fra toppen af klitten - og tæt på det vigtigste!

Jeg elsker Søndervig. Det skønneste sted. Er bare bange for at Lalandia vil ødelægge det, at det bliver for mange mennesker

Dejligt naturområde med kort afstand til stranden.

Dejligt område, husene ligger ikke for tæt, så der er mulighed for privatliv. Dejlig natur og strand.

Dejligt roligt område, og stadig tæt på byen.

Huset ligger i dejlige stille og rolige omgivelser. Lidt støj fra hovedvejen, men ikke generende. har nydt at gå tur med hunden ud til åbne marker.

Alt uden for døren

Der er en hyggelig atmosfære i Søndervig, en rigtig ferieby og så elsker vi de grove rundstykker fra Ejvinds Bageri. Naturen og selve sommerhusområdet er skønt

En fantastisk beliggenhed med ro og udsigt. Man nyder naturen selv når man er i huset.

Dejlig strand, gode shoppemuligheder.

Søndervig er det perfekte sted på vestkysten, for både store og små.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
God service behjælsom god kundepleje.
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Søndervig

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...