Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
4.5 af 5
Fantastisk dejlig omgivelse. Søndervig er Danmarks smukkeste, og mest energifyldte sted.
Desiree Imhof, Danmark
Se flere vurderinger

Badebyen Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er kendt og elsket af mange turister, som årligt vender tilbage til feriebyen for at opleve shoppingsmulighederne, aktiviteterne og den vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange tusinde glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014. Du finder her vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig har altid været en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæster til klitterne, den friske luft og fantastiske sandstand, og er derfor kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog på et ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, som ligger op og ned langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen.

I dag er det naturligvis primært Søndervig-områdets sommerhusudlejning, som giver rige muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark er også repræsenteret i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmarks nye kontor, hvorfra vi servicerer alle vores gæster på den nordlige ende af Holmsland Klit. Her står vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til sommerhuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Stranden er guld værd

Ved Søndervig ligger en af Danmarks fineste og mest besøgte strande i Danmark. Byen er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod stranden og Vesterhavet virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden. Stien er asfalteret, og giver muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke smuk natur,- både når den viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten, og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de mest fantastiske steder at opholde sig for hele familien, og der er med garanti plads til alle. Og med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Og denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares. Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle aldre

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde, og der findes mange tilbud for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad hjertet begærer og en minderig ferie bør indeholde.

Søndervig for børnene

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ved Esmark ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag tonsvis af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men huser i dag aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her kan nævnes bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil man prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i suptropisk klima

Er vejret ikke efter en dukkert i Vesterhavet, kan I passende benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børnene i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser fra syd til nord…

En tur gennem Søndervig bliver aldrig træg for hverken børn eller forældre. Mens mor kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser rundt om i byen.

 

Oplev nogle af verdens mest kendte bygningsværker……i sand

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende fænomen, og år 2013 bliver 11. år streg, hvor festivalen kan inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under temaet “Wild Wild West”. Festivalen er i “sand”hed en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. I 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturene er et visit værd.

Giver skulpturene inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og barnlige sjæle mulighed for selv at konstruere sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Det kræver en meget specielt form for sandkorn med et højt lerindhold at bygge disse underværker, og en 4 meter høj skulptur kan tage op til 60 arbejdstimer at bygge, hvor over 25 tons sand vil være anvendt.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Tag på shoppingtur i et bagagerum

I højsæsonen afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads mellem Lodbergsvej og Houvig Klitvej. Her er der mulighed for at gøre mange gode handler, og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende. – klar til at gøre en god handel. Begivenheden er altid godt besøgt, og mange turister går derfra med nyerhvervede og spændende fund under armene.

Butikker og shoppingsmulighederne

Fra april til september emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et Pit stop eller afbræk for feriens ynglingsdestination, Stranden. Butikkerne i Søndervig adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. Der er åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri, og har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og der findes butikker til alle målgrupper.

 

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig findes der restauranter efter enhver smag og pris, og rammer sulten, vil du med garanti blive mæt hvad enten vi taler en let men yderst populær spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark feriehuse, som kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Der er også mulighed for at få luftet fiskestangen og eventuelt selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af Esmark Feriehusudlejnings mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie på Klitten.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Skøn natur, rolige omgivelser tæt på havet og indkøbsmuligheder.

Et dejligt område, mulighed for lange ture langs stranden og den friske natur, og så er Søndervig en hyggelig by.

Lækker skøn natur tæt på havet Det fås ikke bedre .

Som altid er et besøg ved Vesterhavet dejligt, og strandende omkring Sdr.Vig er perfekte og rene

Perfekt.

Bedste Søndervig placering, lidt væk fra larmen, men tæt nok på alt det sjove.

Søndervig er en rigtig lille ferie by, men alt hvad man behøver. Vi kommer der mindst 1 gang om året.

Stille og rolige. Tæt på naturen. Dejlige strande.

Naturskønhed i top og. Frisk havluft men havvindmøller harmer mi g

Omgivelserne er pragtfulde! Stranden er ren & fin, og der er ryddet op for affald. Det er virkelig en god oplevelse! Sti-systemet er super, og der er rent og pænt hele vejen rundt

Området er lidt tæt bebygget men hyggeligt og ligger meget centralt, m.h.t.indkøb - strædet op igennem med hvad man kan ønske sig. ikke langt til by og oplevelser som f.eks Ringkøbing - hvide sande m.m.

Dejligt område.

Fine omgivelser

Super fin beliggenhed

Der er ikke langt til havet, og indkøb ganske tæt på.

Dejligt klitområde med nem adgang til stranden - også for ældre mennesker og familier med barnevogne eller klapvogne. Der er rigtig gode indkøbs- og aktivitetsmuligheder i gåafstand fra huset.

Rolige omgivelser. Ikke langt til by og strand. Lidt støj fra hovedvejen, men ikke generende for os.

Fra feriehuset er der kun 1 km til byen/indkøb . Vi gik af de små veje ind til byen ,hvor man går i et skønt sommerhus område på en fin lille vej .

Dejlige omgivelser til vandreture, nem og kort vej til stranden.

Vi holder virkelig meget af den smukke natur området byder på.

Pene og rolige omgivenheter. Nær shopping og resturanter.

Super indkøbsmuligheder & den skønneste strand

Dejlige omgivelser, og tæt på cykel og gå rute samt strand og indkøbsmuligheder. Søndervig er et hyggeligt feriested og selvom vejret ikke var det bedste, så var man i ferie stemning grundet det hyggelige sted. Gode butikker.

Gode omgivelser tæt på strand og indkøb

Söndervig har allt man kan behöva för en lyckad ferie! Hav, shopping, avkoppling...

Omgivelserne omkring sommerhuset var fuldstændig i orden - desuden var der mange muligheder for at besøge forskellige aktiviteter i nærheden af huset - dejligt sted/område.

Omgivelserne er fantastiske på grund af den store natur og havet. Dejligt med underholdningen på Beach Bowl.

Hyggelig by med en del ferieaktiviteter, og der er samtidig ikke langt til andre større attraktioner. Stranden og Vesterhavet er (som altid) i en klasse for sig.

Generelt bare super skønt områdeSkøn natur, dejlig tæt på indkøb og byen

Naturen er second to none. Man kan midt i højsæsonen gå langs vandet i dejlig morgensol og møde ganske få andre mennesker.

Skøn natur med mange udfoldelses muligheder.

Hvis man gerne vil være tæt på både strand og indkøb så er området perfekt.

Vesterhavsferie når det er bedst

Skønne

Utrolig dejlig natur. Hurtig at gå til Søndervig både af stien og langs stranden.

Tæt på dejlige og usandsynlig smukkr natur områder.

Meget bra beliggenhet, passe langt til strand, butikkk og sentrum! Stille og rolig omgivelser.

Fine omgivelser

Naturskøn område

Nemt til by og strand. Masser af aktiviteter for store og små.

Søndervig har al det man kan ønske sig...hygge, shopping og natur. Og en tur til Ringkøbing er også et must...byen rummer mange oplevelser.

Søndervig er en hyggelig ferieby. Der er ordnede forhold og en del butikker for de shoppeglade. Et dejlig velassorteret supermarked med alt i dagligvarer til rimelige priser. Kan klart anbefales.At der er muligt også at kunne købe en is efter kl. 20.00

Skøn

Der er altid dejligt i Søndervig

Der var ikke meget larm selvom man bor tæt. Og skønt at have alt indenfor gå afstand.

Her er fred og ro trods den centrale placering midt i by og tæt på strand.

Stranden og naturen er jo tæt på og super fantastisk..Lige på torvet i Ringkøbing ligger der en gård restaurant, der er så super skønt at sidde og spise, lækker lækker mad og endda billig :) så absolut et must at besøge, hvis man er i Ringkøbing :)

Dejligt ferieområde med mulighed for at gå lange ture til vand eller by. Hyggelig feriestemning.

Skønne!

Vi savner intet i området. Dog synes vi, at Sandgården er den eneste lækre restaurant, men den er til gengæld også god :)

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Det siger vores gæster om os:
Professionel og god service.
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Esmark på facebook
Sitemap
Søger...