Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Søndervig

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du også henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: 69 15 96 11
E-mail: sondervig@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag8.00 - 17.00
Søndag9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag9.00 - 16.00
Søndag9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Eva Bækkegaard

Eva Bækkegaard
Bureauchef

69 15 96 25
eva@esmark.dk

August 2016 blev jeg en del af Esmark-teamet. Det første år varetog jobbet som HR-ansvarlig, og siden ultimo 2017 har jeg været bureauchef for Søndervig-afdelingen. Jeg trives i jobbet og ser det som en vigtig opgave at sørge for at have et godt team, der er motiveret, og som kan lide at gå på arbejde. Tidligere har jeg arbejdet i rekrutteringsbranchen og med eksport af møbler til det tyske marked. Privat bor jeg i Ringkøbing og sætter stor pris på den fantastisk natur, vi er omgivet af. I min fritid elsker jeg at tilbringe tid på vandet i min havkajak, og jeg er også ved at lære at surfe og stand-up-paddle. Om vinteren hopper jeg gerne en tur i det kolde hav.

Picture of Connie Jakobsen

Connie Jakobsen
Ferierådgiver

69 15 96 27
connie@esmark.dk

Jeg blev ansat hos Esmark 1. marts 2008. Her beskæftiger jeg mig først og fremmest med kundebetjening i telefonen og ved skranken. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men flyttede som ganske ung til Bremen, hvor jeg boede i 17 år og bl.a. arbejdede som socialvejleder for ældre og handicappede. I min fritid elsker jeg at hygge mig med familie og venner, det var bl.a. en af grundene til jeg vendte hjem til Hvide Sande. Når jeg har ferie går turen som regel til sydens sol og varme, men også til Tyskland, hvor min datter og mange af mine venner bor, eller til København hvor min søn er bosat.

Picture of Ivona Breum

Ivona Breum
Ferierådgiver

69 15 96 30
ivona@esmark.dk

Jeg blev ansat hos Esmark i januar 2018 efter knap 4 år som hjemmegående med mine små døtre. Inden da arbejde jeg i mange år som salgsassistent og blev i 2014 også uddannet serviceøkonom med speciale i event og turisme. Jeg er opvokset i Ringkøbing og flyttede i 2012 til Hvide Sande, hvor jeg i dag fortsat bor med mine dejlige piger. Jeg har altid nydt at tilbringe min tid udenfor, så jeg føler mig meget privilegeret over at have både Vesterhavet, fjorden, klitterne og den friske luft så tæt på. Især får vi mange gode timer til at gå med en sejltur på fjorden, hvorfra vi også er så heldige at se de smukkeste solnedgange.

Picture of Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Ferierådgiver

69 15 96 38
mettef@esmark.dk

Pr. 1. februar 2018 blev det den store dag, hvor jeg kunne iføre mig den blå ”Esmakker-trøje”. Jeg er opvokset i Hvide Sande og kender derfor hver en krog i vores dejlige område. Jeg har over 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning, inden jeg kom til Esmark. Den daglige kontakt med en masse nye feriegæster er noget, jeg nyder, og jeg er altid klar til at hjælpe dem på bedste vis. I min fritid finder man mig tit i hallen, hvor jeg træner de lokale drenge i håndbold. Ellers går fritiden med familien, venner, spinning, en tur langs Vesterhavet eller på mountainbike gennem heden i og omkring Hvide Sande. Jeg er altid frisk på en udfordring og tager gerne en dukkert som vinterbader.

Picture of Birgit Vase

Birgit Vase
Ferierådgiver

69 15 96 42
birgit@esmark.dk

Jeg startede hos Esmark i Søndervig midt i december 2018 og er rigtig glad for kontakten med alle de spændende gæster fra fortrinsvis Tyskland. Jeg kommer fra det kuperede og skovklædte Midtjylland syd for Silkeborg, men nyder de åbne vidder, lyset, vandet og de skønne mennesker her i Vestjylland. Jeg har en tidligere baggrund fra landbruget med egen gård med malkekøer og grise og mindre gårdbutik med salg af jordbær, kartofler og asparges i sæsonen. Jeg har i mange år arbejdet som intern sælger af hegn og pæle til bl.a. skove og motorveje. Jeg har været rundt om ejendomsmæglerbranchen som sagskoordinator og ferierådgiver hos en anden feriehusudlejer. Min fritid går med mine cykler, badminton, gå- og løbeture, og så læser eller hører jeg mange bøger. Jeg har 2 voksne piger, der studerer i København, og som jævnligt bliver besøgt.

Picture of Grit Hildebrandt

Grit Hildebrandt
Ferierådgiver

69 15 96 97
grit@esmark.dk

Jeg er oprindelig fra Tyskland og kom til Videbæk i 2008, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 2 drenge. Jeg er uddannet kontorassistent, men har prøvet lidt forskelligt, for at få fodfæste og finde min rette plads. I jobbet som museumsvært/butiksassistent og fra 2017 som butiksansvarlig hos Ringkøbing-Skjern Museum, blev jeg klar over, at jeg rigtig godt kan lide den daglige kontakt til gæsterne samt de frivillige, der gjorde museet levende. Det gør mig glad at servicere dem og kunne gøre både gæsternes og de frivilliges ophold til en god oplevelse. I august 2019 blev jeg ansat hos Esmark i Søndervig og har igen fået mulighed for at arbejde i turistbranchen, møde mange feriegæster og samtidig være tæt på havet. Jeg elsker samspillet mellem sand, vind og vand, der giver en dejlig atmosfære. Min fritid tilbringer jeg meget med min familie. Jeg sidder gerne med en god bog i hånden og elsker lange gåture med vores 2 hunde. Ellers er jeg altid frisk på at prøve noget forskelligt, bl.a. at stå på vandski, surfe og stand-up-paddle.

Picture of Anouk Nijmeijer

Anouk Nijmeijer
Ferierådgiver

69 15 96 98
anouk@esmark.dk

Jeg er født i Holland og kom til Danmark med min familie i 2010. Jeg har boet et år i München for at fuldføre min uddannelse til kontorassistent, og blev en del af Esmark-Teamet umiddelbart efter i august 2019. Inden jeg flyttede til Tyskland gik jeg på HHX i tre år og havde et fritidsarbejde i en gårdbutik i fem år. Jeg er glad for både sprog og kultur og håber at kunne udvide min horisont på det område endnu mere i fremtiden. I min fritid nyder jeg at være sammen med mine venner og familie, om det så er på café, til en spilaften med god mad eller i den smukke vestjyske natur.

Picture of Gitte Imhof

Gitte Imhof
Ferierådgiver

69 15 96 43
gitte.imhof@esmark.dk

Jeg er født i Midtjylland og som barn var jeg ofte i Søndervig, hvor jeg også senere hen har tilbragt mange ferier. I 1983 flyttede jeg til de schweiziske bjerge og efter 35 år vendte jeg så tilbage til mit hjemland og begyndte at arbejde hos Esmark. Min søn bor og arbejder i Zürich, min datter har de sidste 10 år boet i Danmark med sin mand og mine to børnebørn. Jeg har altid arbejdet med turisme. Det er bare skønt at få lov at være med, når folk oplever nogle af de skønneste øjeblikke. Vi startede med at have bageri og café på Bettmeralp i 2000 meters højde i 30 år. Herefter sadlede jeg om og begyndte at arbejde som sportsmassør og hotelreceptionist. Jeg er altid aktiv og ved siden af bjergvandring og skiløb har jeg også undervist i yoga, aerobics og vandgymnastik. Her ved den danske Vestkyst har jeg det hele, både sportsforeninger, vandreture, cykelture rundt om fjorden eller vandsport på fjorden.

Picture of Charlotte le Févre

Charlotte le Févre
Ferierådgiver

69 15 96 38
charlotte@esmark.dk

I juli 2020 startede jeg hos Esmark i Søndervig. Som person er jeg en glad og udadvendt person, der elsker at tale tysk, og som min familie siger, måske er jeg mere tysk end dansk. Efter en uddannelse på Den Danske Eksportskole, Herning, fik jeg job i Cuxhaven/Tyskland, hvor jeg boede fra 1990-2000 og arbejdede med salg i forskellige tyske fødevarevirksomheder. Den store kærlighed trak mig tilbage til Danmark, hvor jeg blev beriget med en søn og to bonusbørn. Heldigvis kunne jeg blive ved med at arbejde i tyskejede virksomheder, dog med en 3-årig afstikker til Thyborøn Erhvervskontor + Fiskeauktionen. I min fritid laver jeg mange d-i-y opgaver på vores nedlagte landbrugsejendom, dyrker yoga/meditation og er hobbyfotograf til MTB-løb, landevejscykelløb og andre action-sportsgrene.

Picture of Rikke Thomsen

Rikke Thomsen
Ferierådgiver

69 16 95 43
rikket@esmark.dk

Jeg startede ved Esmark i september 2020. Jeg er opvokset i Ringkøbing, hvor jeg både gik i folkeskole og på HHX, som jeg færdiggjorde i 2017. Siden har jeg rejst i både Afrika og Asien, samt taget en kontoruddannelse ved Nybolig i Ringkøbing, inden jeg kom til Esmark. Jeg bor med min kæreste i Ringkøbing og bruger min fritid på veninder, fitness og familie.

Picture of Stella Johannesen

Stella Johannesen
Ferierådgiver og kontorelev

69 15 96 40
stella@esmark.dk

I oktober 2018 blev jeg ansat hos Team Esmark i Søndervig. Jeg startede min tid som sommerfugl og sidenhen startede jeg som kontorelev fra 1. august 2019. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg gik på Ringkøbing Gymnasium fra 2014-2017, hvorefter jeg havde 2 sabbatår med en helt masse arbejde og rejser. Min fritid elsker jeg at bruge sammen med mine venner og familie. Jeg er meget socialt anlagt, men nyder også at bevæge mig på en gåtur med hunden, løbetur, eller en tur i fitness.

Picture of Kirsten Mark Thomsen

Kirsten Mark Thomsen
Rengøringskoordinator

69 15 96 29
kirsten@esmark.dk

Jeg var så heldig at blive en del af Esmark-teamet i Søndervig i februar 2017. Jeg er oprindeligt uddannet jordemoder og arbejdede med dette i 14 år indtil det blev tid til at prøve noget helt nyt, dog stadig med den nærværende kontakt til mennesker i fokus. Jeg kan godt lide de nye og forskelligartede opgaver hos Esmark, der alle sammen handler om at skabe så god en ferieoplevelse som muligt for vores gæster her i vores fantastiske natur på vestkysten. Jeg er opvokset i Ringkøbing og er flyttet tilbage dertil igen efter 6 år i København, hvor jeg og min mand fik vores tre børn. Vi NYDER alle fem at være tilbage i Vestjylland igen, da vi elsker den vestjyske natur, fjorden og Vesterhavet især. Fritiden bruges på familielivet, venner, sejlture på fjorden, løbe- og gåture med vores hund ved fjord og hav. Det har altid været indbegrebet af ferie for min familie og mig at være i sommerhus ved Vesterhavet, uanset årstid og vejr og også selvom det kun er 15 km hjemmefra?. Det glæder mig derfor meget at hjælpe feriegæsterne til at få et supergodt ophold her i området gennem Esmark.

Picture of René van Woerkom

René van Woerkom
Rengøringskoordinator

69 16 95 42
renew@esmark.dk

Jeg er oprindeligt fra Esbjerg og uddannet pædagog, men har arbejdet de sidste mange år som daglig leder af et kulturhus. I foråret 2020 flyttede min kæreste og jeg til naturens rige, nærmere bestemt Ringkøbing, og i den sammenhæng ønskede jeg at søge nye udfordringer. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af at være en del af Esmark-teamet som ferieafløser og sommerfugl, det vækkede interessen for service og turisme, så i den sammenhæng var det helt naturligt at søge fast stilling hos Esmark, da muligheden bød sig. Fritiden går med vandsport, så fjorden og Vesterhavet er min legeplads.

Ejerrådgivere

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

69 15 96 82
kasper@esmark.dk

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Serviceteknikere

Picture of Polle Larsen

Polle Larsen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg blev ansat som servicemand hos Esmark i 2002. Jeg er uddannet skibstømrer og har arbejdet mange år på skibsværftet i Hvide Sande. I dag er jeg teamleder for serviceafdelingen i Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag. Jeg er gift og har to voksne døtre. I min fritid dyrker jeg gerne sport eller kører en tur på min motorcykel.

Picture of Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

post@esmark.dk

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Mik Thomsen

Mik Thomsen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg er 47 år og bor i Tim med kone og en hjemmeboende dreng på 14 år. Har også en pige på 20 år som er fløjet fra reden. Jeg kommer fra job på Vestas. Fritiden bliver brugt på fitness og hygge med familie og venner.

Picture of Ingolf Bak Birkende

Ingolf Bak Birkende
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg var så heldig at starte hos Esmark pr 1 april 2018. I det meste af mit voksne liv har jeg arbejdet i turistbranchen, dog var jeg i en periode på 2 år ved forsvaret, hvor jeg fik en uddannelse som sergent ved militærpolitiet. Efter endt militærophold blev jeg i 1996 ansat her i området ved et af de landsdækkende feriehusbureauer som servicetekniker og senere som ejerrådgiver. Esmark og kvalitet har for mig altid gået hånd i hånd, så da muligheden var for at kunne blive en ægte ”esmakker”, var glæden stor for mig. Ligeledes er glæden stor når jeg møder vores mange glade gæster, og ser samt hører hvor meget de nyder området og deres ferieophold. Jeg har taget 22 års erfaring indenfor Feriehusudlejning med mig til Esmark, og ser frem til at kunne lytte og lære endnu mere. Jeg har de fornødne certifikater der kræves for at kunne opretholde et godt og sundt vandkvalitet i swimmingpools og spabade til vores gæster, samt det certifikat som dronefører der kræves for at hjælpe til med luftfotografering af vores husejers flotte sommerhuse. Til dagligt bor jeg med min kone og vores fire børn i en lille by, Tim blot 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. I min fritid elsker jeg at rejse med min familie og lære mine børn om andre lande og deres kultur, samt der bliver spillet lidt floorball, gåture i naturen, eller køreture på motorcykel, men med fire børn går fritiden også med meget kørsels logistik, så de kan nyde deres sports interesser samt venner. Jeg har stort set altid boet på vestkysten, og sætter lige som alle vores gæster stor pris på den fantastiske natur og den friske luft vi har omkring os.

Picture of René Fabel

René Fabel
Servicetekniker

rene@esmark.dk

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
Social media & SEO manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Programmør & grafiker

69 15 96 94
malte@esmark.dk

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Svend Boye Thomsen

Svend Boye Thomsen
Kommunikationsmedarbejder

69 15 96 59
svend@esmark.dk

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har tidligere arbejdet som journalist på Jyllands-Posten og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, søn af en bundgarnsfisker, og jeg bor i dag i Stadil sammen med min hund, Albert. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold. Jeg blev ansat som kommunikationsmedarbejder hos Esmark den 1. februar 2020.

Picture of Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

69 15 96 35
martin@esmark.dk

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 96 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Økonomi

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomielev

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...