Kontakt Esmark

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Søndervig

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing
Telefon:
E-mail:
69 15 96 11
sondervig@esmark.dk

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Ferierådgivere

Picture of Eva Bækkegaard
Picture of Eva Bækkegaard
Eva Bækkegaard

Eva Bækkegaard
Bureauchef

Tlf: 69 15 96 25
E-mail: eva@esmark.dk

Description of Eva Bækkegaard

Jeg var så heldig at blive en del af Esmark-teamet i august 2016. Jeg arbejder med diverse HR opgaver samt ferierådgivning af gæsterne. Forinden har jeg arbejdet som personalekonsulent i ca. 10 år, hvor jeg har erfaring med personaleadministration og diverse HR opgaver. I sin tid tog jeg en kontoruddannelse hvor jeg de første år arbejdede med eksport af møbler til det tyske marked. Jeg har været bosat i Ringkøbing, siden 1998 hvor jeg kom hjem efter et år som au-pair i Berlin. Jeg bor sammen med mine to børn. I fritiden er jeg aktiv på vandet, mine børn sejler optimistjolle, hvor jeg også er medhjælper ude på vandet og hjælper til med klubbens administrative opgaver samt at jeg nyder at ro i min havkajak på Ringkøbing Fjord og i Vonå. Om vinteren hopper jeg gerne en tur i det kolde hav.

Picture of Lisa Sonne Hoff
Picture of Lisa Sonne Hoff
Lisa Sonne Hoff

Lisa Sonne Hoff
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 26
E-mail: lisa@esmark.dk

Description of Lisa Sonne Hoff

I 2006 afsluttede jeg min handelseksamen, og efter knap et år som butiksassistent, fandt jeg min rette hylde i udlejningsbranchen og har været her lige siden. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde i udlejningsbranchen og den kontakt man har til gæsterne, samt at kunne hjælpe og guide så ferien bliver vellykket. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også i dag bor med mine to dejlige døtre. I fritiden kan jeg godt lide at kokkerere og bage, og være sammen med min familie og venner. Jeg elsker en løbetur eller en rask gåtur ved vandet, når tiden er til det, og ellers sørger mine to livlige piger for at jeg ikke keder mig.

Picture of Connie Jakobsen
Picture of Connie Jakobsen
Connie Jakobsen

Connie Jakobsen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 27
E-mail: connie@esmark.dk

Description of Connie Jakobsen

Jeg blev ansat hos Esmark 1. marts 2008. Her beskæftiger jeg mig først og fremmest med kundebetjening i telefonen og ved skranken. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men flyttede som ganske ung til Bremen, hvor jeg boede i 17 år og bl.a. arbejdede som socialvejleder for ældre og handicappede. I min fritid elsker jeg at hygge mig med familie og venner, det var bl.a. en af grundene til jeg vendte hjem til Hvide Sande. Når jeg har ferie går turen som regel til sydens sol og varme, men også til Tyskland, hvor min datter og mange af mine venner bor, eller til København hvor min søn er bosat.

Picture of Kirsten Mark Thomsen
Picture of Kirsten Mark Thomsen
Kirsten Mark Thomsen

Kirsten Mark Thomsen
Ferierådgiver og Rengøringskoordinator

Tlf: 69 15 96 29
E-mail: kirsten@esmark.dk

Description of Kirsten Mark Thomsen

Jeg var så heldig at blive en del af Esmark-teamet i Søndervig i februar 2017. Jeg er oprindeligt uddannet jordemoder og arbejdede med dette i 14 år indtil det blev tid til at prøve noget helt nyt, dog stadig med den nærværende kontakt til mennesker i fokus. Jeg kan godt lide de nye og forskelligartede opgaver hos Esmark, der alle sammen handler om at skabe så god en ferieoplevelse som muligt for vores gæster her i vores fantastiske natur på vestkysten. Jeg er opvokset i Ringkøbing og er flyttet tilbage dertil igen efter 6 år i København, hvor jeg og min mand fik vores tre børn. Vi NYDER alle fem at være tilbage i Vestjylland igen, da vi elsker den vestjyske natur, fjorden og Vesterhavet især. Fritiden bruges på familielivet, venner, sejlture på fjorden, løbe- og gåture med vores hund ved fjord og hav. Det har altid været indbegrebet af ferie for min familie og mig at være i sommerhus ved Vesterhavet, uanset årstid og vejr og også selvom det kun er 15 km hjemmefra?. Det glæder mig derfor meget at hjælpe feriegæsterne til at få et supergodt ophold her i området gennem Esmark.

Picture of Carina Bruun Andersen
Picture of Carina Bruun Andersen
Carina Bruun Andersen

Carina Bruun Andersen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 28
E-mail: carina@esmark.dk

Description of Carina Bruun Andersen

I januar 2018 var jeg så heldig at blive en del af Esmark teamet i Bjerregård. Efter at have været 2 år ved et andet udlejningsbureau. Jeg har boet ved Vestkysten de sidste 18 år, så ved godt hvor meget turismen betyder for området. Derfor sætter jeg også en ære i at leverer en god service hver gang, hvilket også kendetegner den høje kvalitet man oplever ved Esmark. Jeg bor i Ringkøbing med min mand og vores 3 dejlige børn. Privat befinder jeg mig bedst ude i min have, da jeg også er uddannet gartner. Hvor jeg siden løbende designer haver og rådgiver om have. Når jeg ikke er i haven, befinder jeg mig ofte i en håndboldhal, hvor jeg de sidste 3 år har været og stadigvæk er træner for et ungdoms pigehold i den lokale klub Rindum SU. Jeg er en person med mange bolde i luften og siger meget sjældent nej til gode ideer og projekter, hvilket også har betydet at jeg i dag sidder med i flere udvalg og har været med til at starte flere projekter op fra bunden af.

Picture of Ivona Breum
Picture of Ivona Breum
Ivona Breum

Ivona Breum
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 30
E-mail: ivona@esmark.dk

Description of Ivona Breum

Picture of Mette Frost Jensen
Picture of Mette Frost Jensen
Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 38
E-mail: mettef@esmark.dk

Description of Mette Frost Jensen

Picture of Birgit Vase
Picture of Birgit Vase
Birgit Vase

Birgit Vase
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 42
E-mail: birgit@esmark.dk

Description of Birgit Vase

Picture of Maiken Møller Faaborg
Picture of Maiken Møller Faaborg
Maiken Møller Faaborg

Maiken Møller Faaborg
Ferierådgiver og tekstforfatter

Tlf: 69 15 96 87
E-mail: maiken@esmark.dk

Description of Maiken Møller Faaborg

Jeg er oprindeligt fra Ringkøbing og efter at have boet en tid i Tyskland og færdiggjort mit tyskstudium i Aarhus flyttede jeg tilbage til Ringkøbing for at arbejde hos Esmark i Søndervig i januar 2019. Hos Esmark får jeg brugt mit tysk hver dag i alle mulige sammenhænge og jeg har fået en masse dejlige kolleger. I min fritid besøger jeg gerne mine venner rundt omkring i landet, ser en krimiserie eller tager en tur i træningscenter.

Picture of Else Hvidberg
Picture of Else Hvidberg
Else Hvidberg

Else Hvidberg
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 93
E-mail: else@esmark.dk

Description of Else Hvidberg

Ejerrådgiver

Picture of Kristian Holm
Picture of Kristian Holm
Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 39
E-mail: kristian@esmark.dk

Description of Kristian Holm

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 41
E-mail: poul@esmark.dk

Description of Poul Madsbjerg Ebsen

Rullende Service

Picture of Polle Larsen
Picture of Polle Larsen
Polle Larsen

Polle Larsen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Polle Larsen

Jeg blev ansat som servicemand hos Esmark i 2002. Jeg er uddannet skibstømrer og har arbejdet mange år på skibsværftet i Hvide Sande. I dag er jeg teamleder for serviceafdelingen i Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag. Jeg er gift og har to voksne døtre. I min fritid dyrker jeg gerne sport eller kører en tur på min motorcykel.

Picture of Pauli Brodde
Picture of Pauli Brodde
Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Pauli Brodde

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Magne Jørgensen
Picture of Magne Jørgensen
Magne Jørgensen

Magne Jørgensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Magne Jørgensen

Jeg er pr. 1. marts 2012 ansat som servicetekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet bager, men har været selvstændig fiskeskipper i 25 år. Da jeg stoppede med fiskeriet, arbejdede jeg to år på vindmøllefabrikken, Vestas. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og bor i dag Nr. Lyngvig sammen med min kone, Hanne. Vi har to voksne døtre, som begge er flyttet hjemmefra. I min fritid nyder jeg at gå lange ture i naturen – og bage brød og kager til familie, venner og kollegaer.

Picture of Mik Thomsen
Picture of Mik Thomsen
Mik Thomsen

Mik Thomsen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Mik Thomsen

Jeg er 47 år og bor i Tim med kone og en hjemmeboende dreng på 14 år. Har også en pige på 20 år som er fløjet fra reden. Jeg kommer fra job på Vestas. Fritiden bliver brugt på fitness og hygge med familie og venner.

Picture of Ingolf Bak Birkende
Picture of Ingolf Bak Birkende
Ingolf Bak Birkende

Ingolf Bak Birkende
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Ingolf Bak Birkende

Jeg var så heldig at starte hos Esmark pr 1 april 2018. I det meste af mit voksne liv har jeg arbejdet i turistbranchen, dog var jeg i en periode på 2 år ved forsvaret, hvor jeg fik en uddannelse som sergent ved militærpolitiet. Efter endt militærophold blev jeg i 1996 ansat her i området ved et af de landsdækkende feriehusbureauer som servicetekniker og senere som ejerrådgiver. Esmark og kvalitet har for mig altid gået hånd i hånd, så da muligheden var for at kunne blive en ægte ”esmakker”, var glæden stor for mig. Ligeledes er glæden stor når jeg møder vores mange glade gæster, og ser samt hører hvor meget de nyder området og deres ferieophold. Jeg har taget 22 års erfaring indenfor Feriehusudlejning med mig til Esmark, og ser frem til at kunne lytte og lære endnu mere. Jeg har de fornødne certifikater der kræves for at kunne opretholde et godt og sundt vandkvalitet i swimmingpools og spabade til vores gæster, samt det certifikat som dronefører der kræves for at hjælpe til med luftfotografering af vores husejers flotte sommerhuse. Til dagligt bor jeg med min kone og vores fire børn i en lille by, Tim blot 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. I min fritid elsker jeg at rejse med min familie og lære mine børn om andre lande og deres kultur, samt der bliver spillet lidt floorball, gåture i naturen, eller køreture på motorcykel, men med fire børn går fritiden også med meget kørsels logistik, så de kan nyde deres sports interesser samt venner. Jeg har stort set altid boet på vestkysten, og sætter lige som alle vores gæster stor pris på den fantastiske natur og den friske luft vi har omkring os.

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 34
E-mail: mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 74
E-mail: oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger
Picture of Malte Mayrberger
Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 94
E-mail: malte@esmark.dk

Description of Malte Mayrberger

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

Tlf: 69 15 96 35
E-mail: martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Picture of Jack Bejer Pedersen
Picture of Jack Bejer Pedersen
Jack Bejer Pedersen

Jack Bejer Pedersen
Fotograf

Tlf: 69 15 96 79
E-mail: jack@esmark.dk

Description of Jack Bejer Pedersen

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail: anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail: thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

E-mail: janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.<br /><br />Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Økonomi

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-chef

Tlf: 69 15 96 23
E-mail: lars@esmark.dk

Description of Lars Hornshøj Vestergaard

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Majbrit Enevoldsen
Picture of Majbrit Enevoldsen
Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk

Description of Majbrit Enevoldsen

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang
Picture of Gitte Fuglsang
Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Description of Gitte Fuglsang

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau.Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Sitemap
Søger...