Kontakt Esmark

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Søndervig

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing
Telefon:
E-mail:
69 15 96 11
sondervig@esmark.dk

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Ferierådgivere

Picture of Eva Bækkegaard
Picture of Eva Bækkegaard
Eva Bækkegaard

Eva Bækkegaard
Bureauchef

Tlf: 69 15 96 25
E-mail: eva@esmark.dk

Description of Eva Bækkegaard

August 2016 blev jeg en del af Esmark-teamet. Det første år varetog jobbet som HR-ansvarlig, og siden ultimo 2017 har jeg været bureauchef for Søndervig-afdelingen. Jeg trives i jobbet og ser det som en vigtig opgave at sørge for at have et godt team, der er motiveret, og som kan lide at gå på arbejde. Tidligere har jeg arbejdet i rekrutteringsbranchen og med eksport af møbler til det tyske marked. Privat bor jeg i Ringkøbing og sætter stor pris på den fantastisk natur, vi er omgivet af. I min fritid elsker jeg at tilbringe tid på vandet i min havkajak, og jeg er også ved at lære at surfe og stand-up-paddle. Om vinteren hopper jeg gerne en tur i det kolde hav.

Picture of Connie Jakobsen
Picture of Connie Jakobsen
Connie Jakobsen

Connie Jakobsen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 27
E-mail: connie@esmark.dk

Description of Connie Jakobsen

Jeg blev ansat hos Esmark 1. marts 2008. Her beskæftiger jeg mig først og fremmest med kundebetjening i telefonen og ved skranken. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men flyttede som ganske ung til Bremen, hvor jeg boede i 17 år og bl.a. arbejdede som socialvejleder for ældre og handicappede. I min fritid elsker jeg at hygge mig med familie og venner, det var bl.a. en af grundene til jeg vendte hjem til Hvide Sande. Når jeg har ferie går turen som regel til sydens sol og varme, men også til Tyskland, hvor min datter og mange af mine venner bor, eller til København hvor min søn er bosat.

Picture of Ivona Breum
Picture of Ivona Breum
Ivona Breum

Ivona Breum
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 30
E-mail: ivona@esmark.dk

Description of Ivona Breum

Jeg blev ansat hos Esmark i januar 2018 efter knap 4 år som hjemmegående med mine små døtre. Inden da arbejde jeg i mange år som salgsassistent og blev i 2014 også uddannet serviceøkonom med speciale i event og turisme. Jeg er opvokset i Ringkøbing og flyttede i 2012 til Hvide Sande, hvor jeg i dag fortsat bor med mine dejlige piger. Jeg har altid nydt at tilbringe min tid udenfor, så jeg føler mig meget privilegeret over at have både Vesterhavet, fjorden, klitterne og den friske luft så tæt på. Især får vi mange gode timer til at gå med en sejltur på fjorden, hvorfra vi også er så heldige at se de smukkeste solnedgange.

Picture of Mette Frost Jensen
Picture of Mette Frost Jensen
Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 38
E-mail: mettef@esmark.dk

Description of Mette Frost Jensen

Pr. 1. februar 2018 blev det den store dag, hvor jeg kunne iføre mig den blå ”Esmakker-trøje”. Jeg er opvokset i Hvide Sande og kender derfor hver en krog i vores dejlige område. Jeg har over 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning, inden jeg kom til Esmark. Den daglige kontakt med en masse nye feriegæster er noget, jeg nyder, og jeg er altid klar til at hjælpe dem på bedste vis. I min fritid finder man mig tit i hallen, hvor jeg træner de lokale drenge i håndbold. Ellers går fritiden med familien, venner, spinning, en tur langs Vesterhavet eller på mountainbike gennem heden i og omkring Hvide Sande. Jeg er altid frisk på en udfordring og tager gerne en dukkert som vinterbader.

Picture of Birgit Vase
Picture of Birgit Vase
Birgit Vase

Birgit Vase
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 42
E-mail: birgit@esmark.dk

Description of Birgit Vase

Jeg startede hos Esmark i Søndervig midt i december 2018 og er rigtig glad for kontakten med alle de spændende gæster fra fortrinsvis Tyskland. Jeg kommer fra det kuperede og skovklædte Midtjylland syd for Silkeborg, men nyder de åbne vidder, lyset, vandet og de skønne mennesker her i Vestjylland. Jeg har en tidligere baggrund fra landbruget med egen gård med malkekøer og grise og mindre gårdbutik med salg af jordbær, kartofler og asparges i sæsonen. Jeg har i mange år arbejdet som intern sælger af hegn og pæle til bl.a. skove og motorveje. Jeg har været rundt om ejendomsmæglerbranchen som sagskoordinator og ferierådgiver hos en anden feriehusudlejer. Min fritid går med mine cykler, badminton, gå- og løbeture, og så læser eller hører jeg mange bøger. Jeg har 2 voksne piger, der studerer i København, og som jævnligt bliver besøgt.

Picture of Gitte Imhof
Picture of Gitte Imhof
Gitte Imhof

Gitte Imhof
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 43
E-mail: gitte.imhof@esmark.dk

Description of Gitte Imhof

Jeg er født i Midtjylland og som barn var jeg ofte i Søndervig, hvor jeg også senere hen har tilbragt mange ferier. I 1983 flyttede jeg til de schweiziske bjerge og efter 35 år vendte jeg så tilbage til mit hjemland og begyndte at arbejde hos Esmark. Min søn bor og arbejder i Zürich, min datter har de sidste 10 år boet i Danmark med sin mand og mine to børnebørn. Jeg har altid arbejdet med turisme. Det er bare skønt at få lov at være med, når folk oplever nogle af de skønneste øjeblikke. Vi startede med at have bageri og café på Bettmeralp i 2000 meters højde i 30 år. Herefter sadlede jeg om og begyndte at arbejde som sportsmassør og hotelreceptionist. Jeg er altid aktiv og ved siden af bjergvandring og skiløb har jeg også undervist i yoga, aerobics og vandgymnastik. Her ved den danske Vestkyst har jeg det hele, både sportsforeninger, vandreture, cykelture rundt om fjorden eller vandsport på fjorden.

Picture of Grit Hildebrandt
Picture of Grit Hildebrandt
Grit Hildebrandt

Grit Hildebrandt
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 97
E-mail: grit@esmark.dk

Description of Grit Hildebrandt

Jeg er oprindelig fra Tyskland og kom til Videbæk i 2008, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 2 drenge. Jeg er uddannet kontorassistent, men har prøvet lidt forskelligt, for at få fodfæste og finde min rette plads. I jobbet som museumsvært/butiksassistent og fra 2017 som butiksansvarlig hos Ringkøbing-Skjern Museum, blev jeg klar over, at jeg rigtig godt kan lide den daglige kontakt til gæsterne samt de frivillige, der gjorde museet levende. Det gør mig glad at servicere dem og kunne gøre både gæsternes og de frivilliges ophold til en god oplevelse. I august 2019 blev jeg ansat hos Esmark i Søndervig og har igen fået mulighed for at arbejde i turistbranchen, møde mange feriegæster og samtidig være tæt på havet. Jeg elsker samspillet mellem sand, vind og vand, der giver en dejlig atmosfære. Min fritid tilbringer jeg meget med min familie. Jeg sidder gerne med en god bog i hånden og elsker lange gåture med vores 2 hunde. Ellers er jeg altid frisk på at prøve noget forskelligt, bl.a. at stå på vandski, surfe og stand-up-paddle.

Picture of Anouk Nijmeijer
Picture of Anouk Nijmeijer
Anouk Nijmeijer

Anouk Nijmeijer
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 98
E-mail: anouk@esmark.dk

Description of Anouk Nijmeijer

Jeg er født i Holland og kom til Danmark med min familie i 2010. Jeg har boet et år i München for at fuldføre min uddannelse til kontorassistent, og blev en del af Esmark-Teamet umiddelbart efter i august 2019. Inden jeg flyttede til Tyskland gik jeg på HHX i tre år og havde et fritidsarbejde i en gårdbutik i fem år. Jeg er glad for både sprog og kultur og håber at kunne udvide min horisont på det område endnu mere i fremtiden. I min fritid nyder jeg at være sammen med mine venner og familie, om det så er på café, til en spilaften med god mad eller i den smukke vestjyske natur.

Picture of Chanette Ørskov Henningsen
Picture of Chanette Ørskov Henningsen
Chanette Ørskov Henningsen

Chanette Ørskov Henningsen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 77
E-mail: chanette@esmark.dk

Description of Chanette Ørskov Henningsen

Jeg har en lang historie bag mig i servicebranchen. Før min ansættelse hos Esmark har jeg i flere år arbejdet hos Landal Greenparks Seawest, hvor jeg beskæftigede mig med adskillige arbejdsområder, bl.a. livredder, receptionist og tjener. Det har lært mig at arbejde med mennesker og service i mange forskellige afskygninger. Jeg holder af at møde nye mennesker, også fra andre lande, hvorfor jeg af flere omgange har arbejdet i servicebranchen i udlandet, heriblandt Italien og Norge. Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i turisme fra erhvervsakademiet i Esbjerg. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, så turismen ligger mit hjerte nært, og jeg sætter en stor ære i at bidrage til vores besøgendes oplevelse i vores dejlige område. Jeg bor sammen med min kæreste, Daniel, som er selvstændig med egen specialbutik i Hvide Sande. Når jeg ikke arbejder, bruger jeg gerne tiden på træning eller samvær med familie og venner. Når Daniel har fri nyder vi at gå lange ture på stranden, som vi er så heldige at have lige i baghaven, og ellers nyder vi gerne en god flaske vin fra hans specialbutik.

Picture of Stella Johannesen
Picture of Stella Johannesen
Stella Johannesen

Stella Johannesen
Ferierådgiver og kontorelev

Tlf: 69 15 96 40
E-mail: stella@esmark.dk

Description of Stella Johannesen

I oktober 2018 blev jeg ansat hos Team Esmark i Søndervig. Jeg startede min tid som sommerfugl og sidenhen startede jeg som kontorelev fra 1. august 2019. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg gik på Ringkøbing Gymnasium fra 2014-2017, hvorefter jeg havde 2 sabbatår med en helt masse arbejde og rejser. Min fritid elsker jeg at bruge sammen med mine venner og familie. Jeg er meget socialt anlagt, men nyder også at bevæge mig på en gåtur med hunden, løbetur, eller en tur i fitness.

Picture of Kirsten Mark Thomsen
Picture of Kirsten Mark Thomsen
Kirsten Mark Thomsen

Kirsten Mark Thomsen
Ferierådgiver og rengøringskoordinator

Tlf: 69 15 96 29
E-mail: kirsten@esmark.dk

Description of Kirsten Mark Thomsen

Jeg var så heldig at blive en del af Esmark-teamet i Søndervig i februar 2017. Jeg er oprindeligt uddannet jordemoder og arbejdede med dette i 14 år indtil det blev tid til at prøve noget helt nyt, dog stadig med den nærværende kontakt til mennesker i fokus. Jeg kan godt lide de nye og forskelligartede opgaver hos Esmark, der alle sammen handler om at skabe så god en ferieoplevelse som muligt for vores gæster her i vores fantastiske natur på vestkysten. Jeg er opvokset i Ringkøbing og er flyttet tilbage dertil igen efter 6 år i København, hvor jeg og min mand fik vores tre børn. Vi NYDER alle fem at være tilbage i Vestjylland igen, da vi elsker den vestjyske natur, fjorden og Vesterhavet især. Fritiden bruges på familielivet, venner, sejlture på fjorden, løbe- og gåture med vores hund ved fjord og hav. Det har altid været indbegrebet af ferie for min familie og mig at være i sommerhus ved Vesterhavet, uanset årstid og vejr og også selvom det kun er 15 km hjemmefra?. Det glæder mig derfor meget at hjælpe feriegæsterne til at få et supergodt ophold her i området gennem Esmark.

Ejerrådgiver

Picture of Kristian Holm
Picture of Kristian Holm
Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 39
E-mail: kristian@esmark.dk

Description of Kristian Holm

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 41
E-mail: poul@esmark.dk

Description of Poul Madsbjerg Ebsen

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kasper Fjord
Picture of Kasper Fjord
Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 82
E-mail: kasper@esmark.dk

Description of Kasper Fjord

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min kæreste og vores fælles datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Katrine Dalsgaard
Picture of Katrine Dalsgaard
Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 67
E-mail: katrine@esmark.dk

Description of Katrine Dalsgaard

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Rullende Service

Picture of Polle Larsen
Picture of Polle Larsen
Polle Larsen

Polle Larsen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Polle Larsen

Jeg blev ansat som servicemand hos Esmark i 2002. Jeg er uddannet skibstømrer og har arbejdet mange år på skibsværftet i Hvide Sande. I dag er jeg teamleder for serviceafdelingen i Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag. Jeg er gift og har to voksne døtre. I min fritid dyrker jeg gerne sport eller kører en tur på min motorcykel.

Picture of Pauli Brodde
Picture of Pauli Brodde
Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Pauli Brodde

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Magne Jørgensen
Picture of Magne Jørgensen
Magne Jørgensen

Magne Jørgensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Magne Jørgensen

Jeg er pr. 1. marts 2012 ansat som servicetekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet bager, men har været selvstændig fiskeskipper i 25 år. Da jeg stoppede med fiskeriet, arbejdede jeg to år på vindmøllefabrikken, Vestas. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og bor i dag Nr. Lyngvig sammen med min kone, Hanne. Vi har to voksne døtre, som begge er flyttet hjemmefra. I min fritid nyder jeg at gå lange ture i naturen – og bage brød og kager til familie, venner og kollegaer.

Picture of Mik Thomsen
Picture of Mik Thomsen
Mik Thomsen

Mik Thomsen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Mik Thomsen

Jeg er 47 år og bor i Tim med kone og en hjemmeboende dreng på 14 år. Har også en pige på 20 år som er fløjet fra reden. Jeg kommer fra job på Vestas. Fritiden bliver brugt på fitness og hygge med familie og venner.

Picture of Ingolf Bak Birkende
Picture of Ingolf Bak Birkende
Ingolf Bak Birkende

Ingolf Bak Birkende
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Ingolf Bak Birkende

Jeg var så heldig at starte hos Esmark pr 1 april 2018. I det meste af mit voksne liv har jeg arbejdet i turistbranchen, dog var jeg i en periode på 2 år ved forsvaret, hvor jeg fik en uddannelse som sergent ved militærpolitiet. Efter endt militærophold blev jeg i 1996 ansat her i området ved et af de landsdækkende feriehusbureauer som servicetekniker og senere som ejerrådgiver. Esmark og kvalitet har for mig altid gået hånd i hånd, så da muligheden var for at kunne blive en ægte ”esmakker”, var glæden stor for mig. Ligeledes er glæden stor når jeg møder vores mange glade gæster, og ser samt hører hvor meget de nyder området og deres ferieophold. Jeg har taget 22 års erfaring indenfor Feriehusudlejning med mig til Esmark, og ser frem til at kunne lytte og lære endnu mere. Jeg har de fornødne certifikater der kræves for at kunne opretholde et godt og sundt vandkvalitet i swimmingpools og spabade til vores gæster, samt det certifikat som dronefører der kræves for at hjælpe til med luftfotografering af vores husejers flotte sommerhuse. Til dagligt bor jeg med min kone og vores fire børn i en lille by, Tim blot 10 minutters kørsel fra Vesterhavet. I min fritid elsker jeg at rejse med min familie og lære mine børn om andre lande og deres kultur, samt der bliver spillet lidt floorball, gåture i naturen, eller køreture på motorcykel, men med fire børn går fritiden også med meget kørsels logistik, så de kan nyde deres sports interesser samt venner. Jeg har stort set altid boet på vestkysten, og sætter lige som alle vores gæster stor pris på den fantastiske natur og den friske luft vi har omkring os.

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 34
E-mail: mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 74
E-mail: oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger
Picture of Malte Mayrberger
Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 94
E-mail: malte@esmark.dk

Description of Malte Mayrberger

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

Tlf: 69 15 96 35
E-mail: martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Jack Bejer Pedersen
Picture of Jack Bejer Pedersen
Jack Bejer Pedersen

Jack Bejer Pedersen
Fotograf

Tlf: 69 15 96 79
E-mail: jack@esmark.dk

Description of Jack Bejer Pedersen

Jeg blev Esmark-fotograf i januar 2019. Jeg har over 24 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg er udlært sagsbehandler og har arbejdet som mæglerassistent i mange år med kommission og salg af fast ejendom. Efter internettets indtog i mæglerbranchen i start 00’erne blev min hobby til levevej, og jeg blev selvstændig fotograf. Jeg har de seneste 16 år været boligfotograf og har serviceret ejendomsmæglerne langs vestkysten fra Blåvand til Søndervig. Jeg kender derfor Esmarks feriehusområde rigtig godt. Privat bor jeg i Vorbasse sammen med min kone og vores 3 børn. En stor del af fritiden går som frivillig i Vorbasse Boldklub, både i løbet af året og selvfølgelig til Vorbasse marked.

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail: anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail: thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

E-mail: janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Økonomi

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-chef

Tlf: 69 15 96 23
E-mail: lars@esmark.dk

Description of Lars Hornshøj Vestergaard

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Majbrit Enevoldsen
Picture of Majbrit Enevoldsen
Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk

Description of Majbrit Enevoldsen

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang
Picture of Gitte Fuglsang
Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Description of Gitte Fuglsang

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau.Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Sitemap
Søger...