Med Esmark KidsVIP får du masser af fordele og rabatter til børn

Sommerhusferie i Danmark er lig med masser af kvalitetstid med familien. Derfor har vi fået lavet en pakke bestående af eksklusive rabatter og attraktive tilbud hos lokale attraktioner i ferieområderne – så I kan nyde familietiden i fulde drag med en god portion spændende oplevelser og skabe masser af nye ferieminder.

Esmark KidsVIP - Fordele og rabatter til børn

Når du booker et sommerhus med børn på vestkysten hos Esmark, bliver vores KidsVIP helt automatisk og gratis tilføjet til jeres booking. Med KidsVIP får I gode rabatter på entrébilletter hos vores forskellige partnere og masser af fordele til børn. Udforsk vores ferietips, attraktioner og meget mere her på vores side.

Sådan foregår det: Når der ikke er andet anvist, kan du bare vise sommerhusnøglen til dit Esmark-sommerhus ved indgangen til attraktionen, så får I vores KidsVIP-rabat.

Esmark KidsVIP Logo med bamsen

Hos vores KidsVIP-partnere kan du spare penge med dine medrejsende børn som sommerhusgæst hos os.

Danmarks Flymuseum, Stauning

Kalder alle flyfanatikere og teknikinteresserede! Stauning flymuseum er fyldt med mere end 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911-2000. Heriblandt både svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere.

Danmarks Flymuseum kan fremvise en komplet samling af de danskbyggede KZ fly - fabrikeret af Skandinavisk Aero Industri v/ V. Kramme og K. G. Zeuthen, i årene 1937 - 1954.

Museet råder over samtlige 11 fremstillede KZ typer. Disse flytyper er udtryk for dansk teknisk kunnen - et stykke teknisk kultur - præsteret på et tidspunkt, hvor tekniske frembringelser var en meget vanskeligere sag end i dag.

Danmarks Flymuseum kan derfor med rette kaldes en kulturel institution inden for området teknik. Udover de mere end 50 fly, er der også over 500 modelluftfartøjer, en kiosk og biograf.

KidsVIP:
Gratis entré til 2 børn (<12 år) ledsaget af en fuldt betalende voksen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Danmarks Flymuseum her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Danmarks Flymuseum
Lufthavnsvej 1, Stauning Lufthavn
6900 Skjern

Danmarks Flymuseum, Stauning

WestWind

Hos WestWind i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn har de perfekte spots til både SUP (stand up paddling), kitesurfing og windsurfing på Ringkøbing Fjord. Uanset om det er børn eller voksne, kan alle lære at surfe!

Og som gæster i et Esmark-feriehus kan I prøve SUP-surfing gratis (1 SUP-board per familie i 1 time) I skal være opmærksomme på, at det er en engangsrabat, og kan derfor kun anvendes engang per hold gæster.

1 times gratis leje af 1 SUP-board
For at leje 1 SUP-board gratis i 1 time, skal I blot fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle hos WestWind. Det anbefales dog at I ringer i forvejen og tjekker, at der er SUP-boards ledige, så I ikke kører forgæves.


KidsVIP:
Familier i et Esmark-sommerhus har mulighed for 1 times gratis leje af 1 SUP-board inklusiv paddel og redningsvest hos WestWind ved fremvisning af dit Esmark-sommerhusnøgle.

I skal være opmærksomme på, at 1 times gratis SUP-surfing ved WestWind er en engangsrabat, og kan derfor kun anvendes engang.


Læs mere om WestWind her.

Tilbage til oversigten

Adresse
WestWind surfskoler
Gytjevej 15, Hvide Sande
6960 Hvide Sande

Sønder Klitvej 1, Årgab
6960 Hvide Sande

Bryggen 10, Bork Havn
6893 Hemmet

Hjemmeside
westwind.dk

WestWind

Bork Legeland

I Bork, syd for Ringkøbing Fjord ligger Vestjyllands største legeland fordelt over 2500 kvadratmeter. Et stort udvalg af aktiviteter sikrer en aktiv feriedag til hele familien.
Multi-klatreborgen i 6 niveauer er et perfekt sted at starte – her kan der skydes med boldkanoner, rutsjes ned af tre forskellige rutsjebaner, svømmes i boldbadet og løbes rundt i timevis. Udover klatreborgen er der klatrevæg, airhockey, fodbold-pool, trampoliner, spillemaskiner, rodeotyr, sumodragter og meget mere!

Til de mindste i familien er der bondegården, et område med gårdtema, hvor mini-landmanden kan køre til foderstoffen med korn, tanke diesel på traktorerne og pløje markerne.
Ved bordbænkesættene kan I nyde en burger eller hotdog fra legelandets Café Ko. Det er også tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer i legelandet.

Til de voksne er der stillrummet, hvor I kan slappe af i en massagestol, eller på en sofa med forskellige magasiner til rådighed.

KidsVIP
1 Barn under 12 år (pr. familie) ledsaget af minimum en fuldt betalende voksen får gratis entré ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Bork Legeland her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Bork Legeland
Enggårdvej 9, Bork Havn
6893 Hemmet

Bork Legeland

Jettes strudsefarm

På Jettes strudsefarm lidt udenfor Kloster kan I opleve de imponerende strudse. Langs med Stadil Fjord føler de sig lige så veltilpas, som de gør i Afrikas savanne. Besætningen består af flere avlsfamilier, så I kan opleve strudse i alle aldre og størrelser, helt fra æg til fuldvoksen hane/høne.

Ud over strudse er der også emuer, nanduer, vandbøfler, får, høns, løbeænder og vagtler på den over 300.000 m2 store frilandsgrund.

Et must når I er på farmen er en guidet rundvisning, hvorefter I kan slappe af med kaffe og kage fra gårdcafeen. Her kan I også købe strudseæg, fjer, delikatesser og hjemmelavet allergivenlig kosmetik lavet med strudsefedt.

KidsVIP
1 barn (<10 år) per familie ledsaget af mindst en fuldt betalende voksen får gratis entré ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Jettes Strudsefarm her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Jettes Strudsefarm
Tambjergvej 12
6950 Ringkøbing

Jettes strudsefarm

Bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Prøv din skudarm af på bowlingbanerne i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Her finder du fem fuldautomatiserede bowlingbaner, hvoraf to er med børnebander – perfekt til store og små familiemedlemmer.

Bowling er den perfekte familieaktivitet, for selv nybegyndere kan være med – det handler nemlig ikke om skills, når man spiller bowling. Tag lillesøster eller bedstefar med i bowlingcenteret – sjove stunder venter jer.

KidsVIP:
Som gæst hos Esmark får du 50% rabat på bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter (bowlingsko er inkluderet i prisen) ved fremvisning af jeres Esmark-feriehusnøgle, når du henvender dig i bowlingcenteret. I kan booke en bowlingbane ved et telefonisk opkald på nummeret +45 97 35 33 33 (kan ikke bookes online).

Læs mere om bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
DK-6900 Skjern

Hjemmeside
bowling-ringkøbing-skjern-kulturcenter.dk

Bowling i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter

Gådejagt i Hvide Sande

Tag familien med på gådejagt i Hvide Sande og se, om I kan knække krigens koder.

På gådejagten inviteres I med tilbage til 1940ernes Hvide Sande, hvor besættelsen under Anden Verdenskrig satte sit præg på dagligdagen i en unge havneby.

Ved hjælp af et kort fra 1940erne og en avis med historiske fakta sendes I på gåtur rundt i Hvide Sande, hvor I finder spor fra besættelsestiden og kommer tættere på Hvide Sandes historie – og på at knække koderne.

Gådejagten ’Knæk Krigens Koder’ er egnet for hele familien, hvor nogle gåder er lette for lillesøster, mens farfar har helt styr på andre.

Turen begynder og ender ved Fiskeriets Hus i hjertet af Hvide Sande, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Hele ruten er tilgængelig for gangbesværede og kørestolsbrugere.


KidsVIP:
Som gæster hos Esmark får I 40% rabat på gådejagten (150 kr. for hele familien. Normalprisen er 250 kr.). Køb din billet online her, og anvend rabatkoden ‘ESGA4024’.

Når du ankommer til Fiskeriets Hus viser du din kvittering, og du vil herefter få udleveret et kort og en avis - så er I klar til at gå ud og knække krigens koder.

Tjek åbningstiderne hos Fiskeriets Hus her.


Læs mere om gådejagten her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Fiskeriets Hus
Nørregade 2B
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
gaadejagtihvidesande.dk

Gådejagt i Hvide Sande

WOW PARK i Skjern og Billund

Leg og aktivitet er i højsæde hos WOW PARK. Forlystelsesparkerne i skoven kombinerer lege og aktiviteterne i trækronerne med forlystelser på skovbunden. I trækronerne er der bygget en legeplads. Så I kan rutsje i rutsjebaner, lege i trætoplegehuse og gå på hængebroer i 10 meters højde!

I kan også prøve de mange sjove svævebaner, som I finder rundt omkring i skoven. Mellem nogle af træerne er der spændt et giga-net, hvor I kan hoppe blandt kæmpebolde, eller se, hvem der gynger højest i en af kæmpeslyngerne.

For at få fornyet energi til at klatre videre, har WOW PARK en restaurant og café. Der er også mulighed for, at I kan hygge jer omkring bålet med snobrød, popcorn, og s’mores. Alle ting kan købes i parken, men må selvfølgelig også gerne selv medbringes.

Her er rig mulighed for, at brugte ben, teenagere og kaffeelskere kan taget et velfortjent hvil og I kommer uden tvivl hjem med nye oplevelser i rygsækken!

KidsVIP:
Børn og deres voksne får 35% rabat på entréprisen, når dagsbilletter købes direkte ved indgangen. Her skal I scanne en QR-kode og vise jeres Esmark-nøgle. QR-koden finder I her.


Læs mere om WOW PARK her.

Tilbage til oversigten

Adresse
WOW PARK
Løvstrupvej 1
6900 Skjern

WOW PARK
Havremarken 15
7190 Billund

Hjemmeside
wowpark.dk

WOW PARK i Skjern og Billund

Sportspark Blåvandshuk

I svømmehallen i Oksbøl, som er en del af Sportspark Blåvandshuk, kan du finde din indre vandhund frem, og få brændt en masse energi af.
Du kan nemlig tage hele familien med i svømmehal - både børn og voksne med barnlige sjæle.

Tag klatreturen op ad klatrevæggen, få sus i maven ned af de to store rutsjebaner og spring på 1 meter- og 3-metervipperne lige ned svømmebassinet.

Hvis du trænger til lidt afslapning, så hop i en af de to spabade eller i den dejlige varme sauna.

KidsVIP:
Gæster hos Esmark får op til 30% rabat på entréen til Sportspark Blåvandshuks svømmehal. Du skal bestille din entré til svømmehallen online på Sportspark Blåvandshuk.

Læs mere om Sportspark Blåvandshuk her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Sportscenter
Strandvejen 2
6840 Oksbøl

Hjemmeside
sportsparkblaavandshuk.dk

Sportspark Blåvandshuk

Sandskulpturfestival

Til Sandskulpturfestivalen har I mulighed for at komme ind og se de fascinerende skulpturer, der er laves af professionelle skulptører fra forskellige verdensdele.

Sandet de benytter til at lave deres skulpturer, er noget helt specielt, som kan holde til alt vind og vejr.
Skulpturerne er hvert år lavet i forskellige temaer, hvor skulptørerne skal finde deres kreative evner frem, for at kunne lave noget passende til det valgte tema.

I kan også selv prøve kræfter med formning af det specielle sand – I kan nemlig være skulptører for en dag. Sandkassen der er at finde på festivalpladsen, er nemlig fyldt med det sand, som der bliver lavet sandskulpturer af.

I kan nyde jeres eget mad og drikkevare på pladsens bord- og bænkesæt. Pladsen er handicapvenlig, hvis du har rollator eller kørestol med.

KidsVIP:
25% rabat på entréen ved fremvisning af Esmark sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Sandskulpturfestivalen her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Sandskulpturfestival
Lodbergsvej 44, Søndervig
6950 Ringkøbing

Sandskulpturfestival

Blåvandshuk Fodboldgolf

Hvis du er fodboldentusiast og godt kan lide at spille golf, så skal du prøve at kombinere dem.
Du kan tage hele familien med ud til Blåvandshuk Fodboldgolf og spille på den 18 hullers store bane.

Parken finder du ude i det fantastiske skovareal i Ho - kun 6 kilometer fra Blåvand.

Du får sat dine fodboldevner på prøve, når du skal skyde fodbolden forbi vanskelige og udfordrende forhinderinger, samtidig med du skal fokusere på at få bolden i hul.

Hvis du trænger til en lille pause, kan du nyde den skønne natur ved en af parkens mange bord- og bænkesæt.


KidsVIP:
Som gæst hos Esmark får du 25% på din entré til Blåvandshuk Fodboldgolf. Du kan købe dine billetter i parkens selvbetjeningsautomat, og for at tilgå rabatten skal du skrive rabatkoden ´X3ZLQ5W´ eller scanne din voucher ind på automaten.


Læs mere om Blåvandshuk Fodboldgolf her - og få din voucher.

Tilbage til oversigten

Adresse
Blåvandshuk Fodboldgolf
Skallingevej 5, Ho
6857 Blåvand

Hjemmeside
blåvandshuk-fodboldgolf.dk

Blåvandshuk Fodboldgolf

Hvide Sande Hallen

Find din indre vandhund frem, når du besøger Hvide Sande Hallens svømmehal. Her er der plads til hele familien, uanset om du vil svømme baner eller pjatte rundt i vandet.

I svømmehallen finder du en svømmebane, børnepool, en snoet vandrutsjebane, vipper og boble- og dampbad, der er perfekt til afslapning efter en god svømmetræning eller en sjov dag i vandet med hele familien.

KidsVIP:
Gæster hos Esmark får op til 20% rabat på entréen til Hvide Sande Hallens svømmehal. Du skal bestille din entré til svømmehallen online på Hvide Sande Hallen.

Læs mere om Hvide Sande Hallen her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Hvide Sande Hallen
Parallelvej 2
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
hvidesandehallen.dk

Hvide Sande Hallen

Naturkraft

Oplev naturens fascinerende kræfter hos Naturkraft i Ringkøbing! Lad vinden blæse med stormstyrke om ørerne på dig, svæv gennem luften på svævebanen, balancer på træstammer, kom over åen uden at få våde fødder og udforsk de forskellige typer af landskaber, man kan finde ved Vesterhavet.

Udstillingen er så smart anlagt, at man rundt om hvert eneste hjørne gør sig en ny opdagelse og oplever mange lærerige aktiviteter.

Udforsk Naturkraft på egen hånd eller få en rundvisning af en af de dygtige guider. Herved lærer man en masse om vores omverden og de kræfter, som påvirker os i naturen.

Hunde i snor, er mere end velkomne til at tage med rundt i parken og i hovedbygningen, men må ikke medbringes i caféen.

KidsVIP:
Børn og voksne der er gæster i et Esmark-feriehus får 20% rabat på entréen til Naturkraft i Ringkøbing. Billetterne skal bestilles online forud med rabatkoden '2024ESMARK20'


Læs mere om Naturkraft her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Naturkraft
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

Hjemmeside
naturkraft.dk

Naturkraft

Fiskeriets Hus

Tag på opdagelse under vandoverfladen og fordyb jer i Vesterhavets spændende undervandsverden. Hos Fiskeriets hus i Hvide Sande lærer I om historien og de vesterhavsfiskere, der har Vesterhavet som deres arbejdsplads.

Museet og akvariet giver jer et stort indblik i fiskeriet i Hvide Sande og havnens udvikling gennem tiden. I akvariet finder I mange forskellige af Vesterhavets beboere: Knurhanerne, der ”flyver” rundt i vandet. Havkattene med dens bistre udseende. Hummerne, der graver store huller og selvfølgelig helten, Ringkøbing Fjords nationalfisk.

Til de modige iblandt jer er der mulighed for at klappe en fisk og fange krabber i klappebassinet.

Kids VIP:
Børn og voksne der er gæster i et Esmark-feriehus får 20% rabat på entréen til Fiskeriets Hus. Billetterne skal bestilles online forud med rabatkoden '2024ESMARK20'


Læs mere om Fiskeriets Hus her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Fiskeriets Hus
Nørregade 2B
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
fiskerietshus.dk

Fiskeriets Hus

CityJump i Esbjerg

Hos CityJump Trampolinpark i Esbjerg venter der jer en masse forskellige aktiviteter til alle, der elsker bevægelse, fx en mere end 1500 kvadratmeter stor trampolinpark, en kæmpe airbagpude, dunking basketball, dodge ball, en pommes frites-grav, en oppustelig parkourbane samt en bouldervæg.

De familiemedlemmer, der hverken er klatremus eller entusiastiske springgymnaster, kan finde sig godt til rette i CityJumps loungeområde, hvor der er gratis WiFi.

Benyttelsen af loungeområdet er også gratis, selvfølgelig forudsat at man er ledsager til gæster i trampolinparken.

I cafeteriet kan købes kaffe/the, sodavand, vand og søde sager, men I er også velkommen til selv at medbringe mad og drikkevarer.

KidsVIP:
Alle gæster i et Esmark-feriehus får 20% rabat på 3 timers sjov (179 kr. I stedet for normalprisen på 225 kr. per person) med adgang til samtlige aktiviteter hos CityJump i Esbjerg. Det eneste I skal gøre er at fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen.

I skal have specielle CityJump-strømper på, når I besøger CityJump, og disse købes ved indgangen for 20 kr. per person.


Læs mere om CityJump Trampolinpark her.

Tilbage til oversigten

Adresse
CityJump
Tømrervej 9
DK-6700 Esbjerg

Hjemmeside
CityJump.dk

CityJump i Esbjerg

JyllandsAkvariet

Her kommer I i øjenhøjde med Vesterhavet og Limfjordens beboere. I de store akvarier kan I både opleve hajer, rokker og fladfisk. I rørebassinerne kommer I helt tæt på og kan give en hånd med på de dage, hvor de fodrer fiskene. Tør I klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen?

I kan også gå på skattejagt rundt i akvariet, finde rav i ravstranden (helt gratis), og komme på rav workshops.
Hunden er også meget velkommen i akvariet, hvor der er en maritim legeplads med 8 forskellige forhindringer den kan boltre sig på. I Thyborøn kan I endda få passet hunden i deres Doglounge, mens I drager på sæl- eller natursafari.

I kan afslutte dagen med en tur i den lille butik, hvor I garanteret kan finde en god souvenir til at tage med hjem.

KidsVIP:
Alle Esmark-gæster får 20% rabat til Jyllandsakvariet ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om JyllandsAkvariet her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Vesterhavsgade 16
7680 Thyborøn

JyllandsAkvariet

Iskunsten

Iskunsten byder jer velkommen til Europas eneste helårlige udstilling af isskulpturer! Selvom udstillingen er helårlig, bliver udstillingerne og skulpturerne skiftet ud ca. hver fjerde måned, da isen på trods af sin faste og frosne tilstand alligevel arbejder og udvikler sig konstant.

Om sommeren får i udleveret tæpper, når I skal ind og se udstillingerne, så I ikke kommer til at fryse. Om vinteren kan I blot gå ind med vinterjakker på. Jeres hund er også velkommen, så længe den er i snor. En oplevelse for hele familien!

KidsVIP:
Alle Esmark-gæster får 20% rabat i Iskunsten ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Iskunsten her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Iskunsten
Jernbanegade 1A,
7680 Thyborøn

Iskunsten

Soccer World i Outrup

Kalder alle fodboldentusiaster!

Nu har I muligheden for at tilbringe en sjov og hyggelig dag i slaraffenland, nærmere betegnet SoccerWorld i Outrup (11 km fra Houstrup og Henne Strand).

Her kan I konkurrere på en 18-hullers fodboldgolfbane, se hvem der skyder hårdest i fartmåleren, teste jeres finter på pannabanerne eller træne jeres teknik på kunstgræsbanen.

Derudover har I mulighed for at tilkøbe ekstra aktiviteter via forskellige pakker; DM-pakken, EM-pakken og VM-pakken, der hver især kræver forudbestilling, og som blandt andet indeholder aktiviteter som fx bubble football, human football, spil med promillebriller og minigolf.

Hos Soccerworld er I velkommen til at medbringe mad og drikke – og det firbenede familiemedlem er også velkommen i snor.

KidsVIP:
Alle gæster i et Esmark-feriehus får 20% rabat på entréen til SoccerWorld i Outrup. Det eneste I skal gøre, er at fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle ved indgangen.

Læs mere om Soccer World her.


Tilbage til oversigten

Adresse
Soccer World
Nymindegabvej 200
6855 Outrup

Hjemmeside
soccerworld.dk

Soccer World i Outrup

Adventure Park

Adventure golf for hele familien, udendørs- og indendørsaktiviteter for både store som små, lækre kager og skønne accessories til hjemmet? Hos Adventure Park har de det hele under ét tag.

Mens børnene spiller en omgang fodboldgolf eller konkurrerer med/mod hinanden i mini- eller adventuregolf, kan de voksne finde boliginspiration i butikken og bagefter slappe af med en kop kaffe og kage under træerne.

Skal der endnu mere action til, er der også både en bowlsbane, fodbold pool, skydesimulator, shuffleboard og et indendørs legeland at finde hos Adventure Park. Rigtig adventure for hele familien.

KidsVIP:
Esmarks gæster får 20% rabat på entréprisen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Adventure Park her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Adventure Park
Søtangevej 1, Søndervig
6950 Ringkøbing

Adventure Park

Vadehavscentret

Udforsk det kæmpestore Vadehavsområde hos Vadehavscentret tæt på Ribe! Du kan tage lillesøster og bedstefar i hånden og sammen gå på opdagelse i centret, hvor I kan lære en hel masse om Nationalpark Vadehavet, som er Danmarks største, fladeste og vådeste Nationalpark.

Centret er kæmpestort, hele 2800 m2, hvor du kan udforske i de spændende udstillinger om “Trækfuglenes Vadehav” og “Vadehavsfortællinger”.

Inden du træder ind i Vadehavscentret, vil du straks opdage, at du står midt i Nationalpark Vadehavet. Det er nemlig, som om bygningen vokser op af jorden og smukt passer ind i det omgivende moseområde. Centret er beklædt med intet mindre end 25.000 bundter tagrør fra Limfjorden og Ringkøbing Fjord.

Udover spændende udstillinger rummer Vadehavscentret også en lækker café. Og hvis du gerne vil have et ferieminde med hjem fra dit besøg i centret, kan du finde det i centrets butik, hvor der et bredt udvalg af alverdens gaveartikler.

KidsVIP:
Alle Esmark-gæster får 20% rabat på entréen til Vadehavscentret ved fremvisning af dit Esmark-sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om Vadehavscentret her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Okholmvej 5,
Vester Vedsted
6760 Ribe

Hjemmeside
vadehavscentret.dk

Vadehavscentret

Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig

Det kæmpestore oplevelsescenter, Lalandia Søndervig, er fyldt med sjove aktiviteter for hele familien - uanset alder. Lalandia gemmer både på et gigantisk badeland, Aquadome, og et 800 m2 stort legeland, Monky Tonky Land, der indbyder til en sjov feriedag.

I Aquadome har du vand om fødderne, fra du træder ind i det tropiske badeland, indtil du hopper i omklædningsrummet igen. Du har vandsjov og verdensklasse oplevelser – vandrutsjebaner, vandlegeplads, kæmpebølger og meget mere.

Mærk adrenalinet gennem kroppen, når du suser ned af de sjove vandrutsjebaner. Kæmp dig frem til fronten af bølgebassinet og hop i gigantiske bølger. Leg på den kæmpestore vandlegeplads med rutsjebaner og små spande, som kan finde på at tippe. Er der en surfer gemt i dig, så kan du prøve dine surfskills af på surfbrættet på den indendørs bølge.

De mindste kan lege i baby- og børnebassinet med det dejlig varme tropiske vand, suse ned ad de brede og supersjove rutsjebaner og lege med vandsprøjtende svampe.

Trænger du til afslapning, er saunaen eller badelandet indendørs- og udendørspools med massagedyser helt ideel for dig.

I Monky Tonky Land kan du slippe børnene fri i det 800 m2 store legeland, fyldt med sjove legeaktiviteter for børn i alderen 0-12 år. Børnene vil elske af lege i klatretårnet, spille bold på boldbanerne, suse ned ad rutsjebaner, hoppe i trampoliner og lege med store Mega Bricks-klodser.

KidsVIP:
Gæster i et Esmark-feriehus får op til 16% rabat* på entréen til Aquadome i Lalandia Søndervig... og op til 33% rabat* på børneentréen til Monky Tonky Land. Du skal vise din Esmark-feriehusnøgle i Aquadome Shoppen eller i Sport & Fun i Lalandia for at tilgå din rabat til Aquadome eller Monky Tonky Land.


Læs mere om Aquadome og Monky Tonky Land her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Lalandia Søndervig
Vestkystvej 2
DK-6950 Ringkøbing

Hjemmeside
lalandiasøndervig.dk

Aquadome og Monky Tonky Land i Lalandia Søndervig

Bowl'n'Fun

Bowl'n'Fun i Esbjerg og Holstebro har sjove aktiviteter for hele familien - både store og små.

Bowling er en hyggelig familieaktivitet, som både handler om at være konkurrencemindet og have holdånd. I kan prøve jeres skudarm af, og finde frem til hvem der har den bedste og mest præcise skud.

Hvis I gerne vil teste jeres sigtefærdigheder af, så skal I spille en omgang minigolf på den udfordrende minigolfbane med forhindringer.

Kan du godt lide fart over feltet, så kan du sætte speederen i bund på centerets indendørs Gokart-bane.

Hvis I er ved at blive lidt sultne efter de mange aktiviteter, så kan i nyde en lækker middag i centerets restaurant "The Grill", som disker op med en lækker Big Time brunchbuffet og en Big Time Grillbuffet.

I skal være opmærksomme på, at centrene har forskellige aktiviteter - så tjek gerne Bowl'n'Fun's hjemmeside inden jeres besøg!

KidsVIP:
Som Esmark feriehusgæst får du 15% rabat på bowling, minigolf og gokart hos Bowl'n'Fun. For at tilgå rabatten skal du lave en online- eller telefonisk booking. Når du kommer til centeret, skal du fremvise dit Esmark-feriehusnøgle, og fortælle du ønsker at benytte Esmark-rabatten.


Læs mere om Bowl'n'Fun og betingelser her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Bowl’n’Fun
Glarmestervej 6-12
6710 Esbjerg

Bowl'n'Fun
Dominovej 26
7500 Holstebro

Hjemmeside
bowlnfun.dk

Bowl'n'Fun

Rappelling ned fra Lyngvig Fyr

Feriegæster fra 14 år og op tilbydes nu muligheden for at opleve fyrtårnet Lyngvig Fyr fra et helt specielt perspektiv!

For hver onsdag fra april til og med oktober har du nu en unik mulighed for at rappelle ned fra fyrtårnet Lyngvig Fyr - og som gæst hos Esmark endda til en favorabel pris.

KidsVIP:
Teenagere fra 14 år og op (og voksne), der holder ferie i et Esmark-feriehus får 16% rabat på billetterne til rappelling fra Lyngvig Fyr. Billetterne skal bestilles online forud med rabatkoden '24ESMARK', og ved ankomst ved fyrtårnet skal I desuden fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle.

Læs mere om rappelling her.


Tilbage til oversigten

Adresse
Lyngvig Fyr
Holmsland Klitvej 109, Nr. Lyngvig
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
lyngvigfyr.dk

Rappelling ned fra Lyngvig Fyr

Jungle Fun

Klatreparken Jungle Fun i Oksbøl (ca. 7 km fra Jegum Ferieland, 14 km fra Blåvand og 12 km fra Vejers Strand) byder på sjove indendørs aktiviteter for hele familien.

Hos Jungle Fun kan I prøve kræfter med en masse sjove klatrebaner med balancegang, gynger og svævebaner i forskellige sværhedsgrader. Her er udfordringer til både de mindre børn (børn i alderen 4-9 år skal dog klatre sammen med en voksen), teenagere, og dem, som lider af højdeskræk. De mest vovemodige kan slutte af med et (sikkert) frit fald fra 6 meters højde! Al klatring indledes med en instruktion til sikkerhedssystemet, der sørger for, at I får en tryg og sjov ferieoplevelse.

Bowcombat er en kombination af paintball og bueskydning, der giver garanti for action og adrenalin, og som samtidig kræver gode samarbejds- og kommunikationsevner. Bowcombat er for grupper på mindst 6 personer fra 12 år og op.

minigolfbanen kan hele familien samles om en hyggelig turnering på de 9 huller, som er placeret sammen med klatrebanerne. Man kan altså sagtens konkurrere på minigolfbanen, mens man følger med i præstationerne på klatrebanerne.

KidsVIP:
Gæster hos Esmark får 15% rabat på entrébilletter hos Jungle Fun. Bestil tid online hos Jungle Fun. Ved indgangen til Jungle Fun skal du fremvise Esmarks sommerhusnøgle.

Læs mere om Jungle Fun her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Jungle Fun
Industrivej 38
6840 Oksbøl

Hjemmeside
junglefun.dk

Jungle Fun

LEGO® House Billund

Giv børnene en legeaftale i verdensklasse – besøg LEGO® House i Billund!

Her kan hele familien lade sig opsluge af LEGO klodsernes fantastiske univers, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Konkurrér om, hvem der kan bygge det LEGO køretøj, der kører hurtigst og laver det bedste flyvehop eller byg jeres helt egen unikke LEGO fisk og se den komme til live på det fascinerende LEGO rev.

Du kan også bygge din egen LEGO avatar – og i kælderen kan I gå på opdagelse i LEGO museet, hvor I hver især kan finde netop jeres favoritbyggesæt, hvad enten det er ridderborge, racerbaner eller luftfartøjer. Ikke mindst for de voksne er besøget i museet en fantastisk tur 'down memory lane'.

Og så kan det bestemt anbefales at besøge restauranten til en lækker frokost, som (naturligvis) bestilles via sammensætninger af LEGO klodser og serveres af LEGO robotter!

KidsVIP:
Både børn og voksne får som gæster i et Esmark-feriehus 11% ekstra rabat på entréprisen, når billetterne købes online via LEGO House. HUSK Esmark-rabatten er fratrukket, når du bestiller online gennem Esmarks hjemmeside. I vil kunne se den særlige Esmark-rabat på købsoversigten.

Rigtig god fornøjelse!


Læs mere om LEGO House her.

Tilbage til oversigten

Adresse
LEGO® House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Hjemmeside
legohouse.com

LEGO<sup>®</sup> House Billund

WestWind Surfskoler

Hos WestWind i Hvide Sande, Årgab og Bork Havn har de perfekte spots til både SUP (stand up paddling), kitesurfing og windsurfing på Ringkøbing Fjord. Uanset om det er børn eller voksne, kan alle lære at surfe!

Og som gæster i et Esmark-feriehus får I 10% rabat på samtlige surfkurser!

Kurserne skal forudbestilles online ved hjælp af rabatkoden ‚ESMARK2024‘. Når I ankommer til Westwinds surfstation skal I desuden fremvise jeres Esmark-feriehusnøgle.

WestWind har kurser for begyndere og mere erfarne surfere. Den velassorterede surfbutik har reservedele, tilbehør og helt nyt udstyr i god kvalitet.

De erfarne surfinstruktører giver altid gode tips og sørger for, at alle kan lære at surfe sikkert i det lave vand i Ringkøbing Fjord.

Ud over klassiske windsurfing kurser er der også kitesurfing og SUP kurser, så alle kan finde noget, der passer til deres smag.

De veluddannede surfinstruktører fra Danmarks ældste surfskole sørger for, at hele familien føler sig hjemme her.

KidsVIP:
Familier i et Esmark-feriehus får 10% rabat på samtlige surfkurser, som forudbestilles online ved hjælp af rabatkoden ‚ESMARK2024‘. Hos Westwind skal I desuden fremvise Esmarks feriehusnøgle.

Læs mere om WestWind her.

Tilbage til oversigten

Adresse
WestWind surfskoler
Gytjevej 15, Hvide Sande
6960 Hvide Sande

Sønder Klitvej 1, Årgab
6960 Hvide Sande

Bryggen 10, Bork Havn
6893 Hemmet

Hjemmeside
westwind.dk

WestWind Surfskoler

Naturcenter Tønnisgård

På den skønne ø Rømø ved Vadehavet gemmer sig en skattekiste fyldt med naturoplevelser. Midt i den vidunderlige natur finder du Naturcenter Tønnisgård, der med sine skønne rammer giver dig mulighed for at gå på opdagelse i øens fascinerende natur. Med mere end 500 årlige oplevelsesture venter dig en skat af viden og erfaringer, som erfarne naturvejledere og guider glæder sig til at dele med dig.

Rejefangst på stranden, østersture i Vadehavet og bunkertur på øen er blot nogle af de mange oplevelsesture, der gør det muligt for dig at forbinde med øens unikke natur på tæt hold.

Aktiviteterne spænder sig fra spændende vandreture, hvor naturen og kulturen smelter sammen, til kreative workshops, hvor du kan skabe dine egen smukke ravhalskæde som et ferieminde fra øen og meget mere!

KidsVIP:
Både børn og voksne får som gæster i et Esmark-feriehus 10% rabat på guidede oplevelsesture hos Naturcenter Tønnisgård. Det eneste du skal gøre, er at fremvise dit Esmark-sommerhusnøgle ved indgangen til naturcenteret..


Læs mere om Naturcenter Tønnisgård her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Naturcenter Tønnisgård
Havnebyvej 30
6792 Rømø

Hjemmeside
tonnisgaard.dk

Naturcenter Tønnisgård

Minigolf hos Marsk Camp

Vil du gerne udfordre familien i et spil minigolf, så er det Marsk Camp du skal besøge. Her finder du en minigolfbane med baner i forskellige sværhedsgrad, som gør den perfekt til både begyndere og øvede minigolfspillere. Du kan med god samvittighed udfordre både lillesøster og bedstefar i et spil minigolf - hvem mon får bolden i på færrest slag?

Minigolfbanen kan være en smule vanskelig, der er nemlig en masse forhindringer, der vil drille dig, når du forsøger at få bolden i hul. Du skal både undvige en minikopi af Marsk Tower, og du kan være uheldig at ramme ferieøen Rømø.

KidsVIP:
Både børn og voksne får som gæster i et Esmark-feriehus 10% rabat på entréen til minigolfbanen hos Marsk Camp. Rabatten bliver fratrukket prisen, når du fremviser din sommerhusnøgle ved ankomst til Marsk Camp.


Læs mere om minigolf hos Marsk Camp her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Marsk Camp
Hjemstedvej 60
6780 Skærbæk

Hjemmeside
minigolfmarskcamp.dk

Minigolf hos Marsk Camp

Ishuset

Når man er på ferie, er der altid en anledning til en is.

Hos Ishuset i hjertet af Henne Strand kan I få sodavand, kaffe, varm kakao, kolde øl og drinks – og naturligvis lækker softice og gammeldags isvafler med is i kugler – hele 25 forskellige slags!

Ishuset prøver på at gøre jeres is-oplevelse til noget helt specielt og tilbyder jer altid et stort udvalg af den bedste is – MUMS!

Hvis du godt kan lide softice, så skal du prøve Ishusets, den er lavet af danske råvarer og rigtig fløde – en rigtig gammeldags softice.

KidsVIP:
Både børn og voksne får som gæster i et Esmark-feriehus 10% rabat på hele sortimentet (undtagen værdikort og gavekort), når man køber hos Ishuset. Fremvis Esmark-feriehusnøglen inden i bestiller for at tilgå rabatten.


Læs mere om Ishuset her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Ishuset
Strandvejen 429
6854 Henne Strand

Ishuset

LEGOLAND® Billund

Giv dig selv og din familie en uforglemmelig og hyggelig ferieoplevelse med en dag i LEGOLAND®. Børnene vil elske det!

KidsVIP: Gæster hos Esmark får 15% rabat på dagsbilletterne hos LEGOLAND® Billund. Bestil billetterne online hos LEGOLAND® Billund.

Tilbage til oversigten

Adresse
LEGOLAND®
Nordmarksvej 9
DK-7190 Billund

LEGOLAND<sup>®</sup> Billund

Guidet strandrensningstur

Kom til strandrensning med Esmark og omhu!

Esmark Feriehusudlejning og omhu afholder guidede ture, hvor vi renser strandene for affald i Henne Strand og Hvide Sande. Vil du også være med til at gøre en forskel?

Hos Esmark Feriehusudlejning og omhu mener vi det alvorligt, når vi siger, at vi gerne vil bidrage til den grønne omstilling og til at sikre, at vores børn og børnebørn kan få samme glæde af den skønne vestjyske natur, som vi selv har det i dag.

KidsVIP:
De guidede strandrensningsture er gratis for både børn og voksne, der gerne vil deltage. Du behøver ikke tilmelde dig - der er plads nok til alle.


Se mere om turene og hvornår de finder sted under Strandrensning med omhu i Henne Strand og Hvide Sande.

Tilbage til oversigten

Adresse
Esmark Henne Strand
Strandvejen 422
6854 Henne Strand

Omhu
Metheasvej 11
6960 Hvide Sande

Guidet strandrensningstur

Sjov Ferie i Skjern

“Sjov Ferie i Skjern” byder jer på en sjov og hyggelig dag i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter og Skjern-by.
Centeret er fyldt med en masse sjove aktiviteter for både børn og voksne – her kan der springes på trampoliner, hoppes i det store hoppeland, spilles golf i en Indoor Golf-arena og familiens skudarm kan udfordres på bowlingbanerne.

I kan fange de vilde dyr på Safari-jagten i Skjern-by, og kvalificere dig til små belønninger i Skjerns mange butikker når dyrene er fundet.

Trænger I til en lille pause fra de mange aktiviteter, så kan en hyggelig gåtur i Den Grønne Korridor muligvis lokke. Du kan enten vælge at tage turen selv, eller tage med på en guidet tur.

I skal være opmærksomme på at armbåndet kun er gældende i ugerne 26 til 32 på følgende dage, tirsdag, onsdag og torsdag.


KidsVIP
Alle Esmark-gæster får 50% rabat på et Skjern-armbånd ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Læs mere om "Sjov Ferie i Skjern" her.

Tilbage til oversigten

Adresse
Ringkøbing-Skjern Kulturcenter
Ranunkelvej 1
6900 Skjern

Sjov Ferie i Skjern

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...