Med Esmark KidsVIP får du masser af fordele og rabatter til børn

Sommerhusferie i Danmark er lig med masser af kvalitetstid med familien. Derfor har vi fået lavet en pakke bestående af eksklusive rabatter og attraktive tilbud hos lokale attraktioner i ferieområderne – så I kan nyde familietiden i fulde drag med en god portion spændende oplevelser og skabe masser af nye ferieminder.

Esmark KidsVIP

Når du booker et sommerhus med børn på vestkysten hos Esmark, bliver vores KidsVIP helt automatisk og gratis tilføjet til jeres booking. Med KidsVIP får I gode rabatter på entrebilletter hos vores forskellige partnere, masser af fordele til børn og ikke mindst helt specielle overraskelser til de yngste feriegæster. Udforsk vores ferietips, attraktioner og meget mere her på vores side.

Sådan foregår det: Når der ikke er andet anvist, kan du bare vise sommerhusnøglen til dit Esmark-sommerhus ved indgangen til attraktionen, så får alle medrejsende børn vores KidsVIP-rabat.

Esmark KidsVIP

Hos vores KidsVIP-partnere kan du spare penge med dine medrejsende børn som sommerhusgæst hos os.

Naturkraft

Oplev naturens fascinerende kræfter! Lad vinden blæse med orkanstyrke om ørene på dig, svæv gennem luften på svævebanen, balancer på træstammer, kom over åen uden at få våde fødder og udforsk de forskellige typer af landskaber, man kan finde ved Vesterhavet.

Udstillingen er så smart anlagt, at man rundt om hvert eneste hjørne gør sig en ny opdagelse og oplever mange lærerige aktiviteter.

Udforsk Naturkraft på egen hånd eller få en rundvisning af en af de dygtige guider. Herved lærer man en masse om vores omverden og de kræfter, som påvirker os i naturen.

KidsVIP:
Børn får 50% rabat på entrebilletter ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Naturparken 10
6950 Ringkøbing

Naturkraft

WOW PARK i Skjern og Billund

Leg og aktivitet er i højsæde hos WOW PARK. Forlystelsesparkerne i skoven kombinerer lege og aktiviteterne i trækronerne med forlystelser på skovbunden. I trækronerne er der bygget en legeplads. Så I kan rutsje i rutsjebaner, lege i trætoplegehuse og gå på hængebroer i 10 meters højde!

I kan også prøve de mange sjove svævebaner, som I finder rundt omkring i skoven. Mellem nogle af træerne er der spændt et giga-net, hvor I kan hoppe blandt kæmpebolde, eller se, hvem der gynger højest i en af kæmpeslyngerne.

For at få fornyet energi til at klatre videre, har WOW PARK en restaurant og café. Der er også mulighed for, at I kan hygge jer omkring bålet med snobrød, popcorn, og s’mores. Alle ting kan købes i parken, men må selvfølgelig også gerne selv medbringes.

Her er rig mulighed for, at brugte ben, teenagere og kaffeelskere kan taget et velfortjent hvil og I kommer uden tvivl hjem med nye oplevelser i rygsækken!

KidsVIP:
Børn får 35% rabat på entreprisen, når billetter købes direkte ved indgangen. Her skal I scanne en QR-kode og vise jeres Esmark-nøgle. QR-koden finder I her.


Tilbage til oversigten

Adresse
Løvstrupvej 1
6900 Skjern


Havremarken 15
7190 Billund

Hjemmeside
wowpark.dk

WOW PARK i Skjern og Billund

Adventure Park

Adventure golf for hele familien, udendørs- og indendørsaktiviteter for både store som små, lækre kager og skønne accessories til hjemmet? Hos Adventure Park har de det hele under ét tag.

Mens børnene spiller en omgang fodboldgolf eller konkurrerer med/mod hinanden i mini- eller adventuregolf, kan de voksne finde boliginspiration i butikken og bagefter slappe af med en kop kaffe og kage under træerne.

Skal der endnu mere action til, er der også både en bowlsbane, fodbold pool, skydesimulator, shuffleboard og et indendørs legeland at finde hos Adventure Park. Rigtig adventure for hele familien.

KidsVIP:
Esmarks gæster får 20% rabat på entreprisen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Søtangevej 1, Søndervig
6950 Ringkøbing

Adventure Park

Fiskeriets Hus

Tag på opdagelse under vandoverfladen og fordyb jer i Vesterhavets spændende undervandsverden. Hos Fiskeriets hus i Hvide Sande lærer I om historien og de vesterhavsfiskere, der har Vesterhavet som deres arbejdsplads.

Museet og akvariet giver jer et stort indblik i fiskeriet i Hvide Sande og havnens udvikling gennem tiden. I akvariet finder I mange forskellige af Vesterhavets beboere: Knurhanerne, der ”flyver” rundt i vandet. Havkattene med dens bistre udseende. Hummerne, der graver store huller og selvfølgelig helten, Ringkøbing Fjords nationalfisk.

Til de modige iblandt jer er der mulighed for at klappe en fisk og fange krabber i klappebassinet.

Kids VIP:
Gratis entré til alle børn (<12 år) ledsaget af en fuld betalende voksen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Fiskeriets Hus
Nørregade 2B
6950 Ringkøbing

Fiskeriets Hus

Sandskulpturfestival

Træd ind i en fortryllende og magisk verden af sand. Hvert år rejser sandskulpturkunstnere fra hele verden til Søndervig for at skabe en nye og endnu vildere skulpturer end året forinden. Hvert år med et nyt tema!

Ud over de meterhøje sandskulpturer, er et andet højdepunkt det enorme sandrelief, der omkranser festivalpladsen.

Alle kunstnere er del af Worldwide Sculpture Organization, som består af de bedste sandskulptører verden over. Selve skulpturerne består udelukkende af sand og vand, og tåler at stå ude i vind og vejr hele 3-4 måneder.

KidsVIP:
Desværre er festivalen aflyst i 2021 Covid-19. Vi glæder os til 2022!


Tilbage til oversigten

Adresse
Lodbergsvej 44, Søndervig
6950 Ringkøbing

Sandskulpturfestival

WestWind Nord

Hos WestWind Nord i Hvide Sande har de perfekte spots til både kitesurfing, windsurfing og surfing. Uanset om det er børn eller voksne, kan alle lære at surfe!

WestWind har kurser for begyndere og mere erfarne surfere. Den velassorterede surfbutik har reservedele, tilbehør og helt nyt udstyr i god kvalitet.

De erfarne surfinstruktører giver altid gode tips og sørger for, at alle kan lære at surfe sikkert i det lave vand i Ringkøbing Fjord.

Ud over klassiske windsurfing kurser er der også kitesurfing og SUP kurser, så alle kan finde noget, der passer til deres smag.

De veluddannede surfinstruktører fra Danmarks ældste surfskole sørger for, at hele familien føler sig hjemme her.

KidsVIP:
Alle børn får 3 timers gratis lån af surfudstyr, efter at have gennemført et 3-timers begynderkursus. (ikke inkluderet i KidsVIP-pakken)


Tilbage til oversigten

Adresse
Gytjevej 15
6960 Hvide Sande

Hjemmeside
westwind.dk

WestWind Nord

Jettes strudsefarm

På Jettes strudsefarm lidt udenfor Kloster kan I opleve de imponerende strudse. Langs med Stadil Fjord føler de sig lige så veltilpas, som de gør i Afrikas savanne. Besætningen består af flere avlsfamilier, så I kan opleve strudse i alle aldre og størrelser, helt fra æg til fuldvoksen hane/høne.

Ud over strudse er der også emuer, nanduer, vandbøfler, får, høns, løbeænder og vagtler på den over 300.000 m2 store frilandsgrund.

Et must når I er på farmen er en guidet rundvisning, hvorefter I kan slappe af med kaffe og kage fra gårdcafeen. Her kan I også købe strudseæg, fjer, delikatesser og hjemmelavet allergivenlig kosmetik lavet med strudsefedt.

KidsVIP
Gratis entré til alle børn (<10 år) ledsaget af en fuld betalende voksen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Tambjergvej 12
6950 Ringkøbing

Jettes strudsefarm

Hvide Sande Bike

Oplev Vestkysten fra cykelsadlen. En tur med garanti for frisk havluft og smuk natur. Bestiller I cykler hos Hvide Sande Bike, leveres og afhentes de direkte til og fra jeres sommerhus, uden ekstra omkostninger.

Cykelturen i det vestjyske byder på duften af lyng, hyben og frisk havluft. Med klitterne på den ene side og fjorden på den anden, bliver det ikke meget bedre.

Slip for cykelholderen på bilen og få Hvide Sande Bike til at sørge for udstyret til jeres cykelture. Uanset om det skal være en elcykel, mountainbike eller fatbike, og lige meget hvilken aldersgruppe og lejeperiode, Hvide Sande Bike har en løsning.

KidsVIP:
Alle børn får ved leje af en cykel gratis hjelm og sikkerhedsvest til lejeperioden.


Tilbage til oversigten

Adresse
Fyrvej 10
6960 Hvide Sande

Hvide Sande Bike

JyllandsAkvariet

Her kommer I i øjenhøjde med Vesterhavet og Limfjordens beboere. I de store akvarier kan I både opleve hajer, rokker og fladfisk. I rørebassinerne kommer I helt tæt på og kan give en hånd med på de dage, hvor de fodrer fiskene. Tør I klappe en haj på hovedet eller stryge en rokke over ryggen?

I kan også gå på skattejagt rundt i akvariet, finde rav i ravstranden (helt gratis), og komme på rav workshops.
Hunden er også meget velkommen i akvariet, hvor der er en maritim legeplads med 8 forskellige forhindringer den kan boltre sig på. I Thyborøn kan I endda få passet hunden i deres Doglounge, mens I drager på sæl- eller natursafari.

I kan afslutte dagen med en tur i den lille butik, hvor I garanteret kan finde en god souvenir til at tage med hjem.

KidsVIP:
1 Barn (<12 år) ledsaget af en fuld betalende voksen får gratis entré ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Vesterhavsgade 16
7680 Thyborøn

JyllandsAkvariet

Iskunsten

Iskunsten byder jer velkommen til Europas eneste helårlige udstilling af isskulpturer! Selvom udstillingen er helårlig, bliver udstillingerne og skulpturerne skiftet ud ca. hver fjerde måned, da isen på trods af sin faste og frosne tilstand alligevel arbejder og udvikler sig konstant.

Om sommeren får i udleveret tæpper, når I skal ind og se udstillingerne, så I ikke kommer til at fryse. Om vinteren kan I blot gå ind med vinterjakker på. Jeres hund er også velkommen, så længe den er i snor. En oplevelse for hele familien!

KidsVIP:
1 Barn (<12 år) ledsaget af en fuld betalende voksen får gratis entré ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Jernbanegade 1A,
7680 Thyborøn

Iskunsten

Bork Legeland

I Bork, syd for Ringkøbing Fjord ligger Vestjyllands største legeland fordelt over 2500 kvadratmeter. Et stort udvalg af aktiviteter sikrer en aktiv feriedag til hele familien.
Multi-klatreborgen i 6 niveauer er et perfekt sted at starte – her kan der skydes med boldkanoner, rutsjes ned af tre forskellige rutsjebaner, svømmes i boldbadet og løbes rundt i timevis. Udover klatreborgen er der klatrevæg, airhockey, fodbold-pool, trampoliner, spillemaskiner, rodeotyr, sumodragter og meget mere!

Til de mindste i familien er der bondegården, et område med gårdtema, hvor mini-landmanden kan køre til foderstoffen med korn, tanke diesel på traktorerne og pløje markerne.
Ved bordbænkesættene kan I nyde en burger eller hotdog fra legelandets Café Ko. Det er også tilladt selv at medbringe mad og drikkevarer i legelandet.

Til de voksne er der stillrummet, hvor I kan slappe af i en massagestol, eller på en sofa med forskellige magasiner til rådighed.

KidsVIP
1 Barn (<12 år) ledsaget af en fuld betalende voksen får gratis entré ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Enggårdvej 9, Bork Havn
6893 Hemmet

Bork Legeland

Bork Vikingehavn

Ringkøbing-Skjern Museum er en sammenlægning af 14 museumsbygninger, der er spredt over hele Ringkøbing-Skjern kommune. Her kan I opleve 2000 års levende historie, når de genskaber tiden som den var engang, både når I sidder rundt om bålet med vikingerne i Bork Vikingehavn, og når I er på tur i bunkerne fra 2. verdenskrig i Houvig.

På Bork Vikingehavn er der plads til både store og små vikinger. Og mens de voksne fordyber sig i vikingernes historie, kan de yngste vikinger prøver kræfter på vikingelegepladsen.
Mød også vikinger der udfører daglige gøremål, reparerer, laver håndværk og på forskellige måder viser hvordan livet i vikingetiden var. Og mens vikingerne viser frem eller fortæller, føres du 1000 år tilbage i tiden og oplever vikingetiden på egen krop.

KidsVIP:
Alle børn (<18 år) har fri adgang til alle Ringkøbing-Skjerns museer. Desuden modtager alle børn i ledsagelse af en fuld betalende voksen i Bork Vikingehavn 8kr rabat på en jordbær- eller chokoladeflødeis (20, - i stedet for 28,-) ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle.


Tilbage til oversigten

Adresse
Vikingevej 7
6893 Hemmet

Bork Vikingehavn

Sagaland, Ulfborg

En eventyrpark, hvor middelalderen er i centrum i alle aktiviteter. Her kan børn gennem leg og sjov lære en masse om middelalderen og traditionerne.

I Sagaland kan I gå på mysteriejagt, spille saga-spil, se eventyr-show med ridderen til hest, klappe en rigtig ridderhest og hugge en træ-dyvel eller flette jeres egen snor med et gammeldags flettehjul.
Eventyr-showet afholdes hver dag til frokost. Her viser ridderne historisk ridekunst og fortæller gamle eventyr på sjove og skøre måder. Efterfølgende kan I tage ind i stalden og klappe hestene, der er vilde med gulerødder og rugbrød. Ridderen kan fortælle en masse om heste før og nu.

KidsVIP:
Børn får 15% rabat på entrebilletter ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Stabyvej 82
6990 Ulfborg

Sagaland, Ulfborg

Danmarks Flymuseum, Stauning

Kalder alle flyfanatikere og teknikinteresserede! Stauning flymuseum er fyldt med mere end 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra 1911-2000. Heriblandt både svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere.

Danmarks Flymuseum kan fremvise en komplet samling af de danskbyggede KZ fly - fabrikeret af Skandinavisk Aero Industri v/ V. Kramme og K. G. Zeuthen, i årene 1937 - 1954.

Museet råder over samtlige 11 fremstillede KZ typer. Disse flytyper er udtryk for dansk teknisk kunnen - et stykke teknisk kultur - præsteret på et tidspunkt, hvor tekniske frembringelser var en meget vanskeligere sag end i dag.

Danmarks Flymuseum kan derfor med rette kaldes en kulturel institution inden for området teknik. Udover de mere end 50 fly, er der også over 500 modelluftfaretøjer, en kiosk og biograf.

KidsVIP:
Gratis entré til alle børn (<12 år) ledsaget af en fuld betalende voksen ved fremvisning af Esmarks sommerhusnøgle ved indgangen (kan ikke købes online).


Tilbage til oversigten

Adresse
Lufthavnsvej 1
Stauning Lufthavn
6900 Skjern

Danmarks Flymuseum, Stauning

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...