Sommerhuse i Skodbjerge

Gæsterne siger
3.5 af 5
icon
icon
Fantastiske omgivelser!
Connie Meijer-Olsen, Danmark
Se flere vurderinger

Skodbjerge finder du på den sydlige halvdel af Holmsland Klit mellem Bjerregård og Haurvig. Her er ikke langt til det brusende Vesterhav eller Ringkøbing Fjord. Læs mere om Esmarks sommerhusudlejning i Skodbjerge på denne side – og de mange skønne sommerhuse som du finder i området.

Smuk, uspoleret natur

I Skodbjerge finder du måske de fredeligste og mest naturskønne områder på hele landtangen. Her kan du vandre gennem de kæmpestore fredede naturarealer og opleve det vilde dyre- og fugleliv på tæt hold. Og du får et godt indtryk af, hvordan Holmsland Klit så ud ‘i gamle dage’, inden det blev et attraktivt ferieområde. Natur- og fuglereservatet Tipperne ligger kun ca. 15 minutters kørsel fra Skodbjerge og kan ses i bunden af fjorden på en klar dag.

Fred, ro og 100 % afslapning

Skodbjerge er det perfekte ferieområde til dig, der søger afslapning, fred og ro. Og sætter pris på smuk, uspoleret natur. I Skodbjerge finder du et stort udvalg af feriehuse med flot udsigt over Ringkøbing Fjord – og mange dejlige sommerhuse på store, kuperede naturgrunde, hvor du kan koble 100 % af og være helt dig selv. Den brede sandstrand ved Skodbjerge indbyder til alle former for strandaktiviteter; som f.eks. strandfiskeri, drageflyvning, lange traveture, søgning efter rav og naturligvis en afkølende dukkert på en dejlig varm sommerdag. Her er masser af plads til alle. Læs mere om ferie tæt på stranden her.

Perfekt til cykel- og vandreture

Par på tur med deres hund ved deres sommerhus i Skodbjerge.

Området er perfekt, hvis du kan lide at cykle eller har hunden med på ferie. Den lange natursti, der strækker sig helt fra Søndervig nord til Bjerregård i syd, bugter sig smukt gennem landskabet i Skodbjerge og er oplagt til lange cykel-, trave- eller løbeture.

Har du ikke selv cyklen med, kan du leje en hos de mange cykeludlejere i området.

Læs mere om cykling og mountain biking langs Holmsland Klit her.

Gode udflugtsmuligheder

Skodbjerge er også et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i området. Både til nærområdet, hvor fiskerbyen Hvide Sande og badebyen Søndervig absolut er et besøg værd, men også til byerne lidt længere væk, som f.eks. den gamle, smukke købstad Ringkøbing og Esbjerg, Danmarks 5. største by. Begge steder er oplagte, hvis der står shopping og kulturelle oplevelser på programmet

LEGOLAND® er også et oplagt udflugtsmål, når du holder ferie i Skjodbjerge. Den populære forlystelsespark ligger kun ca. 1 times kørsel væk. Hos ESMARK kan du med fordel købe entrébilletterne. Vi giver alle vores gæster 20 % rabat på billetterne – både børn og voksne – igennem hele sæsonen. Læs mere om LEGOLAND® med rabat her.

Find dit næste sommerhus i Skodbjerge på listen neden for.

Find sommerhuse i Skodbjerge

Billeder fra Skodbjerge

Video

Skodbjerge Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Skodbjerge

Hvis du elsker at være ved havet, og har ‘gode ben’ til at vandre over hedelyng, klitter og ved havet, så fås ikke bedre sted. Vågner op til udsigt over lynghede og klitter, meget fredfyldt -og i huset og på terrasser plads til både at være sig selv og få besøg af dine kære. Mange muligheder for gå/cykel/bilture i omegnen, ved fjord og hav.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Søde imødekommende og meget venligt personale
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Skodbjerge
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...