Sommerhuse i Skodbjerge

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Skøn beliggenhed.
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Skodbjerge finder du på den sydlige halvdel af Holmsland Klit mellem Bjerregård og Haurvig. Her er ikke langt til det brusende Vesterhav eller Ringkøbing Fjord. Læs mere om Esmarks sommerhusudlejning i Skodbjerge på denne side – og de mange skønne sommerhuse som du finder i området.

Smuk, uspoleret natur

I Skodbjerge finder du måske de fredeligste og mest naturskønne områder på hele landtangen. Her kan du vandre gennem de kæmpestore fredede naturarealer og opleve det vilde dyre- og fugleliv på tæt hold. Og du får et godt indtryk af, hvordan Holmsland Klit så ud ‘i gamle dage’, inden det blev et attraktivt ferieområde. Natur- og fuglereservatet Tipperne ligger kun ca. 15 minutters kørsel fra Skodbjerge og kan ses i bunden af fjorden på en klar dag.

Fred, ro og 100 % afslapning

Skodbjerge er det perfekte ferieområde til dig, der søger afslapning, fred og ro. Og sætter pris på smuk, uspoleret natur. I Skodbjerge finder du et stort udvalg af feriehuse med flot udsigt over Ringkøbing Fjord – og mange dejlige sommerhuse på store, kuperede naturgrunde, hvor du kan koble 100 % af og være helt dig selv. Den brede sandstrand ved Skodbjerge indbyder til alle former for strandaktiviteter; som f.eks. strandfiskeri, drageflyvning, lange traveture, søgning efter rav og naturligvis en afkølende dukkert på en dejlig varm sommerdag. Her er masser af plads til alle. Læs mere om ferie tæt på stranden her.

Perfekt til cykel- og vandreture

Par på tur med deres hund ved deres sommerhus i Skodbjerge.

Området er perfekt, hvis du kan lide at cykle eller har hunden med på ferie. Den lange natursti, der strækker sig helt fra Søndervig nord til Bjerregård i syd, bugter sig smukt gennem landskabet i Skodbjerge og er oplagt til lange cykel-, trave- eller løbeture.

Har du ikke selv cyklen med, kan du leje en hos de mange cykeludlejere i området.

Læs mere om cykling og mountain biking langs Holmsland Klit her.

Gode udflugtsmuligheder

Skodbjerge er også et rigtig godt udgangspunkt for udflugter i området. Både til nærområdet, hvor fiskerbyen Hvide Sande og badebyen Søndervig absolut er et besøg værd, men også til byerne lidt længere væk, som f.eks. den gamle, smukke købstad Ringkøbing og Esbjerg, Danmarks 5. største by. Begge steder er oplagte, hvis der står shopping og kulturelle oplevelser på programmet

LEGOLAND® er også et oplagt udflugtsmål, når du holder ferie i Skjodbjerge. Den populære forlystelsespark ligger kun ca. 1 times kørsel væk. Hos ESMARK kan du med fordel købe entrébilletterne. Vi giver alle vores gæster 20 % rabat på billetterne – både børn og voksne – igennem hele sæsonen. Læs mere om LEGOLAND® med rabat her.

Find dit næste sommerhus i Skodbjerge på listen neden for.

Find sommerhuse i Skodbjerge

Billeder fra Skodbjerge

Video

Skodbjerge Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Skodbjerge

Tæt på Vesterhavet og med en bunker i gåafstand. Dejligt langt fra by, støj og turister. Rigtig god strand til både badning og ture. Flere spændende attraktioner indenfor køreafstand.

Skønt at opleve havets evige skiften i farve og kraft. De smukkeste solnedgange.

Lækkert område med kort vej til stranden og dejlig natur til gåture.

Dejlig område med klitter

Rolige omgivelser men alligevel kun 10 km til Hvide Sande hvis man vil have lidt byliv. Dejlig strand og nogle rigtig fine stier mellem klitterne som er perfekte til cykel eller gåture.

Vidunderligt smukt landskab, skønne klitter, der indbyder til leg, skønt brusende Vesterhav og dejlige cykle-og løbestier i det unikke terræn.

Skøn natur

SMUKT

Vidunderlig Strand og natur

Super hyggeligt område. Vi bliver ved med at vende tilbage til området.

Få renset sjælen og genopladet batterierne med en ferie i dette område..... Fred, ro og tid til afslapning kombineret med smuk og vild natur, Vesterhavet når det er bedst....

Vil du have ro, strand og natur, så er det stedet.

Naturen er meget betagende.

Rigtig dejlig vild natur

Simpelthen fantastisk natur, som gør godt for sjælen.

Skønne naturomgivelser nær strand og med gode muligeder for løb og cykelture

Skodbjerge er et mindre ferieområdet så der skal køres til oplevelser, indkøb og restauranter. Naturen er fantastisk og der er dejlig stille

Fantastisk natur og gode muligheder for cykling på grusstier.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
God service behjælsom god kundepleje.
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Skodbjerge

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...