Må vi udleje dit sommerhus?

Har du et kvalitetssommerhus ved Vesterhavet?
Så bliv en del af Esmark-familien!

Vi hjælper dig altid gerne med gratis og uforpligtende rådgivning.
Kontakt en af vores ejerrådgivere direkte eller
find svaret på dine spørgsmål her på siden.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Hvem er Esmark?

Vi er et privatejet dansk udlejningsbureau med mere end 50 års erfaring. Vi udlejer kvalitetsferiehuse langs den jyske vestkyst og vi giver os altid 110%, for at vores fælles gæster kan få den ferie, de har drømt om.

For glade og tilfredse gæster kommer igen og bliver til ambassadører, der er med til at sikre din succes. Samtidig yder vi en ekstraordinær service overfor vores husejere, så du mærker, at det er let og trygt at udleje dit feriehus. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig!

Vi ønsker at give vores gæster verdens bedste ferie.
Det er nøglen til vores og vores husejeres succes og derfor giver vi altid lige dét ekstra, der gør forskellen for både gæster og ejere.

Janni og Anders Thygesen
Indehavere


For at guide dig bedst muligt på vej, vil vi gerne stille dig et spørgsmål.
Går du med overvejelser om at:

Renovere dit sommerhus?

Nyrenoverede sommerhuse udlejer naturligvis godt. Men tag fat i os, før du går i gang, så vi sammen kan sikre en vellykket renovering, der resulterer i en højere lejeindtægt til dig.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen af dit sommerhus.

Læs mere om renovering af sommerhus

Skifte udlejer?

Det er lettere at skifte udlejer end du tror. Og det er altid sundt at få andre øjne på dit sommerhus’ udlejningspotentiale. Find ud af, hvor meget vi kan tilbyde dig som husejer hos Esmark.

Læs mere om skifte af sommerhusudlejer

Købe et sommerhus?

Hvis du går med tanker om at købe et sommerhus til udlejning, er Danmarks Vestkyst et rigtig godt valg. Men der er også mange andre faktorer, der har indflydelse på dit hus’ udlejningspotentiale. Læs mere om vores rådgivning og gratis lejevurdering.

Læs mere om køb af sommerhus

Leje dit sommerhus ud for første gang?

Hvis du overvejer at udleje dit sommerhus for første gang, har du helt sikkert et hav af spørgsmål. Find svarene og læs meget mere om din skattefri lejeindtægt og fleksibiliteten i forhold til skiftedage og udlejningsperioder – Er det første gang du skal udleje dit sommerhus gennem bureau?

Tips til 1. gang du udlejer dit sommerhus

Bygge et sommerhus?

Hvis du overvejer at bygge sommerhus, har du sikkert en masse drømme om indretning og materialer. Hvis du ønsker at udleje huset, anbefaler vi dig dog at få professionel rådgivning, før du bygger for at sikre, at huset også lever op til feriegæsternes ønsker. Få flere råd og inspiration til dit byggeri af sommerhus

Læs mere om nybyggeri af sommerhus

Må vi udleje dit feriehus?

Hvis vi må, så lover vi at gøre en forskel for dig som husejer. Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse.
Det har Esmark gjort i over 50 år og det bliver vi ved med.

Det er let at skifte til Esmark. Skriv eller ring til os med det samme, så tager vi en snak omkring udlejning af dit hus og hvad vi kan gøre for dig. Det er ganske uforpligtende, men vi er faktisk ret sikre på, at du bliver positivt overrasket.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Sitemap
Søger...