Må vi udleje dit sommerhus?

Vil du have markedets højeste lejeindtægt og flere stamgæster i dit sommerhus?

Som Danmarks stærkeste udlejningsbureau kan vi tilbyde dig en række særlige fordele, når du vælger at udleje dit sommerhus gennem os. Vi har det største udvalg af kvalitetssommerhuse ved Vesterhavet og den højeste belægningsprocent i samtlige af de områder, hvor vi er til stede.

Og hos Esmark slipper du for en masse bøvl…

Hvem er Esmark?

Esmark er et pæredansk og privatejet firma med en stærk ambition om at blive verdens bedste feriehusudlejer. Det ønsker vi at gøre gennem vækst og service i særklasse til glæde for både gæster og husejere.

Esmark vækster, og vi vil fortsætte med at vækste – uden at gå på kompromis med belægningsprocenten på det enkelte sommerhus eller med tilfredsheden hos vores gæster. For det at have et bredt udvalg af sommerhuse betyder noget. Som forbrugere er vi mere og mere tilbøjelige til at søge dér, hvor udbuddet er stort, dér hvor chancen for at finde det, vi søger, er bedst.

Vi sætter samtidig en ære i hele tiden at gøre en forskel for vores gæster og for dig som husejer.

Det betyder blandt andet, at vi engagerer os i vores lokalområder, hvor vi bakker op om lokale initiativer, og at du altid finder et lokalt Esmark-kontor i nærheden af dit sommerhus, hvor vores passionerede medarbejdere står klar til at hjælpe med stort og småt.

Janni und Anders Thygesen

Vi ønsker at give vores gæster verdens bedste ferie.
Det er nøglen til vores og vores husejeres succes og derfor giver vi altid lige dét ekstra, der gør forskellen for både gæster og ejere.

Janni og Anders Thygesen
Indehavere


For at guide dig bedst muligt på vej, vil vi gerne stille dig et spørgsmål.
Går du med overvejelser om at:

Renovere dit sommerhus?

Nyrenoverede sommerhuse udlejer naturligvis godt. Men tag fat i os, før du går i gang, så vi sammen kan sikre en vellykket renovering, der resulterer i en højere lejeindtægt til dig.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen af dit sommerhus.

Skifte udlejer?

Det er lettere at skifte udlejer end du tror. Og det er altid sundt at få andre øjne på dit sommerhus’ udlejningspotentiale. Find ud af, hvor meget vi kan tilbyde dig som husejer hos Esmark.

Købe et sommerhus?

Hvis du går med tanker om at købe et sommerhus til udlejning, er Danmarks Vestkyst et rigtig godt valg. Men der er også mange andre faktorer, der har indflydelse på dit hus’ udlejningspotentiale. Læs mere om vores rådgivning og gratis lejevurdering.

Leje dit sommerhus ud for første gang?

Hvis du overvejer at udleje dit sommerhus for første gang, har du helt sikkert et hav af spørgsmål. Find svarene og læs meget mere om din skattefri lejeindtægt og fleksibiliteten i forhold til skiftedage og udlejningsperioder – Er det første gang du skal udleje dit sommerhus gennem bureau?

Bygge et sommerhus?

Hvis du overvejer at bygge sommerhus, har du sikkert en masse drømme om indretning og materialer. Hvis du ønsker at udleje huset, anbefaler vi dig dog at få professionel rådgivning, før du bygger for at sikre, at huset også lever op til feriegæsternes ønsker. Få flere råd og inspiration til dit byggeri af sommerhus


Må vi udleje dit feriehus?

Hvis vi må, så lover vi at gøre en forskel for dig som husejer. Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse.
Det har Esmark gjort i over 50 år og det bliver vi ved med.

Det er let at skifte til Esmark. Skriv eller ring til os med det samme, så tager vi en snak omkring udlejning af dit hus og hvad vi kan gøre for dig. Det er ganske uforpligtende, men vi er faktisk ret sikre på, at du bliver positivt overrasket.


Esmark Sommerhusudlejning Kontorbygning

Sådan foregår udlejning af sommerhus hos Esmark

Vi står for alt det praktiske, når du udlejer dit sommerhus hos os, og vi har ingen deadline for tilmelding til en ny sæson. Når du har underskrevet din aftale med os, så sætter vi udlejningen af dit sommerhus i gang med det samme, uanset om sommerhuset skal udlejes allerede i indeværende sæson eller først i næste sæson.

Vores dygtige fotografer sørger for, at der bliver taget professionelle billeder af dit sommerhus, og vores tekstforfattere sørger for at lave en beskrivelse, som fremhæver de ting, der gør netop dit sommerhus unikt.

Hvorfor skal du udleje sommerhus hos os?

Der er mange fordele ved at lade Esmark stå for udleje af dit sommerhus. Den kontante fordel er, at vi har den højeste gennemsnitlige belægningsprocent på markedet, for vi har rigtig mange glade gæster, som kommer igen år efter år.

Vi har også opbygget en både aktiv og loyal følgerskare, som på tværs af sociale medier og nyhedsbreve tæller mere end 100.000 fans af vestkysten.

Du får samtidig individuel og personlig rådgivning, når du lejer dit sommerhus ud hos Esmark, og du får blandt meget andet gratis adgang til vores ejerværksteder og vaskerier, som ligger sammen med vores lokalkontorer i Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers, Blåvand og på Fanø og Rømø.

Opleve tryg og nem udlejning af sommerhus

Det er trygt og nemt at udleje sommerhus gennem Esmark. Vi holder opsyn med dit sommerhus hele året rundt, og du kan kontakte os på vores vagttelefon døgnet rundt. Det kan gæsterne, hvis der opstår problemer under deres ophold.

Hvis du vælger at sætte udlejningen af dit sommerhus på pause i vintersæsonen, så sørger vi for at vintersikre dit sommerhus, så varmepumpe, radiatorer osv. er indstillet korrekt – og vi gør det ganske gratis.

Her er der sommerhuse for enhver smag

Vi udlejer både små og store sommerhuse, og vi har et meget stort og varieret udvalg af sommerhuse på hele strækningen langs Vesterhavet fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til Thorsminde området nord for Søndervig.

Udlej dit sommerhus og slip for besværet

Hos Esmark slipper du for det besvær, der ellers kan være forbundet ved at udleje sit sommerhus. Vi får rigtig mange nye husejere ind, som af familie, venner og naboer er blevet anbefalet at udleje deres sommerhus hos Esmark. Det skyldes dels vores høje belægningsprocent, men i ligeså høj grad den service, vi leverer over for både gæster og husejere.


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

chevron-down

Hvordan udlejer jeg mit sommerhus?

Det er nemt at skifte til Esmark. Det foregår på den måde, at vi aftaler et møde, hvorefter du får et realistisk bud på din lejeindtægt, og så klarer vi faktisk resten for dig. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende møde.

chevron-down

Hvor meget kan jeg tjene ved at udleje mit sommerhus?

Vestkysten er det sted i Danmark, hvor sommerhuse i gennemsnit lejes ud flest uger om året. Hvis du ønsker en vurdering af udlejningsøkonomien for dit sommerhus, så tag fat i en af vores ejerrådgivere, som er eksperter i at vurdere dette.

Størrelse, standard og beliggenhed er tre af de væsentligste faktorer, men ofte spiller de små ting også ind, og her kan vi hos Esmark hjælpe dig med at optimere indtjeningen på udlejning af dit sommerhus. Skattereglerne for sommerhusudlejning er sådan, at de første 41.800 kr. er skattefri, og du har derudover et fradrag på 40 procent af den indtjening, der ligger over dette beløb. Vi sørger også altid for at holde dig underrettet, når der kommer nye regler for udlejning af sommerhus.

chevron-down

Hvordan kan jeg holde øje med bookinger?

Når en gæst bestiller et ophold i dit sommerhus, bliver det automatisk registreret på din ejerside, hvor du kan følge dine bookinger.

Du har også mulighed for at blive informeret direkte, når der tikker en ny booking ind, ved at tilmelde dig vores notifikationsservice. Ved at gøre det, så får du en sms eller en mail, når der er registreret en ny booking i dit sommerhus. Du har også mulighed for at modtage en sms, hvis en gæst rejser hjem før tid. Det kan være praktisk, hvis du somme tider selv har brug for at komme i sommerhuset mellem to hold gæster.

chevron-down

Hvor er det nemmest at udleje sit sommerhus?

Hvis du har et sommerhus ved Vesterhavet, så er du tæt på et Esmark-kontor, uanset om sommerhuset ligger i området på Rømø, på Fanø, ved Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård, Hvide Sande eller Søndervig. Vi har mere end 50 års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi scorer altid højt, når gæster og husejere vurderer vores serviceniveau.

chevron-down

Hvornår modtager jeg min lejeindtægt?

Hos Esmark får du altid dine penge til tiden den sidste bankdag i måneden, og vi udbetaler lejen til dig forud for gæsternes ophold.

Du får hver måned tilsendt lejeafregningen på mail, og du kan også altid finde tidligere afregninger på din ejerside, hvor du har adgang til en detaljeret oversigt over din udlejningsøkonomi.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
nikolaj@esmark.dk

I december 2020 blev jeg ansat hos Esmark som ejerrådgiver. I knap 20år har jeg haft forskellige jobs indenfor salg & indkøb i trælastbranchen. Jeg er født og opvokset i Vestjylland, bor i Ringkøbing sammen med min kone og vores børn. Fritiden bliver brugt på i et lille orkester, sommerhuset og diverse gør-det-selv projekter. Derudover tager jeg gerne en cykel-gåtur med familien ud i det blå.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
henningb@esmark.dk

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Specified employee could not be found

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
andersn@esmark.dk

Jeg hedder Anders, og er en glad og smilende mand. Privat bor jeg på en mindre landejendom i Tistrup, nord for Varde, med min hustru og vores datter. I min fritid prioriterer jeg familien højt, og jeg nyder at passe vores landsted, der fungerer som mit fristed efter en travl hverdag. Jeg er udlært ejendomsmægler og har arbejdet som ejendomsmægler siden 2015. Inden jeg blev ejendomsmægler, arbejdede jeg som faglært landmand.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69156720
jimmi@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
karenl@esmark.dk

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg startede som intern ejerrådgiver hos Esmark i november 2020. Tidligere har jeg gjort min karriere i JYSK, hvor jeg blev udlært og har arbejdet i 25 år, de sidste 20 år som butikschef i Varde-butikken, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift af butikken og for medarbejderstaben. Privat bor jeg på en ejendom nær Billum sammen med min samlever og vores søn Anton. Min fritid bliver brugt på familie, venner og de huslige pligter. Når ferien kalder, elsker jeg at komme lidt væk fra hverdagen sammen med familien og nyder at tage i sommerhus eller flyve syd på til varmere himmelstrøg.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...