Må vi udleje dit sommerhus?

Har du et kvalitetssommerhus ved Vesterhavet?
Så bliv en del af Esmark-familien!

Vi hjælper dig altid gerne med gratis og uforpligtende rådgivning.
Kontakt en af vores ejerrådgivere direkte eller
find svaret på dine spørgsmål her på siden.

Hvem er Esmark?

Vi er et privatejet dansk udlejningsbureau med mere end 50 års erfaring. Vi udlejer kvalitetsferiehuse langs den jyske vestkyst og vi giver os altid 110%, for at vores fælles gæster kan få den ferie, de har drømt om.

For glade og tilfredse gæster kommer igen og bliver til ambassadører, der er med til at sikre din succes. Samtidig yder vi en ekstraordinær service overfor vores husejere, så du mærker, at det er let og trygt at udleje dit feriehus. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig!

Vi ønsker at give vores gæster verdens bedste ferie.
Det er nøglen til vores og vores husejeres succes og derfor giver vi altid lige dét ekstra, der gør forskellen for både gæster og ejere.

Janni og Anders Thygesen
Indehavere


For at guide dig bedst muligt på vej, vil vi gerne stille dig et spørgsmål.
Går du med overvejelser om at:

Renovere dit sommerhus?

Nyrenoverede sommerhuse udlejer naturligvis godt. Men tag fat i os, før du går i gang, så vi sammen kan sikre en vellykket renovering, der resulterer i en højere lejeindtægt til dig.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen af dit sommerhus.

Skifte udlejer?

Det er lettere at skifte udlejer end du tror. Og det er altid sundt at få andre øjne på dit sommerhus’ udlejningspotentiale. Find ud af, hvor meget vi kan tilbyde dig som husejer hos Esmark.

Købe et sommerhus?

Hvis du går med tanker om at købe et sommerhus til udlejning, er Danmarks Vestkyst et rigtig godt valg. Men der er også mange andre faktorer, der har indflydelse på dit hus’ udlejningspotentiale. Læs mere om vores rådgivning og gratis lejevurdering.

Leje dit sommerhus ud for første gang?

Hvis du overvejer at udleje dit sommerhus for første gang, har du helt sikkert et hav af spørgsmål. Find svarene og læs meget mere om din skattefri lejeindtægt og fleksibiliteten i forhold til skiftedage og udlejningsperioder – Er det første gang du skal udleje dit sommerhus gennem bureau?

Bygge et sommerhus?

Hvis du overvejer at bygge sommerhus, har du sikkert en masse drømme om indretning og materialer. Hvis du ønsker at udleje huset, anbefaler vi dig dog at få professionel rådgivning, før du bygger for at sikre, at huset også lever op til feriegæsternes ønsker. Få flere råd og inspiration til dit byggeri af sommerhus


Må vi udleje dit feriehus?

Hvis vi må, så lover vi at gøre en forskel for dig som husejer. Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse.
Det har Esmark gjort i over 50 år og det bliver vi ved med.

Det er let at skifte til Esmark. Skriv eller ring til os med det samme, så tager vi en snak omkring udlejning af dit hus og hvad vi kan gøre for dig. Det er ganske uforpligtende, men vi er faktisk ret sikre på, at du bliver positivt overrasket.


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

69 15 96 82
kasper@esmark.dk

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Dorthe Henneberg

Dorthe Henneberg
Ejerrådgiver

69 15 96 71
dhenneberg@esmark.dk

Jeg er oprindelig udlært i medicinal- og laboratoriebranchen som kontorassistent. Efter endt uddannelse tog jeg til Tyskland og arbejdede indenfor salg af fliser og sanitær. Efter 9 år i Tyskland vendte jeg hjem til Danmark igen og startede i turist- og servicebranchen, som jeg altid har haft en passion for. Først hos en af vores landsdækkende kollegaer. Herefter startede jeg hos Schultz Feriehuse i 2005 i Vejers og Blåvand, som i 2017 blev overtaget at Esmark. Jeg har mange års erfaring indenfor feriehusudlejning og elsker at give dette videre til både vores gæster og husejer. Privat er jeg bosat i Varde og er gift med Per. Mit lille barn er min hund, som jeg elsker at nyde naturen med. I min fritid er jeg aktiv i diverse foreninger.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 70
regina@esmark.dk

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Picture of Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

69 15 96 60
susanne@esmark.dk

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...