Det handler om tillid

Esmark er et pæredansk og lokalt udlejningsbureau, der har et klart mål om at være med til at skabe en oase af oplevelser for vores gæster, vores husejere og befolkningen i vores lokalområder. Vi kan tilbyde dig en række særlige fordele, når du vælger at udleje dit feriehus gennem os.

Nærvær, passion, ansvar og fællesskab – det er vores kerneværdier og din sikkerhed. Din sikkerhed for at vi tager os af dit feriehus, som var det vores eget. Vi forstår, at det er en stor tillidserklæring, når du lader os udleje dit feriehus.

Ses vi?

Pæredansk og 100% familieejet

Esmark er Danmarks hurtigst voksende feriehusudlejer. Vi er 100 % danskejet, og vi udlejer udelukkende sommerhuse på den jyske vestkyst. Det har vi gjort i mere end 50 år.

Esmark blev grundlagt i 1965 af Mathilda og Verner Esmarch i Bjerregård syd for Hvide Sande.

Mathilda og Verner fik succes med personligt at byde gæsterne velkommen og sørge for, at gæsterne altid vidste, hvor de kunne henvende sig, hvis de fik brug for hjælp.

Det viste sig at være et langtidsholdbart koncept.

Esmark har i dag over 4.500 sommerhuse til udlejning og lokalkontorer på Rømø og Fanø, i Blåvand, Vejers Strand, Henne Strand, Houstrup, Bjerregård, Søndervig og i Hvide Sande.

Vores ambition er at skabe verdens bedste feriehusudlejning til glæde for både gæster, husejere og de lokalområder, vi er en del af.

Vi ønsker at give vores gæster verdens bedste ferie. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at blive lige en tand bedre end i går. Det har vi gjort i mere end 50 år, og det er det, der har gjort os til den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten og den hurtigst voksende feriehusudlejer i Danmark.

Janni og Anders Thygesen, Thomas Sørensen Indehavere


Må vi udleje dit sommerhus?

Hvis vi må, så lover vi at gøre en forskel for dig som husejer. Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse. Det har Esmark gjort i over 50 år. Og det bliver vi ved med.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i vores lokalområder. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Skulle der ske en gæsteskade, så er du gennem vores unikke fordelspakke dækket uden selvrisiko.

Du bestemmer også selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

chevron-down

Hvordan udlejer jeg mit sommerhus?

Det er nemt at skifte til Esmark. Det foregår på den måde, at vi aftaler et møde, hvorefter du får et realistisk bud på din lejeindtægt, og så klarer vi faktisk resten for dig. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende møde.

chevron-down

Hvor meget kan jeg tjene ved at udleje mit sommerhus?

Vestkysten er det sted i Danmark, hvor sommerhuse i gennemsnit lejes ud flest uger om året. Hvis du ønsker en vurdering af udlejningsøkonomien for dit sommerhus, så tag fat i en af vores ejerrådgivere, som er eksperter i at vurdere dette.

Størrelse, standard og beliggenhed er tre af de væsentligste faktorer, men ofte spiller de små ting også ind, og her kan vi hos Esmark hjælpe dig med at optimere indtjeningen på udlejning af dit sommerhus. Skattereglerne for sommerhusudlejning er sådan, at de første 44.500 kr. er skattefri, og du har derudover et fradrag på 40 procent af den indtjening, der ligger over dette beløb. Vi sørger også altid for at holde dig underrettet, når der kommer nye regler for udlejning af sommerhus.

chevron-down

Hvordan kan jeg holde øje med bookinger?

Når en gæst bestiller et ophold i dit sommerhus, bliver det automatisk registreret på din husejerside, hvor du kan følge dine bookinger. Du har også mulighed for at blive informeret direkte, når der tikker en ny booking ind, ved at tilmelde dig vores notifikationsservice. Ved at gøre det, så får du en sms eller en mail, når der er registreret en ny booking i dit sommerhus. Du har også mulighed for at modtage en sms, hvis en gæst rejser hjem før tid. Det kan være praktisk, hvis du somme tider selv har brug for at komme i sommerhuset mellem to hold gæster.

chevron-down

Hvor er det nemmest at udleje sit sommerhus?

Hvis du har et sommerhus ved Vesterhavet, så er du tæt på et Esmark-kontor, uanset om sommerhuset ligger i området på Rømø, på Fanø, ved Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård, Hvide Sande eller Søndervig. Vi har mere end 50 års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi scorer altid højt, når gæster og husejere vurderer vores serviceniveau.

chevron-down

Hvornår modtager jeg min lejeindtægt?

Hos Esmark får du altid dine penge til tiden den sidste bankdag i måneden, og vi udbetaler lejen til dig forud for gæsternes ophold.

Du får hver måned tilsendt lejeafregningen på mail, og du kan også altid finde tidligere afregninger på din ejerside, hvor du har adgang til en detaljeret oversigt over din udlejningsøkonomi.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...