Find sommerhuse i Årgab

Sommerhuse i Årgab (Luftfoto Holmsland Klit)

Årgab er et populært sommerhusområde syd for Hvide Sande på den jyske vestkyst. Langt de fleste af sommerhusene i Årgab lægger ved klitterne, nogle få hundrede meter fra den lækre badestrand ved Vesterhavet. Her kan du holde en både afslappende og aktiv ferie for hele familien midt i den smukke vestjyske natur.

Feriehuse tæt på Hvide Sande

Når du holder ferie i sommerhus i Årgab, bor du i gåafstand til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine mangfoldige havnemiljøer og sit levende handelsliv.

Her finder du et rigt udbud af restauranter med frisk fisk, fiskebutikker og specialbutikker. Der er også fire store supermarkeder i Hvide Sande, så indkøbsmulighederne er rigtig gode, når du holder sommerhusferie i Årgab.

På havnen i Hvide Sande kan du opleve fiskekutterne sejle på Nordsøen efter fisk og se dem komme ind med deres fangster. Det er altid en hyggelig oplevelse at komme tæt på livet på havnen, hvor der især i morgentimerne er travlt i forbindelse med, at fiskene handles på fiskeauktionen, hvorfra de sendes videre til forarbejdning og derfra ud til butikker og restauranter over det meste af Europa.

Besøg området i Årgab

Området ved Årgab er det smalleste sted på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Derfor har du ganske kort afstand til den særdeles attraktive hvide sandstrand ved Vesterhavet. Her er der skønt om sommeren, hvor du og familien kan bade i havet – under iagttagelse af badereglerne – bygge sandslotte, ride langs stranden eller fiske med fiskestang.

icon
icon
5 ud af 5
Fantastiskt vacker omgivning, cykelavstånd till byn vilket var mycket bra.
Gæst, Danmark

I forårs-, efterårs- og vintermånederne byder området på rige muligheder for en god travetur i den friske og sunde havluft med det imponerende hav på den ene side og de majestætiske klitter på den anden. Fra Årgab er der ligeledes kort afstand til den naturskønne og idylliske Ringkøbing Fjord, hvor du har frit udsyn til landet på østsiden og kan nyde fuglelivet og naturen i det hele taget.

Prøv sjove vandaktiviteter

I den sydlige ende af Årgab ligger det populære badeland Nordsø Badeland, som er et meget familievenligt badeland med store bassiner og en stor vandrutsjebane, som snor sig ud af badelandet og ind igen, inden du lander i bassinet.

Der er også en stor svømmehal i Hvide Sande med en stor vandrutsjebane, udspringsvipper, spabad, dampbad og sauna. Der er med andre rigtig gode muligheder for at komme i vandet, når du holder sommerhusferie i Årgab – også hvis vejret svigter udenfor.

Nyd gåture i sommersolen

Langs hele tangen Holmsland Klit er der anlagt en 40 km lang natursti lige fra Nymindegab i syd og til Søndervig i nord. Uanset hvor du bor i området, har du stien i umiddelbar nærhed, så en rolig travetur igennem store hedeområder, hvor fugle- og dyrelivet kan iagttages, en frisk løbetur eller en god lang cykeltur er nogle af mulighederne. Fra Årgab og til klittens hovedby Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for, er der en asfalteret sti til både cykling og spadsereture.

Windsurfing og kitesurfing for alle

For de vandsportsinteresserede ligger der i den nordlige ende af Årgab et stort og særdeles attraktivt vandsportsområde “West Wind”, hvor det altid myldrer af liv. Her kan hele familien, lige fra nybegynderen til den øvede, få en kæmpestor oplevelse med windsurfing og kitesurfing. De uøvede tilbydes undervisning af dygtige instruktører, så hele familien kan more sig sammen i bølgerne.

Find sommerhusudlejning i Årgab

Esmark er den største sommerhusudlejer i Årgab, og vi har et meget varieret udvalg af sommerhuse i Årgab, så der er mulighed for at finde alt fra det klassiske sommerhus til luksushuse med swimmingpool, sauna og spabad.

chevron-down

Hvor ligger Årgab?

Årgab ligger på den jyske vestkyst mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord mellem Hvide Sande og Haurvig. Navnet Årgab stammer med stor sandsynlighed fra, at havet for mange år siden brød igennem den smalle tange til Ringkøbing Fjord i forbindelse med en stormflod. Det medførte, at der blev dannet en kløft mellem havet og fjorden, som dog ikke eksisterer længere.

I dag er Årgab først og fremmest kendt for sine mange lækre sommerhuse, som kan lejes året rundt.

chevron-down

Hvilke aktiviteter har Årgab?

I selve Årgab kan du blandt andet tage i badeland og dyrke vandsport. Derudover har du kort afstand til de mange aktiviteter i Hvide Sande og Søndervig. I Søndervig kan du fx besøge det store oplevelsescenter Beach Bowl eller den imponerende Sandskulpturfestival.

chevron-down

Kan jeg leje sommerhus i Årgab?

Esmark Feriehusudlejning har cirka 200 sommerhuse til udlejning i Årgab, og det er et område, hvor vi har mange stamgæster, som kommer igen år efter år.

chevron-down

Hvad skal jeg have med i ferieboligen?

Det eneste, du behøver medbringe på din sommerhusferie i Årgab, er sengelinned og dit gode humør. Der er både dyner, puder og køkkenudstyr i ferieboligen.

chevron-down

Kan jeg tage hund med til Årgab?

Det er tilladt at have hund med i overhalvdelen af vores sommerhuse i Årgab.

Årgab Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Årgab

En fantastisk natur og et skønt "kig" ud til digerne

Fantastisk natur

Fantastisk område og imponerende landskab. Man ved jo godt at det altid er meget blæsende ved Vesterhavet. Det har også din charme. Hvide Sande by er rimelig hurtig overset.

Lækker natur med alt vestkysten rummer af blæst, sandstrand og flotte udsigter.

Den dejligste natur som er nydes af både børn og voksne. Vi besøger altid både Søndervig, Hvide Sande, Bork og Henne strand. Der er så mange steder tæt på hvor man kan få oplevelser.

Skønne, skønne omgivelser

Flotte omgivelser nær strand og klit.

Fantastisk område med klitter og siv-bevoksning, der afskærmer de mange huse i området.

Smuk natur og tæt på byen (indkøbsmuligheder)

Fantastisk område som vi helt sikkert skal besøge igen. Vand på begge sider. Hvem elsker ikke det.

Skønne omgivelser til en dejlig ferie for enhver smag

Skønne store klitter og højt til loftet.

Dejligt område, skøn strand hvor man kan få skulderne helt ned.

Smuk natur...perfekt til lange gåture langs vandet

Lækker strand og natur i nærheden

Fine omgivelser. Sommerhus stemning sammen med det rå Vesterhav

Et fantastisk område lige bag ved huset. Bakker med lyng og lav. Små naturstier fører dig rundt i bakkerne og er du heldig kan du finde den rette sti direkte ned til det brusende Vesterhav og den store brede sandstrand. Ganske enkelt vidunderlig natur ! En gåtur langs stranden kan føre dig direkte til Hvide Sande by.

Charmerende omgivelser

Tæt på Hvide Sande og så alligevel fjernt fra alverdens larm og støj.

Rigtig gode omgivelser.

Strand og vand i gåafstand - så fint og skønt.

Smukke og rolige omgivelser

Skønt område, tæt på stranden og dejlig natur.

Skønt naturområde og smukt hav.

Årgab er et skønt område! Der er dejlig strand og klitområde. For at komme til stranden fører en vej op igennem klitterne direkte ned til stranden. Der er ved opgangene lagt en "rebstige", som hjælper med at komme op ad de stejle klitter :)

Fantastisk flot område!

Høj himmel og de smukkeste farver i landskabet, som bare inviterer til leg og nydelse.

Kort afstand til strand og byen

Dejligt område.

Fantastisk natur.

Lækker strand, huset ligger i klitterne kun 200 meter fra vandet

Skønne naturomgivelser med frodig bevoksning trods den barske natur nær havet

Det er naturen vi er vild med: fjord og hav. Så har man jo det hele.

Vi besøgte Hvide Sande og Ringkøbing Som havde meget at byde på. Især fiskerestauranterne, Lyngvig fyr, bunkerne på stranden og is boderne var et hit!

Dejlig område og flot strand. Huset ligger på toppe af en bakke, så vi havde udsigt hele vejen rundt om huset

Natur/strand er fantastisk i området

Huset er placeret midt imellem fjord og hav. Perfekt til gåture og til at nyde naturen. Indkøbsmuligheder er fine og tæt på.

Smuk smuk natur

Omgivelserne giver masser af muligheder for motion (gå, løb,havsport eller cykling), mega sjovt med rebstigerne til, op og nedstigning til/fra strand, hvis man er til sådan noget. Dejligt område med masser af frisk/røget fisk.

Skønne omgivelser med både strand og klitterne lige ved siden af.

De udendørs arealer ved huset, blev kun brugt i begrænset omfang, da vejret var dårligt til udendørs aktiviteter. Havde vejret været bedre, ville der have været gode udfoldelses muligheder. Den korte afstand til Vesterhavet blev værdsat af en del af vores gæster.

Fantastisk beliggenhed tæt på vandet og cykelruten "vestkyst ruten". Helt vidunderlig udsigt fra klitterne over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Perfekt hele vejen - forhåndsorientering - ankomst - afleve...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Årgab

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...