Sommerhuse i Årgab

Gæsterne siger
3.5 af 5
icon
icon
Et dejligt område med skøn strand og med mulig for gode gåture.Huset ligger frit med stort klitområder bag og tæt på strand
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Navnet Årgab er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse havets gennembrud under en stormflod for mange, mange år siden. Her blev der dannet en kløft mellem hav og fjord, som dog ikke eksisterer længere. Derimod er der mange skønne sommerhuse til leje i Årgab – og med Esmarks sommerhusudlejning finder du med garanti også det rette hus for dig.

Området

Årgab er området, der ligger mellem Haurvig og Hvide Sande og det er det smalleste sted på tangen, Holmsland Klit. Her er kun ganske kort afstand til den særdeles attraktive hvide sandstrand ved Vesterhavet. Her er der skønt om sommeren, hvor du og familien kan bade i havet eller fjorden– under iagttagelse af badereglerne – bygge sandslotte, ride langs stranden eller fiske med fiskestang. I forårs-, efterårs- og vintermånederne byder området på rige muligheder for en god travetur i den friske og sunde havluft med det imponerende hav på den ene side og de majestætiske klitter på den anden. Fra Årgab er der kort afstand til den naturskønne og idylliske Ringkøbing Fjord, hvor du har frit udsyn til landet på østsiden og kan nyde fuglelivet og naturen i det hele taget.

Flere steder i Årgab vil du på østsiden af vejen kunne se områder med lange lave haller. Her produceres de verdensberømte danske minkskind under de nyeste forskrifter om dyrevelfærd.

Feriehusene

I det største sammenhængende feriehusområde – Tingodden, som ligger meget tæt på stranden – finder du hos Esmark Feriehusudlejning det største udvalg af feriehuse, lige fra de prismæssigt fornuftige, enkle, velindrettede og funktionelle huse for familien, som mest går efter oplevelser og aktiviteter i området og til de superlækre luksusferiehuse med for eksempel svimmingpool og whirlpool, hvor du og familien rigtig kan slappe af og nye en dejlig wellnessferie.

Aktiviteter

I den sydlige ende af Årgab ligger det populære badeland “Nordsø Badeland” i forbindelse med campingpladsen. Her er der mulighed for badning og leg for både børn og voksne på eventuelle overskyede og lidt køligere dage.

For de vandsportsinteresserede ligger der i den nordlige ende af Årgab et stort og særdeles attraktivt vandsportsområde “West Wind”, hvor det altid myldrer af liv. Her kan hele familien, lige fra nybegynderen til den øvede, få en kæmpestor oplevelse med windsurfing og kitesurfing. De uøvede tilbydes undervisning af dygtige instruktører, så hele familien kan more sig sammen i bølgerne.

Langs hele tangen Holmsland Klit er der anlagt en 40 km lang natursti lige fra Nymindegab i syd og til Søndervig i nord. Uanset hvor du bor i området, har du stien i umiddelbar nærhed, så en rolig travetur igennem store hedeområder, hvor fugle- og dyrelivet kan iagttages, en frisk løbetur eller en god lang cykeltur er nogle af mulighederne. Fra Årgab og til klittens hovedby Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for, er der en asfalteret sti til både cykling og spadsereture.

Tæt på Hvide Sande

Bor du i sommerhus i Årgab må den spændende fiskerihavn og den levende handelsby Hvide Sande, kun få minutter borte, absolut indgå i buketten af ferieoplevelser. Her er et rigt udbud af restauranter med frisk fisk, fiskebutikker og specialbutikker, så shoppinglysterne rigeligt kan tilgodeses. På havnen er det altid en speciel oplevelse at se kutterne komme ind med større eller mindre last af nyfangede fisk fra Nordsøen og at se hvordan gaffeltrucks og lastbiler er travlt optaget af at transportere fisken videre til forarbejdning inden eksporten til det meste af Europa.

Klik på den orange knap for at se alle vores skønne feriehuse i Årgab, et af de populæreste områder på ‘Klitten’.

Billeder fra Årgab

Video

Årgab Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Årgab

Omgivelserne var som vanlig perfekt når nam foretrækker Vesterhavet

Stille og rolige omgivelser, dejlig beliggenhed nær vandet

Bare fantastisk!

Dejligt mellem fjord og hav

Dejlig og fin sandstrand og klitrække

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Reservation er nem og den ene gang vi var på kontoret udove...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Årgab

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...