Sommerhuse i Årgab

Gæsterne siger
4.5 af 5
Natur, frisk luft og dejlig afslappende.
Se flere vurderinger

Navnet Årgab er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse havets gennembrud under en stormflod for mange, mange år siden. Her blev der dannet en kløft mellem hav og fjord, som dog ikke eksisterer længere. Derimod er der mange skønne sommerhuse til leje i Årgab – og med Esmarks sommerhusudlejning finder du med garanti også det rette hus for dig.

Området

Årgab er området, der ligger mellem Haurvig og Hvide Sande og det er det smalleste sted på tangen, Holmsland Klit. Her er kun ganske kort afstand til den særdeles attraktive hvide sandstrand ved Vesterhavet. Her er der skønt om sommeren, hvor du og familien kan bade i havet eller fjorden– under iagttagelse af badereglerne – bygge sandslotte, ride langs stranden eller fiske med fiskestang. I forårs-, efterårs- og vintermånederne byder området på rige muligheder for en god travetur i den friske og sunde havluft med det imponerende hav på den ene side og de majestætiske klitter på den anden. Fra Årgab er der kort afstand til den naturskønne og idylliske Ringkøbing Fjord, hvor du har frit udsyn til landet på østsiden og kan nyde fuglelivet og naturen i det hele taget.

Flere steder i Årgab vil du på østsiden af vejen kunne se områder med lange lave haller. Her produceres de verdensberømte danske minkskind under de nyeste forskrifter om dyrevelfærd.

Årgab: Stranden

Feriehusene

I det største sammenhængende feriehusområde – Tingodden, som ligger meget tæt på stranden – finder du hos ESMARK Feriehusudlejning det største udvalg af feriehuse, lige fra de prismæssigt fornuftige, enkle, velindrettede og funktionelle huse for familien, som mest går efter oplevelser og aktiviteter i området og til de superlækre luksusferiehuse med for eksempel svimmingpool og whirlpool, hvor du og familien rigtig kan slappe af og nye en dejlig wellnessferie.

Aktiviteter

I den sydlige ende af Årgab ligger det populære badeland “Nordsø Badeland” i forbindelse med campingpladsen. Her er der mulighed for badning og leg for både børn og voksne på eventuelle overskyede og lidt køligere dage.

For de vandsportsinteresserede ligger der i den nordlige ende af Årgab et stort og særdeles attraktivt vandsportsområde “West Wind”, hvor det altid myldrer af liv. Her kan hele familien, lige fra nybegynderen til den øvede, få en kæmpestor oplevelse med windsurfing og kitesurfing. De uøvede tilbydes undervisning af dygtige instruktører, så hele familien kan more sig sammen i bølgerne.

Årgab: Smuk naturLangs hele tangen Holmsland Klit er der anlagt en 40 km lang natursti lige fra Nymindegab i syd og til Søndervig i nord. Uanset hvor du bor i området, har du stien i umiddelbar nærhed, så en rolig travetur igennem store hedeområder, hvor fugle- og dyrelivet kan iagttages, en frisk løbetur eller en god lang cykeltur er nogle af mulighederne. Fra Årgab og til klittens hovedby Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for, er der en asfalteret sti til både cykling og spadsereture.

Tæt på Hvide Sande

Bor du i sommerhus i Årgab må den spændende fiskerihavn og den levende handelsby Hvide Sande, kun få minutter borte, absolut indgå i buketten af ferieoplevelser. Her er et rigt udbud af restauranter med frisk fisk, fiskebutikker og specialbutikker, så shoppinglysterne rigeligt kan tilgodeses. På havnen er det altid en speciel oplevelse at se kutterne komme ind med større eller mindre last af nyfangede fisk fra Nordsøen og at se hvordan gaffeltrucks og lastbiler er travlt optaget af at transportere fisken videre til forarbejdning inden eksporten til det meste af Europa.

Klik på den orange knap for at se alle vores skønne feriehuse i Årgab, et af de populæreste områder på ‘Klitten’.

Billeder fra Årgab

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Esmarch Feriehusudlejling - Ferie tæt ved stranden

Årgab Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Årgab

Skøn natur

Fine omgivelser

Super

Skønt område. Stille. Dejlig natur, strand og shopping og attraktioner lige i nærheden.

Vidunderlig natur med store områder uden bebyggelse. Meget velegnet til hundelufteture. Kort afstand til kilometervis af strand. Kort afstand til Hvide Sande som er rigtig charmerende.

Natur, frisk luft og dejlig afslappende.

Passar den som gillar promenader såväl upp som ner! Härlig motion!

Die Gegend bietet alle Möglichkeiten sowohl für den aktiven Urlauber als auch für den, der nur Ruhe und Entspannung sucht.

Huset ligger så det er nemt for alke aldre at komme til stranden, cykle Eller gå dejlige ture.

Skon natur, godt for traveture og frisk luft

Super dejligt naturområde, hvis man er til klitter og strand, havluft og frisk fisk på middagsbordet. Vores bedste ferier i Danmark er ved Vesterhavet.

Die Umgebung ist perfekt für einen Urlaub. Die Möglichkeiten für die verschiedensten Aktiviteten sind sehr zahlreich. Nicht umsonst ist diese Region in Dänemark so beliebt und bekannt.

The environment is perfect to make the most of nature

Dejlige omgivelser

Skønt!

Dejligt naturskønt område og kort til Hvidesande, badeland og minigolf.

Vi elsker vesterhavet...så super perfekt

Skønne - vi nød hav og fjord.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Det siger vores gæster om os:
  Et 12-tal
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Årgab
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Sitemap
  Søger...