Svømmehaller og badelande

Når du holder ferie i sommerhus ved Vesterhavet, er du aldrig mere et par minutters gang eller en lille køretur fra havet. Nogle dage kan det være du leder efter alternativer til Vesterhavet, når du gerne vil ud og svømme, men vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Svømmehaller og badelande ved Vesterhavet

Der findes mange svømmehaller og vandlande i nærheden af dit sommerhus ved Vesterhavet

Syd-, midt- og vestjylland er heldigvis et paradis for vandelskere. Du kan nærmest finde svømmehaller og badelande på hvert gadehjørne – i vores sommerhusområder på den danske vestkyst finder du nogle af de fantastiske badelande i Danmark.

De sjoveste badelande i Vestjylland

Når du pakker tasken til ferien bør badetøj og badehåndklæder være en del af din tjeklisten. Det er et must, især hvis du vælger et feriehus med pool eller jacuzzi. Vidste du at næsten alle danske kommuner har deres eget oplevelsesbad, som er meget populært blandt både lokale og sommerhusgæster.

Danmarks største svømmehal med wellnessområde i Esbjerg

På en familietur til den lokale svømmehal har alle badegæster det sjovt – især i Svømmestadion Danmark. Svømmehallen i den vestjyske havneby Esbjerg er et af de største svømmehaller her på vestkysten og i hele Danmark.

Der er tre store vandrutsjebaner (60 og 81 meter lange) med tids- og lysshow, et bølgebassin, en modtrømskanal, to vipper, et springtårn samt et børne- og babybassin. Det romerske bad har et dampbad, boblebad og et koldt og varmt vandbad. Der er også et wellness område med sauna og terapibade. Vi kan varmt anbefale et besøg til Svømmestadionen – det bliver simpelthen ikke bedre end det.

Sjov i vandet i Hvide Sande Svømmehal på 35 meter vandrutsjebane

En svømmehal vil næppe være en svømmehal, hvis ikke den havde en vandrutsjebane –  det mener Hvide Sande Svømmehal også. Svømmehallen er centralt belliggende i centrum af byen og er derfor let at finde, hvis du er i et feriehus i Hvide Sande.  

Den indendørs svømmebassin har en 35 meter lang vandtrusjebane og et stort bassin med to vipper. Mens dine børn suser ned af rutsjebanen, kan du slappe af i boblebadet, saunaen eller det romerske dampbad. For de små er der en børne- og babybassin samt en lille rutsjebane.

Indendørs svømmehal i Ringkøbing med udsigt over Ringkøbing Fjord

I den historiske købstad Ringkøbing ved Ringkøbing Fjord er der altid en afslappet stemning. Ringkøbing Svømmehal har en 25 meter lang svømmebassin, en 34 graders varmtvandsbassin og to udspringsplatforme. Der er også behagelige massagestråler og en boblezone. Svømmehallen ligger direkte ved Ringkøbing Fjord, hvor du i saunaen kan nyde den fantastiske udsigt over fjorden.

Klatre op af væggen i Oksbøl Badeland

Hvis du holder ferie i Vejers Strand, Henne Strand eller Blåvand, er du ikke langt fra Oksbøl Badeland, som er en del af den store SportsPark Blaavandshuk. Her kan du for alvor slå dig løs i den 25 meter lange swimmingpool med springbræt og rutsjebaner.

Sjov for store og små vandhunde

Sjov for store og små vandhunde

Til afslapning er der to boblebade, en sauna og to varmtvandsbassiner. Det specielle ved svømmehallen er den store klatrevæg, som er placeret direkte over bassinet.

Aquadome i Billund og Søndervig: to af skandinaviens største badelande

Hvis du kunne lide at være i Aquadome i Billund, så vil du elske Aquadome i Søndervig. Det er to af skandinaviens største badelande og er en del af den populære feriepark Lalandia Billund. Attraktionerne og oplevelserne er uforlignelige, f.eks. den store vandlegeplads Aqua Splash, vandrutsjebaner, klatrefaciliteter, WaveSurf  og et stort kompleks af vandkanoner og springvand garanterer masser af sjov for voksne og børn. Badelandets indretning med store palmer og vandsvampe er med til at skabe en tropisk stemning.

Du vil blive forkælet med valgmuligheder, når det gælder vandrutsjebaner. Turbo Racer er en 150 meter lang vandrutsjebane med en hældning på 88 procent. Følelsen af frit fald giver af sus i maven! For endnu mere spænding er der Tornadoen, Europas største overdækkede rutsjebane. Her glider du ned i en stor tragt. Udenfor venter der et stort udendørs bassinområde med solterrasse, liggestole og opvarmede boblebade.

Så meget spænding i badelandet gør dig næsten altid sulten. Lalandia har et væld af restauranter, som kan slukke for din rumlende mave.  

Svømmestadion Danmark, Esbjerg

Hos Svømmestadion Danmark kan du plaske i vand i Danmarks største badeland og er en del af Sport & Event Park Esbjerg. I Svømmestadionen kan du svømme i rask tempo i den 50 meter lange konkurrencebassin og få OL-stemningen helt ind under huden.

De små kan hygge sig i det lave vand med en mindre rutsjebane og legeredskaber. Alt imens de større børn tager turen ned af de tre store rutsjebaner og mærker suset gennem kroppen i den 81 meter lange oplevelsesrutsjebane med lyd, billeder og lysshow, i rutsjebanen med et fald på 47% fra 5 meters højde og i “den gamle” som alle kender.

Hvis rutsjebanerne bliver for kedelige, kan i hoppe rundt i bølgerne, prøve jeres svømmekræfter af i modstrømskanalen og tage springet ned i vandet fra vipper og udspringstårn.

Adresse
Gl. Vardevej 60
6700 Esbjerg

Svømmestadion Danmark, Esbjerg

Svømmehal Oksbøl

Svøm rundt i det 2500 m2 store svømmehal og badeland i Oksbøl, og få brugt en masse energi inden du skal hjem i sommerhuset.

De to store rutsjebaner, klatrevæggen og 1 meter og 3 vipper er en stensikker vinder blandt de større børn. Trænger du til lidt mere afslapning og ro kan du hoppe i to spabade, i saunaen og prøve den infrarøde kabine.


Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat i svømmehallen i Oksbøl.

Adresse
Strandvejen 2
6840 Oksbøl

Svømmehal Oksbøl

Svømmehal Varde

Varde Svømmehal er perfekt til dig som er en smule kuldskær og gerne vil nyde nogle fornøjelige timer med familien – i en dejlig vandtemperatur.

De mindste kan plaske i babybassinet i plaskeland med legeredskaber og en lille rutsjebane. Mens de større børn hopper i bølgebassin, kravler på aktivitetsbaner, suser ned af rutsjebanen og hopper i vandet fra 1 og 3 meters vipper.

Adresse
Lerpøtvej 55
6800 Varde

Svømmehal Varde

Svømmehal Nørre Nebel

Svømmehallen i Nørre Nebel er en hyggelig og børnevenlig svømmehal, som har alt det du har brug for. Svømmehallen har 3 bassiner, en 25 meters bassin, som er opdelt i svømme- og legezone.

I legebassinet er der masser af sjove legeredskaber du kan boltre dig på. Du kan også hoppe i det lune varmtvandsbassin med vandkanon, boblezone og massagedyser. Til de mindste er der et soppebassin. Og hvis du trænger til afslapning, er saunaen lige noget for dig.

Adresse
Klintingvej 21
6830 Nørre Nebel

Svømmehal Nørre Nebel

Badeland Landal Seawest (Lønne)

I det subtropiske badeland i Landal Seawest kan du slippe din indre vandhund løs – der er masser af sjov og underholdning for hele familien i vandparadiset.

Badelandet er en del af Landal Greenparks.
Du kan suse ned at 2 vandrutsjebaner, hoppe i bølger, svømme med strømmen gennem grotten og nyde et afslappende øjeblik i 3 forskellige spabade. De mindste kan tilbringe dagen i børnebassinet fyldt med sjove legeredskaber og rutsje ned af vandrutsjebanerne.

Adresse
Vesterhavsvej 81
6830 Nørre Nebel

Badeland Landal Seawest (Lønne)

Svømmehal Hvide Sande

I Hvide Sande Svømmehal er du garanteret en hyggelig dag med masser leg i vandet.

Hop i det lune vand i børnebassinet, eller svøm baner i det dybe bassin. I børnebassinet kan du tage de mindste med i soppebassinet og rutsje ned af rutsjebanen til det lidt dybere bassin med massagedyser.

De større og modigere børn vil elske at suse ned af den snoede rutsjebane og hoppe ned fra 1 og 3 meters vipper lige ned i vandets dybde. Du kan tage en afslappende stund fra børneskrål i spa- og dampbadet.

Adresse
Parallelvej 2
6960 Hvide Sande

Svømmehal Hvide Sande

Aquadome Lalandia Søndervig

Tag hele familien med til vandsjov og verdensklasse oplevelser i det tropiske badeland Aquadome i Søndervig. Aquadome er en del af den nyåbnede Lalandia i Søndervig, som er et gigantisk oplevelsescenter med sjove familieaktiviteter, lækre spisesteder og hyggelige butikker.

I badelandet kan du mærke adrenalinet i de sjove vandrutsjebaner, udfordre familien til et kapløb med masser af fart ned gennem fire parallelle snoede vandrutsjebanerør. Leg på de gigantiske vandlegepladser og prøv dine surfskills af på surfbrættet i WaveSurf.

Hvis du trænger til afslapning, er vandlandets indendørs- og udendørsområder ideel for børn og voksne.

Når I er færdige i badelandet, kan børnene tage i det store Monkey Tonky Land eller få fornemmelsen af at flyve gennem luften i den seje Sky Rider.

Tip: Hvis du har booket et feriehus hos Esmark, får du rabat i Aquadome.

Adresse
Vestkystvej 2
6950 Ringkøbing

Aquadome Lalandia Søndervig

Badeland Søndervig Danland

I Søndervig Badeland kan du lufte badetøjet i 30 graders varmt sommertemperatur året rundt.

Svømmehallen har faciliteter til hele familien og de bedste forudsætninger for en hyggelig dag. Sus ned af den 50 meter lange vandrutsjebane, gå under vandfaldet og skyd med de sjove vandkanoner. Slap af på strandbredden, hop i det varme spa- og dampbad eller sid med de mindste i det ekstra varme babybassin.

Adresse
Lodbergsvej 245
6950 Ringkøbing

Badeland Søndervig Danland

Svømmehal Ringkøbing

Ringkøbing Svømmehal i handelsbyen Ringkøbing ligger med en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord.

Du kan hoppe i 2 svømmebassiner og tage turen frem og tilbage, springe i et varmtvandsbassin med en spændende grotte og tage de små spædbørn med i et børne-varmtvandsbassin.

Hvis du er modig, kan du springe ud fra både en 1- og 4 meters udspringsplatforme eller klatre op af klatrevæggen. Du kan nyde den formidable udsigt ud over Ringkøbing Fjord i svømmehallens to saunaer.

Adresse
Kongevejen 52
DK-6950 Ringkøbing

Svømmehal Ringkøbing

Svømmehal Skærbæk

Er du i et feriehus på Rømø, er Skærbæk Svømmehal perfekt, hvis du ønsker at tilbringe dagen med masser af sjove vandaktiviteter.

Du kan tage en rask svømmetur i det store 25 meters bassin, lege i det lune børnebassin.

Mærk suset ned af den 53 meter lange vandrutsjebane, skyd med vandkanoner, få skøn massage under vanddyser og leg med vandlegetøjet. Tag et afslappende øjeblik i den dejlige sauna og helsekabine.

Adresse
Storegade 46
6780 Skærbæk

Svømmehal Skærbæk

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...