Sommerhuse i Bork Havn

Bork Havn Strand

Hvis du booker et sommerhus i Bork Havn, vil du opleve en helt unik stemning. Det lille område ved Ringkøbing Fjord emmer af maritim stemning, hvor du både kan nyde en is ved havnen, bade ved stranden eller surfe i de skønne vestjyske bølger.

Bork Havn indeholder både en lystbådehavn, en lille fiskerihavn og en havn for husbåde. Så der er masser af kigge på og opleve, når du forlader dit sommerhus og går en tur rundt på Bork Havn.

Surf ved Bork Havn

Der er masser af muligheder for surfing på og ved Bork Havn. Bork Havn er afmærket som surf-strand og det bedste sted er inderst i bugten ved Bork Havn. Her er der meget lavvandet og derfor allerbedst til kitesurfing. Udover det inderste sted i bugten, breder området sig ud over en større strækning, hvor der er virkelig gode muligheder for at windsurfe.

Sommerhuse i Bork Havn.

Westwind Bork ligger på Bork Havn og her kan du leje og købe alt dit udstyr til en skøn dag på vandet. Derudover tilbyder Westwind også SUP-ture og windsurfskole. Og når du vender tilbage til dit sommerhus, venter den knitrende ild i brændeovnen og en dejlig varm sauna på at varme dig godt igennem.

Oplev musik ved Bork Havn

Når du nu er i et sommerhus i Bork, skal du næsten time det således, så du også kommer til at opleve den fantastiske stemning, der kommer til byen, når Bork Havn Musikfestival rammer hvert år i højsæsonen. Her vil du opleve en masse kunstnere, der vil gøre alt for at underholde de mange besøgende med deres gode musik og humør. Du kan læse mere om Bork Festival.

Bork Havn

Bork Vikingehavn

Den populære Bork Vikingehavn ligger tæt på Bork Havn og derved også tæt på dit sommerhus i Bork. Her oplever du den ægte vikingekultur og der er masser at se og prøve for både voksne og børn. Bork Vikingehavn fungerer som et udendørs oplevelsescenter, hvor du kan se, hvordan dagligdagen så ud i vikingetiden – dengang for over 1000 år siden. En stor del af vikingernes dagligdag udspillede sig omkring de store smukke og robuste vikingeskibe. Og sådan et finder du naturligvis også i Bork Vikingehavn! Du har rig mulighed for at studere vikingeskibet på nært hold, så du får et indblik i, hvordan de flotte skibe blev bygget for mange år siden.

I Bork Vikingehavn har du derudover også rig mulighed for at udfolde dine kreative sider. Du kan fx støbe et tinsmykke, skyde med bue og pil og bage et fladbrød. Aktiviteterne spænder bredt og ændrer sig i løbet af året, men du kan holde dig opdateret ved at læse mere på hjemmesiden for Bork Vikingehavn.

Ud i naturen ved Bork Havn

Trænger du til at lufte dig på 2 hjul, når du er i sommerhuset i Bork Havn, skal du tage en cykeltur på den nyere cykelsti, der løber langs Ringkøbing Fjord fra Bork Havn til Skjern Å. På denne tur oplever du en smuk og afvekslende natur og du vil næsten hele tiden se den rolige smukke Skjern Å på din ene side. Er du vild med at fiske, er Skjern Å et smukt og oplagt sted til at fange dagens aftensmad – læs mere om fiskeri i Skjern Å.

Naturreservat ved Bork Havn

Når du går rundt på Bork Havn vil du også kunne se over til Tipperne – dette er en af de vigtigste hvilepladser for trækfugle i Danmark og et meget smukt og populært naturreservat. Hvert år kommer der hundrede vis af forskellige fugle til området og det er især svømme- og vadefugle fra Skandinavien og Sibirien. Spurve, hjejler, snepper og ryler er blandt de mange fuglearter og året rundt kan du nyde svanen, der er Danmarks nationalfugl.

Området, der hedder Tipperne, blev fredet for en del år siden netop for at tiltrække de mange forskellige fuglearter. Og det er i høj grad lykkes. Der bliver passet rigtig godt på området og det betyder, at du ikke må bevæge dig rundt på gåben eller på cykel. Færdsel er kun tilladt i bil.

Sommerhusudlejning i Bork Havn

Esmark Feriehusudlejning har et stort udvalg af familievenlige sommerhuse i Bork Havn, beliggende i fredelige omgivelser med mange muligheder og steder, hvor børnefamilien kan tage på tur og få en masse gode oplevelser.

Se vores udvalg af private sommerhuse til leje i Bork Havn her

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...