Rideferie i Danmark

Rideferie i Danmark

Hele vejen op langs den jyske vestkyst findes spændende muligheder for hesteinteresserede som giver Esmarks feriegæster gode muligheder for en tur på hesteryg langs stranden eller på anlagte ridebaner. Således er det en oplagt rejsedestination for dig, der gerne vil på rideferie i Danmark.

Muligheden for at tage hesten med på ferie og få den opstaldet er også aktuel med en sommerhusferie ved Esmark. Se ridecentrene og deres specifikke tilbud længere nede på siden.

Alle kan ride

Uanset om man er nybegynder, let øvet eller en erfaren rytter giver ridecentrene i Jylland dig muligheden for en uforlignelig oplevelse under rideferien. Der tilbydes alt lige fra trækketure for små børn, over undervisning på bane og til trav og galop på stranden.

En uforglemmelig ridetur på stranden

Ponyridning på stranden ved solnedgang eller på en solskinsdag, hvor solen spejles i Vesterhavet, er helt sikkert en oplevelse værd på din ferie i Vestjylland. Der er flere forskellige muligheder for strandridning.

Nymindegab Ridecenter tilbyder blandt andet solopgangs- og solnedgangsture for øvede ryttere og 2,5 timers strandture for øvede med minimum 2 års erfaring, hvor der galopperes i rask tempo. Her skal deltagerne være minimum 10 år. Vinterlejegaard tilbyder strandridning af en times varighed plus en halv times forberedelse for begyndere og let øvede.

Længere sydpå finder du Stutteri Vestkysten nær Henne Strand samt Stutteri Vestmose og Ridecenter Blåvand tæt på vores feriehuse i Blåvand. Alle ridecentrene tilbyder rideture for både store og små, nybegyndere og erfarne.

Du kan altså holde en rideferie i et sommerhus fra Esmark, ligegyldigt i hvilket af vores sommerhusområder din feriebolig ligger.

Tag din hest med på ferie

Skal hesten med på ferie giver Esmarks nærområde dig gode muligheder for at opstalde hesten med gåafstand fra sommerhuset. De vestjyske ridecentre har stor erfaring inden for opstaldning og tilbyder gode vilkår, hvad enten hesten skal på græs eller i boks. Så mens andre oplevelser erfares og aktiviteter afprøves i Blåvand, Henne Strand, Hvide Sande eller Søndervig, trives hesten under bekvemmelige forhold på Klitten. Tag derfor roligt på rideferie med egen hest ved Danmarks vestkyst.

Esmark tilbyder sommerhuse til hele familien også hvis hesten skal med

Ridning for alle, en vaskeægte naturoplevelse

Vestjylland er indbegrebet af smukke og oplevelsesværdige naturområder. Den jyske hede med lyng og helme, fjorden, den endeløse strand og kuperede klitter hele vejen op langs Danmarks vestkyst er vidunderligt at færdes i med den friske salte vestenvind i ansigtet. Og hvorfor ikke krydse denne oplevelse med en tur på hesteryg.

Rideskoler og ponyridning på ferie (fra nord til syd)

Ridecenter Vinterlejegaard

Haurvig finder I Vinterlejegaard med en lækker beliggenhed midt på heden med kun 100 meter til stranden. Et besøg hos Vinterlejegaard kan tage hele dagen, da gården ikke bare byder på heste, men også kaniner, geder og høns. Ridecenter Vinterlejegaard tilbyder strandridning, træning, baneridning og meget meget mere.

Vinterlejegaard arbejder også i andre aktivitetsmuligheder såsom: Fodbold, Beachvolley, Petanque. Du kan også tage din egen hest med på ferien i Haurvig, da Vinterlejegaard også tilbyder opstaldning.

Bor tæt på Vinterlejegaard: Se vores sommerhuse i Haurvig

Adresse
Vesterledvej 9
6960 Hvide Sande (Haurvig)

Hjemmeside
vinterlejegaard.dk

Ridecenter Vinterlejegaard

Nymindegab Ridecenter

Nymindegab Ridecenter har en fantastisk beliggenhed i udkanten af Blåbjerg Plantage. Herfra kan gæster ride i klitter, gennem skov og langs fjord og strand ved Jyllands vestkyst. Ridecentret tilbyder også rideleksioner på ridebane og i ridehal, hvis vejret ikke arter sig til naturoplevelser. Der rides på islandske heste, som er meget børne- og begyndervenlige, og engagerede guider glæder sig til at tage godt imod dig og give dig en uovertruffen ferieoplevelse. Åbningstiderne for Nymindegab Ridecenter lyder som følger: Påske, Pinse, Helligdage, Sommerferie (juli og august), Efterårsferie og udenfor sæsonen er der åbent et par dage om ugen og for grupper efter aftale.

I højsæsonen er det fordelagtigt at tilmelde sig, da fuldbookede dage ikke er usandsynligt. Til private heste er der en ekstra mark/fold med et lille hus, hvor hestene kan søge ly, samt et saddelrum. Se priser på Nymindegab-ridecenter.dk

Overvejer du at tage på rideferie? Se vores sommerhuse i Bjerregård nær Nymindegab Ridecenter.

Adresse
Søndre Klintvej 10
6830 Nørre Nebel

Hjemmeside
nymindegab-ridecenter.dk/

Nymindegab Ridecenter

Stutteri Vestkysten

Ridestalden Stutteri Vestkysten ligger tæt på vores ferieområde Henne Strand.

Stutteriet har omtrent 40 islænderheste og shetlandsponyer og tilbyder rideture for både børn og voksne (begyndere og letøvede såvel som erfarne ryttere). Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd.

Adresse
Hennebysvej 62
6854 Henne Strand

Hjemmeside
stutterivestkysten.dk

Stutteri Vestkysten

Stutteri Vestmose

Islænderstutteriet Stutteri Vestmose ligger ved Ho Bugt tæt på Blåvand, kort vej fra den danske Vesterhavs-halvø Skallingen.

Stutteriet tilbyder undervisning og rideture for alle aldre og niveauer. Der er også mulighed for at leje hestebokse, så du kan have din hest med på din ferie i sommerhus.

Adresse
Hovej 29
6857 Ho

Hjemmeside
stutteri-vestmose.dk

 Stutteri Vestmose

Ridecenter Blåvand

Vil du galoppere langs Blåvand Strand eller ride gennem den storslåede vestjyske natur, når du er på sommerhusferie?

Blåvand Ricenter tilbyder rideture for både børn og voksne i følgeskab med erfarne guider. Både nybegyndere og øvede er velkomne.

Adresse
Hvidbjerg Strandvej 27
6857 Blåvand

Hjemmeside
ridecenter-blaavand.squarespace.com

Ridecenter Blåvand

Kommandørgårdens Islændercenter

Vil du gerne se Rømø fra nye højder? Et besøg Kommandørgårdens Islændercenter kan tage dig med på guidede rideture i plantagen eller på stranden. Det kan være hyggeture for begyndere eller mere udfordrende for de erfarne ryttere.

Der er helt sikkert en ridetur for dig – centeret har nemlig et bredt udvalg af forskellige ruter på øen for både nybegyndere eller rutinerede ryttere.
Du kan se ridekalenderen her

Her booker du din ridetur hos Kommandørgården.

Adresse
Havneby 201
6792 Rømø

Hjemmeside
kommandørgården.dk

Kommandørgårdens Islændercenter

Rømø Ponyfarm

Oplev Rømøs brede sandstrand på hesteryg. Hos Rømø Ponyfarm kan du få alt fra en lille træktur, en skridttur ved stranden til en ridetur i den dejlige natur. Du kan hoppe op på den islandske hest med fem gangarter eller de små fra 2 til 7 år kan sidde på shetlændere, og nyde et lykkeligt moment på hesteryg.

Naturen på Rømø er fantastisk med stranden, de vidunderlige klitter og skyggefulde skove, som giver de bedste forudsætninger for lange, rolige og hyggelige rideture.

Adresse
Rimmevej/Sønderstrand
6792 Rømø

Hjemmeside
rømø-ponyfarm.dk

Rømø Ponyfarm

Thomsens Ridecenter på Rømø

Hos Thomsens Ridecenter kan du ride i skoven, på stranden eller i skønne klitplantager. Hestene sørger for at du får en helt fantastisk rideoplevelse i dejlige naturomgivelser.

Din rideoplevelse kommer lidt an på om du er begynder, øvede eller erfarne ryttere. Der er mange forskellige slags heste – store, mellem og små. Der er racer lige fra Islænder, Fjordheste, Freiberger, Oldenborger og meget mere. Det kan også være der passer perfekt til dig.

Adresse
Vråbyvej 9
6792 Rømø (Havneby)

Hjemmeside
thomsensridecenter.dk

Thomsens Ridecenter på Rømø

Vedersø Ridecenter (lukket)

Midt i den skønne vestjyske natur mellem Vedersø og Vester Husby finder I Vedersø Ridecenter. Herfra kunne I springe på en hesteryg og nyde en fantastisk strandtur langs Vesterhavet, en landtur i det naturrige Husby Klitplantage og på markveje eller i fredet terræn. Ridecentret har dog været lukket siden december 2023.

Der var både ridning for de mindste, nybegyndere og øvede. Der red man nemlig på islandske heste, som med deres utroligt venlige og rolige gemyt var særligt børn – og begyndervenlige. Landturerne var for øvede og begyndere, hvor strandturen var velegnet til de øvede ryttere. Alle ture blev ledt af en erfaren rytter.

Planlægger du at tage på en ridetur, mens du er i et sommerhus på Vestkysten? Se vores sommerhuse i Vedersø Klit og Vester Husby.

Vedersø Ridecenter  (lukket)

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...