Sommerhuse i Vejers Strand

Vejers Strand er en sand ferieperle. Vejers Strand har i lang tid hørt til et af de mest elskede ferieområder og strande i Danmark. Det fascinerende klitlandskab og den endeløse store hedeplantage dækker feriestedet fra nord til syd. Vores Sommerhuse ved Vejers Strand er både strandnære og ganske centralt beliggende.

Charmerende badeby ved Vesterhavet

Du skal holde sommerhusferie i Vejers Strand, hvis du gerne være tæt på Vesterhavet og samtidig bo i en hyggelig og charmerende badeby. Vejers Strand er blandt de mest populære destinationer på den danske vestkyst, og vi har hos Esmark flere end 100 ferieboliger at vælge imellem i Vejers Strand. Stranden i Vejers er delt op i to, en sydstrand og en nordstrand. På sydstranden må du tage bilen med på stranden, mens nordstranden er bilfri. Muligheden for at tage bilen hele vejen til vandkanten, gør Vejers Strand utrolig handicapvenlig, og der plejer desuden at være en pølsevogn midt på bilstranden om sommeren, hvor du kan få stillet sulten.

Sådan får du ferie for hele familien

Vejers Strand er et meget familievenligt ferieområde. Badestranden er meget bred, og den er også et besøg værd uden for højsæsonen, hvor den indbyder til lange gåture i det danske efterårs- og vintervejr. Sommerferie er også helt generelt en af de mest familievenlige ferieformer, der findes. For her er du sammen med de mennesker, du holder ferie, og kommer tæt på hinanden på anden måde end normalt, når I kommer ud i nogle nye rammer.

Attraktioner og oplevelser i Vejers Strand

Omkring Vejers Strand findes der uendeligt mange muligheder for en oplevelsesrig ferie. Om det er i sommertøj eller vinterjakke, byder området hele året rundt på underholdning. I plantageområdet kan du blandt andet opleve bestande af hjorte. Områderne er lette at nå i bil eller på cykel. Hvert år i september finder ravfestivalen sted på stranden i Vejers, som har udviklet sig til at blive en populær attraktion. Når du lejer dit feriehus ved Vejers Strand, har du dermed god mulighed for masser af underholdning og afslapning. I den hyggelige bymidte kan der nydes masser af god mad, is og nybagt bagerbrød. Der er også flere forretninger, hvor der både kan købes tøj, dagligvarer, specialiteter, indretningsartikler, ligesom der ligger et lysstøberi. Her er altså noget for alle.

Vejers Strand ved Vesterhavet

Oplev flot naturområde i Kallesmærsk Hede

Kallesmærsk Hede er et ca. 11.000 hektar stort naturområde, der strækker sig langs kysten mellem Blåvand og Vejers, hvor i du finder mange forskellige dyrearter, planter og fugle. Du vil også møde store Kronhjortebestande i et varieret klit- og hedelandskab. En stor del af dette område er gennem en lang årrække blevet brugt af både danske og internationale styrker, som et midlertidigt øvelsesområde. Dele af Kallesmærsk hede kan derfor periodevis være afspærret, og det er derfor også uundgåeligt, at man til tider har støjgener deraf. Du kan altid finde informationer omkring øvelserne på forsvarets hjemmeside.

En gang om året afholder det danske militær ”Åben Hede”. Her fremviser det danske militær nuværende og historiske militære køretøjer, hvor de også demonstrerer kampøvelser med kampvogne, artilleri og mange andre militærudstyr. Alle er meget velkomne til at opleve denne dag, hvor du virkelig får indblik i dagligdagen hos det danske militær.

Få god mad og nemme indkøb

Det er oplagt at gøre noget ekstra ud af madlavningen, når du er i sommerhus, og når du holder ferie i Vejers, har du ikke langt til det nærmeste supermarked. Der er også gode muligheder for det, hvis du hellere vil spise ude end at lave maden selv.

Bo i flotte ferieboliger og sommerhuse

Mange sommerhuse i Vejers har en lang historie med sig og har af den grund en helt speciel charme og stil. Sommerhusenes beliggenhed er ret forskellig fra hus til hus, og størstedelen af husene ligger på en tilbagetrukket naturgrund. Blandt andet af den grund er Vejers Strand et populært feriemål for mange feriegæster, fordi udbuddet af feriehuse er så varieret. Du har altså alle muligheder lige fra en moderne feriebolig med pool til et lille sommerhus i klitlandskabet.

I første klitrække, kun få meter fra stranden, finder du Vejers Feriecenter, som er et moderne ferielejlighedskompleks med egen pool, bordtennis, legeplads osv. Lejlighederne er indrettet til fire eller seks personer og råder over en storstilet indretning. I flere af lejlighederne må man også tage hund med.

Service og hygge i topkvalitet

Hos Esmark har vi mere end 50 års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi har et lokalkontor direkte i Vejers-centrum. Har du spørgsmål vedrørende vores sommerhuse i Vejers, din booking eller andet, kan vi altid træffes hos Esmark-kontoret på Vejers Havvej 81, så du har ikke langt til sommerhuset, når du har fået udleveret din nøgle ved ankomsten. Vi sætter en ære i at levere en høj service for dig som gæst, for vi ved, hvor meget ferien betyder for dig. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Sommerhusudlejning ved Vejers Strand

Vejers Strand har i mange år været en populær feriedestination i Danmark, og hos Esmark har vi nogle af de mest attraktive sommerhuse og ferielejligheder i området til udlejning. Vores samlede udbud af sommerhuse i Vejers og omegn kan du finde HER med et klik.

chevron-down

Hvilke aktiviteter og oplevelser har Vejers Strand?

Når du holder ferie i Vejers Strand, bør du overveje at sætte en dag af til at køre en tur til Blåvand, som ligger syd for Vejers Strand. I Blåvand kan du blandt meget andet besøge den hyggelige og familievenlige Blåvand Zoo og det spændende oplevelsesmuseum Tirpitz, som har udstillinger om Anden Verdenskrig og om vestkystens historie.

chevron-down

Har Vejers Strand butikker og gode restauranter?

Der findes 2 købmand i Vejers, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, og der er flere gode restauranter og caféer i området.

chevron-down

Hvor ligger Vejers Strand?

Vejers Strand ligger ved Vesterhavet på den danske vestkyst mellem Blåvand og Henne Strand.

chevron-down

Er det nemt at leje sommerhus i Vejers Strand?

Hos Esmark Feriehusudlejning har vi et stort udvalg af sommerhuse og ferielejligheder i Vejers Strand, og du kan bestille dit ophold direkte her på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

chevron-down

Hvad bør jeg opleve omkring Vejers Strand?

Badestranden ved Vesterhavet og den smukke natur i området er de to helt store attraktioner ved Vejers Strand, men der er også gode udflugtsmuligheder fra området. Overvej fx at tage en tur i Legoland, som ligger i Billund. Her får du 25 % rabat på billetterne, når du holder ferie gennem Esmark. Der er også en stor legeplads i Vejers og mulighed for at spille minigolf.

Vejers Strand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Meget profesionelle og god kontakt på sms op til og efter f...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...