Sommerhuse i Vejers Strand

Nyd den gode strand med et sommerhus ved Vejers Strand
Sommerhusudlejning tæt på hyggelige og lokale butikker

Vejers Strand er en sand ferieperle. Vejers Strand har i lang tid hørt til et af de mest elskede ferieområder og strande i Danmark. Det fascinerende klitlandskab og den endeløse store hedeplantage dækker feriestedet fra nord til syd. Sommerhusene ved Vejers Strand er strandnære og ganske centralt beliggende. Naturelsker eller udforsker, den, der en gang har været i Vejers, kommer med sikkerhed igen. Og med Esmarks sommerhusudlejning i området finder du nemt den rette feriebolig til din næste ferie.

Sommerhus og feriebolig ved Vejers Strand

Mange sommerhuse i Vejers har en lang historie med sig og har af den grund en helt specielt charme og stil. Sommerhusenes beliggenhed er ret forskellig fra hus til hus, og størstedelen af husene ligger på en tilbagetrukket naturgrund. Blandt andet af den grund er Vejers Strand et populært feriemål for mange feriegæster, fordi udbuddet af feriehuse er så varieret. Man har altså alle muligheder lige fra en moderne feriebolig med pool til et lille 2 personers sommerhus i klitlandskabet.

I første klitrække, kun få meter fra stranden, finder du Vejers Feriecenter. Et moderne ferielejlighedskompleks med egen pool, bordtennis, legeplads osv. Lejlighederne er indrettet il 4 eller 6 personer og råder over en storstilet indretning. I nogle af lejlighederne må man også tage hund med.

Ferie for hele familien

Omkring Vejers Strand findes der uendeligt mange muligheder for en oplevelsesrig ferie. Om det er i sommertøj eller vinterjakke, byder området hele året rundt på underholdning. I plantageområdet kan man blandt andet opleve talrige bestande af hjorte. Områderne er lette at nå i bil eller på cykel. Hvert år i september finder ravfestivalen sted på stranden i Vejers, som har udviklet sig til at blive en populær attraktion. Når du lejer dit feriehus ved Vejers Strand, har du dermed god mulighed for masser af underholdning og afslapning.

I den hyggelige bymidte kan der nydes masser af god mad, is og nybagt bagerbrød. Der er også flere forretninger, hvor der både kan købes tøj, dagligvarer, specialiteter, indretningsartikler, ligesom der ligger et lysdypperi. Her er altså noget for alle.

Sommerhusudlejning ved Vejers Strand

I Vejers finder du vores kontor direkte i centrum. Har du spørgsmål vedrørende vores sommerhuse i Vejers, din booking eller andet, kan vi altid træffes. Vores samlede udbud af sommerhuse i Vejers og omegn kan du finde HER med et klik.

Vejers Strand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Det siger vores gæster om os:
Utrolig venligt personale, som også ydede en rigtig god ser...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Spørgsmål til din sommerhusferie?
Esmark på facebook
Sitemap
Søger...