Sommerhuse i Arrild

I det sydlige Vestjylland, omgivet af et smukt naturområde med sø og skov, ligger sommerhusområdet Arrild. I Arrild er mulighederne mange, når det kommer til fritidsaktiviteter: legepladser, svømmehal, minigolf og tennisbane lokker jer til en aktiv ferie med hele familien.

Sommerhuse i Arrild

I vores sommerhuse i Arrild kan I virkelig slappe af og nyde det vide, delvis rustikke landskab, der venter jer lige uden for døren. Arrild er et ægte insidertip, måske kendt af nogle danskere som et lokalt rekreativt område, men nok kun få udenlandske feriegæster har hørt om Arrild.

Et sommerhusområde for insidere i Sønderjylland

Arrild ligger i Sønderjylland, tæt på de lidt større byer Skærbæk i vest og Løgumkloster i syd. Den populære ferieø Rømø ligger heller ikke langt væk. Rundt om sommerhusene strækker sig et fredeligt naturområde med bl.a. den skovklædte Hønning Plantage og den rustikke Lovrup Skov. På en gåtur kan du opdage gamle gravhøje fra bronze- og jernalderen. Små cykelture eller rideture er nogle af de mest populære måder at udforske naturen omkring Arrild på.

Steder at besøge omkring Arrild

Nord for Arrild er en tur til Ribe, Danmarks ældste by, værd at tage til. Syd for Arrild kan du besøge den lille landsby Løgumkloster og dens lovende klosterkirke. Længere mod syd, nær den tysk-danske grænse, bør du gøre holdt i Tønder, en lille by med mange indkøbsmuligheder og et roligt centrum.

En dagstur til ferieøen Rømø

Hvis du vil lave en dagstur, kan du forlade Arrild mod vest og køre ca. 20 minutter til den smukke ferieø Rømø. Her kan I tilbringe skønne timer på den brede strand og nyde den nordiske sol.

Rømø strand

På en østerssafari i det danske Vadehav kan du samle friske østers og lære at tilberede de velsmagende muslinger. En gang om året er Rømø vært for en dragefestival, som mange øboere og besøgende fra fastlandet nyder.

Rømø Strand

Familievenlige aktiviteter i Arrild

Arrilds sommerhuse er det perfekte udgangspunkt for familievenlige aktiviteter. De små børn tilbydes tre varierede legepladser, hvor de kan boltre sig. For familiens vandhunde er den lille badeland i Arrild med vandrutsjebane og wellnessområde ideel.

Skal ferien beriges med en masse fisketure, så danner Arrild de perfekte rammer for en fisketursferie, da Arrild Fiskesø ligger lige rundt om hjørnet. I kan få den nødvendige fiskekort i fiskebutikken og kiosken. For de sportslige feriegæster har Arrild en tennisbane med flere baner lige i midten af den charmerende landsby. En sandbane med net frister til en omgang beachvolleyball. Arrild har også en minigolfbane og en 9-hullers golfbane for golfspillere.

Ferie med hund i Arrild

Arrild er det perfekte rejsemål for en sommerhusferie med hund. Din hund vil nyde de to hundeskove i den nordlige del af Arrild lige så meget som de lange gåture langs Vestkysten.  Esmark tilbyder mange hundevenlige sommerhuse, som er specielt indrettet til de firbenede venner.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

 

69 15 96 11
[email protected]

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...