Kontakt Esmark

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Houstrup

Houstrup Strandvej 4
6830 Nr. Nebel
Telefon
E-mail:
69 15 96 13
houstrup@esmark.dk

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du også henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Ferierådgivere

Picture of Alice Matras
Picture of Alice Matras
Alice Matras

Alice Matras
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 61
E-mail: alice@esmark.dk

Description of Alice Matras

Jeg startede som medarbejder hos Schultz Feriehuse i 2002, der i 2017 blev overtaget af Esmark. Oprindeligt er jeg udlært i Brugsen (FDB) i Vostrup i 1975. Fra 1981 arbejdede jeg hos Danoklen i 15 år på laboratorium og var bl.a. udstationeret i Kina for at etablere et laboratorium og oplære personale til at tage prøver og teste dem. Herefter var jeg 7 år i en herretøjsbutik i Varde. Jeg er født og opvokset i Bork, så jeg har et godt kendskab til lokalområdet. I 1975 flyttede vi til Alslev, hvor jeg i dag bor sammen med min mand Keld. Vores 2 drenge er fløjet fra reden og har også etableret sig i Alslev. De har givet os tre børnebørn, som vi jævnligt passer. Vi har en båd liggende i Bork Havn, og i vores fritid nyder vi at sejle en tur på Ringkøbing Fjord. Jeg elsker at stå på ski, så om vinteren tager vi hele familien med til Norge på skitur og nyder den fantastiske natur, men når jeg rigtig skal slappe af, tager jeg helst en tur til Kreta og de Kanariske øer.

Picture of Hanne Schwarz
Picture of Hanne Schwarz
Hanne Schwarz

Hanne Schwarz
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 62
E-mail: hanne@esmark.dk

Description of Hanne Schwarz

Siden foråret 2018 har jeg været en del af det friske Esmark-team. Ved arbejdet hos Esmark nyder jeg, at det er afvekslingsrigt og byder på mange forskellige opgaver samt møder med nye mennesker. At yde god service, så vores gæster får den bedst mulige ferie, og tekstarbejdet på både tysk og dansk er opgaver jeg har det rigtigt godt med. Jeg har i 18 år boet i Tyskland nær Kiel, her arbejdede jeg i forsikringsbranchen. For 10 år siden besluttede min familie og jeg at flytte tilbage til Danmark – naturligvis ville vi bo tæt ved Vesterhavet, og her er vi så, ved Danmarks skønneste strande. Min familie består af min mand, vores 2 nu voksne sønner og en lille lækker efternøler på 2 år. Jeg elsker gåture ved strand og i skov, men ellers er jeg på hobbyfronten nok mere den hyggelige type, - lidt godt mad med vennerne, en god bog og et glas vin er lige mig. Dertil er jeg meget kunstinteresseret, og jeg hygger mig gerne med lidt klatmaleri eller lertøj-produktion. Slutteligt underviser jeg af og til en smule, så mine kundskaber som forhenværende folkeskolelærer ikke ruster helt.

Picture of Bonnie Nielsen
Picture of Bonnie Nielsen
Bonnie Nielsen

Bonnie Nielsen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 63
E-mail: bonnie@esmark.dk

Description of Bonnie Nielsen

Jeg blev uddannet butiksassistent i 1983, men allerede i 1984 startede jeg på Varde Turistkontor som turistmedarbejder, og her startede så min karriere indenfor turisme. I 15 år har jeg arbejdet hos et andet udlejningsfirma. Jeg ville så prøve noget andet, og arbejdede nogle år hos en ejendomsmægler i Blåvand. Turisme og service har altid været en del af mig, så efter nogle år var jeg tilbage i branchen igen. Jeg arbejdede i 4 år som sommerhjælp hos Schultz Feriehuse, som blev overtaget af Esmark og siden 1/11 2017 har jeg været så heldig at være fastansat Esmakker i Houstrup/Henne. Jeg er Ferierådgiver og det er skønt at skulle sørge for at vores gæster får den bedste ferie hver gang. Kontakten til gæsterne og husejerne er vigtigt for mig. Jeg er bosiddende i Varde, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er gift med Preben og vi har 3 voksne børn, 2 piger og en dreng hvoraf den yngste bor hjemme. Vi har både hund og kat og jeg kan godt lide at gå en tur ved stranden. vi elsker at holde ferie i Danmark, som har rigtig meget at byde på af natur og oplevelser.

Picture of Karen Sørensen
Picture of Karen Sørensen
Karen Sørensen

Karen Sørensen
Ferierådgiver og bogholder

Tlf: 69 15 96 64
E-mail: karen@esmark.dk

Description of Karen Sørensen

Jeg startede i 2008 som medarbejder hos Schultz Feriehuse, der i 2017 blev overtaget af Esmark. Jeg bor i Oksbøl med min mand Jes og vores datter Ida. Mia min store datter er fløjet fra reden. Min fritid går med at nyde haven, hygge sig med venner og familie. Jeg elsker at gå lange ture. Derudover synger jeg med i et gospelkor. Ellers camperer min mand og jeg i hele sommerperioden i de weekender, det kan lade sig gøre.

Picture of Freja Lamhauge
Picture of Freja Lamhauge
Freja Lamhauge

Freja Lamhauge
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 66
E-mail: freja@esmark.dk

Description of Freja Lamhauge

Jeg har arbejdet for Esmark siden 1 feb 2018 og er uddannet kontorassistent og sidenhen serviceøkonom med speciale i turisme. Til daglige sørger jeg for, at besvare henvendelser fra vores gæster og husejer. Jeg bor sammen med min forlovede og vores fælles søn i Varde. Her nyder vi virkelig tilværelsen med vandet tæt på og en masse børnevenlige aktiviteter i nærområdet.

Picture of Kirsten Mose Jelstrup
Picture of Kirsten Mose Jelstrup
Kirsten Mose Jelstrup

Kirsten Mose Jelstrup
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 89
E-mail: kirstenj@esmark.dk

Description of Kirsten Mose Jelstrup

Jeg har været dagplejer i 15 år i Nørre Nebel. I 2011 uddannede mig til pædagogisk assistent. Ved siden af mit job gjorde jeg rent for Esmark og da jeg godt kunne lide energien på kontoret og gerne ville bruge mig selv lidt mere, søgte jeg stillingen som ferierådgiver og startede hos Esmark i 2019. Jeg er gift med Michael Jelstrup og sammen har vi to voksne sønner, som er flyttet hjemmefra. I min fritid er jeg meget glad for at spinning og svømning og så underviser jeg i vinterhalvåret i cirkeltræning.

Ejerrådgiver

Picture of Susanne Roslyng
Picture of Susanne Roslyng
Susanne Roslyng

Susanne Roslyng
Bureauchef og ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 60
E-mail: susanne@esmark.dk

Description of Susanne Roslyng

Jeg startede i sommerhusbranchen tilbage i 1984 og har siden fulgt den rivende udvikling i branchen gennem årene. I 1998 førte min rejse mig til Schultz Feriehuse, som i 2017 fusionerede med Esmark. Det har været en meget spændende rejse, og jeg er meget glad for i dag af at kunne kalde mig 'esmakker'. Som daglig leder og ejerrådgiver af Houstrup/Henne afdelingerne er arbejdsopgaverne meget alsidige. Det, og det at give både gæster og ejere en god oplevelse med og i vores skønne sommerhuse, er vigtigt for mig. Jeg er født og opvokset i det vestjyske, Oksbøl, så jeg kender vores skønne område rigtig godt. Jeg gift og har 2 voksne piger. Familiens store fælles interesse er håndbold, så vi har brugt rigtig mange timer rundt omkring i hallerne. Nu, efter pigerne er flyttet hjemmefra, er der blevet tid til bl.a. at spille golf og til gå- og cykelture i vores skønne natur.

Rullende Service

Picture of Susanne Bigum
Picture of Susanne Bigum
Susanne Bigum

Susanne Bigum
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Susanne Bigum

Jeg startede hos Schultz Feriehuse i 2004 og blev med salget i 2017 en del af Team Esmark. Privat bor jeg i Hennebjerg (Stausø) med min mand — vores to børn er fløjet fra reden. Fritiden bruger jeg på vores nedlagte landbrugsejendom og på at hygge med familie og venner.

Picture of Susanne Jensen
Picture of Susanne Jensen
Susanne Jensen

Susanne Jensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Susanne Jensen

Jeg er uddannet inden for levnedsmiddelbranche og har i flere år arbejdet som butiksslagter og i kantine. I 1996 begyndte jeg hos Schultz Feriehuse som servicemedarbejder, indtil Esmark overtog firmaet. Jeg er glad for at være en del af Esmarkteamet i et spændende job med en masse udfordringer. Jeg bor i Nr. Nebel sammen med min mand Møller, og jeg har en søn og 2 bonus-børnebørn. I min fritid holder jeg af at rejse rundt i Danmark med min campingvogn. Når vejret tillader det, cykler jeg lange ture, og ellers er det min familie og mine venner, som jeg holder af at hygge spille og rejse med.

Picture of Mogens Andersen
Picture of Mogens Andersen
Mogens Andersen

Mogens Andersen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Mogens Andersen

Jeg blev ansat som servicetekniker hos Esmark 1. maj 2019. Jeg er udlært tømrer, men har arbejdet over 20 år inden for rejsebranchen og boet nogle år i Italien. De sidste 5 år op til min ansættelse hos Esmark arbejdede jeg som chauffør hos HTH Køkkener. Privat bor jeg i Lydum ved Nr. Nebel med min samlever og vores teenagedatter. Fritiden bruges gerne på rejser, jagt og andre naturoplevelser. Jeg holder også meget af hyggeligt samvær med gode venner.

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 34
E-mail: mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 74
E-mail: oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger
Picture of Malte Mayrberger
Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 94
E-mail: malte@esmark.dk

Description of Malte Mayrberger

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

Tlf: 69 15 96 35
E-mail: martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Jack Bejer Pedersen
Picture of Jack Bejer Pedersen
Jack Bejer Pedersen

Jack Bejer Pedersen
Fotograf

Tlf: 69 15 96 79
E-mail: jack@esmark.dk

Description of Jack Bejer Pedersen

Jeg blev Esmark-fotograf i januar 2019. Jeg har over 24 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg er udlært sagsbehandler og har arbejdet som mæglerassistent i mange år med kommission og salg af fast ejendom. Efter internettets indtog i mæglerbranchen i start 00’erne blev min hobby til levevej, og jeg blev selvstændig fotograf. Jeg har de seneste 16 år været boligfotograf og har serviceret ejendomsmæglerne langs vestkysten fra Blåvand til Søndervig. Jeg kender derfor Esmarks feriehusområde rigtig godt. Privat bor jeg i Vorbasse sammen med min kone og vores 3 børn. En stor del af fritiden går som frivillig i Vorbasse Boldklub, både i løbet af året og selvfølgelig til Vorbasse marked.

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail: anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail: thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

E-mail: janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Økonomi

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-chef

Tlf: 69 15 96 23
E-mail: lars@esmark.dk

Description of Lars Hornshøj Vestergaard

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Majbrit Enevoldsen
Picture of Majbrit Enevoldsen
Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk

Description of Majbrit Enevoldsen

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang
Picture of Gitte Fuglsang
Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Description of Gitte Fuglsang

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau.Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Sitemap
Søger...