Bliv en del af Esmarks dream-team!

Job og ledige stillinger hos Esmark

Rengøringsmedarbejder - job hos Esmark
House Cleaner job in Denmark

Send os gerne en uopfordret ansøgning

Vi vil altid gerne høre fra engagerede og passionerede mennesker, der kan gøre en forskel og give vores gæster verdens bedste sommerhusferie. Er du en af dem, så send gerne en uopfordret ansøgning.

Det er lige meget, om det er som rengøringsassistent i weekenden, kontorelev eller ferie- og weekendmedhjælper på kontoret. Eller måske noget helt andet.

Hos os får du en arbejdsplads, som er præget af dynamik og engagement og hvor forandring og udvikling er en del af hverdagen. Vi har passion for det, vi laver, og lægger stor vægt på at være nærværende overfor både gæster, husejere og hinanden.

Hos os vil du blive en del af et stærkt team, der tager ansvar for hinanden og for fællesskabet.

Som kommende esmakker har vi derfor brug for, at du er:

  • Udadvendt, energisk og elsker at møde nye og forskellige mennesker
  • Målrettet i dit arbejde og tager ansvar
  • Fleksibel og kan arbejde hver 2. lørdag og hver 4. søndag, dvs. fri hver anden weekend
  • God til sprog, minimum dansk og tysk
  • Nysgerrig efter at lære nyt og har trang til udvikling

Lyder det som dig?

Så send en uopfordret ansøgning til [email protected] – vi glæder os til at møde dig!

Rekordhøj Medarbejdertilfredshed: 89%

Trivsel er nøglen til en vellykket rejse mod vores mål. Hos Esmark har vi forstået, at når vores medarbejdere trives, bliver vejen til succes både kortere og mere meningsfuld. Vi er stolte af at præsentere vores seneste GAIS-måling, som viser, at vores medarbejdere trives bedre end nogensinde før med en imponerende score på 89 i medarbejdertilfredshed. Selvom vi allerede ligger 18 procent over landsgennemsnittet, er vores mål at fortsætte med at forbedre medarbejdertilfredsheden.

Hos Esmark handler det ikke bare om at drive en virksomhed; det handler om at skabe et unikt fællesskab, hvor nærvær, passion og ansvar er kernen i vores daglige arbejde. Dette er ikke blot et motto, det er vores fundament. Vi vil aldrig have, at vores medarbejdere løber så stærkt, at de ikke har energi tilbage, når de vender hjem til deres familier.

For at levere den bedste service til vores gæster og husejere er det afgørende, at vores medarbejdere har tid til at trives. Vi giver plads til gode idéer og små øjeblikke med kollegaerne, og vi prioriterer, at medarbejderne kan opleve det smukke landskab og Vesterhavet omkring os, netop for at forstå, hvorfor vores gæster vender tilbage år efter år.

Det er vores ansvar at skabe en sund og bæredygtig arbejdsplads, hvor vi alle arbejder sammen for at opnå succes, ikke kun i dag, men også i morgen og de kommende 10 år.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Alle stillinger samlet ét sted

Her finder du vores aktuelle jobopslag.
Vi tager naturligvis også altid gerne imod en uopfordret ansøgning. Er du vores næste esmakker?

Tryk på de enkelte stillinger for mere info og skynd dig at sende os din ansøgning!

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...