Anmeldelser af Esmark Feriehusudlejning
Vores gæster har ordet

Vi samler på glade feriegæster og derfor gør vi, hvad vi kan for at passe godt på dem, vi har. Læs her nogle af de tilbagemeldinger, vores gæster har givet os. Du er også velkommen til både at se vores anmeldelser og give en anmeldelse på TrustPilot.

Vi vægter transparens højt, især når det gælder vores gæsteanmeldelser

Efter dit ophold inviterer Esmark dig til at give feedback til sommerhuset, vores service og selve ferieområdet. Din mening er vigtig for os – ikke kun fordi positiv ros motiverer os, men også fordi konstruktiv kritik hjælper os til at blive bedre. 

Sommetider modtager vi anmeldelser, som ikke relaterer sig direkte til feriehuset, men i stedet handler om temaer som rengøring eller det generelle ferieområde. Anmeldelser, hvor der ikke gives specifik feedback til feriehuset, bliver som udgangspunkt ikke offentliggjort på feriehusets side. Vi vil nemlig hverken ændre eller censurere vores gæsters originale anmeldelser. I den slags tilfælde reagerer vi i stedet omgående internt på feedbacken. 

Berettiget, saglig kritik af feriehuset vil altid ende på vores hjemmeside, og den generelle tilfredshed blandt vores gæster er, som det også fremgår af andre uafhængige platforme såsom Trustpilot, høj.

Der er langt imellem negative anmeldelser, men når de kommer, reagerer vi med det samme. Vi stiller høje krav til os selv, til vores kvalitet og vores serviceniveau, og vi arbejder altid mod at blive endnu bedre. Og det samme gælder for vores produkt: Ved alvorlige problemer tager vi omgående kontakt til husejeren, og hvis nødvendige forbedringer ikke bliver foretaget, stopper vi samarbejdet og udlejningen.   

Resultatet? Hos os finder du sommerhuse af høj kvalitet, møder mange tilfredse gæster og kun få kritiske stemmer.

icon
icon

Super søde og imødekommende personale og et generelt godt sommerhus Bureau.

icon
icon

Så profesionelle

icon
icon

Et godt sted at leje sommerhus

icon
icon

Godt selskab med meget viden om området og Vesterhavet og meget god service.

icon
icon

Vi vil absolut anbefale Esmark. Smilende og imødekommende personale.

icon
icon

Findes ikke bedre

icon
icon

Alt var som det skulle være og skattekiste gaverne er en hyggelig ting. Alt er i orden og de er meget profesionelle. Flinke og rare

icon
icon

Super fint

icon
icon

Et godt sted at leje sommerhus

icon
icon

Service minded. Kompetent.

icon
icon

Fuld ud tilfreds, dejligt hus

icon
icon

Vi fik en rigtig god modtagelse Vi har lejet ved jer to gange og har altid været godt tilfredse det er vad vi fortæller andre

icon
icon

Fik en udsadvanligt god betjening ved ankomst og det samme ved afrejsen det er bestemt ikke sidste gang vi lejer sommer hus hos jer ,og ser frem til næste gang vi kan holde ferie gerne i samme sommerhus Ganske enestående og meget fin betjening hvor man følger sig velkommen

icon
icon

De er meget serviceminded og hjælpsom

icon
icon

Topklasse med super huse og super personale

icon
icon

Venlig og hjælpsom

icon
icon

Et godt og personligt bureau.

icon
icon

Super proff selskab

icon
icon

Vi har lejet sommerhus flere gange gennem Esmark og har kun positive ting at berette.

icon
icon

Fungerer fint, god service.

icon
icon

Yderst professionel og utrolig serviceminded virksomhed! Utrolig meget styr på alle aspekter. Både den personlige service og alle app-understøttede funktioner. Den digitale service er kun blevet bedre og bedre med tiden. Booker kun via Esmark og det har vi kun gjort de seneste seks år.

icon
icon

Har styr på tingene. Venlige og imødekommende.

icon
icon

Som et rigtig godt og kompetent udlejningsfirma med servicen i top

icon
icon

Vi har allerede rost jeres meget professionelle måde at være på !

icon
icon

Esmark er noget mam kan regne med,et sted hvor tingene fungerer.

icon
icon

Vi har haft en dejlig uge, hvor huset levede 100% op til vores forventninger. Flot rent hus vi modtog og det synes vi er vigtig - tak for det Esmark’s beskrivelse af hus lever helt op til virkeligheden.

icon
icon

Mange påmindelser inden ferien og god service ved aflevering af nøgle Havde ikke forstået der var barneseng med

icon
icon

Et bureau som hjælper hvis der er problemer i huset, et bureau som sender beskeder når man kan kom ind hvis det er færdig før tid, venlig bureau.

icon