Anmeldelser af Esmark Feriehusudlejning
Vores gæster har ordet

Vi samler på glade feriegæster og derfor gør vi, hvad vi kan for at passe godt på dem, vi har. Læs her nogle af de tilbagemeldinger, vores gæster har givet os. Du er også velkommen til både at se vores anmeldelser og give en anmeldelse på TrustPilot.

Vi vægter transparens højt, især når det gælder vores gæsteanmeldelser

Efter dit ophold inviterer Esmark dig til at give feedback til sommerhuset, vores service og selve ferieområdet. Din mening er vigtig for os – ikke kun fordi positiv ros motiverer os, men også fordi konstruktiv kritik hjælper os til at blive bedre. 

Sommetider modtager vi anmeldelser, som ikke relaterer sig direkte til feriehuset, men i stedet handler om temaer som rengøring eller det generelle ferieområde. Anmeldelser, hvor der ikke gives specifik feedback til feriehuset, bliver som udgangspunkt ikke offentliggjort på feriehusets side. Vi vil nemlig hverken ændre eller censurere vores gæsters originale anmeldelser. I den slags tilfælde reagerer vi i stedet omgående internt på feedbacken. 

Berettiget, saglig kritik af feriehuset vil altid ende på vores hjemmeside, og den generelle tilfredshed blandt vores gæster er, som det også fremgår af andre uafhængige platforme såsom Trustpilot, høj.

Der er langt imellem negative anmeldelser, men når de kommer, reagerer vi med det samme. Vi stiller høje krav til os selv, til vores kvalitet og vores serviceniveau, og vi arbejder altid mod at blive endnu bedre. Og det samme gælder for vores produkt: Ved alvorlige problemer tager vi omgående kontakt til husejeren, og hvis nødvendige forbedringer ikke bliver foretaget, stopper vi samarbejdet og udlejningen.   

Resultatet? Hos os finder du sommerhuse af høj kvalitet, møder mange tilfredse gæster og kun få kritiske stemmer.

icon
icon

God service

icon
icon

Behagelige og service mindet personale

icon
icon

Som et udlejningsfirma man trygt kan leje hos, fordi der er styr på det!

icon
icon

Som et rigtigt godt udlejnings firma.

icon
icon

Meget professionelle - super service.

icon
icon

Et ok firma med en venlig betjening.

icon
icon

Vi er blevet utrolig godt behandlet af smilende og behjælpelig personale Som utrolig venlig og imødekommende med god service til børn som må vælge en ting i skattekisten det var et hit

icon
icon

I gør det simpelthen super godt og vi følte os MEGET velkommen Super godt bureau

icon
icon

Har kun ros til overs for Esmark,

icon
icon

I er simpelthen bare blevet så gode. Vi elsker der er orden i tingene det er der hos jer. Godt det hele kan foregå på nettet og dejlig vi kan komme til jer fysisk så det hele ikke skal foregå på nettet… smiler, Tak fordi I er der. Vi har allerede booket hus igen til næste år hos jer.

icon
icon

Er super godt sted at leje hus hos. Meget søde og hjælpsomme. Kan klart anbefales.

icon
icon

Det bedste udlejningskontor vi har besøgt, og det er mange over hele landet gennem mange år. Vi har ingen andre steder oplevet så højt serviceneveau og vil klart vælge Esmark igen.

icon
icon

Sikke en fantastisk oplevelse ,vi har haft med jer.Tusind tak Fantastisk personale ,meget hjælpsom .Man føler sig velkommen.

icon
icon

Esmark er helt i orden.

icon
icon

Vi kan varmt anbefale Esmark. Vi har kun positive ting at sige.

icon
icon

Super professionel, venlig, imødekommende modtagelse, og så ved afrejse . Det er ikke sidste gang jeg vil benytte Esmark i Blåvand

icon
icon

Et selvskab med rigtig god vejledning, og hjælp hele vejen igennem. Masser af lækre sommerhuse til gode priser

icon
icon

Prof til fingerspidserne

icon
icon

God hurtig betjening professionelle

icon
icon

Nemt og bekvemt, super dejligt personale, god info. Og dejligt med online tjek-ud og afregning.

icon
icon

Rigtig god service.

icon
icon

Det bedste sommerhusudlejning bureau vi nogensinde har oplevet, service og information i topklasse.

icon
icon

Kan varmt anbefales . Venlig betjening

icon
icon

Som et et godt udlejningsbureau med god service.

icon
icon

Ingen ventetid overhovedet ikke. Medarbejderne var der med det samme. Vi kender Malene Ryttersgaard. Dejligt med et kendt ansigt Super god service både på kontoret i Bjerregrav, hvor jeg bestilte igennem og kontoret i Søndervig, som udleverede nøglen. Montøren kom samme dag og rep. gardinet i soveværelset.

icon