Gæsterne har ordet

Vi samler på glade feriegæster og derfor gør vi, hvad vi kan for at passe godt på dem, vi har. Læs her nogle af de tilbagemeldinger, vores gæster har givet os.

Du er også velkommen til både at se vores anmeldelser og give en anmeldelse på TrustPilot.

g
icon
icon

Servicemindet, personlig og professionel.

icon
icon

De bedste af alle bereauer

icon
icon

Hele vejen igennem god service

icon
icon

God og venlig imødekommende service.

icon
icon

Alt fungerede perfekt Esmark så er der styr på det hele

icon
icon

Der er altid fin service Alting er altid i orden, hvis der er problemer ordnes de meget hurtigt

icon
icon

Rigtig godt selskab - nemt og med høj standart på deres huse og rengøring, som det vigtigste!

icon
icon

Altid venligt, hjælpsomt og imødekommende personale

icon
icon

Dygtig selskab - god service

icon
icon

Som et rigtig godt bureau med god service og kvalitetshuse

icon
icon

Vi kan helt sikkert anbefale Esmark. God service. Nemme at få fat i på nød nr. Alt klappede perfekt. Dejlig der sendes sms med små beskeder.

icon
icon

Esmark er et udlejningsbureau, som vi kun kan give de bedste anbefalinger.

icon
icon

Ankomst vi hentede selv nøgle men super betjening undervejs og et helt igennem fantastisk hus vi havde fået lejet. Derudover vil jeg gerne rose for hurtig besvarelse af mail, hvis vi havde spørgsmål. Positivt alt fungerede bare.

icon
icon

Helt klart som det eneste udlejningsbureau som er relevant, hvis man ønsker den perfekte ferie ;-)

icon
icon

Meget godt, og hjælpsom.

icon
icon

Helt problemfrit, vi ankom og folk mødte os med det samme og vi var ikke i tvivl om hvad vi skulle.. vi blev taget godt imod. Jamen der var styr på tingene og vi var ikke et sekund i tvivl om hvad vi skulle og blev vejledt hele tiden, både igennem mail, sms og papirer. Det var helt Ok.

icon
icon

Super udlejningsbureau, som vi selv har anvendt i forbindelse med udlejning af sommerhus.

icon
icon

Klart anbefales at bruge Esmark

icon
icon

Imødekomne .Altid venlige.

icon
icon

Der er styr på det hele, alt er altid i orden.

icon
icon

Virker professionelt. God service - bl.a i forhold til mulighed for at komme tidligere ind i feriehuset, når det er muligt.

icon
icon

Vi har lejet sommerhus igennem jer flere gange, og det er bare kanon hver gang! :) Også en super service, at man får besked, hvis det er muligt at komme ind i huset før tid. Helt kanon. Super super service. Perfekt mængde information på sms, man føler sig virkelig taget om, og så er der bare ikke en finger at sætte på servicen når vi henter/afleverer nøgler. På en enkelt tur havde vi endda glemt et par skjorter i vaskemaskinen, og her var det intet problem for jeres søde personale at sende det til os. Bare SUPER :)

icon
icon

Mega professionelle og altid høj service. Har boet mange gange hos esmark og de er de første jeg søger hos når jeg skal finde feriebolig.

icon
icon

Hold da op en god betjening hele vejen igennem, Meget høflige medarbejder, som straks var klar til at hjælpe os som kunde. Vi giver virkelig gerne 5 Kan kun varmt anbefale Esmark, til mine venner og bekendte. Samt til mennesker vi møder.

icon
icon

Esmark tilbyder huse med en bedre kvalitet og en meget god service, både personalet på kontoret og serviceteknikere. Hvis jeg ville booke et feriehus igen, så ville jeg gøre det hos Esmark.

icon