Sommerhus i Hvide Sande – Lej dit sommerhus ved Vesterhavet

Hvis du overvejer at leje et sommerhus i Hvide Sande i Danmark, så er du kommet til det helt rigtige sted. For her på siden finder du et stort udvalg af sommerhuse i Hvide Sande for hele familien. Hos Esmark har vi charmerende sommerhuse af alle slags til dit behov. Hvad enten det skal være et traditionelt sommerhus, en hytte på Tyskerhavnen, en husbåd eller noget helt fjerde. Alt sammen tæt på stranden ved Ringkøbing Fjord.

Måske kunne du tænke dig et sommerhus med pool eller spabad? Eller skal der være plads til familiens husdyr? Lige meget hvilken slags feriebolig du vælger, så møder du en perle af aktiviteter i Hvide Sande. Og når du bare vil slappe af i et dejligt sommerhus, har vi sørget for et bredt udvalg til dig.

Tæt på dit sommerhus kan du nyde alt fra den bedste strand, eventyrligt dansk natur, havnen i Hvide Sande og prøve kræfter med aktive sportsgrene i vandet. Naturligvis tæt på vandet. For hos Esmark er du altid garanteret dejlige sommerhuse lige ved hav og strand. Er du ikke helt overbevist? Læs mere om vores udvalg af sommerhuse i Hvide Sande og de mange hyggelige oplevelser, der venter dig.

Oplev den charmerende fiskerby for hele familien

Hvide Sande ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord – midt på Holmsland Klit og er med den store fiskerihavn det naturlige centrum for hele området. Byen har også to mindre og meget hyggelige fjordhavne, “Tyskerhavnen” og “Mamrelund”, hvor der stadig er livlig aktivitet med små joller, der lander friske fisk, som er fanget på fjorden.

Området ved Hvide Sande opstod som et nybyggersamfund omkring den nybyggede afvandingssluse i 1931, hvor fiskere fra hele vestkysten begyndte at bruge området omkring gennemsejlingsslusen som basis for det givtige nordsøfiskeri. I løbet af blot et par år var her etableret fiskeauktion, skibsproviantering og håndværkervirksomheder til servicering af fiskekutterne, samtidig med at flere og flere fiskerfamilier slog sig i området.

Fra byens højeste klit “Troldbjerg” er der en smuk udsigt over hele byen. Her går både trapper og en handikapvenlig snoet gangsti til toppen. Herfra kan du se indsejlingen med de nye og imponerende moler, hele havneområdet og Ringkøbing Fjord. Midt mellem det hele finder du også Nr. Lyngvig.

Vær tæt på alt med et sommerhus i Hvide Sande

Der er helt generelt tre gode ting ved at leje et sommerhus i Hvide Sande. Den ene er forventningens glæde. Den anden er selve sommerhusferien. Og den tredje er de mange minder, du får med hjem fra ferien ved Hvide Sande.

Det gælder ikke mindst, når du holder sommerhusferie i Hvide Sande, for her holdes ferien i autentiske omgivelser med skønne havnemiljøer på både hav- og fjordsiden. Helt sikkert er det, at du vil huske den havfriske luft og de friske fisk – ifølge os får du dem simpelthen ikke bedre noget andet sted i verden.

At holde ferie i et sommerhus i Hvide Sande er altså populært af mange gode årsager. I Hvide Sande er du nemlig tæt på både Vesterhavet, Ringkøbing Fjord, butikker, lækre spisesteder og spændende attraktioner på samme tid. Kombinér det at være ude i naturen med det at holde en bynær ferie.

Dit sommerhus er aldrig for langt væk til en spændende dag for hele familien. Har du behov for at slappe af, kan lyden fra det brusende hav ved Hvide Sande skabe en helt særlig ro i sindet.

5 skønne aktiviteter i Hvide Sande

Hvide Sande Sydstrand er tidligere blevet kåret som Danmarks bedste strand. Og det er ikke uden grund. Her er smukt hvidt sand så langt øjet rækker, gode og sikre badeforhold med livreddertårne i sommersæsonen og fine parkeringsforhold. Du har desuden barnevogns- og kørestolsvenlig adgang helt ned til stranden.

Hele året igennem er der adskillige arrangementer for byens gæster, hvor fisken er i centrum. Og nogle af de mest populære og velbesøgte er de ugentlige fiskeauktioner, som er for både lokale og gæster. De finder sted hvert år i juli og første halvdel af august. Her har du mulighed for at opleve ægte auktionsstemning og selv byde de friskfangede fisk i familievenlige portioner.

Er du frisk på et fascinerende udsyn? Hvide Sande kan også byde på historie og flot udkigsposter. Vi naturligvis om Lyngvig Fyr. Danmarks sidste fyrtin langs den jyske vestkys. Lyngvig Fyr er et af områdets mest populære attraktioner. Tidligere blev det brugt til at hjælpe søfolk i 1900-tallet, men i dag er det “blot” et ikonisk vartegn for hele Hvide Sande. Tag bilen eller cyklen til Lyngvig Fyr. I byen Nr. Lyngvig venter den storslåede udsigt over hav og fjord.

Den årlige Sildefestival er ligeledes en årligt tilbagevendende begivenhed, som tiltrækker lystfiskere fra hele Europa. Så er du en ivrig lystfisker, er Hvide Sande det helt rigtige feriested. Fiskene kan også opleves ‘live’ i akvarierne i byens hyggelige museum, Fiskeriets Hus. Her får du et godt indblik i Hvide Sandes historie – og mulighed for at se de forskellige fisk og skaldyr helt tæt på.

Med sin unikke beliggenhed mellem hav og fjord er det muligt at dyrke stort set alle former for vandsport i og omkring Hvide Sande. Du kan surfe, paddlesurfe, windsurfe, kitesurfe, stå på vandski sejle i havkajak og meget mere. Det er en aktiv ferie i Danmark ud over det sædvanlige. Se alle dine muligheder ved den danske vestkyst her.

Hvorfor hedder byen Hvide Sande?

Området Hvide Sande ligger i dag mellem mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Kun et sted på den 35 km lange landtange, Holmsland Klit, strakte de høje klitmassiver sig helt fra havet til Ringkøbing fjord. Dette klitpartis gamle navn var “Hvide Sande”.

De høje klitter, som vinden havde bygget op, stod med stejle skrænter ud mod Ringkøbing fjord. De var uden bevoksning og kunne, særligt når formiddagssolen skinnede på dem, ses som en lysende landkending for fiskere og andre, der i gamle dage sejlede på fjorden. Deraf navnet: “Æ Hwi’ Såend”.

Navnet “Hvide Sande” blev brugt af Vandbygningsvæsenet som arbejdspladsens navn ved kanalanlæg og slusebyggeri, og det blev senere naturligt navnet på den by, der med tiden er opstået. Klitterne er nu bebyggede, men deres særpræg og den lysende skrænt mod fjorden kan stadig ses fra ”De sorte Bakker” ved Ringkøbing i klart vejr.

Sommerhus Hvide Sande – Sådan lejer du

Vil du gerne holde ferie i Hvide Sande eller området omkring? Måske langs Vesterhavet? Hvide Side kan byde på lidt af hvert i din smag. Du kan leje dit sommerhus i Hvide Sande her på vores hjemmeside. Du er også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis der er noget, vi kan hjælpe med. Hos Esmark har vi et erfaren kundeservice, hvor dine spørgsmål bliver besvaret efter bedste evner. Området har meget at byde på, men det betyder ikke, at vi ikke kender dine mange muligheder. Se åbningstider og døgnvagt hos kundeservice.

chevron-down

Hvad kan jeg lave i Hvide Sande?

Foruden den skønne badestrand og de hyggelige havnemiljøer byder Hvide Sande på en lang række muligheder for at holde en aktiv ferie.

Hvide Sande har en stor børnevenlig svømmehal, fitnesscenter, tennisbaner og meget, meget mere, så du behøver bestemt ikke kede dig, når du holder sommerhusferie i Hvide Sande.

chevron-down

Er der børnevenligt i Hvide Sande?

Der er mange børnevenlige aktivitetsmuligheder i Hvide Sande. Hvis dine børn er vandhunde, vil de helt sikkert elske en tur i Hvide Sande Svømmehal, hvor der er både vandrutsjebane, vipper og meget andet. Den lækre badestrand i Hvide Sande er også meget børnevenlig, og den er hver sommer bemandet med livreddere.

chevron-down

Kan jeg tage husdyr med i sommerhus?

I langt de fleste af vores sommerhuse i Hvide Sande er det tilladt at have husdyr i form af hunde med på ferie. Hele året. Er du heldig, så har vi også et udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på ferien. Hos Esmark behøver du ikke efterlade hunden derhjemme, blot fordi du vil ferie i Hvide Sande.

chevron-down

Hvilke butikker er der i Hvide Sande?

På havnen i Hvide Sande finder du flere fine fiskebutikker med friskfanget fisk, hyggelige restauranter og iscaféer samt gode indkøbsmuligheder i det hele taget. Du kan nyde alt fra en sprød fiskefilet til en dejlig varm kop kaffe med udsigt til Ringkøbing Fjord.

Der er fire store supermarkeder i Hvide Sande og et væld af specialbutikker. Den lokale handelsforening har cirka 70 medlemmer, hvilket er ret imponerende i en by med blot cirka 3.000 indbyggere.

chevron-down

Hvor mange sommerhuse har Esmark i Hvide Sande?

Hos Esmark har vi flere end 70 sommerhuse i selve Hvide Sande, og regner man Lyngvig og Årgab med, så har vi cirka 350 sommerhuse i området. Lyngvig ligger umiddelbart nord for Hvide Sande, og Årgab ligger umiddelbart syd for Hvide Sande.

Billeder fra Hvide Sande

Video

Hvide Sande Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Hvide Sande

Dejlig omgivelse tæt ved fjorden byen og havet bare skønt

Når vi kommer til Hvide Sande har vi ferie , det har bilen også , 2 min gå tur så er vi i centrum super skønt , sikke en dejlig oplevelse med en masse glade mennesker der rigtig slapper af og lækker børn , Så bliver vi glad i låget

Skønne omgivelser og Hvide Sande dejlig by

Skøn beliggenhed, tæt på alt.

Det mærkes ikke at der er så mange mennesker i lejlighederne på Langsand - der er dejlig ro Området er ren natur med stier både til den lille lystbådehavn og videre til den lille fiskerihavn Der er også en dejlig sti langs fjorden ind til byen som også er ren natur - en lise for sjælen

God udsigt til fjorden og dejligt fredeligt

Perfekt sted at holde ferie for hele familien, der er noget for enhver og alt ligger tæt på.

Omgivelserne i Æ gammel havn er bare fantastiske, der er hygge og liv lige uden for døren

Rigtig dejlige noget for en hver alder og intresse.

Det var lidt et sjovt område, midt i et industri kvarter, men det var faktisk dejligt, stille og roligt, ikke langt til vandet og heller ikke langt til bymidte, det passede os rigtig fint.

Dejlig omgivelser. Hvidesande er en skøn by at holde ferie i. Der er både lokale og turister. Det kan vi godt lide

Fin natur

Ultimative og afslappende

Vesterhavsagtigt, når Vesterhavet er bedst - med sand, frisk luft, frisk fisk og natur.

Hvide Sande er generel hyggelig og der nede ved den gamle Tyskerhavn er der så hyggeligt, og mulighed for mange forskellige gåture. Jeg har taget nogle virkelig flotte billeder...

Smuk natur og en barsk miljø, men balsam for sjælden. Her er ro og højt til loftet.

Dejlige omgivelser

Hyggelig lille havn i nærheden med mulighed for at købe frisk fisk ved de små fiskerbåde. God bager, slagter og røgeri i gåafstand fra husbåden.

Rigtig hyggeligt miljø, med masser af muligheder for gode gåture og cykelture

Vi er meget glade for Vesterhavet, så vi kommer der ofte forskellige steder langs Vestkysten. Fiskeforretningen er super - både hvad kvalitet og service angår - selv i disse COVID-19 tider. Hvide Sande by er charmerende og desværre var forretningerne denne gang lukkede, men ingen tvivl om, at den rå vestkyst og byen samt adgangen til fjorden supplerer hinanden på bedste vis :-)

Dejlige omgivelser med vand ,både på den ene og den anden side.

Skøn natur som opfordre til gå eller løbeturer

Hvide Sande er bare en dejlig by.

Den skønne udsigt over fjorden og den korte gåtur til Vesterhavet gennem Hvide Sande gør ferien til en dejlig oplevelse.

Hvide Sande er bare det bedste sted at holde ferie :-)Den smukkeste udsigt over Ringkøbing Fjord. Her er bare stille og roligt. Bedste sted til en ferie - uanset årstid.

Det er min hjemegn, så svært at beskrive, har altid været glad for at komme til Hvide Sande.

Skønne omgivelser har været her i området 4 gange og man ser altid noget nyt

Omgivelserne var fine. 5 minutters gang til byen med shopping, restauranter og cafeer og indkøb. Fine muligheder for traveture og man kommer let til Vesterhavet og den lækre strand.

Tyskerhavnen er det sted man skal bo, vi man vil mærke den originale stemning i Hvide Sande.

Skønne og autentiske omgivelser i smuk natur

Vesterhavet er skønt, dejligt naturskønt område.

Fantastisk havnemiljø i midten af byen - god hav udsigt

Det er en hyggelig by. Lejlighedens beliggenhed lige ud til havnen giver et dejligt miljø.

Gode omgivelser med mulighed for mange aktiviteter.

Specielt område under forandring. Meget charmerende og sin egen hygge.

Super godt på alle måder

Hyggeligt område

Det er et dejligt område som vi varmt kan anbefale

Smuk, smuk natur. Udsigt over fjorden og livet på havnen, samt de gamle fisketure.

Lå tæt ved lille havn og dejlig sti, hvor man kunne gå langs fjorden. Tæt på centrum.

Dejlige omgivelser. Fredeligt område. Hvide Sande er en lille hyggelig by og stand og klitter i området er helt vidunderlige

Hvide sande er et rigtig lækkert område hvor du har alt du skal bruge i en ferie.

Hyggelige spadsereture i området. Kort afstand til de fleste ting.

Dejligt sted med autentisk atmosfære og flink befolkning!

Dejlig område

En rigtig hyggelig turistby.

Virkeligt et skønt sted. Hvide Sande er meget mere en det man ser , når man kører igennem

Det er så skønt at bo midt i byem

Dejligt havnemiljø både om dagen og aften. Central beliggenhed, tæt ved det hele

Gennem 20 år er vi kommet på Holmsland Klit og bliver aldrig trætte af klitten, naturen, havet fjorden og Hvide Sande.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Dette er 4 gang med Esmark og absolut ikke sidste gang. Alt...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Hvide Sande

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...