Lej et sommerhus i Haurvig

Haurvig er et særdeles naturskønt og roligt område med højt til himlen. Fra vores sommerhuse i Haurvig er der kort afstand til både strand og fjord. Her ligger husene, som udlejes af Esmark, på store naturgrunde.

Find ferieoplevelser i Haurvig

De fleste af Esmarks sommerhuse i Haurvig finder du på vestsiden mod klitterne og den lækre sandstrand ved Vesterhavet. Men du vil også finde mange virkelig smukke sommerhus-perler på østsiden med skøn udsigt over den lidt mere fredelige Ringkøbing Fjord. Herfra kan du på klare dage nyde udsigten til landskabet på østsiden af fjorden og til det store fuglereservat Tipperne i den sydlige ende af fjorden.

Haurvig ligger ti minutters kørsel fra fiskerbyen Hvide Sande, hvor der er masser af indkøbsmuligheder, spisesteder og seværdigheder. Esmarks sommerhusudlejning i Haurvig giver således rige muligheder for en skøn og varieret ferie i Vestjylland.

Bred sandstrand og unik natur

Stranden ved Vesterhavet i Haurvig og stor og bred. Den er et perfekt sted at bade om sommeren, og den er ligeledes skøn at gå tur ved om vinteren.

På vestsiden af hovedvejen løber en meget fin natursti, som er oplagt til en cykel-, løbe- eller travetur på ferien, hvor blandt andet fugle- og dyrelivet kan iagttages i fred og ro. Naturstien strækker sig de godt 40 km fra Nymindegab i syd – igennem fiskerbyen Hvide Sande – til Søndervig i nord.

Haurvig Cykelsti Holsmland Klit

Sjove aktiviteter i Haurvig for enhver

Med beliggenheden tæt på Hvide Sande og Søndervig er der rig mulighed for at holde en aktiv ferie i Haurvig for hele familien. I Hvide Sande er der mulighed for at dyrke lystfiskeri, ikke mindst sildefiskeri ved slusen i forårsmånederne og hornfiskeri ved slusen i de tidlige sommermåneder.

Hvide Sande er i det hele taget en både hyggelig og levende by. Om sommeren er der fx mulighed for at komme til fiskeauktion i den gamle auktionshal på havnen, hvor der kan købes friske fisk på auktion på samme måde, som fiskerne handlede fisk på auktionen ’i gamle dage’.

I Søndervig kan det blandt meget andet anbefales at besøge oplevelsescentret Beach Bowl og den traditionsrige Sandskulpturfestival.

Fra surfing til tur på hest

Området mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er særdeles velegnet, hvis du dyrker vandsport eller har lyst til at prøve kræfter med vandsport. Det lave og flade vand i fjorden gør området ideelt for nybegyndere, og selv den meget øvede udøver kan få sin sag for på Vesterhavet.

icon
icon
5 ud af 5
Vores hund er blevet meget glad for området og er begyndt at kende området, og den dejlige hede
Peder Mikkel Knøvl, Nykøbing Sj

I Årgab, som ligger mellem Haurvig og Hvide Sande, ligger en surfskole, hvor der er mulighed for at tage kurser i blandt andet windsurfing. Der ligger også en rideskole i Haurvig, som blandt andet arrangerer rideture langs stranden. På disse ture inddeles rytterne efter erfaring og evner, så sikkerheden er helt i top, når rækkerne af glade ryttere begiver sig ud på tur.

Besøg historiske seværdigheder

Hvis du interesserer dig for historie og kultur, er Haurvig et rigtig spændende sted at holde ferie. Her ligger det hyggeligt og utrolig spændende museum strandfogedgården Abelines Gård, som sammen med den historisk redningsstation giver et fremragende og meget interessant billede af, hvordan livet blev levet på Klitten i ’gamle dage’.

Åbelines Gård Haurvig Museum

Dengang levede man på klitten af en kombination af landbrug, fåreavl og fiskeri, og strandfogederne holdt opsyn med stranden og var sømændenes livliner i tilfælde af forlis.

Haurvig Kirke er også et besøg værd. Den blev opført i 1869 og renoveret i 1947, hvor tårnet blev opført. Det er særligt værd at bemærke den meget specielle prædikestol, som er formet som styrehuset på en af de gamle fiskekuttere. Også kirkegården ved Haurvig Kirke med de gamle gravsten og den smukke beliggenhed ved fjorden.

Sommerhusudlejning Haurvig: Sådan gør du

Du kan booke dit sommerhus Haurvig her på Esmarks hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ønsker hjælp til at finde det helt rigtige sommerhus i Haurvig.

chevron-down

Hvor ligger Haurvig?

Haurvig ligger på den smalle landtange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og mellem Hvide Sande og Bjerregård. Fra Haurvig tager det godt ti minutter at køre til Hvide Sande.

chevron-down

Hvad kan jeg lave i Haurvig?

Når du er i sommerhus i Haurvig, kan du kombinere det afslappende liv i naturskønne omgivelser med de mange aktiviteter som især Hvide Sande og Søndervig byder på.

Samtidig er du tæt på nogle af de mest spændende historiske seværdigheder på vestkysten, og uanset hvor i Haurvig, du holder ferien, ligger stranden ved Vesterhavet i gåafstand til dit sommerhus.

chevron-down

Er der børnevenligt i Haurvig?

Sommerhusferie er helt generelt en af de mest børnevenlige ferieformer, og i Haurvig vil børnene elske at boltre sig ved Vesterhavet, hvor de kan bade, lege, bygge sandslotte og meget mere.

chevron-down

Hvor mange sommerhuse har Esmark i Haurvig?

Esmark har cirka 100 sommerhuse i Haurvig.

chevron-down

Hvad skal jeg medbringe i feriehuset?

Når du holder sommerhusferie i Haurvig gennem Esmark, så er der altid gode dyner og puder i sommerhuset, når du ankommer. Du skal blot medbringe sengelinned.

Haurvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Haurvig

Vi er vilde med stranden, naturen og klitterne. Det eneste vi savnede, var gåafstand til indkøb☺️

Der er masser af muligheder for både småbørnsfamilier,familier med storer børn, og par der gerne vil have en pause fra hverdagens trummerum.

Dejlige og rart og færdes i. Flot

Dejlig beliggenhed i naturskønt område med både fjordnatur og Vesterhavsstrand og fine stisystemer i den smukke natur.

Fantastisk strand og natur og med en fin gå/cykelsti

Bedre beliggende skal man lede længe efter - dejligt naturområde lige nord for huset og kun lige op over klitten før den eftertragtede Vesterhavsstrand udfolder sig.

Vesterhavet er altid godt. Den gennemgående grussti nord/syd er god til løb, cykling og vandring. Gode indkøbsmuligheder

Dejligt område

Rigtig mange gode gåture i området, hvilket opvejer at der er langt til indkøb. Smukke strande så langt øjet rækker. Pænt og rent uden affald alle vegne - i hvert fald nu i Påsken 2021.

Skønt område med uberørt natur og strand.

Flot naturområde. Dejlig strand. Gode muligheder for gåture.

Dejlige og rolige omgivelser, hvor der ikke kommer ret mange biler på den vej,vi boede. Vejen ender blindt. Rigtig gode stier og en natur, der indbyder til lange gåture. Det vil være fint at have sin cykel med. På den anden side af hovedvejen er der rig mulighed for at gå ad stier til 1. og 2. klitrække, hvor du ender ved vesterhavet. 10-15 minutter til fods og du går på stranden langs vesterhavet. Hvide Sande er bestemt et besøg værd - ikke mindst den lokale bager og ikke at glemme de forskellige fiskebutikker samt røgerier. Er du til fisk, så lad alt pålæg og kød blive hjemme i fryseren. I sted nyd de lokale fisk røget eller fersk. Det kan anbefales.

Fantastiske omgivelser - lige over en (stor) bakke af sand, og så er man ved det vilde vesterhav. Vi var afsted i uge 11, så der var masser af plads og ro. Skønt sted til lange gåture langs stranden eller i klitterne. Der er forholdsvis kort til Hvide Sande, Nymindegab eller Ringkøbing.

Skønne omgivelser med kort vej ad godt stisystem til både Fjorden og Vesterhavet! Et must for naturelskere! Når alt åbnes igen er der masser af muligheder for gode oplevelser med museer o.a. tilmed!

At gå tur i klitter og ved vesterhavet, i timer uden at møde et andet menneske, det er vel toppen af ultimativ mindfulness. Skridttur på hest, ro for sjælen.

Mega skøn omliggende natur, som vi brugte i vid udstrækning

Dejlig natur der gjorde sig fantastisk ud i vinterferiens fantastiske vejr. Der er mange stier og ruter, man kan gå og/eller cykle og stranden havde vi for os selv.

Fantastisk flot og varieret natur.

Ligger skønt i dejlige omgivelser hvor vi elsker at gå nogle lange ture.

Vi er igennem 15 år kommet i området. så det siger vel alt.

Ægte vestkyststemning når den er bedst(sand marehalm og blæst).Flotte solnedgange over klitterne, absolut et flot skue.

Skøn natur og skøn udsigt.

Den jyske vestkyst kan være barsk, dette må vi sande da vi i vores ferie blev mødt med den barske moder natur. Vi nød naturen på egen måde med masser af går turer og vi fik besteget sand klitterne mod Vesterhavet i flere omgange, selv i stiv storm.

Vi er i området i hvert fald 1 gang om året og vi er mildest talt begejstrede for dette.

Virkelig dejlige omgivelser.

Vi elsker natur området i Haurvig. Kunne være dejligt med nogle bænke langs med stien nede ved klitterne så man kan sidde og nyde naturen.Dejligt natur område. Kan gå nogle gode ture langs med Vesterhavet. God motion op i klitterne.

Fantatisk dejligt natur område

Fantastisk natur

Rolige omgivelser og fin natur

Smuk natur. Dejlige cykelruter og skøn strand

Området er smukt og lægger op til udeaktiviteter for både børn og voksne.

Fed natur.

Super skønne omgivelser med gode muligheder for strandtur og naturoplevelser. Dejligt at kunne høre havet fra huset af.

Dejlig natur med adgang til strand og vand - lige et sted for os ;-)

Super nice natur!

Et unikt landskab mellem fjord og hav

Masser af stier og mulighed for at gå/cykle kortere og længere ture. Passende afstand til vandet.

Unik natur med mange fuglearter, herunder rovfugle. Vi så flere ræve i området.

Gode områder at gå tur på, og en skøn vindomsust strand i april måned.

Området er meget turistvenligt og med utrolig smuk natur

Rolige omgivelser, masser af dejlig natur lige udenfor døren . Godt område til såvel cykel- som gåture. Havet og fantastisk sandstrand lige over nærmeste klit.

Haurvig ligger fantastisk mellem hav og fjord. Naturen er helt unik i området og rummer masser af oplevelser for alle aldre.

Helt perfekte

Ligger i et skønt område med kort til Vesterhavet og endnu kortere til fjorden. Der er flot udsigt ud at marsk og fjorden - vi var så heldige at der var masser af trækfugle da vi var der.

Tæt på strand og vand - og fint stisystem til løbeture.

Dejlig natur og strand

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Det er første gang vi har lejet feriehus gennem Esmark, men...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Haurvig

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...