Sommerhuse i Klegod

Sommerhuse i klegod
Gæsterne siger
4.5 af 5
Smukt, dejligt og roligt
Se flere vurderinger

Med en placering midt i mellem Hvide Sande og Søndervig og mellem strand og fjord er Klegod et attraktiv område for familieferien. Der er rig mulighed for fred og ro i de skønne naturomgivelser og kort afstand til både Hvide Sande og Søndervig, hvor mange aktiviteter og butikker venter på netop dit besøg. På denne side kan du læse mere om Klegod – og finde vores mange sommerhuse til leje i området.

Klæg og odde?

Betegnelsen Klegod stamme fra to centrale begreber om området før i tiden. Klæg er betegnelsen på et fugtigt og lerblandet sandjord, som Klegods enge var fyldt af før i tiden. Engene førte ud til en lille halvø eller spids ud i Ringkøbing Fjord, også kaldet en odde. Odden var tydeligere før i tiden, men kan stadigt i dag sagtens spottes fra luften. Så med lidt fantasi – eller mangel på samme, sammensatte man disse begreber og har i dag en lækker feriedestination med egen købmand, put and take sø og cykeludlejning.

Lækkert feriehusområde

Med masser af idyl, sommerhuse med stråtagsbelægning, lyng, der blomstre i sensommeren, drager på himlen, smilende folk på cykeltur eller spadserende hånd i hånd og med god tid til netop at nyde den skønne idylliske fred og underskønne natur. Ja, så må Klegod siges at være en oplagt feriedestination, hvis familien og naturoplevelser er centrale fokusområder for din næste ferie i Vestjylland og Danmark.

Den korte cykelafstand til både Hvide Sande og Søndervig gør sommerhusene, du kan leje i Klegod-området, utroligt attraktive. Ikke nok med at du har aktiviteter, butikkerne og restauranterne inden for rækkevidde, men du har også en enestående ro og idyl omkring familieferiens base, sommerhuset. Mange af Esmarks feriehuse ligger på afgrænsede grunde. Med sommerhusudlejning fra Esmark er der således rig mulighed for privatliv, når solen eller en grillaften skal nydes på terrassen.

Klegod: Lækkert feriehusområde

Strand

Yderligere skiller kun en enkelt klitrække Klegods feriehuse fra Nordens største og smukkeste legeplads, stranden. Og her vil en stor del af ferien med garanti foregå, hvad enten solen skinner eller havet er i opbrud og vinden blæser fra vest. Ved stranden kan hele familien underholdes og aktiveres uanset om man er til badning, boldspil, drageflyvning, rav- og strandingssøgning, lange gåture med havets brusen som beroligende baggrundsmusik eller en medbragt picnickurv, der nydes mens solen går ned over Vesterhavet, og skaber de flotteste farvenuancer hen over himlen. Og der er med 100% sikkerhed plads til alle.

Ligger dit feriehus en smule væk fra stranden, eller er bagagerummet fyldt op med spande, skovle, parasol, tæpper og madkurv, så kan bilen parkeres på anlagt parkeringsplads oppe ved sidste klitrække.

Klegod-cykeludlejning

Cyklen som den centrale transportgenstand

Med både naturstien og en asfalteret cykelsti, som løber hele vejen gennem Klegod til både Hvide Sande og Søndervig, kan det anbefales at medbringe eller leje en cykel på familieferien. Turen via naturstien, hvad enten destinationen hedder Hvide Sande eller Søndervig, foregår uforstyrret af trafik og støj, og særligt med mindre børn synes turen dejlig afstressende i flotte omgivelser blandt hede, klitter og smukke sommerhuse.

Billeder fra Klegod

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Solnedgang ved stranden i Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Super - lige os med ro og afslapning

Naturskønne omgivelser og super central beliggenhed imellem Ringkøbing/Søndervig samt Hvidesande.

Perfekt for os, som bare vil have hedelandskab, klitter, strand og ro samt lange gå-og løbeture med hunden !

Man skal kunne holde til vinden ved Vesterhavet - dejligt at gå ture. Knap så meget badning.

Dejlig natur tæt på hav og klitter

Vesterhavet er fantastisk

Esmark er et bureau hvor man trygt kan leje et dejligt hus og få forventningerne til ferien indfriet. Tak til udlejer for at give andre muligheden for at besøge klegod i dejlige omgivelser. Her bor man fredeligt og ugeneret.

Dejlig dejligt område, med natur , strand og Vesterhavet

Fantastisk natur. Er vild med alle stierne rundt i klitterne, og at man kan komme til stranden så nemt og hurtigt. Jeg tænker dog, at om sommeren ville det være rart med flere mindre steder, hvor man kunne cykle til stranden med tæppe, madpakker mm.

Gode muligheder for gå-tur. Ikke for langt til stranden.

Huset ligger omgivet af klitter til alle sider og man kan derfor være helt ugenert. Der er en fin og let adgang til stranden og det tager ca. 11 minutter i almindelig gang. Der er mulighed for at cykle til Søndervig, mens det kun tager 5-10 minutter i bil til Søndervig eller Hivide Sande.

Hvide Sande and Sondervig are both 10 minutes away by car.Quiet neighbourhood.Ideal for people with dogs.

Skønt og meget roligt beliggende som sidste hus på vejen inden stranden. Ingen gennemkørende trafik.

Fantastisk natur - og Ringkøbing er utrolig hyggelig

Skønne omgivelser med mulighed for både cykle og traveture - ro til sjælen.

SKØNNE omgivelser som altid

Super dejligt

Fin beliggenhed tæt på stranden

Dejligt naturområde, med mulighed for mange gåture eller strandture.

Dejligt område, og huset har en unik beliggenhed.

Fantastisk ferieområde med alle muligheder for at skaber en dejlig ferie med familien.

Rolige. Overraskende meget læ og ingen støjgener af vejen.

Dejligt område med plads til privatliv uden at føle sig alene.

Vi er veldig glad i naturen i dette området, stranden, klittene, løpeveiene, den høye himmelen, trives i Hvide Sande!

En god placering med læ hele vejen rundt og alligevel sol på terrassen. En børnevenlig grund.

Skønne omgivelser med rig mulighed for at bruge mange timer i naturen omkring.

Det bedste sted i DK

Dejlig natur og rolige omgivelser. Dejligt med mulighed for at bruge godt fitness center i Søndervig til billige penge igennem udlejningsfirma.

Dejlig beliggenhed i storslået natur tæt på havet, masser af plads, kort til aktiviteter og tæt på Danmarks bedste hundeskov (Ringkøbing).

Super natur, og dejligt at vandet er tæt på.

Skønt område til gåture uden at skulle benytte samme rute hver gang. Fin udsigt til Ringkøbing Fjord.

Perfekt til lange vandreture, udflugter til havet, gode indkøbsmuligheder i både Søndervig og Hvide Sande - og udmærkede restauranter. Især Sandgården, som er fantastisk.

Roligt feriehus område

Jeg er kendt med området, derfor kommer vi flere gange om året til Søndervig, og jeg lejer hvert år i januar et sommerhus af den størrelse fra fredag til mandag, hvor jeg kan samle familien som har børn og voksne.Stormen var en særlig oplevelse for dem som kommer fra Sjælland.- tak for det.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Det siger vores gæster om os:
  Et udlejningsfirma med et bredt udvalg af sommerhus med kval...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Vejrudsigt Klegod
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 97 31 50 40
  Tlf: 97 31 55 40
  E-mail: post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Sitemap
  Søger...