Sommerhuse i Klegod

Gæsterne siger
4.0 af 5
icon
icon
Gode muligheder for gå-tur. Ikke for langt til stranden.
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Med en placering midt i mellem Hvide Sande og Søndervig og mellem strand og fjord er Klegod et attraktiv område for familieferien. Der er rig mulighed for fred og ro i de skønne naturomgivelser og kort afstand til både Hvide Sande og Søndervig, hvor mange aktiviteter og butikker venter på netop dit besøg. På denne side kan du læse mere om Klegod – og finde vores mange sommerhuse til leje i området.

Klæg og odde?

Betegnelsen Klegod stamme fra to centrale begreber om området før i tiden. Klæg er betegnelsen på et fugtigt og lerblandet sandjord, som Klegods enge var fyldt af før i tiden. Engene førte ud til en lille halvø eller spids ud i Ringkøbing Fjord, også kaldet en odde. Odden var tydeligere før i tiden, men kan stadig i dag sagtens spottes fra luften.

Så med lidt fantasi – eller mangel på samme, sammensatte man disse begreber og har i dag en lækker feriedestination med egen købmand, put and take sø og cykeludlejning.

Lækkert feriehusområde

Skønt naturbillede fra sommerhusområdet Klegod.

Med masser af idyl, sommerhuse med stråtagsbelægning, lyng, der blomstrer i sensommeren, drager på himlen, smilende folk på cykeltur eller spadserende hånd i hånd og med god tid til netop at nyde den skønne idylliske fred og underskønne natur. Ja, så må Klegod siges at være en oplagt feriedestination, hvis familien og naturoplevelser er centrale fokusområder for din næste ferie i Vestjylland og Danmark.

Den korte cykelafstand til både Hvide Sande og Søndervig gør sommerhusene, du kan leje i Klegod-området, utroligt attraktive. Ikke nok med at du har aktiviteter, butikkerne og restauranterne inden for rækkevidde, men du har også en enestående ro og idyl omkring familieferiens base, sommerhuset. Mange af Esmarks feriehuse ligger på afgrænsede grunde. Med sommerhusudlejning fra Esmark er der således rig mulighed for privatliv, når solen eller en grillaften skal nydes på terrassen.

Strand

Yderligere skiller kun en enkelt klitrække Klegods feriehuse fra Nordens største og smukkeste legeplads, stranden. Og her vil en stor del af ferien med garanti foregå, hvad enten solen skinner eller havet er i opbrud og vinden blæser fra vest. Ved stranden kan hele familien underholdes og aktiveres uanset om man er til badning, boldspil, drageflyvning, rav- og strandingssøgning, lange gåture med havets brusen som beroligende baggrundsmusik eller en medbragt picnickurv, der nydes mens solen går ned over Vesterhavet, og skaber de flotteste farvenuancer hen over himlen. Og der er med 100% sikkerhed plads til alle.

Ligger dit feriehus en smule væk fra stranden, eller er bagagerummet fyldt op med spande, skovle, parasol, tæpper og madkurv, så kan bilen parkeres på anlagt parkeringsplads oppe ved sidste klitrække.

Cyklen som den centrale transportgenstand

Med både naturstien og en asfalteret cykelsti, som løber hele vejen gennem Klegod til både Hvide Sande og Søndervig, kan det anbefales at medbringe eller leje en cykel på familieferien. Turen via naturstien, hvad enten destinationen hedder Hvide Sande eller Søndervig, foregår uforstyrret af trafik og støj, og særligt med mindre børn synes turen dejlig afstressende i flotte omgivelser blandt hede, klitter og smukke sommerhuse.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Our guest reviews of Klegod

Dejligt afvekslende naturområde med skov, strand, klitter og hede, og der er rigtigt gode stisystemer at bevæge sig rundt i både til fods og på cykel.

Dejlig natur såvel som i regnvejr/blæsevejr som i solskin

Omgivelserne er gode tæt på strand og tæt på indkøbsmuligheder. Dejlig natur at færdes i. Tak for en dejlig ferie.

Hyggeligt område med kort køretur til Ringkøbing som er en dejlig lille købstadsby med fine butikker og flere gode restauranter. Området er især dejligt pga dets små hyggelige stier og tæt på en dejlig strand. Så hyggeligt at besøge gårdbutikken lidt udenfor Søndervig. Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie om sommeren.

Dejlig natur med hedeområder, klitter og strand samt gåafstand til fjorden. Super egnet til lange ture med hunden.

Smuk natur, som kun Vesterhavet kan frembyde. Hyggeligt bymiljø. Rigtig fine muligheder og at være aktiv…også gratis muligheder som løb, cykling og gymnastik på stranden. I år var vi også til solnedgangsgudstjeneste…hyggeligt.

Fint område med kun 10 minutters gang til Vesterhavet.

Man befinder sig i hjertet at det vesterhavsmiljø, som man kender og elsker.

Dejlig natur med rige muligheder for skønne oplevelser tæt på vand og by

Omgivelserne er helt i top. Roligt område.

Dejligt fredeligt

Dejlige naturområder.

Omgivelserne er dejlige. Gode og rimelige gåture på stranden, på cykelsti 1 og langs vejen. Man kan også gå til Ringkøbing langs fjorden.

Bare skønt

Dejligt stille

De er lidt barske men det er det vi kan lide

Smukke naturskønne omgivelser. Skøn strand og masser af mulighed for at gå, cykle, løbe m.m.

Dejligt område, smukt med alle de stråtækte huse.

Fantastiske omgivelser

Flot landskab med høje klitter og mange harer

Tæt på stranden. En dejlig tur igennem marehalm og den smukke lyng b

Beliggende i et roligt feriehus område på Holmslands klit med kort afstand til strand og natur, aktiviteter og attraktioner, indkøb og shopping samt restauranter og caféer.

Roligt sommerhusområde med flot natur.

Fantastisk dejlig natur - lige hvad jeg forbinder med Vesterhav, hede og Vestjylland.

Omgivelserne er gode tæt på natur og strand

Skøn dejlig natur og stilhed

Naturen kann naesten ikke beskrives i ord! Det er et af Vesterhavets skoenneste omraader, hver dag, ja naesten hver time, kan vejret aendre sig. Spaennende!

Super dejligt område

Super

Dejlig naturområde

Fantastisk natur og smukke stisystemer i klitplantagerne

Dejligt tæt på stier og klitterne. Smuk tur ned til vandet.

Smukt omgivelser,dejlige strande men også fine muligheder få at gå ture tæt ved fjorden

Mange stier. Man behøver bestemt ikke gå samme vej, hver gang man går tur.

Vesterhavet når det er bedst!

Super godt område også om vi vinter

Super lækre

Der er et godt stisystem for gående og cyklister gennem naturområdet. Adgang til stranden vil nok være lidt hård for dårligt gående, da man skal over en høj klit, for at komme ned på stranden som er bred med fint sand.

Dejligt klitlandskab og gode muligheder for gåture i området og ved stranden

Dejlige omgivelser, nemt til havet.

Smuk natur og ro og fred.

Helt i top

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Esmark er indtil videre det udlejnings bureau jeg har været...
» Se flere vurderinger af Esmark her
Vejrudsigt Klegod
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...