Sommerhuse i Grærup Strand

Grærup er et lille ferieområde med egen strand, ikke langt fra Vejers Strand. Området omkring Grærup består af masser af hede, skov og klitlandskab. Mange gæster er vilde med Grærup Strand på grund af den unikke og uberørte vestjyske natur og den rolige atmosfære.

I Grærup findes et stort udbud af sommerhuse, som alle er beliggende i naturskønne omgivelser. Sommerhusene i Grærup ligger alle forholdsvis tæt på stranden, som hurtigt kan nås i bil, på cykel eller til fods. For lystfiskerne, ligegyldigt om man er amatør eller professionel, er Grærup et paradis. Den store fiskesø i Grærup huser alle arter af ferskvandsfisk og hører til en af de populæreste fiskesøer i regionen.

Par cykler til deres sommerhus i Grærup Strand.

Kun få kilometer syd for Grærup ligger Vejers Strand. Her finder man et flertal af indkøbsmuligheder, spisesteder og butikker. Strækningen til Vejers kan især anbefales på cykel, eftersom vejen går gennem det fascinerende kystlandskab.

De, der gerne vil have Vesterhavet lige ved hoveddøren, eller ønsker en hvid bred sandstrand og naturoplevelser i særklasse, vil føle sig rigtig godt tilpas i Grærup. På trods af Grærups tilbagetrukne beliggenhed, er ferieområdet et ideelt feriemål for alle aldre. På få minutters kørsel når man masser af seværdigheder og attraktioner, og om aftenen kan man helt afslappet og i dejlig ro og fred lade dagens sidste timer rinde ud. Tag derfor trygt et kig på vores sommerhuse til leje i Grærup Strand, som du finder på denne side.

Grærup Strand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Super fint
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...