Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Bjerregård

Sdr. Klitvej 195, Bjerregård
6960 Hvide Sande
Telefon
E-mail:
69 15 96 12
bjerregaard@esmark.dk

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du også henvende dig hos vores andre servicekontorer.

Ferierådgivere

Picture of Martha Olesen
Picture of Martha Olesen
Martha Olesen

Martha Olesen
Bureauchef

Tlf: 69 15 96 45
E-mail: martha@esmark.dk

Description of Martha Olesen

Jeg startede i 2000 min karriere hos Esmark som rengøringshjælp om lørdagen, samtidig var jeg fuldtidsbeskæftiget hos Fiskeeksportør Edgar Madsen i Hvide Sande. I 2006 tog jeg springet og fik fuldtidsarbejde på kontoret hos Esmark og i 2008 fik jeg ansvaret for rengøringsdelen, hvilket jeg jo burde have de bedste forudsætninger for, idet jeg selv har været ”ude i marken i mange år”. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og vores 3 børn. Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid til det, nyder jeg at løbe en tur. Når der er ferie på programmet elsker vi at være i Danmark, dog helst nær kysten, og hvis turen går længere væk skal der helst være varmt, og der er Alcudia på Mallorca være et godt bud.

Picture of Pia Olesen
Picture of Pia Olesen
Pia Olesen

Pia Olesen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 50
E-mail: pia@esmark.dk

Description of Pia Olesen

Den 1/3 2017 begyndte jeg at arbejde hos Esmark. Jeg har arbejdet i forretning i mange år, deraf ti år som selvstændig kioskejer i Hvide Sande og turismen har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande hvor jeg bor med min mand og vores yngste søn. Vi har to voksne sønner og tre børnebørn som vi ynder at bruge vores tid sammen med. Fritiden tilbringer jeg med familien og venner. Vi nyder en tur i skoven hvor vi gerne samler svampe. Jeg er et kreativt menneske og elsker alt i naturen. Vi bor tæt på klitterne og fjorden så det nyder vi meget. Ferier tilbringer vi gerne i Danmark som er et fantastisk dejligt land at feriere i. Dog kan en skiferie trække lidt i vores familie.

Picture of Rita Smedsgaard Byskov
Picture of Rita Smedsgaard Byskov
Rita Smedsgaard Byskov

Rita Smedsgaard Byskov
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 52
E-mail: rita@esmark.dk

Description of Rita Smedsgaard Byskov

Jeg er født og opvokset ved Vestkysten – og jeg trives her – jeg elsker de åbne vidder og den friske luft. Menneskerne her seje, har vilje og ved, at man også selv må tage ansvar. Jeg blev ansat som ferierådgiver hos Esmark medio marts 2018. Jeg er i sin tid uddannet i feriehusbranchen – og er ligesom ”vendt tilbage til rødderne”, og jeg glæder mig meget over vores gæsters glæde ved vores dejlige område. Jeg har været vidt omkring, bl.a. som hjemmegående i en årrække, hvor serviceniveauet måske steg lidt rigeligt til gavn for vores landbrug, manden min og vores 4 piger (alle hesteglade og aktive). 😊 Derudover har jeg bl.a. været på regnskabskontor, været eksportsælger og webshopejer. Gennemgående for det hele er, at jeg trives blandt mennesker. Jeg trives med ”mange bolde i luften” – og der er blevet plads til flere ”bolde”, eftersom pigerne er blevet store, og vi kun har et hjemmeboende barn. Jeg brænder for mennesker og samfundet omkring os. Jeg har bl.a. været formand for Hee skolebestyrelse i 13 år, og er nu formand for Fjordvang efterskole. Vi har så mange muligheder – og vi kan selv være med til at påvirke dem.

Picture of Rikke Fjord
Picture of Rikke Fjord
Rikke Fjord

Rikke Fjord
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 48
E-mail: rikke@esmark.dk

Description of Rikke Fjord

Jeg er en kvinde med smil på læben, som er startet hos Esmark i februar 2019. Oprindeligt er jeg uddannet salgsassistent, og jeg har arbejdet som sagskoordinator hos EDC i Ringkøbing. Jeg er bor i Ringkøbing sammen med min kæreste og mine to døtre. Min fritid bruger jeg på små løbeture, min familie og gode venner. Desuden sætter jeg stor pris på det område, vi bor i, hvor vi både har fjorden og Vesterhavet tæt på. Det bliver udnyttet med en masse gå-, cykel- og løbeture i både regn, slud og solskin. I ferieperioderne nyder jeg en tur i sommerhus med familien og/eller en chartertur sydpå.

Picture of Stephanie Dittrich
Picture of Stephanie Dittrich
Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 47
E-mail: stephanie@esmark.dk

Description of Stephanie Dittrich

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Frederikke Wenneberg
Picture of Frederikke Wenneberg
Frederikke Wenneberg

Frederikke Wenneberg
Ferierådgiver og rengøringskoordinator

Tlf: 69 15 96 31
E-mail: frederikke@esmark.dk

Description of Frederikke Wenneberg

I januar 2018 var jeg så heldig, at blive en del af Esmark-teamet i Søndervig. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men flyttede i 2014 til Ringkøbing, hvor jeg nu er bosat sammen med min kæreste. Jeg har taget en HF i Herning og efterfølgende arbejdet som fiskehandler i knap 2 år. I fritiden nyder jeg den fantastiske natur, som vi har ved Vesterhavet, og gerne med en fiskestang i hånden. Udover at fiske meget, så bruger jeg også en del tid på at male og sy.

Picture of Kamilla Mark Nielsen
Picture of Kamilla Mark Nielsen
Kamilla Mark Nielsen

Kamilla Mark Nielsen
Ferierådgiver

Tlf: 69 15 96 84
E-mail: kamilla@esmark.dk

Description of Kamilla Mark Nielsen

I juni 2019 var jeg så heldig at blive ansat som ferierådgiver hos Esmark i Bjerregård. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg bor med min mand og 3 børn. I min fritid elsker jeg at nyde den fantastiske natur vi er omringet af herude. Derudover er jeg et meget kreativt menneske. Før har jeg arbejdet som butiksassistent indenfor tøjbranchen. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og vil gøre mit bedste for at jeres ferie her på den Jydske Vestkyst bliver en vidunderlig oplevelse.

Picture of Trine Poulsen
Picture of Trine Poulsen
Trine Poulsen

Trine Poulsen
Ferierådgiver og kontorelev

Tlf: 69 15 96 44
E-mail: trine@esmark.dk

Description of Trine Poulsen

Jeg har siden jeg var ung pige arbejdet hos Ejvinds Bageri i Hvide Sande. Jeg startede som butikspige, hvor jeg efter 7 år kom i bageriet som konditor. Efter 13 gode år hos Ejvinds Bageri trængte jeg til nye udfordringer. Jeg blev fra 1. juni 2019 en del af Team Esmark i Bjerregård. I min fritid er jeg meget aktiv med styrketræning, løb, lange gåture ved stranden samt spinning og holdtræning. Derudover deltager jeg også ofte som frivillig ved forskellige events.

Rullende service

Picture of Pauli Brodde
Picture of Pauli Brodde
Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Pauli Brodde

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Gert Nielsen
Picture of Gert Nielsen
Gert Nielsen

Gert Nielsen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Gert Nielsen

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Kurt Kristensen
Picture of Kurt Kristensen
Kurt Kristensen

Kurt Kristensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Kurt Kristensen

Jeg startede som servicemedarbejder hos Esmark i juli 2015. Inden da var jeg fisker i 13 år, havnebetjent på Havnen i Hvide Sande i 17 år og de seneste 3 år servicemedarbejder hos et andet lokalt bureau. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag med min kone. Sammen har vi 3 børn. Jeg holder meget af vores smukke natur med både hav og fjord. I min fritid elsker jeg at rejse, gå ture med vores 2 hunde og fiske fra molen med min søn.

Picture of Claus Holm Sørensen
Picture of Claus Holm Sørensen
Claus Holm Sørensen

Claus Holm Sørensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Claus Holm Sørensen

Jeg er uddannet mekaniker, og har de seneste år arbejdet med salg og indkøb af landbrugsmaskiner. Nu glæder jeg mig til igen at skulle bruge hænderne. Jeg er gift med Mette, og vi bor i Rækker Mølle på vores fritidsejendom. Vi har to store børn. Min fritid bruger jeg på gården men også jagt, fiskeri og vildtpleje har min interesse. Jeg er vild med at gå en tur på jagt med hund og gevær – og allerhelst sammen med vores børn og gode venner. Desuden bruger jeg onsdag aften sammen med gode venner i badminton hallen. Sidste år blev jeg valgt til bestyrelsen for Brejninggaard efterskole.

Picture of Esben Thomey Kristensen
Picture of Esben Thomey Kristensen
Esben Thomey Kristensen

Esben Thomey Kristensen
Servicetekniker

E-mail: post@esmark.dk

Description of Esben Thomey Kristensen

I starten af 2019 solgte jeg min halvdel af fiskebutikken Nordsø Fisk, da jeg ønskede mere tid med familien. Jeg kunne godt tænke mig at forsætte med at arbejde med områdets gæster og derfor passer tilværelsen som "esmakker" mig godt! Jeg, min kæreste og vores to børn bor i Hvide Sande, og vi elsker området. Min største hobby er lystfiskeri, hvor min søn og jeg går på jagt efter alle fisk i vandet. Derefter følger fodbold og jagt.

Ejerrådgiver

Picture of Kristian Holm
Picture of Kristian Holm
Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 39
E-mail: kristian@esmark.dk

Description of Kristian Holm

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Picture of Poul Madsbjerg Ebsen
Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 41
E-mail: poul@esmark.dk

Description of Poul Madsbjerg Ebsen

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kasper Fjord
Picture of Kasper Fjord
Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 82
E-mail: kasper@esmark.dk

Description of Kasper Fjord

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min kæreste og vores fælles datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Katrine Dalsgaard
Picture of Katrine Dalsgaard
Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

Tlf: 69 15 96 67
E-mail: katrine@esmark.dk

Description of Katrine Dalsgaard

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Marketing

Picture of Mette Møller
Picture of Mette Møller
Mette Møller

Mette Møller
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 34
E-mail: mettem@esmark.dk

Description of Mette Møller

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell
Picture of Oliver Schell
Oliver Schell

Oliver Schell
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 74
E-mail: oliver@esmark.dk

Description of Oliver Schell

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger
Picture of Malte Mayrberger
Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Marketingmedarbejder

Tlf: 69 15 96 94
E-mail: malte@esmark.dk

Description of Malte Mayrberger

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Martin Backs
Picture of Martin Backs
Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

Tlf: 69 15 96 35
E-mail: martin@esmark.dk

Description of Martin Backs

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Jack Bejer Pedersen
Picture of Jack Bejer Pedersen
Jack Bejer Pedersen

Jack Bejer Pedersen
Fotograf

Tlf: 69 15 96 79
E-mail: jack@esmark.dk

Description of Jack Bejer Pedersen

Jeg blev Esmark-fotograf i januar 2019. Jeg har over 24 års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, hvor jeg er udlært sagsbehandler og har arbejdet som mæglerassistent i mange år med kommission og salg af fast ejendom. Efter internettets indtog i mæglerbranchen i start 00’erne blev min hobby til levevej, og jeg blev selvstændig fotograf. Jeg har de seneste 16 år været boligfotograf og har serviceret ejendomsmæglerne langs vestkysten fra Blåvand til Søndervig. Jeg kender derfor Esmarks feriehusområde rigtig godt. Privat bor jeg i Vorbasse sammen med min kone og vores 3 børn. En stor del af fritiden går som frivillig i Vorbasse Boldklub, både i løbet af året og selvfølgelig til Vorbasse marked.

Indehaver

Picture of Anders Thygesen
Picture of Anders Thygesen
Anders Thygesen

Anders Thygesen
Direktør

E-mail: anders@esmark.dk

Description of Anders Thygesen

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen
Picture of Thomas Sørensen
Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Ejerrådgiver og salgs- og marketingdirektør

E-mail: thomas@esmark.dk

Description of Thomas Sørensen

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Picture of Janni Thygesen
Picture of Janni Thygesen
Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

E-mail: janni@esmark.dk

Description of Janni Thygesen

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Økonomi

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Picture of Lars Hornshøj Vestergaard
Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-chef

Tlf: 69 15 96 23
E-mail: lars@esmark.dk

Description of Lars Hornshøj Vestergaard

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Majbrit Enevoldsen
Picture of Majbrit Enevoldsen
Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 46
E-mail: majbrit@esmark.dk

Description of Majbrit Enevoldsen

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang
Picture of Gitte Fuglsang
Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

Tlf: 69 15 96 24
E-mail: gitte@esmark.dk

Description of Gitte Fuglsang

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau.Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.500,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Sitemap
Søger...