Esmark kontor i Bjerregård

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Bjerregård

Har du brug for vores hjælp, også udenfor åbningstiderne, kan du henvende dig på et af vores Esmark servicekontorer.

Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Sdr. Klitvej 195, Bjerregård
6960 Hvide Sande

Kontakt

Telefon: 69 15 96 12
E-mail: bjerregaard@esmark.dk

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet i bygningen til venstre for receptionen bag en grøn dør. Der er afbilledet en nøgle på dørens rude.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag8.00 - 17.00
Søndag9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre9.00 - 16.00
Lørdag9.00 - 16.00
Søndag9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Martha Olesen

Martha Olesen
Bureauchef

69 15 96 45
martha@esmark.dk

Jeg startede i 2000 min karriere hos Esmark som rengøringshjælp om lørdagen, samtidig var jeg fuldtidsbeskæftiget hos Fiskeeksportør Edgar Madsen i Hvide Sande. I 2006 tog jeg springet og fik fuldtidsarbejde på kontoret hos Esmark og i 2008 fik jeg ansvaret for rengøringsdelen, hvilket jeg jo burde have de bedste forudsætninger for, idet jeg selv har været ”ude i marken i mange år”. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og vores 3 børn. Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid til det, nyder jeg at løbe en tur. Når der er ferie på programmet elsker vi at være i Danmark, dog helst nær kysten, og hvis turen går længere væk skal der helst være varmt, og der er Alcudia på Mallorca være et godt bud.

Picture of Pia Olesen

Pia Olesen
Ferierådgiver

69 15 96 50
pia@esmark.dk

Den 1/3 2017 begyndte jeg at arbejde hos Esmark. Jeg har arbejdet i forretning i mange år, deraf ti år som selvstændig kioskejer i Hvide Sande og turismen har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande hvor jeg bor med min mand og vores yngste søn. Vi har to voksne sønner og tre børnebørn som vi ynder at bruge vores tid sammen med. Fritiden tilbringer jeg med familien og venner. Vi nyder en tur i skoven hvor vi gerne samler svampe. Jeg er et kreativt menneske og elsker alt i naturen. Vi bor tæt på klitterne og fjorden så det nyder vi meget. Ferier tilbringer vi gerne i Danmark som er et fantastisk dejligt land at feriere i. Dog kan en skiferie trække lidt i vores familie.

Picture of Rikke Fjord

Rikke Fjord
Ferierådgiver

69 15 96 48
rikke@esmark.dk

Jeg er en kvinde med smil på læben, som er startet hos Esmark i februar 2019. Oprindeligt er jeg uddannet salgsassistent, og jeg har arbejdet som sagskoordinator hos EDC i Ringkøbing. Jeg er bor i Ringkøbing sammen med min kæreste og mine to døtre. Min fritid bruger jeg på små løbeture, min familie og gode venner. Desuden sætter jeg stor pris på det område, vi bor i, hvor vi både har fjorden og Vesterhavet tæt på. Det bliver udnyttet med en masse gå-, cykel- og løbeture i både regn, slud og solskin. I ferieperioderne nyder jeg en tur i sommerhus med familien og/eller en chartertur sydpå.

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
Ferierådgiver

69 15 96 47
stephanie@esmark.dk

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Kamilla Mark Nielsen

Kamilla Mark Nielsen
Ferierådgiver

69 15 96 84
kamilla@esmark.dk

I juni 2019 var jeg så heldig at blive ansat som ferierådgiver hos Esmark i Bjerregård. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg bor med min mand og 3 børn. I min fritid elsker jeg at nyde den fantastiske natur vi er omringet af herude. Derudover er jeg et meget kreativt menneske. Før har jeg arbejdet som butiksassistent indenfor tøjbranchen. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og vil gøre mit bedste for at jeres ferie her på den Jydske Vestkyst bliver en vidunderlig oplevelse.

Picture of Helga Aggerholm

Helga Aggerholm
Ferierådgiver

69 15 96 57
helga@esmark.dk

1. november 2019 blev jeg en del af Team Esmark som ferierådgiver. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg bor med min mand og vores yngste søn Mads. Derudover har vi 2 voksne børn, som er bosat i Århus og Varde. Jeg har de sidste 30 år været ansat som butikschef i detailbranchen og har altid nydt kontakten til de mange turister, der hvert år gæster vores fantastiske område. Især glæder det mig, når jeg kan genkende turister, som er kommet her på ferie igennem mange år. Min fritid bruger jeg med min familie og gode venner. Jeg elsker en rask løbetur – helst tidligt om morgenen. En god bog er også altid på listen over ting jeg nyder, samt at lave og nyde god og lækker mad. Og da vi jo har Vesterhavet som vores ”baghave”, så nyder jeg at trave lange ture her sammen med vores hund Buster. Hvis budgettet tillader det, går turen gerne til sydens sol eller på storbyferie. Servicegenet ligger dybt i mig og jeg glæder mig til at gøre mit bedste for at I får den bedste ferie her på vestkysten.

Picture of Daniëlle Sanders

Daniëlle Sanders
Ferierådgiver

69 15 95 39
danielle@esmark.dk

Jeg startede hos Esmark i juli 2020, men kommer oprindeligt fra Holland, hvor jeg har arbejdet som lægesekretær i 16 år. I 2008 flyttede min mand og jeg sammen med vores to børn til Danmark. Mit første job var som rengøringsassistent, og i 2011 blev jeg ansat hos Bestseller som kundeservicemedarbejder, hvor jeg har arbejdet i 9 år. For mig er det ganske naturligt at hjælpe mennesker og sørge for, at de har det godt. Derfor er jeg også utroligt glad for min ansættelse som ferierådgiver hos Esmark. I min fritid cykler jeg gerne, helst to gange om ugen i vores skønne omgivelser. Derudover findes jeg tit i haven og elsker at tage en gåtur ved vestkysten.

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Ferierådgiver

janni@esmark.dk

Jeg er oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. I 2007 overtog min mand og jeg Esmark, hvor jeg nu deltager i det daglige arbejde og tager mig af regnskabet.

Jeg er bosiddende i Hvide Sande sammen med mand og 2 børn, derudover har vi 2 børn der er fløjet fra reden. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion når tiden er til det.

Picture of Gitte Bloch Tronøe

Gitte Bloch Tronøe
Ferierådgiver

69 16 95 40
gittet@esmark.dk

Jeg blev ansat hos Esmark i Bjerregård 1. august 2020. Jeg bor i Nr. Nebel og har 3 store drenge. Jeg har arbejdet i butik i over 30 år, først hos Ja-sko og bagefter hos Botex i Nr. Nebel, hvor vi havde mange turister. Jeg nyder min fritid med mine børn og gode venner. Jeg elsker at være aktiv som fx ved gymnastik, løb og motion i naturen. Jeg er instruktør i Form og Fritid i Nr. Nebel og i vores lokale løbeklub, da jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få velvære og et smil. Vores smukke natur på vestkysten er perfekt til gå- og løbeture og masser af frisk luft.

Picture of Bente Brattgjerd

Bente Brattgjerd
Ferierådgiver

69 16 95 45
bente@esmark.dk

Jeg startede hos Esmark i Bjerregård i september 2020. Efter min mand og jeg købte sommerhus på Vestkysten blev ønsket om at flytte til Hvide Sande større og større og i 2020 blev flytningen så en realitet. Jeg er gift med Flemming, der har 2 voksne sønner, der bor i henholdsvis Fredericia og Strib, så vores lille husstand består af Flemming, mig og vores store hankat Max. Fritiden bruger jeg på personlig udvikling, og så spiller jeg gerne en runde golf med min mand, når tiden tillader det.

Picture of Krestine Lass

Krestine Lass
Rengøringskoordinator & ferierådgiver

69 16 95 41
krestine@esmark.dk

Jeg har altid boet i Vestjylland. Jeg holder af naturen her med fjord og hav. Jeg har arbejdet i turistbranchen i mange år. Jeg kan godt lide travlheden og at give vores feriegæster den bedste service. Min fritid bruger jeg sammen med min familie. Jeg nyder at gå lange ture langs med fjorden, sammen med en god veninde. Eller jeg bruger tid sammen med veninderne i strikkeklubben og biografklubben.

Picture of Christin Ortelt Kirschneck

Christin Ortelt Kirschneck
Rengøringskoordinator & ferierådgiver

69 16 95 44
christin@esmark.dk

I september 2020 blev jeg ansat hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Tyskland, i 2004 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg nu bor sammen med min mand, vores datter samt vores 3 hunde i en lille landsby udenfor Tarm. Oprindeligt er jeg kontoruddannet indenfor salg og har flere års erfaring med kundeservice. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie, nyder en lang gåtur med mine hunde eller læser bøger og er kreativ.

Serviceteknikere

Picture of Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

post@esmark.dk

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Gert Nielsen

Gert Nielsen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg er oprindeligt uddannet tømrer og arbejdet med dette fag i 39 år. Bl.a. som selvstændig tømrer i 14 år, hvor jeg byggede huse i Tyskland. I 2007 startede jeg hos Esmark som servicemand. Opgaverne her er meget forskellige, men min håndværker baggrund er bestemt en fordel i jobbet. Jeg bor i Hvide Sande og har 2 voksne børn. I min fritid motionerer jeg gerne, bl.a. på mountainbike i Blåbjerg Plantage. Derudover bruger jeg min fritid sammen med familie og gode venner.

Picture of Kurt Kristensen

Kurt Kristensen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg startede som servicemedarbejder hos Esmark i juli 2015. Inden da var jeg fisker i 13 år, havnebetjent på Havnen i Hvide Sande i 17 år og de seneste 3 år servicemedarbejder hos et andet lokalt bureau. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag med min kone. Sammen har vi 3 børn. Jeg holder meget af vores smukke natur med både hav og fjord. I min fritid elsker jeg at rejse, gå ture med vores 2 hunde og fiske fra molen med min søn.

Picture of Claus Holm Sørensen

Claus Holm Sørensen
Servicetekniker

post@esmark.dk

Jeg er uddannet mekaniker og har de seneste år arbejdet med salg og indkøb af landbrugsmaskiner. Nu glæder jeg mig til igen at skulle bruge hænderne. Jeg er gift med Mette og vi bor i Rækker Mølle på vores fritidsejendom. Vi har to store børn. Min fritid bruger jeg på gården men også jagt, fiskeri og vildtpleje har min interesse. Jeg er vild med at gå en tur på jagt med hund og gevær – og allerhelst sammen med vores børn og gode venner. Desuden bruger jeg onsdag aften sammen med gode venner i badmintonhallen. Sidste år blev jeg valgt til bestyrelsen for Brejninggaard efterskole.

Picture of Claus Rebsdorf Andreasen

Claus Rebsdorf Andreasen
Servicetekniker

post@esmark.dk

I juli 2020 blev jeg ansat hos Esmark i Bjerregård som servicetekniker. Jeg er udlært som bådebygger, men har arbejdet indenfor servicebranchen de sidste par år før min ansættelse hos Esmark. Jeg er opvokset i Henne Strand og bor nu i Outrup samme med min kone og vores to hunde. Vi har to voksne børn, hvor den ene bor i København og den anden i Outrup. Min fritid bruger jeg gerne med min familie, i haven og på at spille golf.

Ejerrådgivere

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kasper Fjord

Kasper Fjord
Ejerrådgiver

69 15 96 82
kasper@esmark.dk

Efter knap 8 år som rådgiver i en bank blev jeg i juni 2019 ansat hos Esmark. Udover min baggrund i den finansielle sektor har jeg igennem hele mit liv arbejdet med turistbranchen sideløbende med mit faste arbejde. Jeg er født og opvokset på Vestkysten og bor i dag i Hvide Sande sammen med min datter. Min fritid tilbringer jeg gerne i vores smukke vestjyske natur med fiskeri, jagt, gåture ved stranden eller andet.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
mettem@esmark.dk

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling. Da jeg mødte min nuværende mand flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor jeg bor sammen med min mand og vores berner sennen hund, Walter, ved Ringkøbing Fjord. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
Social media & SEO manager

69 15 96 74
oliver@esmark.dk

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Malte Mayrberger

Malte Mayrberger
Programmør & grafiker

69 15 96 94
malte@esmark.dk

Siden april 2019 har jeg fornøjelsen af at være en del af Team Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland. I 2008 flyttede jeg til Danmark sammen med min kone. Vi bor i Hvide Sande sammen med vores datter og vores to hunde. Hos Esmark kan jeg bruge min passion for webdesign og grafsik design samt alle mine erfaringer fra mere end 15 år i den tyske og danske reklamebranche. Min fritid tilbringer jeg sammen med familien, eller med en fiskestang i hånden ved en af Danmarks mange fiskesøer.

Picture of Svend Boye Thomsen

Svend Boye Thomsen
Kommunikationsmedarbejder

69 15 96 59
svend@esmark.dk

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har tidligere arbejdet som journalist på Jyllands-Posten og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, søn af en bundgarnsfisker, og jeg bor i dag i Stadil sammen med min hund, Albert. Jeg interesserer mig for historie, sport og samfundsforhold. Jeg blev ansat som kommunikationsmedarbejder hos Esmark den 1. februar 2020.

Picture of Martin Backs

Martin Backs
Fotokoordinator

69 15 96 35
martin@esmark.dk

Jeg er en Hvide Sande-dreng og siden 2011 har jeg også været en ’esmakker’. Jeg elsker området og mit job som fotograf og fotokoordinator hos Esmark, fordi der aldrig er to ens dage og fordi jeg i løbet af en arbejdsdag har kontakt med mange gode mennesker, både husejere og kolleger rundt på kontorerne. Min fritid tilbringer jeg gerne sammen med min kone og vores 3 børn – eller på et SUP-board på Ringkøbing Fjord eller i Vesterhavet, når jeg kan se mit snit til det.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
andreasp@esmark.dk

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 96 46
sebastian@esmark.dk

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
john@esmark.dk

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
tc@esmark.dk

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
lars@esmark.dk

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

anders@esmark.dk

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

thomas@esmark.dk

Jeg er opvokset i Søndervig og er udlært hos B&O. Efter et års tid i London startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning i 2000. Jeg glæder mig meget over at være blevet en del af Esmark efter fusionen i januar 2015. Privat bor jeg i Ringkøbing med min samlever og vores to dejlige børn. De holder mig godt beskæftiget i min fritid på vores nedlagte landbrugsejendom. Jeg elsker sport og dyrker gerne motion og spiller fodbold, når tiden tillader det.

Økonomi

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Regnskabsassistent

69 15 96 46
majbrit@esmark.dk

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Regnskabsassistent

69 15 96 24
gitte@esmark.dk

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomielev

69 15 96 51
stineo@esmark.dk

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon

 

69 15 96 11
post@esmark.dk

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...