Lej et sommerhus i påsken i Danmark

Påskeferie Vesterhavet

Foråret pibler frem, friske farver på træerne, og solen er på himlen i flere timer. At leje et sommerhus i påskeferien er en af de mest populære tider på året i Danmark. Og det er med rigtig god grund. Her kan du nemlig spare en masse gode penge sammenlignet med højsæsonen. Lejer du tilmed sommerhuset tæt på den danske natur, kan du se frem til uforglemmelige dage med familien.

Alt dette kan du naturligvis opleve ved at leje et sommerhus til påskeferien hos Esmark. Faktisk har vi flere end flere end 4700 lækre sommerhuse i Danmark at vælge imellem, på hele strækningen fra Rømø, Fanø og Blåvand i syd til området nord for Søndervig. For dig betyder det gode muligheder for at finde et dejligt sommerhus ved strand og naturskønne omgivelser på den danske vestkyst. Her venter der forårsvejr og masser af aktiviteter for hele familien.

Find det bedste sommerhus til påskeferien

Det ér altså skønt af holde påskeferie i Danmark. Og sommerhusferie er nok den mest familievenlige ferieform, der findes. I langt de fleste af vores sommerhuse er du også mere end velkommen til at tage hunden med på ferie. Vi har et både stort og meget varieret udvalg af flotte sommerhuse. Er du på udkig efter en helt bestemt type sommerhus i Danmark? Så vil vi anbefale dig at bestille i god tid. Der er blandt andet rift om de store sommerhuse med pool i påskeferien.

Hvis du har hunden med på ferie, kan det anbefales at vælge et sommerhus til påskeferien med en lukket terrasse – dem har vi næsten 1.000 af hos Esmark.

Derfor bør du leje sommerhus i påsken

Vejret i påsken plejer at være rigtig godt, for det er den tid på året, hvor solens kraft begynder at kunne mærkes, og hvor blomsterne begynder at springe ud. Der er masser af aktivitetsmuligheder i påsken, og det gælder uanset hvor på vestkysten du booker et sommerhus.

Vesterhavet er helt fantastisk i forårsmånederne, og det samme er området ved Ringkøbing Fjord. Og så er det selvfølgelig oplagt alene af den grund, at du har fri fra arbejde, og børnene har fri fra skole.

For det er skønt at komme i nogle andre omgivelser end de vante, uanset det bare er dig og kæresten, der skal på romantisk påskeferie, eller det er hele familien, der skal på ferie i påsken.

Sommerhus Påskeferie Danmark

Få inspiration til sjove aktiviteter i påsken i Danmark

Hos Esmark har vi gode tilbud på skønne aktiviteter og attraktioner for hele familien. To af de mest familievenlige forlystelser, når du holder påskeferie på vestkysten, er Blåvand Zoo og Jyllands Park Zoo. De to zoologiske haver i Danmark har begge rigtig mange spændende dyr, og de er begge meget børnevenlige. Du kan også overveje at tage familien med en tur i Legoland. Når du bestiller din ferie hos Esmark, får du 15 % rabat på billetterne til Legoland.

I de forskellige badebyer står de lokale handelsforeninger også bag en række aktiviteter i påsken, så det er aldrig svært at få tiden til at gå, når du er i sommerhus ved Vesterhavet. Du er altid velkommen til at kontakte vores faste medarbejdere på Esmarks-kontorer, hvis du har brug for inspiration til påskeferien i Danmark.

Har du nogensinde overvejet at prøve en påskeferie for lystfiskere ? Mulighederne for at dyrke lystfiskeri i påsken er rigtig gode, når du lejer et sommerhus i Vestjylland. Det er blandt andet den tid på året, hvor der fanges helt utrolig mange sild ved slusen i Hvide Sande. Der er også en lang række fiskesøer i det vestjyske, hvor der kan fanges ørreder og andre fisk. Medmindre påsken falder meget tidligt, er der også mulighed for at fange laks i Skjern Å.

Hvide Sande Sildefestival fiskeferie Danmark

Sådan får I påske med sjov og underholdning

Når du holder ferie i sommerhus, bestemmer ud selv, hvad der skal foregå på ferien; om tiden skal tilbringes foran pejsen, i spabadet, ude i naturen, på museum eller med noget helt femte. Skal den stå på sjov og underholdning for hele familien, kan det fx anbefales at besøge det populære Bade- og Legeland hos Lalandia i Søndervig.

Find feriebolig og sommerhus til jeres behov

Skal sommerhuset være stort eller lille? Skal der være pool, spabad, sauna eller noget helt fjerde? Hos Esmark har vi Danmarks største udvalg af sommerhuse ved Vesterhavet.

I vores søgefunktion, kan du nemt indstille søgekriterierne, så du finder et sommerhus, der passer præcist til dine ønsker.

Hygiejne og hygge i høj kvalitet

Når du lejer et sommerhus hos Esmark, kan du være sikker på, at kvaliteten og hygiejnen er i top. Og du behøver ikke tage vores ord for det. Hvis du søger på fx Trustpilot, vil du se, at vores gæster giver os rigtige gode anmeldelser.

Det skyldes blandt andet, at vores rengøringsmedarbejdere ikke er provisionslønnede. For os betyder det meget mere, at dit sommerhus er gjort ordentligt rent, end om det tager en halv time mere eller mindre. Det er én af grundene til, at vi har så mange stamkunder hos Esmark.

Sådan lejer i et sommerhus i påskeferien

Er du klar på oplevelser, afslappede stunder og generelt nyde dit lejede sommerhus i påskeferien? Du kan bestille dit sommerhus her på vores hjemmeside. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål.

chevron-down

Hvor kan jeg holde påskeferie i Danmark?

Det mest populære sted at holde påskeferie i Danmark er helt klart ved Vesterhavet. Det skyldes en kombination af den fantastiske natur, og at det er et område med masser af spændende aktiviteter i påsken.

chevron-down

Hvornår kan jeg leje et sommerhus til påskeferien i Danmark?

Vi anbefaler, at du hurtigst muligt lejer et sommerhus hos Esmark, hvis du ønsker en specifik bolig. Selvom vi er uden for højsæsonen, er der nemlig rift om de gode sommerhuse i påsken.

chevron-down

Hvad skal jeg selv medbringe i et sommerhus?

En ferie i Danmark er ikke altid det samme som proppede tasker med praktiske sager hjemmefra. Du behøver faktisk ikke medbringe andet end tøj til årstiden, en tandbørste og dit gode humør. Med et lejet sommerhus til påskeferien hos Esmark har du alt, hvad du skal bruge.

Hvis du ikke vil bestille sengelinned hos os, skal du selv medbringe det. Der er også mulighed for at leje udstyr af forskellig slags hos Esmark. Det kan for eksempel være trækvogne.

Læs mere om hvad du bør medbringe til sommerhuset her.

chevron-down

Hvor mange husdyr må jeg tage med?

At leje et sommerhus til påskeferien er ikke altid nemt, hvis Fido skal med. Sådan er det heldigvis ikke hos Esmark. Det er nemlig tilladt at have husdyr med på ferie i langt de fleste af vores sommerhuse. Hele året. Vi har også et udvalg af sommerhuse, hvor du må have to hunde med og enkelte, hvor det er tilladt at have tre firbenede venner med på påskeferien. Det giver dig masser af muligheder for at holde påskeferie med hund hos os.

chevron-down

Hvordan foregår ankomst og afrejse?

Du får udleveret nøglen hos det nærmeste Esmark-kontor. Vi har kontorer i både Søndervig, Bjerregård, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand, så du altid kort afstand til det nærmeste Esmark-kontor. Her får du også de praktiske informationer om dit sommerhus og et strømkort, så du kan aflæse strøm og evt. andre forbrugsudgifter.

Du afleverer nøglen, når din påskeferie i sommerhus er slut, på samme kontor, hvor du modtog den.

chevron-down

Hvor finder jeg nøglen, hvis jeg ankommer sent eller tidligt?

Dit sommerhus vil altid være klar senest klokken 15.00 på ankomstdagen. Er dit sommerhus klar før ankomst, får du en sms med besked om, at du kan hente din nøgle og flytte ind tidligere end klokken 15.00.

Hvis du ankommer uden for vores åbningstider, så kan du hente din nøgle i et nøglerum på det Esmark-kontor, der ligger nærmest dit feriehus.

chevron-down

Hvordan foregår rengøring?

Du har mulighed for at få os til at gøre rent efter dig , så du kan afslutte påskeferien i ro og mag. Hvis Esmark skal stå for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 9.00 på afrejsedagen. Du kan også vælge selv at svinge støvsugeren. Hvis du selv står for rengøringen, skal du være ude af huset senest klokken 10.00.

chevron-down

Hvornår er der påskeferie?

De fleste år falder påsken i april. Men det er forskelligt fra år til år, hvornår påsken falder. Faktisk er udregningen af påske-datoerne ganske kompliceret, og det afhænger både af månen og af søndagenes placering i året. Huskereglen er, at påskedag falder den første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgn.

chevron-down

Kan jeg handle i påsken?

Ja, butikkerne i ferieområderne ved Vesterhavet holder åbent i påsken, og det gælder uanset, om du holder ferie ved Blåvand, Vejers, Henne, Houstrup, Bjerregård, Hvide Sande eller Søndervig.

Holder du ferie i området ved Blåvand, kan det fx anbefales at tage på shoppetur i Esbjerg, som ligger cirka tre kvarters kørsel fra Blåvand. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Holder du ferie i området ved Søndervig, kan det varmt anbefales at tage på shoppetur i Ringkøbing, som er en gammel købstad med en utrolig charmerende midtby, der er præget af brolagte gader og gamle bygninger.

chevron-down

Er rengøring inkluderet i lejeprisen i påsken?

I enkelte af vores sommerhuse er rengøring inkluderet i lejeprisen, også i påsken, men i langt de fleste af vores sommerhuse, bestemmer du selv, om du vil købe Esmark til at stå for rengøringen, eller om du vil klare rengøringen selv.

2024
Forår Sommer
Maj Juni Juli
Uge 18 Uge 18 Uge 22 Uge 22 Uge 27 Uge 27
Uge 19 Uge 19 Uge 23 Uge 23 Uge 28 Uge 28
Uge 20 Uge 20 Uge 24 Uge 24 Uge 29 Uge 29
Uge 21 Uge 21 Uge 25 Uge 25 Uge 30 Uge 30
Uge 22 Uge 22 Uge 26 Uge 26 Uge 31 Uge 31
2024
Sommer Efterår
August September Oktober
Uge 31 Uge 31 Uge 35 Uge 35 Uge 40 Uge 40
Uge 32 Uge 32 Uge 36 Uge 36 Uge 41 Uge 41
Uge 33 Uge 33 Uge 37 Uge 37 Uge 42 Uge 42
Uge 34 Uge 34 Uge 38 Uge 38 Uge 43 Uge 43
Uge 35 Uge 35 Uge 39 Uge 39 Uge 44 Uge 44
  Uge 40 Uge 40  
2024 2025
Efterår Vinter
November December Januar
Uge 44 Uge 44 Uge 48 Uge 48 Uge 1 Uge 1
Uge 45 Uge 45 Uge 49 Uge 49 Uge 2 Uge 2
Uge 46 Uge 46 Uge 50 Uge 50 Uge 3 Uge 3
Uge 47 Uge 47 Uge 51 Uge 51 Uge 4 Uge 4
Uge 48 Uge 48 Uge 52 Uge 52 Uge 5 Uge 5
  Uge 1 Uge 1  
2025
Vinter Forår
Februar Marts April
Uge 5 Uge 5 Uge 9 Uge 9 Uge 14 Uge 14
Uge 6 Uge 6 Uge 10 Uge 10 Uge 15 Uge 15
Uge 7 Uge 7 Uge 11 Uge 11 Uge 16 Uge 16
Uge 8 Uge 8 Uge 12 Uge 12 Uge 17 Uge 17
Uge 9 Uge 9 Uge 13 Uge 13 Uge 18 Uge 18
  Uge 14 Uge 14  

Ferieperioder og helligdage

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Thorsminde
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Vejers Strand
 • - Blåvand
 • - Fanø
 • - Rømø
icon
  Spørgsmål til din sommerhusferie?
  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...