Sommerhuse i Vedersø klit

Sommerhuse Vedersø klit

Søger I efter et feriehus og trænger I til en pause fra den travle hverdag? En ferie i et feriehus i Vedersø Klit er den perfekte måde at koble af på og den smukke og fredfyldte natur giver jer en helt uforglemmelig ferieoplevelse.

I Vedersø Klit er der uspolerede sandstrande og unikt klitlandskab så langt, øjet rækker, og det idylliske ferieområde mellem Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord sætter rammerne for en afslappende ferie i et feriehus med plads og tid til at nyde friheden sammen med dem, du holder af.

Om end I planlægger den næste familieferie ved Vedersø Klit, en tur med vennerne eller en romantisk udflugt for to, så er Vedersø Klit den perfekte feriedestination med sin helt egen charme hele året rundt og med en bred vifte af skønne feriehuse at vælge imellem, også er de alle bygget efter den gamle byggeregel, sten og med stråtag, som er med til at skabe et harmonisk og ensartet feriehusområde.

Feriehusudlejning ved Vedersø Klit

I Vedersø Klit finder I et stort udvalg af sommerhuse. Et sommerhus i Vedersø Klit ligger midt i den vestjyske natur, der passer præcist til jeres behov og ønsker. Lige meget om I er på udkig efter noget helt enkelt eller noget mere luksuriøst, finder I et passende feriehjem her, og I bor tilmed i hjertet af det unikke klitlandskab på store naturgrunde, omgivet af uspoleret landskab og med det brusende Vesterhav som nabo.

Et sommerhus i Vedersø Klit er helt ideelt til jer, der søger en ferie med fred og ro, men det ligger samtidig ikke langt fra diverse aktiviteter og udflugtsmål for hele familien.

Aktiviteter og underholdning for hele familien

Par på tur i klitterne foran deres sommerhus i Vedersø Klit.

Ferieområdet ved Vedersø Klit har masser at byde på og er ideelt til en afslappende såvel som en aktiv ferie.Trænger I til mere action, så kan I ved Vedersø Klit Camping springe i et udendørs badeområde, eller spille minigolf med hele familien. Er du mere til at se naturen fra nye højder, så tilbyder Vedersø Ridecenter på fantastiske rideture på hesteryg ved stranden, i plantager og fredet terræn. Du har også rig mulighed for at fange fisken til middagsbordet fra stranden, ved molen i Thorsminde eller i en af de mange Put & Take søer.

Ved stranden kan du prøve kræfter med surfing i Vesterhavets bølger, bygge sandslotte i vandkanten, gå en dejlig tur langs stranden eller bare nyde solen i det behagelige sand.

Kun et kvarters kørsel væk ligger de større byer Ulfborg og Søndervig, her finder I året rundt aktiviteter for hele familien såsom fitness, shopping og lækre restauranter, og der er rig mulighed for indkøb af dagligvarer i byernes dagligvarebutikker. I Søndervigs centrum er der et stort supermarked, som udover dagligvare disker op med nybagt bagerbrød til morgenbordet og lækre kager til eftermiddagskaffen. Friske fornødenheder er også at finde i dagligvarebutikkerne Netto og ABC-lavpris i Ulfborg.

I badebyen Søndervig kan I også tilbringe dagen det kæmpestore oplevelsescenter Lalandia. Børnene kan klatre rundt i Monky Tonky-Land, mens mor og far nyder en dejlig kop kaffe. Eller I kan alle springe i det tropiske badeland Aquadome, og plaske rundt i de mange bassiner.

Historier fra Vedersø Klit, som er værd at kende

Langs den jyske vestkyst står høje, skulpturelle, trebenede trækonstruktioner – kaldet en båke eller sømærke. I det skønne landskab i Vedersø Klit har I også muligheden for at se et af de 23 trækonstruktioner, som blev rejst i 1884-85 for at forbedre søsikkerheden for havets søfolk. Navigationssystemet er i dag teknologisk opdateret, og derfor har båkerne ikke nogen søfartsmæssig funktion, men er dog vigtige kulturhistoriske og arkitektoniske kendetegn i det vestjyske landskab.

Haurvig - baake

Hvis du sætter dig i bilen og kører et par kilometer til Vedersø, kan du besøge ’Kaj Munks Præstegård’. Byen husede under Anden Verdenskrig en af Danmarks mest kendte digtere og frihedskæmpere – Kaj Munk. Han var præst og dramatiker, og han fyldte mange stykker papir med skuespil, digte, breve, prædikener og artikler. Et besøg på præstegården er det hele værd, hvis du gerne vil vide mere om Kaj Munk og hans liv på vestkysten.

Esmark Feriehusudlejning

Vores kontor ligger i Søndervig, 15 minutters kørsel fra Vedersø Klit og fra jeres sommerhus i Vedersø Klit. Her kan I komme i kontakt med os alle ugens dage, både på kontoret, over telefon og per mail. Har I lyst til at se mere, har vi samlet hele vores udvalg af sommerhuse i Vedersø Klit via fanen ‘Sommerhuse’.

FAQ

chevron-down

Hvilke restauranter er der i Vedersø Klit?

Der ligger en række restauranter i og tæt på området ved Vedersø Klit. Du kan for eksempel besøge Vedersø Klit Badehotel, hvor du er garanteret et godt måltid mad kombineret med idylliske og naturskønne rammer. Du kan også køre til den nærliggende by Thorsminde, hvor Restaurant Vestkysten lækre middage med alt godt fra havet. I Søndervig ligger Restaurant Sandgaarden, der har et fransk inspireret køkken.

chevron-down

Hvilke aktiviteter er der i Vedersø Klit?

Der findes aktiviteter for enhver smag i nærheden af Vedersø Klit. Holder du af at udforske naturen, kan du besøge Husby Klitplantage, hvor smukke vandreruter tager dig gennem området. Er du historisk interesseret, kan du besøge en af de lokale attraktioner, Kaj Munks Præstegård, eller tage turen til den nærliggende by Thorsminde, hvor det spændende Strandingsmuseum St. George ligger. Du kan også udforske området på hesteryg hos Vedersø Ridecenter.

chevron-down

Hvordan er vejret i Vedersø Klit?

Vejret i Vedersø Klit er ligesom på resten af vestkysten vekslende. Generelt er der gode muligheder for at holde en solrig ferie i sommermånederne og maj, mens vinterhalvåret i højere grad lægger op til en sommerhusferie med masser af indendørs hygge foran brændeovnen. Stranden i Vedersø Klit er dog et besøg værd hele året rundt, og Vesterhavet er smukt i alle sine facetter; både på en klar og stille sommerdag og på en blæsende efterårsdag, hvor bølgerne danser i vinden.

chevron-down

Hvilke typer af sommerhuse har Esmark i Vedersø Klit?

Esmark har mange forskellige slags sommerhuse i Vedersø Klit. Langt de fleste af sommerhusene er opført i samme karakteristiske stil med røde mursten og stråtag, men sommerhusenes indre og faciliteter varierer. Det betyder, at vi både har store poolhuse på store plænegrunde, moderne luksushuse med sauna og spabad og helt klassiske og enkle sommerhuse med brændeovn. Ligegyldigt hvilke præferencer du har til din ferie, er der helt sikkert også noget for dig blandt vores sommerhuse i Vedersø Klit.

Find sommerhuse i Vedersø Klit

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Det siger vores gæster om os:
Professionelt firma, hvor der er styr på tingene.
» Se flere vurderinger af Esmark her
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...