Sommerhuse i Vedersø Klit

Søger I efter et feriehus? Og trænger I til en pause fra den travle hverdag? En ferie i et feriehus i Vedersø Klit er den perfekte måde at koble af på og den smukke og fredfyldte natur giver jer en helt uforglemmelig ferieoplevelse.

I Vedersø Klit er der uspolerede sandstrande og unikt klitlandskab så langt, øjet rækker, og det idylliske ferieområde mellem Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord sætter rammerne for en afslappende ferie i et feriehus med plads og tid til at nyde friheden sammen med dem, du holder af.

Om end I planlægger den næste familieferie ved Vedersø Klit, en tur med vennerne eller en romantisk udflugt for to, så er Vedersø Klit den perfekte feriedestination med sin helt egen charme hele året rundt og med en bred vifte af skønne feriehuse at vælge imellem.

Feriehusudlejning ved Vedersø Klit

I Vedersø Klit finder I et stort udvalg af sommerhuse. Et sommerhus i Vedersø Klit ligger midt i den vestjyske natur, der passer præcist til jeres behov og ønsker. Lige meget om I er på udkig efter noget helt enkelt eller noget mere luksuriøst, finder I et passende feriehjem her, og I bor tilmed i hjertet af det unikke klitlandskab på store naturgrunde, omgivet af uspoleret landskab og med det brusende Vesterhav som nabo.

Et sommerhus i Vedersø Klit er helt ideelt til jer, der søger en ferie med fred og ro, men det ligger samtidig ikke langt fra diverse aktiviteter og udflugtsmål for hele familien.

Aktiviteter og underholdning for hele familien

Par på tur i klitterne foran deres sommerhus i Vedersø Klit.

Ferieområdet ved Vedersø Klit har masser at byde på og er ideelt til en afslappende såvel som en aktiv ferie. Trænger I til mere action, ligger de større byer Ulfborg og Søndervig kun et kvarters kørsel væk, og her finder I året rundt aktiviteter for hele familien såsom bowling, fitness, shopping og lækre restauranter.

Esmark Feriehusudlejning

Vores kontor ligger i Søndervig, 15 minutters kørsel fra Vedersø Klit og fra jeres sommerhus i Vedersø Klit. Her kan I komme i kontakt med os alle ugens dage, både på kontoret, over telefon og per mail. Har I lyst til at se mere, har vi samlet hele vores udvalg af sommerhuse i Vedersø Klit via fanen ‘Sommerhuse’.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Det siger vores gæster om os:
Rigtigt positivt.
» Se flere vurderinger af Esmark her

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...