Esmark støtter

Esmark har et klart mål om at være med til at skabe en oase af oplevelser for vores gæster, vores husejere og befolkningen i vores lokalområder.

Vi elsker nemlig mennesker – det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier, nærvær, passion, ansvar og fællesskab. Det er disse 4 værdier, som udgør den grundlov, vi lever efter, og som derfor helt naturligt er udgangspunktet for vores støtte til lokale og regionale initiativer.


Nærvær

Esmark er et lokalt udlejningsbureau, som er dybt forankret i den jyske muld og Vesterhavets salte bølger. Derfor støtter vi også primært lokale og regionale initiativer. Vi har et ønske om at være bredt til stede og understøtte det gode og værdifulde arbejde, der bliver udført rundt omkring i vores lokalområder og regioner.

Ansvar

Hos Esmark vægter vi bæredygtighed højt, både miljø- og klimamæssigt samt socialt. Derfor er det vigtigt for os, at vores støtte går til initiativer og oplevelser, der ligesom os tager hensyn til både mennesker, ren luft, natur og vand. For at kunne tage ansvar for og vare på vores smukke natur, er det vigtigt, at man kommer ud og oplever den. Derfor har vi en forkærlighed for aktiviteter, der foregår i og omkring vand, strand og skov.

Passion

Hos Esmark har vi en passion for udvikling. Vi arbejder kontinuerligt på at blive endnu bedre til det, vi laver, og udfordrer gerne os selv for at forbedre oplevelsen for både vores gæster og husejere. Derfor støtter vi gerne initiativer, der er nysgerrige, udfordrer omverdenen, som viser nye veje, men også initiativer, som vedligeholder eksisterende fællesskaber.

Fællesskab

Ved udvælgelsen af aktiviteter og initiativer, der skal modtage støtte, lægger vi desuden vægt på, at så mange som muligt får mest mulig nytte og gavn af vores donationer. Vi ønsker at styrke og involvere fællesskaber og derfor er vores fokus på oplevelser, som man kan være fælles om.

Vi støtter

uddrag

Røde Kors ꞏ North Sea Football Cup ꞏ Boldklubben Klitten ꞏ Team Rynkeby Fonden ꞏ Hvide Sande KFUM Håndbold ꞏ Holmsland Idræts- & Kulturcenter ꞏ Hvide Sande Kabel Klub ꞏ Lokale børnehaver ꞏ Rejefestival Hvide Sande ꞏ HVAK ꞏ Hvide Sande gymnastik ꞏ Lyngvig Havn ꞏ Vestjysk Orienteringsklub ꞏ Sportspark Blåvandshuk ꞏ Ringkøbing IF fodbold ꞏ Bork Festival ꞏ 7-kanten ꞏ Ringkøbing Fjord Museer ꞏ Maritim Viden ꞏ Fiskeriets Hus ꞏ OMHU Hvide Sande ꞏ Waterz ꞏ Blåvandshuk Golfklub

og mange flere

Proces for udvælgelse af sponsorater

Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 1. december for at komme med i udvælgelsesprocessen. Hvert år mellem 1. december og 1. februar foretager vi med udgangspunkt i overstående en samlet vurdering af alle de forespørgsler, vi måtte have modtaget, samt de aktiviteter, vi selv måtte have udset os.

Der er mange i vores lokalområder og regioner, der har brug for støtte, men vi kan desværre ikke hjælpe alle. Vi vil dog bestræbe os på at komme ud til så mange som muligt med vores støtte og forsøge at fordele sol og vind lige fra år til år.

Vores donationer kan både være lokale og regionale og vi støtter både med pengebeløb og/eller overnatninger, hvilket vurderes og bestemmes i udvælgelsesprocessen.

Du kan fx ansøge om støtte til:

 • Events og arrangementer
 • By- og områdeudvikling
 • Holdtøj

Esmark støtter ikke: Enkeltpersoner (vi støtter fx udelukkende hold eller holdsport), politiske partier eller foreninger, religiøse organisationer eller religiøse formål, aktiviteter, der kan være til skade for mennesker, dyr eller miljøet.

Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig. Passer din forespørgsel derfor ikke ind i en af ovenstående kategorier, eller har du andre gode idéer, så send os en mail på [email protected].

Ansøg om sponsorat

 • MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 63 MB, Maks. antal filer: 10.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Skjul filtre

  Find sommerhus

  Ønsker til huset:
  Nulstil » Alle søgekriterier »
  Søg
  esmark-dk-map-visuel
  Sommerhuse i Danmark
  Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
  icon

   

  69 15 96 11
  [email protected]

  Persondata- og cookiepolitikSitemap
  Søger...