NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus til hele familien – 6 personer og 1 hund

4
icon
icon
icon
icon

Nøddehaven 59, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20433
6 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til Nøddehaven 59, i det familievenlige Jegum Ferieland. Opført i 2017 står dette charmerende sommerhus på 80 kvadratmeter klar til at byde 6 personer og 1 hund velkommen – så her kan hele familien være med.

Komfort og hygge

I køkkenet vil I finde en praktisk opvaskemaskine, der gør oprydningen let og hurtig, så I kan komme tilbage til hyggen omkring spisebordet. Måske har I gang i diverse brætspil?

Når det kommer til værelserne, så byder feriehuset på tre soveværelser. To af dem er udstyret med 140×200 senge, mens det tredje en 180×200 – den perfekte værelsesfordeling til familien med både store og mindre børn. Derudover findes der en charmerende hems, hvor børnene kan trække sig tilbage og hygge sig foran det ekstra fjernsyn – her er også ekstra sovepladser til rådighed.

Sommerhuset har et enkelt badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal fryse tæerne på de kolde morgener.

Fra leg til lækre måltider

På denne 1556 kvadratmeter store plænegrund er der masser af plads til leg og boldspil for både børn og barnlige sjæle – selv de firbenede kan være med her. Omkring sommerhuset venter terrassen på jer. Denne er delvist afskærmet og overdækket, perfekt til afslapning i skyggen, mens andre er åbne og inviterer til solbadning.

På terrassen finder I alt, hvad I kunne ønske jer til en aften under åben himmel, med grill og havemøbler til jeres rådighed. Der er også solvogne til dem, der ønsker en dag med solbadning. Og frygt ej for mindre børn eller jeres firbenede familiemedlem, for grunden er nemlig indhegnet, så I trygt kan lade dem boltre sig i haven. Derudover venter der jer et hyggeligt bålsted i haven, hvor I kan samles og måske lave en omgang snobrød. Der er også en trampolin til børnene og barnlige sjæle, så I kan hoppe og more jer i haven.

Skov og strand – Jegum Ferieland

Med Nøddehaven 59 som jeres næste feriehus er alt indenfor rækkevidde. I har kun 600 meter til nærmeste indkøbsmuligheder, så det er nemt at hente friske forsyninger. Derudover er der kun 12000 meter til havet, hvor I kan tilbringe dagen med badning, solbadning eller en dejlig gåtur langs kysten.

I ferieområdet finder I en veludstyret aktivitetspark med legepladser, boldbaner og minigolf. Der er også mulighed for at tage en cykeltur på de mange skønne cykelstier, der snor sig gennem området, eller en gåtur på de velanlagte vandrestier, der giver jer mulighed for at opleve den smukke natur tæt på.

For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at prøve kræfter med fiskeri i områdets fiskesøer eller tage en tur til de nærliggende ridestalde, hvor I kan leje heste og tage en tur i det fri. Der er også mulighed for at tage på dagsudflugter til populære attraktioner som Legoland, Givskud Zoo eller de smukke kyster ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20433

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt für Familien geeignet. Die Kinder können fantastisch im Garten spielen und die vorhanden Sportgeräte nutzen auf dem uneinsehbaren, großen Grundstück. An sonnigen tagen kann man herrlich auf der Terrasse frühstücken. Toll ist außerdem, dass der Garten wirklich komplett eingezäunt ist, falls man seinen Vierbeiner mitbringen möchte!
Das Ferienhaus ist sehr modern und trotzdem absolut gemütlich, super ausgestattet im Küchenbereich und
auch Spiele für den Familienabend sind vorhanden.
Bei jedem Wetter ein ist dieses Haus ein Ort für den perfekten Dänemark-Familienurlaub!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes, toll ausgestattetes Ferienhaus auf einem schön eingewachsenem Grundstück. Perfekt zum entspannen, sowohl für Kinder als auch Erwachsene.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 1.556
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...