NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus med sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Solbærvangen 11, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20446
8 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
8 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sommerhuset ligger på Solbærvangen 11 i det familievenlige Jegum Ferieland. Opført i 2007 står dette sommerhus klar til at byde op til 8 personer og 1 hund velkommen. Med moderne faciliteter og behagelige omgivelser er dette feriehus det perfekte valg for en afslappende og mindeværdig ferieoplevelse.

Komfort og afslapning – Sauna og spa

Dette klassisk moderne sommerhus byder på en lys og rummelig indretning med plads til hele familien. Der er højt til loftet og store vinduer, som sikrer masser af naturligt lys i alle rum. Køkkenet fungerer som samlingspunktet i huset og er perfekt til fælles madlavning. Herfra kan samtalen let fortsætte hen til spisebordet, hvor nogle måske er i fuld gang med dagens brætspil. Køkkenet er praktisk udstyret med en opvaskemaskine, der gør oprydningen nem.

I stuen finder I en Chromecast, så der er mulighed for at streame jeres yndlingsserier og film. Her er også en hyggelig brændeovn, hvor I kan samles omkring en varm og indbydende ild på kølige aftener. Sommerhuset har fire lyst indrettede soveværelser: tre med dobbeltsenge og et med to enkeltsenge, hvilket gør huset ideelt for familier med børn.

De to badeværelser i sommerhuset er begge udstyret med gulvvarme, så I kan nyde den ultimative komfort. Derudover byder huset på en standspa samt en sauna, hvor I virkelig kan slappe af. For ekstra bekvemmelighed er der både vaskemaskine og tørretumbler, så I kan holde garderoben ren under hele jeres ophold.

Mad og aktiviteter under åben himmel

Udendørs byder sommerhuset på flere terrasser, så der altid er en plads i solen, uanset tidspunktet på dagen. Der er alt, hvad I behøver for en fantastisk ferieoplevelse, inklusiv grill og havemøbler, som er perfekt til en hyggelig grillaften. Til de solrige dage finder I også solvogne, hvor I kan slappe af.

Terrasserne fører ud til plænegrunden, som indbyder til diverse aktiviteter og spil for både børn og voksne. For de yngste medlemmer af familien er der en sandkasse og en gynge, hvor de kan slippe fantasien fri og lege i timevis. Selv familiens firbenede ven kan nyde pladsen og de friske omgivelser. Sommerhuset har også en carport, hvor bilen kan stå i læ og være klar til det næste eventyr langs vestkysten.

Familievenlige aktiviteter og natur

Solbærvangen ligger ideelt for dem, der ønsker både afslapning og aktiviteter inden for kort afstand. Med kun 850 meter til nærmeste indkøbsmuligheder, er det let og bekvemt at hente dagligvarer og alt, hvad I ellers måtte få brug for under opholdet. Hvis I er klar på en dag ved havet, ligger kysten blot 10 kilometer væk, hvor I kan nyde en dag med solen, sand og vand. Her kan I gå lange ture, bygge sandslotte eller tage en svømmetur i bølgerne.

Området byder på legepladser, minigolf, tennisbaner og forskellige sportsfaciliteter, hvilket giver jer rig mulighed for at være aktive sammen. De naturskønne omgivelser indbyder også til cykel- og vandreture, hvor I kan opleve den smukke jyske natur på nært hold.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:132 / 1.506
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...