NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende Sommerhus i Jegum Ferieland – én hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Blomstervangen 38, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20484
6 pers.
Antal personer
10000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Beliggende på Blomstervangen 38 står dette 100 kvadratmeter store sommerhus klar til at byde 6 personer og én hund velkommen. Opført i 2009 og spækket med moderne bekvemmeligheder, er dette sommerhus det ideelle valg for din næste ferie i Jegum Ferieland. 

Lys og indbydende indretning

Den åbne planløsning i sommerhuset gør det muligt for jer at holde samtalen kørende hele aftenen, lige fra madlavning i køkkenet til dagens kortspil eller puslespil ved spisebordet. I sommerhusets køkken finder I en praktisk opvaskemaskine, så I nemt kan komme hurtigt tilbage til aftenens aktiviteter. I stuen kan I nyde hyggelige stunder foran brændeovnen, som tilfører både varme og atmosfære.

Sommerhuset har tre lyst indrettede soverum, hvoraf to af disse er udstyret med dobbeltsenge og det sidste med to enkeltsenge, hvilket gør huset perfekt til både par og familier. Derudover er der et hyggeligt anneks med ekstra soveplads, som især kan blive favoritkrogen for børnene. For ekstra komfort er der to badeværelser med gulvvarme, og i det ene badeværelse finder I både en sauna og en tømmespa til to personer.

Praktiske faciliteter såsom en vaskemaskine og tørretumbler er også til rådighed, så I kan holde styr på garderoben under hele jeres ophold.

Afslapning og aktiviteter 

Sommerhuset ligger på en 1600 kvadratmeter stor plænegrund, som indbyder til spil og leg. Omkring huset er der flere terrasser, både åbne og delvist overdækkede. Her finder I havemøbler og en grill, så I kan nyde en aften med mad under åben himmel. Solvogne og en parasol står klar til de solrige dage.

Den store terrasse byder på flere hyggelige kroge, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen eller en god bog. På terrassen er der altid mulighed for at finde en solplads, hvor I kan slappe af og nyde solens varme stråler.

Ved huset finder I også et redskabsrum, hvor I har mulighed for at stille jeres cykler.

Oplevelser for store og små

Jegum Ferieland er en destination for familier, der søger en blanding af afslapning og spændende aktiviteter. Området byder på en bred vifte af naturoplevelser, som I kan udforske sammen. Familievenlige cykel- og vandrestier strækker sig gennem det smukke landskab og giver jer mulighed for at nyde naturen i jeres eget tempo.

Blot en kort køretur væk, cirka 10.000 meter, finder I de skønne badestrande ved Vesterhavet, hvor I kan tilbringe dagen med at bade, bygge sandslotte eller bare slappe af i solen. For de eventyrlystne tilbyder området forskellige vandsportsaktiviteter såsom windsurfing og kajakroning.

Med indkøbsmuligheder kun 200 meter væk fra sommerhuset er det nemt at få fat i alle de nødvendigheder, I måtte have brug for under opholdet. Det gør dagligvareindkøb til en hurtig og bekvem oplevelse, så I kan bruge mere tid på at nyde ferien.

I Jegum Ferieland selv er der flere faciliteter, der gør ferien sjov og underholdende for hele familien. Børnene kan hygge sig på legepladserne eller udforske mini-zoo’en, mens de voksne kan nyde en runde minigolf eller tennis.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.600
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...