NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og overdækket terrasse

3
icon
icon
icon

Birkelunden 11, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20497
5 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På en rolig plænegrund i Jegum Ferieland finder I dette superhyggelige feriehus, der er blevet istandsat i 2024. Et dejligt lyst feriehus med brændeovn og plads til 5 gæster. Udenfor er der plads til leg på den grønne plæne og grillaftner under overdækningen. Hjertelig velkommen.

Komfort og den velkendte sommerhusstemning

Velkommen på Birkelunden 11 i Jegum. Med sine 85 m2 er her plads til 5 glade feriegæster. Feriehuset er hyggeligt og enkelt indrettet med behagelige møbler og vinduerne inviterer dagslyset indenfor. Her er åbent køkken/opholdsrum til familielivet og plads til både fællesmadlavning i køkkenet og brætspilsaftner. I stuen sørger brændeovnen for den rette feriestemning. Sid her med en god bog, en friskbrygget kop kaffe og mærk varmen brede sig – dét er ægte sommerhushygge.

Her er 3 soverum, så I er sikret en god nattesøvn. Feriehuset på Birkelunden 11 er udstyret med hverdagens vigtigste hjælpere; en energibesparende varmepumpe, en 50L fryser og opvaskemaskinen klarer opvasken for jer.

Dejlig grøn have med fine terrassezoner på Birkelunden 11

Udendørsarealerne skal selvfølgelig nydes på de lune sommerdage. Grunden er fint afskærmet af de store træer, og her kan I både spille kongespil eller dase i solen – havemøbler og liggestole står klar til jer. Skønt er her også en fin grøn græsplæne, der indbyder til aktiviteter for store som små.

Til aften kan I tænde op i grillen og nyde et dejligt måltid. Her er både mulighed for at dække op på den overdækkede terrasse eller under åben himmel. Lad familiens grillmester trylle et dejligt måltid frem, spil kort og planlæg morgendagens aktiviteter. Det hører sig sommeraftnerne til.

Ferieaktiviteter – skov og strand

Jegum Ferieland er et idyllisk ferieområde beliggende midt i det naturskønne Vestjylland, kun en kort køretur fra Vesterhavets skønne strande. Her finder I en perfekt kombination af fredelige omgivelser og spændende aktiviteter for hele familien.

Området byder på velholdte stier ideelle til cykelture og vandreture gennem den smukke, danske natur. For de aktive er der mulighed for at spille minigolf, tennis og nyde andre fritidsaktiviteter. Med kun 300 meter til nærmeste indkøbssted er daglige indkøb nemt tilgængelige.

Børnene vil elske de mange legepladser og de grønne områder, hvor de kan løbe og lege frit. Jegum Ferieland er det ideelle sted for jer, der ønsker at kombinere afslapning med sjove oplevelser.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.600
Renoveret / Byggeår:2024 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...