NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus på stor naturgrund med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Højsvej 19, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30379
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Bag de høje træer i det naturskønne Houstrup ligger sommerhuset på Højsvej 19 på en 1827 kvadratmeter stor naturgrund. Her kan op til 5 personer og 2 hunde nyde en skøn ferie med gode muligheder for afslapning foran brændeovnen eller i saunaen.

Hygge og afslapning sammen

Sommerhuset blev opført i 1976 og er siden blevet renoveret – senest i 2021, hvor det blev moderniseret og nu fremstår lyst og hyggeligt. De 76 kvadratmeter er godt indrettet og fordeler sig blandt andet på 3 værelser, hvoraf ét er udstyret med enkeltseng og de 2 andre har dobbeltsenge, der er 140 og 160 centimeter bredde.

På badeværelset finder I et af de helt store højdepunkter, nemlig feriehusets sauna. Her kan I blive varmet igennem efter en lang tur i den omkringliggende natur eller bare sætte jer ind og slappe af, mens I mærker hverdagens stress forlade kroppen.

Det store opholdsrum, hvor køkkenet, stuen og spisestuen er samlet, er sommerhusets hjerte. Her kan I alle nyde hinandens nærvær og tage del i den samme samtale, selvom I hver især slapper af med forskellige aktiviteter; nogle spiller måske kort i sofaen, mens andre bager lækre boller i køkkenet og alle snakker de sammen med dem, der sidder ved spisebordet og planlægger næste dags udflugt.

I stuen står brændeovnen klar til at give en skøn varme og fortrylle jer med sine dansende flammer, der skaber en helt vidunderlig ferie-atmosfære. Er I ude efter en mere klimavenlig løsning, kan I benytte jer af varmepumpen, der hurtigt og effektivt søger for en skøn temperatur og godt indeklima.

Plads til privatliv på den store grund på Højsvej 19

Fra stuen kan I gå gennem den store skydedør og ud på terrassen, hvor I både har mulighed for at sidde under åben himmel, eller under den overdækkede del, hvis nu det skulle dryppe lidt, eller I foretrækker skyggen. Her kan I benytte både solvogne, havemøbler, parasol og grill – hvad mere har man brug for, for at nyde en vellykket feriedag i haven?

På den 1827 kvadratmeter store naturgrund kan både børn, voksne og hunde boltre sig og mærke stemningen af klassisk dansk sommerhusferie. Grunden er omkranset af høje træer, så I kan nyde privatlivets fred.

Houstrups natur er perfekt for jer, der elsker bare at være tæt på naturen. De mange cykel- og vandrestier inviterer til mange ture, hvor hunden selvfølgelig også er velkommen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.827
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (35 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...