NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

30470

3
icon
icon
icon

Brudbjergvej 25, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30470
5 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
4250 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Brudbjergvej 25 i Houstrup tilbyder den perfekte ramme for en afslappende og mindeværdig ferie. Med sine 73m2 er der plads til op til fem personer, og I kan tage jeres hund med, da én hund er tilladt. Sommerhuset byder på både naturskønne omgivelser, afslappende omgivelser og komfortable indendørs indretninger.

Komfort og hygge

Indenfor i sommerhuset finder I en charmerende åben planløsning, hvor køkken og stue er forbundet, hvilket giver mulighed for at fortsætte samtalerne uforstyrret, mens maden tilberedes. Køkkenet, som er udstyret med en praktisk opvaskemaskine, så I hurtigt kan klare oprydningen og komme tilbage til aftenens brætspil eller ud på det næste eventyr langs vestkysten.

Fra køkkenet har i udsyn ud over stuen, som er indrettet med komfortable møbler og en brændeovn, der skaber en varm atmosfære på kølige dage. Denne åbne planløsning gør det også muligt at holde øje med børnene, som sidder i stuen og nyder deres yndlingsserier på husets Chromecast.

Sommerhuset rummer tre soveværelser: et soveværelse med en dobbeltseng, et med to enkeltsenge og det tredje med en enkeltseng, perfekt til at rumme både familier og vennegrupper. Badeværelset er funktionelt indrettet med faciliteter, så I har alt, hvad I behøver for et behageligt ophold.

Mad under åben himmel

Beliggende på en stor, 1500m2 naturgrund, har I masser af plads til både leg og afslapning. Der er flere terrasser at vælge imellem – en åben terrasse, en afskærmet terrasse og en overdækket terrasse – så I kan finde den perfekte plads til enhver tid på dagen. Terrasserne er udstyret med komfortable havemøbler, solsenge og en parasol, som indbyder til afslapning og udendørsmåltider.

Til de dage, hvor I ønsker at grille, står en gasgrill til jeres rådighed, hvilket gør det nemt at tilberede lækre måltider under åben himmel. En udebruser giver mulighed for en forfriskende kold afskylning efter en dag ved stranden eller i haven.

For cykelentusiaster, som gerne medbringer deres egen cykel eller ønsker at leje cykler i området, er der et praktisk redskabsrum til sikker opbevaring af cykler og udstyr.

Naturskønne omgivelser

Området omkring Brudbjergvej byder på en rig palet af aktiviteter og oplevelser, hvilket gør det til et ideelt rejsemål for både afslapning og eventyr. Sommerhuset ligger kun 2000 meter fra havet, så det tager ingen tid at komme ned til den smukke kyst og nyde en dejlig dag på stranden. Et besøg til havet er altid forfriskende og giver jer mulighed for at bade, bygge sandslotte eller tage lange, afslappende gåture langs kysten.

For indkøbsmuligheder er der kun 4250 meter til Nørre Nebel, hvor I finder alt, hvad I behøver for at gøre jeres ophold endnu mere behageligt. I Nørre Nebel er der en række butikker, supermarkeder og specialforretninger, der nemt kan dække jeres daglige indkøbsbehov. Her kan I finde alt fra friske dagligvarer til unikke lokale produkter. Byen byder også på hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan nyde en god frokost eller middag efter en dag fyldt med oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30470

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einem schönen abgeschirmt großen Garten, es ist alles sehr gemütlich und gepflegt wir würden jederzeit dort wieder unseren Urlaub verbringen Uns hat die Heidelandschaft und die Bewaldeten Grundstücke sehr zugesagt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus liegt auf einem sehr schön zugewachsenen ruhigen Grundstück. Die Ausstattung läßt keine Wünsche offen. Absolut empfehlenswert für einen entspannten Aufenthalt mit Hund.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...