NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus på stor dejlig grund i Houstrup

3.5
icon
icon
icon
icon

Gammelgabvej 16, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30597
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Oplev et sommerhus i Houstrup, der emmer af charme og komfort, beliggende på Gammelgabvej 16. Dette renoverede feriehus fra 2024 byder på en kombination af moderne bekvemmeligheder og skønne naturoplevelser. Med plads til otte personer er dette sommerhus den ideelle ramme for en mindeværdig ferie med venner og familie.

Afslapning og hygge for hele familien – aktivitetsrum

Med sin lyse og venlige indretning skaber sommerhuset en behagelig og hjemlig stemning, der indbyder til afslapning.

I køkkenet finder I det nødvendige for at forberede lækre måltider under jeres ophold. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, hvilket gør madlavning og oprydning til en leg. Her kan I samles om morgenmaden ved det rummelige spisebord og planlægge dagens aktiviteter.

Stuen er udstyret med en komfortabel sofagruppe, hvor I kan slappe af efter en oplevelsesrig dag. Her kan hele familien samles omkring aftenens kortspil eller se en god film sammen på sommerhusets Chromecast. Brændeovnen danner et naturligt samlingspunkt, hvor I kan nyde hyggelige aftener med varme fra flammerne.

Som en særlig attraktion for både børn og voksne, byder sommerhuset også på et aktivitetsrum udstyret med bordtennisbord, TV og sofa. Dette rum er perfekt til børnene, der kan bruge timer på sjov og leg, mens de voksne kan slappe af i stuen eller deltage i aktiviteterne.

Sommerhuset har fire rummelige soverum, hvilket sikrer en god nats søvn for alle gæster. De to dobbeltsenge og fire enkeltsenge giver fleksibilitet i sovepladsfordelingen. Sommerhuset har to badeværelser, hvor det ene har gulvvarme. Med både vaskemaskine og tørretumbler på stedet behøver I ikke bekymre jer om beskidt tøj, hvilket gør opholdet mere bekvemt.

Udendørs glæder og aktiviteter

Fra køkkenet kan I træde direkte ud på den åbne terrasse, hvor både havemøbler og grill venter. Her kan I nyde en dejlig aften med mad under åben himmel, mens I tager den storslåede natur ind. Sommerhuset ligger på en stor, dejlig grund på 1.200 kvadratmeter, hvilket giver rigeligt med plads til udendørs aktiviteter og afslapning. Grunden er hovedsageligt græsplæne, hvilket gør den ideel til leg og spil for både børn og voksne.

Som en ekstra bonus er der en sandkasse og en gynge, så børnene kan more sig udenfor, mens de voksne nyder roen og naturen fra terrassen.

Naturoplevelser og lokale attraktioner

Med Gammelgabvej som base er der mange spændende udflugter i vente. I kan tage på cykelture i de omkringliggende skove og heder, besøge lokale attraktioner og nyde den autentiske vestjyske natur. Der er også rig mulighed for vandreture, fiskeri og andre udendørs aktiviteter, som gør, at I aldrig kommer til at kede jer.

Fra sommerhuset er der kort afstand til havet, hvor I kan tilbringe solrige dage ved stranden; det tager kun 10 minutter at køre til kysten. Indkøbsmulighederne er også let tilgængelige, da der er supermarkeder og butikker inden for en radius af 5 kilometer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30597

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr großzügig, hell und gut eingerichtet. Es fehlte an nichts und die Küchengeräte waren sehr hochwertig.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:156 / 8.875
Renoveret / Byggeår:2024 / 1899

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...