NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende og lyst feriehus i Houstrup

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 88, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30598
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Jeppesvej 88 venter dette skønne sommerhus på 103 m2, som blev bygget i 2006 og renoveret i 2020. Her kan op til 6 personer og 2 husdyr finde deres egen lille oase midt i det naturskønne Houstrup. Lokationen og atmosfæren skaber den perfekte ramme for en afstressende ferie.

Åben planløsning og charmerende indretning

Sommerhuset er lyst og indbydende, og her er virkelig tænkt på detaljerne. Sofaen er rummelig og komfortabel med plads til hele familien, mens et stort vinduesparti i stuen lader naturligt lys strømme ind og en brændeovn skaber en varme og hygge. Derudover er der en hyggelig hems, der giver ekstra charme og plads til afslapning eller leg.

Køkkenet er komplet med en opvaskemaskine, der gør opvasken nem og bekvem. Den åbne planløsning kombinerer køkken, stue og spisestue i ét, hvilket gør det nemt at lade samtalen flyde fra madlavningen i køkkenet til spisebordet, hvor resten af familien kan være i gang med dagens brætspil.

De tre soveværelser byder på god nattesøvn; det ene værelse har en dobbeltseng, mens de to andre er udstyret med trekvartsenge. Der er to badeværelser, begge med gulvvarme, hvoraf det ene også har en tømmespa til to personer. Derudover er der vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør det nemt at holde styr på vasketøjet under jeres ophold.

Afslappende udendørsliv på den afskærmede terrasse

Sommerhuset byder på en afskærmet og delvist overdækket terrasse, der giver mulighed for at nyde udendørslivet i fulde drag, uanset vejret. Fra stuen kan I træde direkte ud på terrassen og lade den friske luft og den smukke natur strømme ind.

Den rummelige 1140 m2 plænegrund indbyder til leg og afslapning i det fri. Solrige dage kan tilbringes på solvognene under en parasol, mens aftenerne kan nydes med grillmad og hyggelige stunder omkring havemøblerne under åben himmel. Her kan I nyde de lange sommeraftener med et glas vin eller en god bog.

For jeres komfort er der en carport til bilen og et praktisk redskabsskur, hvor I kan opbevare cykler eller andet udstyr, så I nemt kan tage på opdagelse i de omkringliggende naturskønne områder.

Perfekt beliggenhed for strand- og naturelskere

Sommerhusets beliggenhed i Houstrup er perfekt for dem, der ønsker at opleve både natur og bekvemmeligheder. I befinder jer kun 3500 meter fra havet, hvor en dejlig dag ved stranden venter. Her kan I nyde solen, sandet og den friske havluft. Derudover finder I indkøbsmuligheder kun 3400 meter fra sommerhuset, hvilket gør det let at få fat i de fornødenheder, I har brug for under jeres ophold.

Houstrup byder desuden på smukke skove og naturskønne områder, der er ideelle til cykelture, vandreture eller blot en afslappet gåtur. Som gæster i dette sommerhus har I mulighed for både at trække jer tilbage i private, rolige omgivelser samt at deltage i spændende udendørs aktiviteter og opleve områdets mange naturskønne perler.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.140
Renoveret / Byggeår:2020 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...