NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende stråtækt sommerhus midt i Houstrups skønne natur

3.5
icon
icon
icon
icon

Jeppesvej 29, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30600
6 pers.
Antal personer
3200 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Velkommen til et charmerende stråtækte sommerhus beliggende midt i den skønne natur i Houstrup. Dette hyggelige sommerhus på Jeppesvej 29, opført i 1986 og renoveret i 2020, strækker sig over 95 m2 og står klar til at byde op til 6 personer og op til 2 hunde velkommen. Her kan I nyde en dejlig ferie omgivet af naturens ro og skønhed.

Lyst og hyggeligt sommerhus med åben planløsning

Sommerhuset er lyst og indbydende med en åben planløsning, hvor køkken, spisestue og stue flyder sammen i ét rum. Dette giver jer mulighed for at tilberede måltider, mens I holder øje med dagens brætspil ved spisebordet.

I køkkenet er der en opvaskemaskine, som gør det nemt og hurtigt at klare opvasken, så I kan komme hurtigere ud på eventyr. I stuen kan I nyde jeres yndlingsfilm og serier via Apple TV, og en hyggelig brændeovn sørger for varme og hyggestemning på kølige aftener.

Sommerhuset oser af hygge og inviterer til afslappende feriedage i rolige omgivelser. Der er tre soveværelser i huset, hvor to af dem har dobbeltsenge og et har to enkeltsenge. Badeværelset er udstyret med en vaskemaskine, så I kan holde jeres tøj rent gennem hele opholdet, og det har også gulvvarme, så der altid er en behagelig temperatur.

Udendørsliv med grill og naturskøn udsigt

Fra stuen kan I træde ud på den åbne og delvist afskærmede terrasse, der er ideel til en aften under åben himmel. Terrassen er veludstyret med både grill og havemøbler, så I kan nyde udendørs madlavning og afslapning. I finder også solvogne og en parasol til de solrige dage, hvilket gør terrassen til det perfekte sted at dase og nyde solen.

Fra terrassen har I en betagende udsigt over den flotte naturgrund, og med lidt held kan I måske få besøg af de mange skovdyr, der færdes i Houstrup. Derudover er der et skur til opbevaring af cykler, som beskytter mod vind og vejr, samt en carport til bilen. For elbilsejere er der også et ladekabel til rådighed, så I nemt kan oplade bilen.

Jeres base for afslapning og eventyr ved Vesterhavet

Houstrup er et smukt og fredeligt område, der byder på en lang række oplevelser og aktiviteter for hele familien. Området er kendt for sin naturskønne beliggenhed, kun 3 km fra den fantastiske Vesterhavsstrand, hvor I kan nyde endeløse gåture, bade i det friske havvand eller samle rav og muslingeskaller. Indkøbsmulighederne ligger også tæt på, med en lokal købmand kun 2 km væk, hvor I kan finde alt det nødvendige til jeres ophold.

Houstrup Plantage, der grænser op til sommerhusområdet, tilbyder skønne løbe- og cykelruter samt mulighed for at komme tæt på naturens flora og fauna. For de golfinteresserede er der en golfbane inden for kort afstand, og børnene vil elske et besøg i en af de nærliggende dyreparker. Uanset om I er til afslapning i naturen, aktive ferieoplevelser eller kulturelle besøg, finder I det hele i og omkring Houstrup.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30600

DE
D.
sagde , Deutschland

Idyllisch gelegen. Ruhig. Das Haus liegt versteckt, man ist völlig unbeobachtet. Das Haus hat alles, was man für einen schönen Urlaub braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

ein wunderschönes, gemütlich eingerichtetes Haus mit toller Sonnenterrasse und zauberhaftem Naturgarten



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.135
Renoveret / Byggeår:2020 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...