NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus med spa og sauna i Henne Strand

3
icon
icon
icon

Arvevej 8, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40665
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Drømmer I om en afslappende ferie i naturskønne omgivelser – tæt på den betagende Vestkyst? Så er dette skønne sommerhus, beliggende på Arvevej 8 i Henne Strand, det perfekte valg for jer. Henne Strand er kendt for sine smukke strande og rolige atmosfære, og lige her finder I dette skønne sommerhus, som kan rumme op til 6 personer og byder på alt, hvad I behøver for en afslappende ferie.

Bekymringsfri ferie

Der er tænkt på hver lille detalje i sommerhuset på Arvevej 8, så I kan nyde en skøn ferie. Det rummelige opholdsrum er udstyret med komfortable møbler, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab. Brændeovnen i stuen giver ikke kun varme, men også en fantastisk hygge, især på kølige aftener.

Køkkenet er fuldt udstyret med moderne faciliteter, herunder en opvaskemaskine, hvilket gør det nemt og bekvemt at tilberede måltider. Og i den separate fryser med en kapacitet på 40 liter kan I opbevare mad og drikke uden besvær. Spiseområdet er placeret tæt på køkkenet, hvilket skaber en behagelig flow i det åbne planrum. Den rummelige stue har store vinduer, der bringer masser af naturligt lys ind og tilbyder en vidunderlig udsigt til den omkringliggende naturgrund. 

Komfortabel indkvartering

Sommerhuset er, med tre behagelige soverum, yderst velegnet til familier eller par. To af værelserne er udstyret med dobbeltsenge, og det tredje værelse har to enkeltsenge. Dette skønne sommerhus har et badeværelse samt et gæstetoilet, hvilket giver komfort og bekvemmelighed for alle. Desuden er både vaskemaskine og tørretumbler tilgængelige, og kan I holde tøjet rent og frisk under hele opholdet.

Selvforkælelse – med sauna & spa

Efter en dag fyldt med aktiviteter kan I forkæle jer selv med et dejligt saunaophold og nyde tømmespaen. Saunaens varme eller spaens boblende vand vil smelte alle bekymringer væk – den perfekte måde at finde ro, slappe af på og lade op til endnu en spændende dag i Henne Strand.

 

Terrasseliv – tæt på naturen

Sommerhusets skønne terrasser giver i den grad mulighed for at nyde den smukke natur, som omgiver dette hyggelige sommerhus. Terrasserne er udstyret med komfortable havemøbler, og kan I sidde og nyde solens stråler hele dagen. Om aftenen kan I samles omkring grillen og tilberede en lækker middag. Grillen gør det nemt at nyde måltider i det fri, mens I samtidig hygger jer med familie og venner.

Børnene kan boltre sig i sandkassen, mens de voksne nyder en kop kaffe eller et glas vin. Her kan I finde ro og lade batterierne op, mens I lytter til fuglenes sang og den blide brusen fra havet i det fjerne.

Fritidsmuligheder – Henne Strand

Henne Strand byder på mere end blot smukke strande. Omgivelserne er perfekte for naturelskere, cyklister og vandrere, der vil udforske de afvekslende landskaber, frodige skove og hedelandskab, som denne egn byder på. I kan tage på spændende udflugter og opdage skønheden i Vestjyllands natur.

Bymidten af Henne Strand er med 900 meter ikke langt væk og tilbyder en skøn blanding af butikker, caféer og restauranter, hvor I kan nyde forskelligartede delikatesser. Efter en dag med oplevelser kan I vende tilbage til sommerhuset og nyde de rolige omgivelser, mens solen går ned i horisonten. Og med blot 700 meter til stranden er det oplagt at nyde en aften-gåtur ved vandet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.356
Renoveret / Byggeår:1994 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...