Velplejet feriehus med spa og sauna på skøn naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hyttestien 15, Henneby

- Sommerhusnr.: 41707
6 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt i læ på en uforstyrret skovgrund ligger dette skønne feriehus. Her midt i den herlige natur ved den jyske Vestkyst kan I tilbringe herlige familieferiedage. Feriehuset på Hyttestien 15 i Henne by er bekvemt og hyggeligt indrettet, så I hurtigt kommer i ferie- og afslapningsmodus.

Lyst og indbydende feriehus med fantastisk terrasse

I dette lyse feriehus kan der bo op til 6 personer fordelt på 3 soveværelser, 2 med dobbeltseng og 1 værelse med enkeltseng.

Der er både et gæstetoilet og et stort lyst badeværelse, hvor I efter en lang dag med frisk havluft rigtigt kan forkæle jer selv. Med spa og sauna er der virkelig afslapningsgaranti.

Feriehusets hjerte er helt klart den store stue med åben køkken-alrum. Her kan man tilbringe mange timer sammen og lade dagen gå på hæld foran den knitrende varme brændeovn.

Fra stuen er der direkte udgang til en skøn, delvist overdækket og afskærmet terrasse. Her kan I ligge og solbade i liggestolene og nyde at se børnene lege på den store græsplæne. Så de små ikke kommer til at kede sig imens de voksne slapper af på terrassen, er der på Hyttestien 15 både gynger og en sandkasse. Den dejlige naturgrunds træbevoksning sørger for læ. Her er der mulighed for udeliv for hele familien, om der skal grilles på terrassen, leges med børnene eller hunden på grunden eller bare slappes af. 

Skulle I komme hertil med en el-bil, kan denne lades op ved huset: der er installeret en ladestation type 2, 16 Amp med fastmonteret 5 meter ladekabel.

Fantastisk beliggenhed direkte ud til naturområde

Feriehuset ligger på en dejlig skovgrund med fyr- og grantræer for enden af Hyttestien. Lige overfor feriehuset er der adgang til Lyngbo Hede, hvor man kan tage på gode vandreture.  Fra feriehuset er der kun 500 m til Henne Golf-Klub, det lokale ridecenter og det skønne Blaabjerg Plantage med mange gå- og cykelstier.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41707

DK
D.
sagde , Danmark

Et skønt hus i et stille og roligt område. Plads til en familie. Dejligt med to toilettet.
Gode terrasser rundt om huset.
Alt spiller i huset

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Ferienhaus wie man es sich wünscht! Ruhige Lage, liebevoll gestaltetes Interieur, modern und trotzdem gemütlich.

DE
D.
sagde , Idstedt

Das Ferienhaus ist so hyggelig. Wir können es nur weiter empfehlen. Die Umgebung bietet sich für lange Spaziergänge an. Wenn Ihr nach Henne oder Houstrup fahrt mietet bei Esmark. So ein herzliches, besorgtes Team !

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 1.347
Renoveret / Byggeår:1997 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...