NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus til 5 personer i Grærup

3.5
icon
icon
icon
icon

Tranebærvej 15, Grærup

- Sommerhusnr.: 52193
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
10000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen Tranebærvej 15, hvor I finder dette hyggelige sommerhus ved Grærup Strand. De 67 velindrettede kvadratmeter har plads til op til 5 gæster, og hunden er også velkommen. Fra det smukke udendørsområde med flere terrasseområder omkring feriehuset kan I nyde den friske luft og den smukke udsigt i al slags vejr. Indenfor giver brændeovnen feriestemning og behagelig varme på kølige aftener. Med

Feriestemning og hygge

Man føler sig hjemme og mærker en skøn feriestemning straks, man træder ind ad døren til Tranebærvej 15. De fine gulve, lyse vægge og hvidmalede lofter giver sammen med lysindfaldet fra de brede vinduespartier et lyst og venligt miljø. I det åbne opholdsområde giver brændeovnen varme og hygge på kølige dage, og den vidunderlige udsigt over naturgrunden kan bringe ro i sjælen.

Her kan I slappe af på sofaen eller nyde lækre måltider ved spisebordet. Se en god film sammen eller trække jer tilbage med yndlingsbogen.

Det fuldt udstyrede, åbne køkken har blandt andet opvaskemaskine og en 80 liter store separat fryser, som især lystfiskere vil sætte pris på. Her er plads nok til en fisk eller to.

Badeværelset med gulvvarme har dagslys og bruser. Derudover står en vaskemaskine til rådighed i sommerhuset, så I kan opfriske garderoben i løbet af ferien. De rummelige soveværelser har 5 komfortable sengepladser: 1 soveværelse med dobbeltseng, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge og det sidste soveværelse med 1 enkeltseng. Så kan I fordele værelserne, som det passer jer bedst-

Vesterhavsferie ved Grærup Strand

Sommerhuset i Grærup er omgivet af en ca. 1800 kvm stor naturgrund. På de forskellige terrasseområder, der omgiver sommerhuset, finder I en grill og komfortable havemøbler, der indbyder til hyggelige stunder i det fri.

På det rummelige, overdækkede terrasseområde kan I kan nyde opholdet i naturen i al slags vejr. De kuperede klitter giver god afskærmning, og her kan I ugenert nyde jeres ferie.

Naturskønne omgivelser til aktiviteter og afslapning

Området omkring Grærup Strand byder på mange muligheder for aktiviteter og afslapning. Med kun 900 meter til stranden, bliver gåtur dertil er en vidunderlig oplevelse, uanset årstiden. Tag gerne hunden med, så I sammen kan udforske den vestjyske natur.

Udflugter til Oksbøl og Vejers er nærliggende, når I ønsker at shoppe eller besøge restauranter eller caféer. Oplev skønheden ved den danske vestkyst og tilbring en uforglemmelig ferie i Grærup.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.801
Renoveret / Byggeår:2017 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Grærup Strand

Grærup Strand er det ideelle sted at holde ferie, hvis du vil have rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Der er ingen forretninger i Gærup Strand, hvilket bidrager til den fredfyldte atmosfære i området. Samtidig ligger Vejers Strand blot nogle få kilometer væk, og her er der masser af muligheder for at tage på shoppetur i områdets mange specialbutikker. Der er også en købmand i Vejers Strand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb.

Beliggenhed og landskab: Klitter, strand, skov og hede kendetegner landskabet ved Grærup Strand.

Dit sommerhus i Grærup er også tæt på den naturskønne Filsø og der ligger en stor fiskesø i Grærup, hvor der kan fanges ferskvandsfisk af flere forskellig slags.

Indkøb og shopping: Vejers Strand, hvor du finder både en købmand og specialbutikker af forskellig slags, ligger få minutters kørsel fra Grærup Strand. De nærmeste større supermarkeder ligger i Blåvand og i Oksbøl, begge cirka 20 minutters kørsel fra Grærup Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vesterhavet
  • Grærup Fiskesø
  • Filsø (ca. 15 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 15 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 15 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksbøl, cirka 20 minutters kørsel fra Gærup Strand.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...