NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Fanø Bad

3
icon
icon
icon

Klitkammen 6, Fanø Bad

- Sommerhusnr.: 71007
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Klitkammen 6, et charmerende sommerhus på Fanø, hvor I kan nyde en afslappende og uforglemmelig ferie. Sommerhuset, som er renoveret i 2024, kombinerer moderne komfort med klassisk sommerhusidyl, og har alt, hvad I behøver for at skabe de perfekte rammer for jeres næste ferie. Ideelt til den lille familie eller 2 par, som ønsker at holde ferie sammen.

Feriestemning for fire

Sommerhuset på Klitkammen 6 har plads til 4 personer, hvilket gør det ideelt for en lille familie eller et par venner, der ønsker at tilbringe tid sammen. Der er tre soverum, så I kan fordele jer bekvemt. Sommerhuset har en dobbeltseng og to enkeltsenge, hvilket sikrer en god nats søvn for alle. Læg mærke til, at den friske Vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at temperaturen i sommerhuset altid er behagelig, uanset årstiden.

Sommerhuset har et enkelt men moderne badeværelse, der har alt, hvad I behøver for at føle jer hjemme. Derudover er der også en vaskemaskine til rådighed, så I kan holde tøj og håndklæder friske igennem hele ferien. Kombinationen af moderne bekvemmeligheder og komfort sikrer, at I kan slappe af og nyde jeres ferie uden at skulle bekymre jer om praktiske detaljer.

Fantastiske udendørsfaciliteter

De skønne udendørsarealer er et stort plus ved sommerhuset i Fanø Bad. Sommerhuset ligger på en klitgrund, og I kan nyde både en åben og en overdækket terrasse, der er udstyret med komfortable havemøbler. Dette giver jer mulighed for at nyde jeres måltider udendørs, eller I kan nyde den friske luft og naturskønne omgivelser derude. Afstanden til havet er blot 400 meter, så det tager ikke lang tid at komme ned til stranden for en forfriskende dukkert eller en hyggelig gåtur langs kysten.

Selvom sommerhuset er naturskønt placeret, ligger det ikke langt fra alfarvej. Indkøbsmulighederne er kun 1300 meter væk, så I nemt kan købe ind til jeres ophold uden besvær. Dette gør det bekvemt at lave hjemmelavede måltider i sommerhusets veludstyrede køkken og nyde dem på terrassen med udsigt til klitterne.

En perle ved Vesterhavet

Fanø er rig på kulturarv med mange brostensbelagte gader, ældre huse og spændende museer, der fortæller om øens maritime historie. Fanø Bad er den ældste og mest kendte badeby på øen. Siden slutningen af det 19. århundrede har denne ferieby tiltrukket besøgende med sin imponerende strand, der er perfekt til både solbadning, vandreture og forskellige former for vandsport. Fanø Bad tilbyder også en række rekreative aktiviteter såsom golf, cykling og wellness, hvilket sikrer en varieret og underholdende ferie for alle aldre. Området er kendt for sin afslappede atmosfære, hvor man kan koble af og nyde det gode liv.

Uanset om I er til aktiv ferie eller blot ønsker at nyde roen og skønheden ved Vesterhavet, er Fanø og Fanø Bad det perfekte rejsemål. Kombinationen af fantastisk natur, spændende aktiviteter og moderne faciliteter sikrer jer en uforglemmelig ferieoplevelse.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 844
Renoveret / Byggeår:2024 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...