NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst og venligt feriehus på stor afskærmet plænegrund

3
icon
icon
icon

Larses Toft 26, Rindby

- Sommerhusnr.: 72142
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Jeres ferie begynder her! Beliggende på Larses Toft 26 finder I dette fine feriehus, der ligger dejligt på en stor afskærmet plænegrund. Et hyggeligt feriehus med en indbydende atmosfære – her er plads til 6 gæster og kun 1 kilometer til Fanøs brede sandstrand. Hjertelig velkommen!

Behageligt feriehus med den rette ferieatmosfære

Dette afslappende feriehus tilbyder komfort og samvær. Med 3 soveværelser, der rummer plads til 6 gæster, kan I nyde dagene med familie og venner. Feriehuset er hyggeligt indrettet med komfortable møbler og rolige farver. Hjerterummet er alrummet, hvor I har god plads til at samles.

Her smelter køkken, spiseplads og stuen sammen som ét – på den måde kan I grine og snakke på tværs, selvom der slappes af på sofaen og laves mad i køkkenet. Fælles madlavning og hyggelige brætspilsaftner er blot ideer til, hvad ferien kan gå med! Stuens behagelige lænestol er også helt perfekt til ferielæsningen! Husk kaffen og tænd op i brændeovnen for ekstra hygge. Praktisk er her også en energivenlig varmepumpe samt direkte udgang til den dejlige overdækkede terrasse.

Afskærmet plænegrund og læfyldt terrasse

Udenfor ved feriehuset i Rindby venter en dejlig grøn have, der indbyder til afslapning og leg. Haven er naturligt integreret i omgivelser, og træerne skærmer for vinden. Her kan børnene lege, I kan nyde morgenkaffe og samles om en lækker grillmiddag.

Middagen kan I med fordel nyde på den overdækkede terrasse, der er et højdepunkt for dette feriehus. Uanset vejrets luner, kan I altid finde ly her samt nyde omgivelserne og den vesterhavsluft.

Fanø – en ø fuld af charme og gode oplevelser

Fanø er en ø fuld af charme og muligheder for besøgende af alle aldre, idet øen byder på en unik kombination mellem natur og kultur. En af oplevelserne er selvfølgelig det brusende Vesterhav, der inviterer til solbadning, svømning og vandsport. Kitesurfing, windsurfing og stand-up paddleboarding er populære aktiviteter her. Fanøs nordlige ende er også kendt for sine årlige dragefestivaler, hvor himlen fyldes med farverige drager i alle former.

Fanø er også kendt for sine mange musikfestivaler i alle genrer fra rock til pop, folk og klassisk. Er man på øen udenfor sommersæsonen er det også værd at besøge Realen, der byder på musik og stand up året rundt.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 1.956
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...