NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Familievenlig ferielejlighed til 4 i Feriecenter Rim, Rømø

3.5
icon
icon
icon
icon

Feriecenter Rim, Vestergade 225F, Hus/Haus 11, Havneby, Rømø

- Sommerhusnr.: 86219
4 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Ved Feriecenter Rim på Rømø, finder I på Vestergade 225F, Hus 11 denne fine lille ferielejlighed til 4 personer. Feriecenter Rim indbyder til en sjov ferie, og her er masser af aktiviteter for enhver smag! Her er alt lige fra indendørs og udendørs svømmepools til tennisbaner, legepladser, minigolfbane og fitnesscenter. Hjertelig velkommen!

Inden- og udendørs pools, legepladser og boldbaner

Faciliteterne på Fericenter Rim Rømø sikrer, at der er masser af sjov og underholdning for alle aldre. Der findes 2 indendørs pools og 1 udendørs pool (sommeråben), så uanset vejret kan I altid nyde en forfriskende svømmetur. Efter en svømmetur kan I forkæle jer selv i saunaen og slappe af. Hvis I ønsker at holde jer aktive, kan I benytte centrets fitnesscenter, spille tennis eller spille golf på golfbanen, der er feriecenterets nabo.

For børn er der et væld af aktiviteter. De kan prøve kræfter med minigolf, boltre sig på legepladsen, hoppe på den store hoppepude eller udfordre hinanden i spil som airhockey, pool og billard. Der er også spillemaskiner og et legerum til at holde de små beskæftiget. Benyttelse af pools, sauna og fitness er indeholdt i lejeprisen – for aktiviteter som tennis, minigolf eller spillemaskine opkræves et gebyr.

Beliggenheden af feriecentret er ideel for naturelskere, da ligger tæt på både Vadehavet og det brusende Vesterhav. Oplev de fantastiske sandstrande og nyde de forfriskende havvindene. På centret findes der desuden et møntvaskeri og 2 ladestandere til el-biler.

Enkel ferielejlighed med lukket forhave

Ferielejligheden på Rømø, beliggende på Vestergade 225F, Hus 11 er 44 m2 har plads til 4 personer. Foran sommerhuset er en lille lukket forhave, perfekt for småbørnsfamilien. Her er et badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine samt et enkelt soveværelse, der er udstyret med en dobbeltseng og en køjeseng – et sikker vinder hos familiens yngste!

Hjerterummet er opholdsrummet, der rummer sofaområde, spiseplads og køkken. Her er plads til familielivet – uanset om I skal lave dejlig mad i køkkenet med opvaskemaskine, spille brætspil eller slappe af i sofaen med en god film. Herfra er der udgang til den lille terrasse, hvor I på de lune sommeraftner kan nyde en lækker grillmiddag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen og give jer en uforglemmelig ferieoplevelse!



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:44 / 200
Byggeår:1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...