NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Moderne sommerhus til 7 personer i Arrild

4
icon
icon
icon
icon

Søvang 8, Arrild

- Sommerhusnr.: 88192
7 pers.
Antal personer
30000 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Velkommen til Søvang 8, et feriehus i Arrild, der tilbyder alt, du behøver for at skabe gode ferieminder med familien. Feriehuset er bygget i 2024 og inviterer jer til et ophold i moderne og hyggelige omgivelser med plads til op til 7 feriegæster. Her kan I slappe af og nyde kvalitetstid sammen med dem, I holder af, mens I får det bedste ud af ferien i de smukke omgivelser.

Rummelig stue med brændeovn

Den rummelige stue er udstyret med en indbydende brændeovn, som giver varme og hyggelig atmosfære, når I slapper af efter en dag fyldt med oplevelser. I det veludstyrede køkken, inklusive en opvaskemaskine, kan I nemt klare opvasken efter lækre måltider. Saml jer om madlavningen eller nyd morgenkaffen i fred og ro. Der er også en vaskemaskine, så I kan holde jeres tøj og håndklæder friske gennem hele opholdet.

Med 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en ekstra køjeseng, kan hele familien sove komfortabelt i løbet af feriens nætter.

Børnevenlig plænegrund

Børnene vil elske haven og sandkassen, hvor de kan boltre sig og bruge fantasien i timevis, mens I slapper af og nyder en kop kaffe eller et glas vin på terrassen. Plænegrunden giver rigelig plads til sjove udendørs aktiviteter for hele familien, og den friske luft og naturlige omgivelser skaber et forfriskende pusterum fra hverdagen. Til aften kan I samles om et lækkert måltid tilberedt på sommerhusets gasgrill, mens morgendagens ferieaktiviteter planlægges.

Med en beliggenhed blot 500 meter fra indkøb er det nemt at hente forsyninger til jeres ophold, og selvom der er 30 kilometer til havet, byder Arrild på mange muligheder for at opleve naturen på tæt hold gennem vandrestier, cykelruter og de naturskønne områder omkring.

Oplev naturen i Arrild

Arrild er kendt for sine naturskønne omgivelser og mange udendørsaktiviteter, hvilket gør det til det perfekte sted for familieeventyr og afslapning. Området byder blandt andet på smukke vandrestier, cykelruter og en svømmehal med vandrutsjebane og wellness-faciliteter, der tiltrækker besøgende året rundt.

Golfbanen i nærheden er perfekt for dem, der ønsker at nyde en runde eller to på de velplejede greens, og områdets fiskemuligheder gør det til et paradis for lystfiskere, som kan tilbringe timer med at fange ørreder eller gedder.

Med Arrild som base kan I udforske den omkringliggende natur eller tage på dagsudflugter til de nærliggende byer.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 800
Byggeår:2024

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...