Femstjernet feriehus til 8 pers. med udespa og sauna, tæt på hav

5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 148, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1392
8 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne og flotte feriehus på Arvidvej 148 i det sydlige Bjerregård er bygget i 2020. Sommerhuset er til 8 personer og med 2 badeværelser, hvor det ene er med sauna. Perfekt for den store familie – eller for 2 familier, der gerne vil holde ferie sammen.

Lyst og lækkert indrettet opholdsrum med bio-pejs

Sommerhusets hjerte og samlingspunkt er det store lyse opholdsrum med kombineret køkken- og spiseafdeling. Her kan I sætte jeres yndlingsfilm på fjernsynet via. chromecasten og holde en hyggelig filmaften med hele familien. Den veludrustede køkkenafdeling ligger midt i rummet og indeholder bl.a. stor 2×63 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine. Herfra har I overblikket over det komfortable sofahjørne i den ene side – og spiseafdelingen i den anden side. En bio-pejs midt i rummet sørger for hygge i hele rummet, og gulvvarmen giver en god varme.

Store panoramavinduer mod syd inviterer naturen helt ind i stuen og giver et fantastisk lys i rummet. Fra spisebordet har I et helt fantastisk blik ud over området.

Wellness med udespa og sauna

De 8 sovepladser er fordelt på 4 soverum, heraf 3 værelser med en dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge. Her er 2 afdelinger, hver med 2 dobbeltværelser og et lækkert badeværelse – altså perfekt til 2 familier. Det ene badeværelse er desuden med sauna, som indbyder til lækker wellness – måske efter en lang dag i klitterne og ved stranden – eller efter en tur i udespaen på terrassen. Inden I hopper i udespaen, kan I skylle fødderne for sand under udebruseren, som kan benyttes fra april til november.

Der er selvfølgelig også vaskemaskine og tørretumbler i sommerhuset, hvilket nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på.

For at holde energiforbruget på passende niveau, finder I også en energibesparende varmepumpe.

Nyd den flotte stjernehimmel fra udespaen

Den store terrasse mod syd indbyder til megen udetid. Nyd morgenkaffen til solopgangen over Ringkøbing Fjord, som kun ligger ca. 400 meter fra feriehuset.

Lad børnene gynge, rutsje og lege i sandkassen og legetårn, mens I nyder eftermiddagssolen fra liggestolene på terrassen. Lav en lækker middag på grillen sidst på dagen – og nyd den i fred og ro – imens I ser himlen farves orangerød over klitterne, hører havets brusen i baggrunden og mærker den salte havduft.

Vil I hellere nyde solnedgangen fra den brede sandstrand, ligger Vesterhavet kun ca. 400 meter væk – en lille gåtur på ca. 10 min.

Slut dagen af med en tur i udespaen og nyd den flotte og uendelig store stjernehimmel fra udespaen – evt. med en godnatdrink på kanten. Ren afslapning og velvære.

Bjerregård syd – lige midt imellem hav og fjord

Med kun ca. 400 meter til både stranden og fjorden er her mange muligheder for skønne spadsereture i naturen. Har I cyklerne med, eller lejer dem her, vil I helt sikkert nyde cykelstierne lige bag klitterne – væk fra vejen og – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig i nord.

En tur til Hvide Sande kan f.eks. byde på en fisketur fra molen, besøg på Fiskeriets Hus – eller en middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1392

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, große Küche. Mit 2 Kühlschränken und gefrierfach.
Tolles Haus zum Entspannen und runterkommen. Komplett eingezäunt. Kinder konnten super im garten ohne Aufsicht spielen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein großzügiges gestaltetes Haus. Die Ausstattung ist hochwertig. Von dem Doppelkühlschrank bis hin zu den Markengeräten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist richtig klasse. Uns hat an nichts gefehlt während unserem Aufenthalt.
Eine spitzenmäßige Einrichtung und Ausstattung, es ist alles in einem super Zustand.
Das Grundstück ist sehr kinderfreundlich gestaltet und auch unser Vierbeiner hat die Zeit genossen.
Waren rund um zufrieden und werden dieses Haus bestimmt nochmal wieder buchen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.213
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (126 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Indhegnet Grund, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...