Hyggeligt og velholdt feriehus på Arvidvej i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon
2408
Arvidvej 31, Bjerregård - Søg på husnr. A1440

I dette lille, hyggelige og velholdte sommerhus på Arvidvej i Bjerregård finder I den helt rigtige sommerhusstemning og I føler jer straks godt tilpas. Husets dejlige havestue giver et smukt lysindfald i stuen, og herfra er der en dejlig udsigt til klitterne.

Et godt og populært hus på Arvidvej

I Bjerregård er der sommerhuse af varierende typer og størrelser. Dette hus er et rigtigt hyggeligt og velholdt sommerhus, som mange af vores gæster vender tilbage til år efter år. De kommer på grund af den smukke natur omkring Arvidvej, men rigtig mange kommer også fordi de har forelsket sig i dette hyggelige sommerhus.

God og funktionel indretning

Huset har et funktionelt og godt køkken, som står i åben forbindelse med spisestue og opholdstue. Stuen har komfortable møbler, brændeovn og en lille hyggelig havestue med en smuk panorama udsigt mod vest. Her er desuden 2 soveværelser med gode boksmadrasser og skabsplads samt et regulært badeværelse med toilet, bruser og gulvvarme.

Terrasse og havemøbler

Udenfor kan den friske luft nydes på den afskærmede terrasse, som naturligvis er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Til huset hører desuden en lille garage.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...