Hyggeligt og velholdt feriehus på Arvidvej i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon
Arvidvej 31, Bjerregård - Søg på husnr. A1440

I dette lille, hyggelige og velholdte sommerhus på Arvidvej i Bjerregård finder I den helt rigtige sommerhusstemning og I føler jer straks godt tilpas. Husets dejlige havestue giver et smukt lysindfald i stuen, og herfra er der en dejlig udsigt til klitterne.

Et godt og populært hus på Arvidvej

I Bjerregård er der sommerhuse af varierende typer og størrelser. Dette hus er et rigtigt hyggeligt og velholdt sommerhus, som mange af vores gæster vender tilbage til år efter år. De kommer på grund af den smukke natur omkring Arvidvej, men rigtig mange kommer også fordi de har forelsket sig i dette hyggelige sommerhus.

God og funktionel indretning

Huset har et funktionelt og godt køkken, som står i åben forbindelse med spisestue og opholdstue. Stuen har komfortable møbler, brændeovn og en lille hyggelig havestue med en smuk panorama udsigt mod vest. Her er desuden 2 soveværelser med gode boksmadrasser og skabsplads samt et regulært badeværelse med toilet, bruser og gulvvarme.

Terrasse og havemøbler

Udenfor kan den friske luft nydes på den afskærmede terrasse, som naturligvis er udstyret med havemøbler, liggestole og grill. Til huset hører desuden en lille garage.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.250
Renoveret / Byggeår:2012 / 1975

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Naturkraft Ringkøbing
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)
  • Legoland (ca. 80 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...