Strandnært og hyggeligt sommerhus med sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 372, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2039
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med en beliggenhed på kun 150 meter fra Vesterhavet tilbyder dette sommerhus en unik og afslappende ferie, hvor du kan nyde både indendørs- og udendørs faciliteter. En tur til stranden flere gange om dagen – alene, eller sammen med din hund. Slutrengøring er med i prisen på dette feriehus, så du kan udnytte tiden fuldt ud.

Sauna, brændeovn og hyggelig atmosfære

Den rummelige opholdsstue er det naturlige samlingspunkt i sommerhuset på Bjerregårdsvej 372. Her kan du hygge dig foran brændeovnen med en god bog, eller I kan se en film sammen. Ved spisebordet kan I arrangere en spilaften.

Det praktisk indrettede og veludstyrede køkken indeholder alt, hvad du har brug for til at fremstille lækre måltider. Opvaskemaskine og en separat 80 liters fryser er også med, hvilket især lystfiskere vil sætte pris på. Her kan I afprøve nogle af de lokale fiskespecialiteter, uanset om fisken er købt eller selvfanget.

I forbindelse med det praktiske badeværelse med gulvvarme ligger saunaen, hvor I for alvor kan give musklerne en gang afslapning. Efter en saunasession kan I strække ud og blive godt udhvilede i de komfortable senge i de 3 soveværelser. Den friske vesterhavsluft gør godt i den forbindelse. En energibesparende varmepumpe er til rådighed for jer i dette sommerhus.

Lukket terrasse til tre sider

Den lukkede terrasse skaber et ugeneret privatliv omkring sommerhuset. Hvis du har børn eller hund med, er det et trygt sted for dem. Slap af i havemøblerne med en kop kaffe og læs en god bog. Til børnene er der også gynge samt rutsjebane.

Den delvise overdækning på terrassen gør, at du altid kan finde en rolig plet, selv i blæse- eller regnvejr. Havet kan du altid høre – og til aften kan du afslutte dagen med en lækker BBQ sammen med familien.

Fantastisk sandstrand, kun et stenkast væk

En af Danmarks smukkeste sandstrande ligger kun 150 meter fra jeres sommerhus. Den MÅ I besøge flere gange dagligt. En særlig oplevelse er solnedgangen. Den oplevelse må du ikke snyde dig selv for, uanset om det er klart eller diset vejr.

Aktiviteterne på stranden tiltaler både voksne og børn. En dukkert i Vesterhavet, bygge sandslotte og samle skaller hører ferielivet til. Med lidt held finder I måske også et stykke rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2039

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Sauberkeit ist ist wirklich sehr gut gewesen als wir das Haus betreten haben.
Auch die Einrichtung hat unsere Erwartung erfüllt.
Wichtig wäre, daß es eine Bedienungsanleitung für den Fernseher gäbe, denn ich musste den
Servicetechniker in Anspruch nehmen,um die Programme zu aktivieren.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus nah am Strand. Gut geeignet für Urlaub mit Kindern aufgrund vollständig umschlossener Terrasse und Schaukel im Garten. Viele Sitzgelegenheiten innen und außen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes Ferienhaus in Strandnähe. Das Haus verfügt an drei Seiten über Terrassen, so dass man mit der Sonne/Schatten „wandern“ kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.508
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...