Skønt feriehus på dejlig og delvis lukket grund

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 129, Søndervig

- Sommerhusnr.: i0052
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette pæne og velholdte feriehus på Nordsøvej ligger på en dejlig og delvis lukket grund. Husets uforstyrrede omgivelser giver masser af ro og plads til være jer selv og bare nyde ferien. Huset er dejligt indrettet med komfortable møbler både ude og inde og skaber en god ramme om en dejlig ferie.

Skønt og velholdt feriehus til 6 personer

Det 72 m2 store hus er lyst og dejligt indrettet med fokus på små detaljer. De mange vinduespartier giver et godt lysindfald i huset og er med til at skabe en hyggelig atmosfære og stemning. Feriehuset har 3 dejlige soverum og plads til 6 personer. Der er både sauna, brændeovn, Smart-tv og gratis, trådløst internet i huset.

Dejligt uderum på stor og delvis lukket grund

Den flotte træterrasse, som løber omkring hele huset lokker med skønne hyggekroge og dejlige oaser, skabt til afslapning og lækre frokoster i det fri. Her kan børnene boltre sig i den store have, som er flot omkranset af høje træer til alle sider. Selvom huset ligger i et dejligt, ugeneret område, så har I ikke langt ind til Søndervig. Byen byder på mange aktiviteter for både børn og voksne. I kan også bruge områdets natur aktivt. Tag en dukkert i Vesterhavets brusende bølger, eller kast fiskestangen ved slusen i Hvide Sande. Mulighederne er mange, uanset hvornår på sæsonen, du besøger området.

Det siger vores gæster om sommerhuset i0052

DE
D.
sagde , Deutschland

Gutes, sauberes Ferienhaus. Gute Ausstattung der Küche. Gute Nutzung des Gartenhauses mit extra Kühlschrank.

DE
D.
sagde , Deutschland

Der Essbereich ist für 6 Erwachsene recht klein, die Stühle für lange Spieleabende zu unbequem.
Der Garten und die Terrasse ist ein Traum!!!
Die Schlafzimmer sind recht klein, aber zum Schlafen ausreichend.
Sehr angenehm ist die Klimaanlage, die dazu auch noch über Wärmepumpe betrieben sehr Energiesparend ist

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Grundstück, Bequeme gartenlouge und im Haus. Gab. Es alles um einen erholsamen Urlaub. Zu verbringen. Ein schönes Haus für Familien

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2007 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (111 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...